Автор |
Съобщение |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 20:00 |
|
|
Тотнъм... Хм, Тотнъм...
Отборът им в момента е силен, богат, петима английски национали, Роби Кийн, Едгар Давидс...
Но... дали е от времето на Ид, когато в бетонните основи на съзнанието ми са полагани впечатления, които сега са здраво вкоренени, но... Тотнъм просто не извиква в мен впечатления за голям отбор, не звучи респектиращо... Не знам, може би проблемът е в моя телевизор 
_________________ Но коя е причината за това слабоумие, което имат някои градове и села? Непросвещението и невежеството. /В. Априлов, 1839/
Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 20:01 |
|
|
Аз не мисля че е верно, мисля че той е напут да подпише с Тотнъм. Той няма смсисъл да седи още в Леверкусен за това нека да му пожелаеме успех в Тотнъм и англия.
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 20:16 |
|
|
Това сега го прочетох от Меридиан Мач дано да е верно
Ще успее ли Бербо на Албиона?
Трансферът на Димитър Бербатов от Байер Леверкузен в Тотнъм изглежда повече от сигурен. Като оставим настрана факта, че Бербо е счупи трансферния рекорд за български футболист, основният въпрос, който ще се задава след евентуалното финализиране на трансфера е дали нападателят ще успее да се наложи на "Уайт Харт Лейн".
Бербатов наистина притежава индивидуални качества, които дават гаранции, че той няма да има проблеми с адаптацията си на Острова.
Има обаче два пункта, които без съмнение ще окажат влияния върху Бербо най-вече в психологически план.
Първият пункт са имената на легендарните предшественици на Митко в Тотнъм. Някой от на най-великите голмайстори в световния футбол са обличали свещената бяла фланелка. Джими Грийвс, Боби Смит, Мартин Чивърс, Клайв Алън, Гари Линекер, Юрген Клинсман и Теди Шерингам. Сянката на такива харизматични фигури винаги витае на "Уайт Харт Лейн" и Бербатов винаги ще бъде сравняван с тях.
Те са вкарвали стотици голове за Спърс и печелили трофеи в Англия и Европа и със сигурност феновете ще очакват от Бербо голови подвизи, още повече, че неговият трансфер ще е един от най-скъпите в клубната история. Добрата новина за Митко обаче е, че в момента Тотнъм е подем и голмайсторът на наципналния ни тим няма да изпадне в ситуацията на Серхий Ребров, който попадна във времена на хаос и треньорски смени, които допринесоха за неговия провал.
Вторият пункт, заради който ще бъде следен под лупа Бербо са именно футболистите от бившия соцлагер, които определено се провалиха в Тотнъм, а и в останалите водещи английски тимове.
Тънкият момент при българският национал е, че той не отива в Спърс от роден клуб, а има закалката от Бундеслигата и натрупаният опит в Германия. Точно това е разликата между него и Ребров, Думитреску, Ачимович и Биниевчевич, които бяха купени от първенства, в които истинските мачове се броят на пръсти.
Бербнатов обаче избяга от тази постсоциалистическа действителност преди 6 години и точно заради има шанс да пробие на Острова.
Междудругото, българите вече доказаха, че са едни от най-добре приспособяващите източноевропейци в Англия. Радостин Кишишев и Светльо Тодоров имаха изключително тежки моменти заради серията от контузии, но показаха характер и точно заради това в момента са сред най-уважаваните чужденци в Премиершип.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 21:16 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
Дано да успее,носпоред мен макар и да придоби опит в Бундеслигата ,Бербо е малко мек футболист и ония изроди-защитници може да го смачкат набързо. Накратко той е за по-технично първенство.
|
|
 |
|
 |
Lloyd Banks
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 21:23 |
|
|
И аз си мисля че испания би било по-добре за него . Абе той си знае най-добре и е решили(решава) аз мисля че вече е с десния крак в Лондон . Четох че само се чуди за 3 или за 5 години да подпише ...  А от Марто Петров нещо съм разочарован - незнам някви замесници му мислят и ме е страх , че ще попадне в 3та глуха , а от там трудно се излиза 
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 27, 2006 22:20 |
|
Регистриран на: Пон Яну 10, 2005 15:48 Мнения: 1793 Местоположение: Twin Peaks
|
Фиорентина са искали Марто,но ценат му ги е спряла... 
_________________ "Спасе, благодаря ти, че създаде планетата Земя, дърветата, кислорода, динозаврите, хората и приматите, но най-много се радвам, че създаде Лефски за свое и наше забавление"
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 06:00 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7994 Местоположение: Червения североизток
|
Също и Байерн проявяват интерес към Марто!!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
poli
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 12:55 |
|
|
Дано да отиде в някой голям отбор! 
|
|
 |
|
 |
Spooky
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 14:21 |
|
Регистриран на: Вто Окт 12, 2004 12:27 Мнения: 413 Местоположение: София
|
Все повече започвам да си мисля, че Марто се прееба като отиде в Испания, за мен там е най-готиния футбол, ама явно не е за него.
Божинов също удари на камък с тъпата Фиорентина.
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 15:15 |
|
|
Според мене ще е хубаво Митко и Марто да са титуляри. Даже до колкото се знае Бербо отива 100 % в Тотнъм и договора ще му е за 3 или 5 години. Дано и Марто да се премести в отбор където да е титуляр.
