Автор |
Съобщение |
Червени Балкани
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 20:34 |
|
|
Все едно има значение името на един швабски ботушар.
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 20:42 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
За тебе може би не,но за мен има....!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 20:58 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
niki_p написа: Абе, това не е вярно, че трябваше да си остане на вратата. Торес го минаваше Лам. то си се виждаше. Изобщо последните мачове Лам го разминават като стой, та гледай. Ако си беше остамал на вратата, оня пак щеше да я набримчи и то още по безапелационно. Според мен даже закъсня с излизането, защотото Лам беше тръгнал да го блокира Торес с идеята Леман да излезе и да я хване, ама нашия се позабави.
Видяхме като излезе какво става.Торес влезе под ъгъл на вратата и трудно щеше да вкара гол освен между краката на Леман.Вече е минало и трябва да гледаме напред и да вярваме,че и БЪЛГАРИЯ ще играе някога на финал на Европейско.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:11 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
В предвид,че Хероес улучи доста мачове на Еврото,е редно да му пожелаем и да е улучил и познал,да играем някога и финал на Евро....дано да си прав Пацо..! 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:26 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Той никога не е прав,така 4е ще видим финал на европейско през крив макарон. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:27 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Ще видим естествено... я стига песимизъм. Ти триумфално се завръщаш а?
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:32 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Винаги на вашите услуги,младежи!  ЦСКА го има най-ве4е благодарение на публиката си,а аз съм 4аст от нея.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:33 |
|
|
Абе кажи си го- благодарение на теб 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:33 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Де изчезна ти ,бе човек....  ?Добри.... 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:38 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Винаги верни на ЦСКА!Тук съм и ще съм докато мърдаме. 
|
|
 |
|
 |
niki_p
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 21:50 |
|
|
krasicska написа: Всъщност време е тандема Льов и Клинсман да даде път на сериозни треньори,които да върнат немския футбол на върха,където му е и всъщност мястото!
Абсолютно! Льов, освен че го изгониха на мача с хърватите, с нищо друго няма да го запомня, а тея коментатори се скъсаха да го хвалят. Цял свят разбра, че испанците игрят единствено на извеждащи прострелни подавания, само Льов не ги усети.
|
|
 |
|
 |
_ultras_
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 22:07 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 18:16 Мнения: 1874 Местоположение: София
|
_________________ ЦСКА СОФИЯ
|
|
 |
|
 |
bizona
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 22:19 |
|
|
Грозният футбол умре але але ;дд 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 22:21 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Дреме ми на ********* дали съм икона или обикновен свещник във квартална църква.Важното е патката да рипа.  И да фурга,да фурга.... 
|
|
 |
|
 |
_ultras_
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 22:29 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 18:16 Мнения: 1874 Местоположение: София
|
redmaniac написа: Дреме ми на ********* дали съм икона или обикновен свещник във квартална църква. Важното е патката да рипа. И да фурга,да фурга.... 
Ето тази велика мисъл ще остане за поколенията 
_________________ ЦСКА СОФИЯ
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 22:35 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Добри е велик....записвайте младежи,,,ТОЙ СЕ ЗАВЪРНА....как беше на английски,че не знам...  ?
|
|
 |
|
 |
teodorchio
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 09:25 |
|
|
krasicska написа: Добри е велик....записвайте младежи,,,ТОЙ СЕ ЗАВЪРНА....как беше на английски,че не знам... :wink: ?
He is back and he is better than ever! Неква такава мисъл имат англичаните!
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 10:47 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1941 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
He is old and he is most stupid than ever!
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 10:59 |
|
|
|
 |
|
 |
Gipo
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 11:26 |
|
|
krasicska написа: Всъщност време е тандема Льов и Клинсман да даде път на сериозни треньори,които да върнат немския футбол на върха,където му е и всъщност мястото!
Безинтересния, скучен и късметлийски футбол съвсем не заслужава да е на върха. Това е все едно гърците да заслужаваха да са на върха с убийствено грозният футбол, който показаха. Че имат голям отборен дух немците - имат, ама чак пък...
А иначе колко ми беше гот като Португалия отпаднаха, ей така, заради лекето Роналдо 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 11:35 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
за теб може и да е безинтересен,за милиони хора по света не е така.....духа,борбеността и себераздаването също са интересни,поне за мен!
|
|
 |
|
 |
teodorchio
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 12:50 |
|
|
Гипо то това са германците, дух, себераздаване, борба до край! С 3:0 да падат играят докрай не като другите да се предават! Това е също толкова интересно колкото и това да гледаш как некви си изпускат наред! Очевидно не си гледал 1982 год. полуфинала Франция Германия ве мърльоо сред 105 мин. игра 3:1 за Франция, тогава Румениге влиза вкарва гол и май подава или вкарва за равен сега не помня такива факти! Ето това е футбола себераздаване, борба, вяра, а не ууу това атакуващо то заслужава да бие ууу това защитно значи не заслужава да бие! Е такива ме дразнят, щото чисто и просто не разбират от този спорт! Гипо аре остани си това 1 мнение моля те!
