Автор |
Съобщение |
Ангел Павлов
|
Заглавие: Да се спре ли песента на Йорданка Христова? Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 08:52 |
|
|
Няма нужда да обяснявам на феновете на ЦСКА, че Армията е най-китния и приятен стадион в България. Обаче на този стадион има една гадорийка която всеки път ме изкарва извън релси. Това е песента на Хр. Димитрова --- Звезди милиони, сърца милиони...ЦСКА...
Не може ли да се направи нещо и тази песен да се спре.
Просто ме побърква тази жена. Като я чуя и ми иде да изтръгна високоговорителите!
Помогнете братя!!!
оправено заглавие на анкетата ...
|
|
 |
|
 |
gamberro
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 09:58 |
|
|
Песента я изпълнява Йорданка Христова
|
|
 |
|
 |
ivo27
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 10:02 |
|
|
ахахахахах Ангел Павлов, как така не знаеш кой ви пее химна бе
на мен вашия химн ми харесва, особенно припева.
|
|
 |
|
 |
zhivko8
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 11:01 |
|
|
Ангеле, първо не е Хр. , а е Кристина Димитрова, ако това имаш предвид, същата тази , която беше омъжена за Г. Димитров - Джеки..
Второ както ти казаха вече не я пее тя песента , а Йорданка Христова....
Трето какво не й харесваш на песента бе пич, тя както ти казаха се води нещо като официален химн на ЦСКА, дори понякога се пее и от публиката на стадиона...вярно не е типична агиткаджийска песен, но какво от това ...
Мен специално много ме кефи колко певци, хора на изкуството, артисти и въобще известни личности са фенове на ЦСКА..
И това, че някои от тях пеят песни за отбора, както и Дони+компания има една готина - "Ний на този стадион сме родени....", може само да ни радва...
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 11:14 |
|
|
Ми незнам мене ми е малко убита тая песен."Сектор Г" е много по яка ама хората нещо не и се кефат
|
|
 |
|
 |
KOBAKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 11:19 |
|
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 10:23 Мнения: 3512 Местоположение: София - Овча купел
|
Аз се кефя и на 2 и на Химна ни и на Секто Г ! Сърца 4ервени е много хубава песен даже естествено 4е няма да се спира !
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 11:32 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
На мен не ми е противна песента, но и не ми харесва чак толкова. Но чак пък да я спираме. Всяка песен за ЦСКА си е хубава. Иначе аз харесвам много повече песента "Сектор Г". Надявам се тази песен да измести песента на Данчето Христова.
_________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам.
|
|
 |
|
 |
red_ultras
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 12:17 |
|
|
Мене повече ме кефи "Сектор Г", ама и "Сърца червени" става...
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 13:43 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
Проблема и на двете песни е, че са много бавни и не са за стадиона, там атмосферата и настроението са съвсем различни, но например и двете можеш да си слушаш по-всяко друго време и да ти трепне сърцето.
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
The Son of Odin
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 14:21 |
|
Регистриран на: Чет Фев 17, 2005 12:10 Мнения: 640 Местоположение: Българска Армия
|
Сектор Г си е луда песен но и Сърца Червени също е много добра 
_________________ "От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА"
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 14:33 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Еее, стига, бе, не може да ви кефи тая песен... Както спомена Ернесто, трябва да е нещо, което да кара сърцето ти да трепне и при всяка сричка да подскача, нещо живо, нещо с повече перкусии, по-мъжко! Тая като се залигави и направо ми си отщява да гледам мача... И само двама сме гласували да се спре...
