Автор |
Съобщение |
NiKi70
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 21:39 |
|
|
аз ли ходя в агитките на , ........... айде знаем се с тебе , да си замълча 
|
|
 |
|
 |
red_f3n
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 22:24 |
|
|
шшш адаш няа ме излагаш бе
пак и тва не е било по мое желание ... 
|
|
 |
|
 |
NiKi70
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 22:55 |
|
|
аз затова си мълча бре !  , айде със здраве да се видим , скоро 
|
|
 |
|
 |
t0xIc
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 02:19 |
|
|
Айде стига с тези разделения бе...ставаме смешни просто.
Факта е ,че няма публика на мачовете защото играем слабо. Да покажем една добра игра и ще има по няколко хиляди на всеки мач било то срещу Ботев или Локо Мездра. Стига определяния кой какъв фен е бил ...сега да ходим да си късаме нервите на стадиона и да слушаме псувните на някой "фенове" ли ,докато нашите джиткат едва-едва на тревата ? Ами с тази игра няма как да стане поне докато не се види някакво желание. Окей ,аз не съм :дай хард" фен на ЦСКА като повечето от "вас" ,но това е положението независимо дали ви харесва или не...
Затова просто дайте да имаме вяра ..
_________________ RIP Синьор Катуци! Винаги в сърцата на армейците!
|
|
 |
|
 |
red_f3n
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 14:22 |
|
|
t0xIc написа: Айде стига с тези разделения бе...ставаме смешни просто.
споко бре базикаме се просто 
|
|
 |
|
 |
PGG
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 09:37 |
|
|
Тук има ли някой от тия дето пляскаха на театъра вчера?
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 09:49 |
|
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 13:41 Мнения: 832 Местоположение: София
|
Не знам кой е пляскал, но аз ще бойкотирам това бездушие по свой си начин. Ще ходя без атрибути на ЦСКА и няма да пея, ще гледам отстрани докога ще продължава това бездушие, тази гавра с всички нас, досега са 18 години. На мен ми дойде до гуша. От бездушие, от хвърляне на прах в очите.
_________________ Единственият вариант да се подкрепи ЦСКА е на стадиона!
|
|
 |
|
 |
PGG
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 09:51 |
|
|
Много бързо им омекна пляскането на туристите вчера. Ще се научат ама както се видя само дървен господ оправя работата
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 09:54 |
|
|
Не знам какво е ставало вчера, но тези бездушници заслужават само едно - да сме на стадиона с гръб към тях, без знамена, без нищо и само да мълчим. Те това е. Или да се изсипем на Панчарево и да им хвърлим един бой, та да видим ще се гаврят ли занапред със свещените 4 букви!!!
|
|
 |
|
 |
PGG
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 09:59 |
|
|
Pavlovo Front написа: Не знам какво е ставало вчера, но тези бездушници заслужават само едно - да сме на стадиона с гръб към тях, без знамена, без нищо и само да мълчим. Те това е. Или да се изсипем на Панчарево и да им хвърлим един бой, та да видим ще се гаврят ли занапред със свещените 4 букви!!!
Голям к*р ше ги дъни
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 10:55 |
|
|
Ако се организира екскурзия до Панчарево, пратете ЛС.
|
|
 |
|
 |
Red Pride
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 12:51 |
|
Регистриран на: Съб Юли 29, 2006 22:21 Мнения: 1356 Местоположение: София
|
PGG написа: Тук има ли някой от тия дето пляскаха на театъра вчера?
Да не би вчера след мача да е имало шемети,които да пляскат на футболистите
Леле боже....сигурно са били доволни от себераздаването 
_________________ МОЯТА ВЯРНОСТ Е МОЯТА ЧЕСТ!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
|
|
 |
|
 |
Винаги_Червен
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 13:02 |
|
|
Ох  Ще ходя с Ботяф , но незнам как  Павлово мое да се организираме заедно да бойкотираме , щото и на мен ми дойде до гуша вече  Докато играхма в УЕФА г/д имаха някаква мотивация а сега . . . 
|
|
 |
|
 |
PGG
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 14:31 |
|
|
Red Pride написа: PGG написа: Тук има ли някой от тия дето пляскаха на театъра вчера? Да не би вчера след мача да е имало шемети,които да пляскат на футболистите Леле боже....сигурно са били доволни от себераздаването 
Не беше трудно да ги вкараме в правия път
|
|
 |
|
 |
Shotgun
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 14:45 |
|
Регистриран на: Пон Ное 01, 2004 19:12 Мнения: 2251 Местоположение: София
|
Ударете Панчарево...време е да стреснем чужденците!!! ЦСКА не е мандра,секи да си прави квот си иска!!! Тоягата ще оправи нещата 
|
|
 |
|
 |
PGG
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 15:23 |
|
|
Забелязвам единомислие! нещо нетипично за този форум
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 15:37 |
|
|
Има единомислие, вчера се събрахме у квартало след работа на по бира и си говорихме същите неща. 
|
|
 |
|
 |
Super Pippo
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 15:58 |
|
Регистриран на: Сря Окт 04, 2006 22:35 Мнения: 3107 Местоположение: У кръчмата под масата
|
Тва за Панчарево е добра идея. Ама не да се изсипем като селяни и всеки да вика. Дучето най-добре да организира нещо
_________________ high all the time
|
|
 |
|
 |
Lloyd Banks
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 16:02 |
|
|
Само да не стане като протеста пред БФС 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 16:03 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7997 Местоположение: Червения североизток
|
По скоро да стане със знанието на Дучето...  ,той да не е там най-добре!Но не е лошо да се стреснат тези тикви....или ще играят ,или...!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Super Pippo
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 16:05 |
|
Регистриран на: Сря Окт 04, 2006 22:35 Мнения: 3107 Местоположение: У кръчмата под масата
|
Ама тва ще е организирано. Да ги събере Дучето от всичките фен клубове в София, а и тея дето не са от София, но имат възможността да дойдат. И останалите фенове де... Със сигурност поне 200-300 души ще има, а ако се изсипят всичките на Панчарево ще изглеждат по 2-3 хиляди. То наистина май друг вариант няма. 4-ти пореден бездушен мач
_________________ high all the time
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 18:14 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Тъпо е да се стига до ненужно насилие,нищо няма да се спечели така.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
bgmade
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 18:23 |
|
|
Едва ли ще се стигне до насилие...