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 13:13 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4565 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 13:21 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1941 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
На 40 
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
teodorchio
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 13:32 |
|
|
Бееей ти пък не съм толкоз стар бе! Аз не съм бил сред живите по време на онзи мач, разказвали са ми естествено! Още съм многооо млад! Просто давах пример!
|
|
 |
|
 |
Магдалено
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 13:45 |
|
 |
просто минава |
|
|
Испанците станаха шампиони напълно заслужено. Единствено Италия им се опъна и имаха известна доза късмет. Не знам, обаче след финала все си мислех за Бутрагеньо и оня великолепен испански отбор от 1986, който спокойно можеше да оспорва титлата на Аржентина и Марадона, ако не беше грозния белгийски бетон и изкуствени засади на четвъртфинала и пропуска на Елой при дузпите. В известен смисъл срещу Италия съдбата върна на испанците онова, което им отне тогава. Не знам дали някой е забелязал, но Рейна на награждаването беше навлякъл фланелата, с която Арконада пази на финала през 1984 (именно след негова грешка Платини тогава вкара решаващия гол). Жалко, че някой от резервите не облече и онази с номер 9, който носеше Лешояда през 1986
Напълно заслужена титла, много повече отколкото тази на гърците на Евро 2004 или на макароните през 2006...
|
|
 |
|
 |
Червени Балкани
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 16:55 |
|
|
teodorchio написа: Гипо то това са германците, дух, себераздаване, борба до край! С 3:0 да падат играят докрай не като другите да се предават! Това е също толкова интересно колкото и това да гледаш как некви си изпускат наред! Очевидно не си гледал 1982 год. полуфинала Франция Германия ве мърльоо сред 105 мин. игра 3:1 за Франция, тогава Румениге влиза вкарва гол и май подава или вкарва за равен сега не помня такива факти! Ето това е футбола себераздаване, борба, вяра, а не ууу това атакуващо то заслужава да бие ууу това защитно значи не заслужава да бие! Е такива ме дразнят, щото чисто и просто не разбират от този спорт! Гипо аре остани си това 1 мнение моля те!
Мдам, и 82 год. от саксиите където са хвърляли хаповете си, след години са поникнали железни болтове и руда, на която ако другаря Живков беше съвременик щеше да построи Кремиковци 2, аха до сами саксиите.
|
|
 |
|
 |
Червени Балкани
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 17:07 |
|
|
Магдалено написа: Испанците станаха шампиони напълно заслужено. Единствено Италия им се опъна и имаха известна доза късмет. Не знам, обаче след финала все си мислех за Бутрагеньо и оня великолепен испански отбор от 1986, който спокойно можеше да оспорва титлата на Аржентина и Марадона, ако не беше грозния белгийски бетон и изкуствени засади на четвъртфинала и пропуска на Елой при дузпите. В известен смисъл срещу Италия съдбата върна на испанците онова, което им отне тогава. Не знам дали някой е забелязал, но Рейна на награждаването беше навлякъл фланелата, с която Арконада пази на финала през 1984 (именно след негова грешка Платини тогава вкара решаващия гол). Жалко, че някой от резервите не облече и онази с номер 9, който носеше Лешояда през 1986 Напълно заслужена титла, много повече отколкото тази на гърците на Евро 2004 или на макароните през 2006...
Напълно съм съгласен с теб, само където фланелката на Арконада беше облечена от Андрес Палоп
|
|
 |
|
 |
Магдалено
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 17:12 |
|
 |
просто минава |
|
|
Червени Балкани написа: Магдалено написа: Испанците станаха шампиони напълно заслужено. Единствено Италия им се опъна и имаха известна доза късмет. Не знам, обаче след финала все си мислех за Бутрагеньо и оня великолепен испански отбор от 1986, който спокойно можеше да оспорва титлата на Аржентина и Марадона, ако не беше грозния белгийски бетон и изкуствени засади на четвъртфинала и пропуска на Елой при дузпите. В известен смисъл срещу Италия съдбата върна на испанците онова, което им отне тогава. Не знам дали някой е забелязал, но Рейна на награждаването беше навлякъл фланелата, с която Арконада пази на финала през 1984 (именно след негова грешка Платини тогава вкара решаващия гол). Жалко, че някой от резервите не облече и онази с номер 9, който носеше Лешояда през 1986 Напълно заслужена титла, много повече отколкото тази на гърците на Евро 2004 или на макароните през 2006... Напълно съм съгласен с теб, само където фланелката на Арконада беше облечена от Андрес Палоп
Палоп беше наистина. 
|
|
 |
|
 |
niki_p
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 01, 2008 17:27 |
|
|
Магдалено написа: Испанците станаха шампиони напълно заслужено....
Всяко чудо за три дни. Следващото първенство отново ще отпаднап безславно някъде между групите и финала, докато немиците в следващите 5 първенства може и пет финала да имат. Традициите са си традиции. Немците сега са слаби, но пак стигнаха до финала, след 2 години просто ще го спечелят.
|
|
 |
|
 |
|