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
The Son of Odin
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 14:35 |
|
Регистриран на: Чет Фев 17, 2005 12:10 Мнения: 640 Местоположение: Българска Армия
|
по добре такава отколкото да е като на рогатите с онова лапе дето само като го чуя и ми се повръща 
_________________ "От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА"
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 14:38 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Глей го, пак се сравнява с рогатите... Ние сме ЦСКА, нас не ни интересуват те и техния химн!
|
|
 |
|
 |
The Son of Odin
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 14:51 |
|
|
Ами точно за това и аз говоря - песента на баба Данче си е супер добра
Кат не те кефи напиши по добра и я прати на ръководството 
|
|
 |
|
 |
mladostbg
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 14:56 |
|
 |
Модератор бе, Уили |
|
|
Slipknot написа: Ми незнам мене ми е малко убита тая песен."Сектор Г" е много по яка ама хората нещо не и се кефат
Аз й се кефя, аз , аз 
_________________ Pain heals. Chicks dig scars. Glory... lasts forever.
The only thing necessary for the triumph of devil is for good men to do nothing
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 15:48 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Master X написа: Кат не те кефи напиши по добра и я прати на ръководството 
Е, всичко ли аз трябва да правя?
|
|
 |
|
 |
RED_STEFAN
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 16:04 |
|
|
И на мен Сектор Г си ме кефи повече,но и Сърца червени си я бива нетрябва да се спира а да се редуват не само Сърца червени да пускат.Поне аз съм останал с такова впечатление.
|
|
 |
|
 |
HRISTO YANEV
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 18:06 |
|
|
Че те махнат ли Сърца Червени аз ставам Лескар,много ме кефи тая песен и страшно много ме надъхва и направо трепвам като я чуя
|
|
 |
|
 |
HRISTO YANEV
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 18:09 |
|
|
а пък тоя е бахти лешпера дето е написах христина димитрова ,направо умирам от смях като го прочета
|
|
 |
|
 |
aggressive
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 11, 2005 19:51 |
|
|
тая песен можеше и повече да прилича на химн...малко е заспала
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 10:40 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Тая песен не е МАЛКО заспала, тя е УМРЯЛА, в клинична смърт е, *********...
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 11:42 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
така и не разбрах коя е тази песен на Христина Димитрова , ако ме светнете ще съм ви благодарен..........
Иначе няма да е лошо да имаме по-серизен химн , на мен "Сърца Червени " не ме изпълва много-много, но факт е ,че на някои им харесва !!!
На "Сектор Г" какво и е или искате нещо от сорта на какво ????
Баси слушали ли сте химните на Барса и Реал М. , леле 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 11:50 |
|
|
На мен ми допада "Сърца червени". Малко е умряла, но какво да се прави, приета е за химн и това е!!! Не искате ли и емблемата да се сменим? Или името на Клуба?
Другия химн, дето го пеят Дони, Мария Илиева и Дучето (  ) има много по-як текст, но мелодията му е просто уникално тъпа!!!  Ако беше нещо по-живо... А то като почне "цеесеекаааааааааааааа" и как да викаш? Друго си е "це се ка" (по-отсечено), става за скандиране
А за химните на "Барса" и "не-Реал": нечовешки са  Особено "Tot el Camp" 
|
|
 |
|
 |
HRISTO YANEV
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 11:56 |
|
|
toni-mastera ,тоя лешпер не знаече химна е на Йорданка христова , за Църца Червени става въпрос . Не знам да ли тук е мястото да питам ама сектор Г има ли я на mp3-ka
|
|
 |
|
 |
RedHeart®
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 12:01 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 14:53 Мнения: 127 Местоположение: София
|
не е оптимална песента, но докато не се измисли нещо по-добро, тя ще е...
_________________ "Some people believe football is a matter of life and death. I can assure you it is much, much more important than that." Bill Shankly
|
|
 |
|
 |
The Son of Odin
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 12:03 |
|
|
добре няма ли някой мод да оправи заглавието и анкетата ?
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 12:03 |
|
|
Е hi6ten то и You'll never walk alone не е от най-живите песни,но всяка агитка може да си мечтае а такъв химн на отбора си 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 12:06 |
|
|
Аз пък да ти кажа You'll never walk alone хич не ме кефи  Странно, но си е така...
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 12:07 |
|
|
Е въпрос на вкус .Явно си привърженик на по бързите песни.На Цървена звезда би тряяло да ти хареса значи  Мноо яка песничка 
Последна промяна Slipknot на Пет Авг 12, 2005 12:08, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
HRISTO YANEV
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 12, 2005 12:07 |
|
|
|