Но да се отиде до Панчарево
е задьлжително...!!!
|
|
 |
|
 |
Винаги_Червен
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 20:46 |
|
|
А иначе , са ще ходиме в Путница , 1:0 , после тука с ботяф , пак бездушна игра , и тряя трансператн :
Манекени , спрете да петните свешената фланелка , или :
У вас няма капка морал
Празен стадион - Това ли искате ?!
Не се ли срамувате от бездушието си ? или :
Душа и сърце за ЦСКА или вън от Армията ! или :
Шампионска история
Легендарен стадион
Митичен сектор
Само Вии позорите знамето ни ! или :
ЦСКА - Това сме ни , А кои сте Вие - Решаваме НИЕ !
|
|
 |
|
 |
red_dragon
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 01, 2007 21:16 |
|
|
Pavlovo Front написа: Не знам кой е пляскал, но аз ще бойкотирам това бездушие по свой си начин. Ще ходя без атрибути на ЦСКА и няма да пея, ще гледам отстрани докога ще продължава това бездушие, тази гавра с всички нас, досега са 18 години. На мен ми дойде до гуша. От бездушие, от хвърляне на прах в очите.
6те напвари6 точно обратното на това, което в момента трябва да им се покаже на всички тези наемници, да им се натрие тая емблема, това червено в очите, така че ни6то друго да не виждат, от сън да ги бутне6 да ти рецетират "В село подуене" всичко червено и свято, което пазим като ценности в ду6ите си трябва да им бъде показано, за да видят какво значи ЦСКА!
една екскурзиика до Панчарево, наистина е добра идея, нека се стреснат малко, тъкмо и Стойчо е закрил тренировките, няма да има журналисти да пи6ат после лъжи и глупости.
|
|
 |
|
 |
Shotgun
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 01:37 |
|
Регистриран на: Пон Ное 01, 2004 19:12 Мнения: 2251 Местоположение: София
|
Почнали сме ги вече:
Агитката превзе Панчарево
Георги Чиликов и останалите в ЦСКА ще се опитат отново да спечелят феновете
Феновете поставят ултиматум на треньори и играчи в ЦСКА
Ядосанa от безволевата игра, агитката на ЦСКА реши да вземе нещата в свои ръце. Близо 60 активисти от всички водещи фенклубове атакуваха вчера базата на тима в Панчарево. Въпреки че тренировката бе закрита, привържениците се срещнаха с играчите и треньорите. Според очевидци те не поискали да слушат никакви обяснения. Запалянковците просто предупредили, че повече няма да търпят мачове като този с Локомотив (Пд) (0:1). Не е ясно какво смятат да предприемат феновете, ако червените продължат в същия дух и занапред. Играчите били предупредени, че от тях се чака промяна още на мача с Марек утре. Запалянковците организират екскурзия до Дупница. Феновете ще се съберат в 10 часа пред Армията. Цената е три лева за членове на клуба на привържениците и по пет за останалите.
Веднага след срещата тарторът на агитката Димитър Ангелов - Дучето отпътува за събрание във Видин. С него тръгна и големият играч на червените от миналото Крум Янев.
|
|
 |
|
 |
4o7o
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 13:32 |
|
|
БРАВо, ДУЧЕ !!! ИСТИНСКИ ЛИДЕР !!! ЕБЕТЕ СЕ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТЕ НЕЩО ПРОТИВ НЕГО !!! 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 14:50 |
|
|
e zaradi takiva naivnici kato tebe oligofren malyk nqmame ni otbor,ni sektor...kakuv lider be?diktuva na nekvi shibani jurnalisti kvo da pishat i gradi avtoritet.ti naesh li tia futbolisti i rykovodstvo za poslednite godini kolko pyti trabvashe da bydat *********?i poznai shto ne sa,shot kato se napravi neshto i tvoa lider pyrvi she izreve shto taka mom4eta!tvoa lider,deto cqlo lqto pravi kampanii protiv Tomov i nakraq kato mu platiha i mu zatvoriha lyjlivata,licemerna usta...lider e na takiva kato tebe i onia deto go 4akat na selo s vina i lukanki,da si pravat snimki...deto si naslagaha avatari na ciganina Mital,deto 4akaha Tomov da gi opravi otzad i deto vikat na nekva pe4ka 4ernata perla...slojete si kyshtite za titla na CSKA i gi napravete 2 pone tva da vi radva,shot mene naredeni titli ne me toplat!
Tomov i 4ujdencite v Kremikovci!Iunoshite v CSKA!
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 14:54 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8624 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
не мога да не се съглася за доста от нещата....въпреки крайното мнение.
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
4o7o
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 02, 2007 15:00 |
|
|
BaiMile
Спомняш ли си Лацио като паднаха 5-0 от Рома какво направиха ? Едва не избиха играчите си , и после отбора им потръгна ... какво , да седим и да чакаме мангалите като амунике , маркинос , зе руй и тем подобните им наемници да ни разбият отбора ли ?
Както и да е , ти си имаш твое мнение , аз мое.
|
|
 |
|
 |
|