Автор |
Съобщение |
Mr President
|
Заглавие: Glasgow Rangers Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 21:02 |
|
|
Любимия ми отбор от Шотландия  Учудих се защо все още няма тема за Рейнджърс  Но както и да е,вече има,днес спечелихме купата на лигата!Дерзайте всички феновеееееееееееееееее 
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 21:31 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1937 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
Нефели, заеби.. Има тема за Шотландия.
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 22:25 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
Марш бе цървул. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 22:39 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1937 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
Да направя ли тема за ПАО, а? Аре, млъквай! 
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
Lloyd Banks
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 22:39 |
|
|
Марш бе цървул. 
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 22:40 |
|
|
Марш бе, пубер-цървул. 
|
|
 |
|
 |
4o7o
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 23:10 |
|
|
Sakis написа: Да направя ли тема за ПАО, а? Аре, млъквай! 
КСАНТИ [3 : 2] ПАНАТИНАЙКОС
краен резултат
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 16, 2008 23:27 |
|
|
Видях, баце... Мани. 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 00:22 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
********* за пао...цървул.Само ДЖЪРС!
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Mu6Ra7a
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 11:40 |
|
|
По-симпатични са ми от Селтик, друго добро не моа да каа...
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 17, 2008 15:29 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Правилно разсъждение. 
|
|
 |
|
 |
Mr President
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 01, 2008 23:33 |
|
|
|
 |
|
 |
Гаспод
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 10:52 |
|
|
Честито на Рейнджърс
Финалите на ЕКТ се получиха интересни
Два руски и два британски отбора
Едните играят в Русия, другите на острова
Давайте, британци!
|
|
 |
|
 |
Cska_Hools
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 11:04 |
|
|
За Уефа не са 2 Руски
Рейнджърс са Шотландски отбор 
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 11:13 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
Mr President написа:
Толкова измъчена победа няма, Фиорентина ги счупиха от атаки и от удари, но просто не им върза, а и наистина защитата на Рейнджърс удържа, но в 60-тата минута, ударите бяха 14:0, ако това е страхотна победа, не ми се мисли, каква е победата на Зенит на Байерн примерно.
Бтв като се прави тема за даден отбор е прието, първият пост да включва, история на отбора, снимик, статистики и т.н и т.н. , а да не е в стил 5-то класник...
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
_ultras_
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 11:17 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 18:16 Мнения: 1874 Местоположение: София
|
Зенит ще убие шотландските дървари на финала.
_________________ ЦСКА СОФИЯ
|
|
 |
|
 |
Red-Boy
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 11:56 |
|
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 12:44 Мнения: 1414 Местоположение: Градинката
|
Не съм много сигурен  ред ултрас.Рейнджърс снощи играха с резервния вратар.Вратарите също имат голяма роля в УЕФА 
_________________ [31]На майка ви у п*тката! МРАЗИМ ГОВЕДАТА И ДА РАБОТИМ
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 11:58 |
|
|
Тия не пуснаха гол 210 минути срещу Фиорентина, с титулярния вратар, какво по-добро ще направят, ще даде голов пас ли?
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
Гаспод
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 12:31 |
|
|
Cska_Hools написа: За Уефа не са 2 Руски Рейнджърс са Шотландски отбор 
Не може да бъде... шотландци ли са?
Визирах ФК Чукотка
|
|
 |
|
 |
Cska_Hools
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 12:38 |
|
|
Не ме иронизирай,защото ти не си се изказъл както трябва!
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 13:40 |
|
|
Кое, освен собственика, е руско в "Челси"? По тая логика МЮ, "Л'пул" и "Астън Вила" са американци, а "Фулъм" - араби  Ние пък, може би, сме индийци, едва ли не?
"Рейнджърс" ще се приберат от Манчестър със сребърни медали.
|
|
 |
|
 |
Mu6Ra7a
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 13:55 |
|
|
amaranto написа: "Рейнджърс" ще се приберат от Манчестър със сребърни медали.

|
|
 |
|
 |
Nuclear
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 13:58 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
Евала на Рейнджърс! Много се израдвах вчера като отстраниха жабарите! Успех на финала!
_________________ ОБИЧАМ ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
Гаспод
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 14:00 |
|
|
Cska_Hools написа: Не ме иронизирай,защото ти не си се изказъл както трябва!
Съвсем правилно съм си се изказал
Не случайно казах британски отбори
|
|
 |
|
 |
Cska_Hools
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 22:58 |
|
|
Няма значение, само че си се изказъл доста неразбираемо...
|
|
 |
|
 |
_ultras_
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 23:12 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 18:16 Мнения: 1874 Местоположение: София
|
^Red_Boy^ написа: Не съм много сигурен  ред ултрас.Рейнджърс снощи играха с резервния вратар.Вратарите също имат голяма роля в УЕФА 
И вратаря ли ще им промени играта  Ония казаци разнебитват звездния Байерн с 4-0, а тея два паса не могат да вържат...единствения им шанс е в това, че футбола е нелогична игра...
_________________ ЦСКА СОФИЯ
|
|
 |
|
 |
Mr President
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 23:20 |
|
|
И затова Рейнджърс ще победи!
|
|
 |
|
 |
Mr President
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 02, 2008 23:22 |
|
|
ernesto написа: Mr President написа: Толкова измъчена победа няма, Фиорентина ги счупиха от атаки и от удари, но просто не им върза, а и наистина защитата на Рейнджърс удържа, но в 60-тата минута, ударите бяха 14:0, ако това е страхотна победа, не ми се мисли, каква е победата на Зенит на Байерн примерно. Бтв като се прави тема за даден отбор е прието, първият пост да включва, история на отбора, снимик, статистики и т.н и т.н. , а да не е в стил 5-то класник...
Каква история да пиша,Рейнджърс има такава богата история, че няма да ми стигнат две страници ако пиша история на клуба.
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 03, 2008 00:05 |
|
|
Напиши 5 страници, ако трябва, виж как започват другите теми и давай, даже най-добре ще е, направо нова тема.. с поне 4-5 дълги и обширни постове от теб или който е голям фен на отбора и така да се почне... иначе темите са просто чесане на езиците после...
|
|
 |
|
 |
Гаспод
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 03, 2008 00:26 |
|
|
Cska_Hools написа: Няма значение, само че си се изказъл доста неразбираемо...
Неразбираемо е ако веднага решиш че съм малоумен и си нямам идея от коя държава са Рейнджърс
Тогава тръгваш да ми обясняваш вместо да осмислиш това което съм написал
Както и да е
Спора е безсмислен
@Президента
Има клубове с много по-богата история от Рейнджърс и няма да ми повярваш, но хората са успели да направят темите за тях както трябва
Изумително, нали?
|
|
 |
|
 |
|