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 15:46 |
|
|
Днешната преса:Марто се завръща във Волфсбърг 
_________________ "Спасе, благодаря ти, че създаде планетата Земя, дърветата, кислорода, динозаврите, хората и приматите, но най-много се радвам, че създаде Лефски за свое и наше забавление"
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 17:25 |
|
|
На Марто испанският футбол му пасва идеално, но явно Атлетико не е най-подходящият отбор за него. Още от началото нещата не потръгнаха за него, защото Бианки така и не можа да му намери правилното място, а после на нашия му беше трудно да се пренастройва. А и е трудно да бъдеш едноличен лидер и звезда (каквото явно се очакваше от него да бъде) в отбор с играчи като Торес и Макси Родригес, които са супер класни футболисти и имат богат опит в Примера. Връщане в Бундеслигата ще е тъпо, а още повече в посредствен отбор като Волфсбург. Дано потръгнат нещата при Марто, защото сега навлиза в най-добрата футболна възраст и ще е тъпо да си похаби кариерата.
А за Бербатов - доколкото аз поне съм запознат 99% отива в Тотнъм. Шпорите са готови да платят трансферната сума, а и след като Мидо ще се връща в Рома няма къде да бягат.
|
|
 |
|
 |
mladostbg
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 17:42 |
|
 |
Модератор бе, Уили |
|
|
Mike Bibby написа: защото Бианки така и не можа да му намери правилното място
Понеже той Марто Петров е един мултифункционален футболист, притежаващ качества да играе на всички постове.. и те хората се чудеха къде да го пуснат
Никак не му е виновен треньорът на нашето момче.
_________________ Pain heals. Chicks dig scars. Glory... lasts forever.
The only thing necessary for the triumph of devil is for good men to do nothing
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 17:54 |
|
|
Бе и ти си прав, има много какво да се желае и от Марто, но мисълта ми беше, че така и не се разбра какво точно искаше от него Бианки: да е залепен за лявата тъчлиния и да се скъсва от центрирания към Торес ли... да прави пробиви през центъра и сам да завършва атаките ли... да играе като втори нападател зад Торес ли... по-скоро мисълта ми беше, че Бианки не му използваше качествата на Мартин по най-добрия начин. Но и Мартин си има вина... невероятни положения изпусна този сезон и то не един-два пъти.
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 28, 2006 22:04 |
|
|
Според мене нека да не мислиме за Марто толкова колкото за Митко. Той ще ходи ли в Тотъм според вас?
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 01:10 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
Хммм дали зад трансфера на Бербатов в Тотнъм не се крие друг клуб 
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 01:13 |
|
|
според тебе кои друг клуб да седи зад Тотнъм 
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 01:52 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
Имах предвид да ни замазват очите с Тотнъм ... и Хоп изведнъж в Нюкасъл ... примерно
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 01:54 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1937 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
Абе дано не е така... Пък в световните медии пише ли за този трансфер!
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 01:59 |
|
|
Значе една приятелка го познава Митко лично и тя ми каза че той е казал да на Тотнъм. До колкото знам в Ройтерс са писали за трансфера му.
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 10:35 |
|
|
emi_cska написа: Според мене нека да не мислиме за Марто толкова колкото за Митко. Той ще ходи ли в Тотъм според вас?
Защо да не мислиме за Марто.. Мен и той ме притеснява,пък и ми е любимия национал! 
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
Touch_The_Sky
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 10:36 |
|
|
Бербо не е за тотнъм. Ако Анри иде в Барса , на митака ще му отива най много фланелката на арсенал
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 10:40 |
|
|
Ако Анри отиде в Барса и Митето бързо свикне с английския футбол ще е много хубаво,но.. винаги го има НО-то нали..
Абе какво става с Владето Манчев бе 
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
Touch_The_Sky
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 10:44 |
|
|
Бербатов е в десетката на най-добрите футболисти в света. няма начин да не свикне с Висшата лига. А Манчев последното което чух за него е да коментира мачове по Бтв. Злеееееееееее ееееее
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 11:10 |
|
|
Дам..Краси Минев му вземаше интервю..
Много ме е яд за него,прецака се и той с Леванте.Сега Лил са доста добре,Божинов се прееба с Фиорентина,Марто-с Атлетико..Дано Бербо да направи добра крачка с преминаването в Тотнъм
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
Touch_The_Sky
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 11:13 |
|
|
според мен Валери си е екстра за фиорентина.А марто си е сам виновен.Ясно е че Ицо му е идол и му поддръжава, но неговото поведение е прекалено. Все още е далеч от класата и успехите на Стоичков, а той се държи на терена като най голямата звезда.
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 12:44 |
|
|
Според мене Митко ще направи добра крачка в Тотнъм но нека да е титуляр, аз да си призная много се радвам че той ще се премести в Англия защото много време игра в Германия цели 6 години. А за Марто дано да се върне в Германия че там му бе доста успешен сезона. И дано всичките да са титуляри
|
|
 |
|
 |
madman
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 13:30 |
|
|
_________________ За мен и милиони хора ЦСКА е смисъл на живот, кауза, признание. ЦСКА винаги е бил и ще бъде символ на силата не само на футбола ни, но и на българина като човек.
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 29, 2006 13:51 |
|
|
madman написа:
 И сега играл ли е или не?Той сигурно и гол е вкарал ама тия не искат да признаят 
|
|
 |
|
 |
emi_cska_usa
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 30, 2006 21:33 |
|
|
Аве хора, какво е положението около Митко Бербатов знаете ли. Не ми пука за Илиян или някои друг
|
|
 |
|
 |
|