Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Общи » Свободна зона
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 13:30 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10
Мнения: 7338
Местоположение: София
Цитат:
България няма да бъде за българите, а те ще бъдат само едни от многото по днешните й земи и без никакви претенции за изключителна собственост.

Ще могат да използват майчиния си език, но той вече няма да е единственият официален.

Ще могат да се кръстят от дясно на ляво, но православието вече няма да е традиционното вероизповедание.

Така трябва да изглежда собственото ни бъдеще. И току-що сме съвсем официално предупредени, че то предстои в точно този вариант, като предупреждениетото идва от Посланика с най-главна буква – самото Американско превъзходителство.

„Бъдещето на България е като мултиетническо, мултирелигиозно общество”. Реплика, която повече очакваме и е за предпочитане да излезе от устата на турския посланик, защото тогава би било по-неудобно да я оставим да мине покрай ушите ни. Когато обаче я произнася Американското превъзходителство, можем само мълчаливо да ръкопляскаме на нея. И със сигурност точно това са направили пробитите българи, които са имали късмета да я чуят на живо.

Дал Бог такива българи, вероятно ще даде и такова бъдеще. Каквото ни каже Превъзходителството, точно такова ще го построим. И вече сме близо до издаване на обекта.

Защото това не е просто нетактична реплика, изтървана от глупост или нахалство. А е крайна цел на доктрина, по която систематично се работи вече трето десетилетие. И тази доктрина беше почти изцяло платена с нови хрупкави долари. Падаше и по някоя турска лира, но официалната валута беше щатският долар.

Българите трябваше първо да бъдат емоционално подготвени, че на собствената си земя ще бъдат третирани като „едни от многото”.

Трябваше здраво да им се насади комплексът, че не правят достатъчно за НЕбългарите. Трябваше да заживеят с трагическата вина, че по презумпция са злодеите, отговорни за провалите или за изолацията на цели етноси и малцинства.

Трябваше да понасят всичко това тихо и засрамено, без много-много да разсъждават кой какви права заслужава и какви задължения има. Ако тук-таме някой излезеше от отредената роля, веднага се намираха по десет продажни българи, които да го скастрят – къде се намираш, бе, да не би случайно да си у дома си.

Българите сте едни от многото тук и крайно време е да свикнете с това, защото скоро ще издаваме обекта.

Тази доктрина наистина беше платена с долари и някоя друга лира, но не можем да скрием истината, че беше изпълнена от българи. Изключително долнопробни, но все пак българи.

Ослушайте се кои българи от години подстрекават за смяна на Конституцията и помислете какво биха записали в новата. Хубава или лоша, в сегашната поне е уточнено, че българският език е единственият официален, че източното православие е традиционната религия, че не може да има автономни райони.

Тези детайли дали няма да бъдат редактирани, дали въобще няма да отпаднат, дали Американското превъзходителство няма да даде някои мултиетнически препоръки. И дали не можем да предположим кой наоколо би имал най-голяма полза от предначертаното ни мулти бъдеще.

Дали след планираните загуби на традиционен език, традиционна вяра, традиционно население и традиционни семейни ценности може да се окаже, че сме загубили и традиционни наши територии.

За тази перспектива, минаваща през налагането на доктрината „българите са едни от многото”, работиха и то работиха добре не един и двама изключително продажни, но все пак българи. И точно те днес, когато мулти бъдещето изглежда сякаш на една историческа ръка разстояние, би трябвало да се къпят в студена пот.

Би трябвало да живеят в ужас всеки ден, че този ден може да е последният за тях. Защото тогава Американското превъзходителство ще си е заминало, но те къде ще отидат. Ще успеят ли всички заслужили да избягат навреме и ще могат ли да скрият толкова добре главите си, че да не ги загубят.

Не ги плашим, но загубите на земи или са предшествани, или са последвани от загуби на глави. Неизбежно е, единствено може да свиквате и с тази подробност от мулти бъдещето.


:n015:

_________________
Je suis Моторола...
F.A.V.R.


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 13:38 
Offline
гледа мача
гледа мача
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 07, 2010 13:27
Мнения: 1115
Цитат:
Истината може и да не ви се харесва, но тя за това е истина, защото е безпощадна.

Със скалпелното си политическо послание, което АФЕРА публикува, Ахмед Доган разстреля от упор ВСИЧКИТЕ. До един. Така наречени „борци“ с „паралелната държава, „борци“ с нам което си и „борци“, заради което си.

Всички ги отстреля по очи – „Моля другарката“ Корнелия, БСП, Бай Хуй, ГЕРБ, „Патриоти“ – кабелари и сие, „демократи“, дай от българия, „реформатори“, нови и стари републики, и вся остальная…

По очи са проснати и президентът Румен Радев, и така нареченото му служебно правителство. За ДОСТ изобщо да не говорим…

Това е истината. Защото ВСИЧКИ гореизброени мълчаха и продължават да мълчат като мишки за онова, което се мъти от Ердоган, и което налазва България. МЪЛЧАТ КАТО НАСРАНИ и не знаят нито какво да кажат от шубе, нито какво да не кажат, пак от шубе.

И докато ври казана и играта наистина е ва банк, те се занимават щяло ли да имат дебат между тях или не, или с тъпнята около Елена, Гарелов и още някой и друг питекантроп.

И понеже АФЕРА никога не е имала страх да казва истината, ще ви го рече в прав текст: един се намери само. Само един. Който заяви категоричната си позиция и предупреди какво се задава, и показа как трябва да се действа. Един. Сред мълчащите, гърчещи се, политически и управленски мишки.

И той се нарича Доган.

И да го мразите, и да не го мразите – все тая. Истината, която изрича няма да избледнее от това. Нито онези, които са зинали да ви лапнат гласовете на предстоящите избори, ще станат нещо по-едричко от мишки.

И се оказа безжалостно ясно, че Доган е по-българин от тях. Без да се качва на кон, нито да се пъчи в генералска униформа на билборд.

ТЕ продължават да мълчат, слугински въртейки задници, белким отмине бурята и да се измъкнат да поемат отговорност.

Президентът мълчи, правителството мълчи, политиците мълчат, службите търгуват бакалски и подгъзуват на политиците – национални предатели, и никой, никой не смее да изрече и запетайка срещу онова, което влачи към България Ердоган.

С посланието си Доган ги уби. До един. Дори и да не го е целял, те паднаха подкосени като кегли. Защото този живот е за смелите. Не за ТЯХ. Келепирджиите, дето сърцата им в лайна увити.

Посланието на Доган тепърва ще отеква. Това да беше направил само, то стига. Защото утре, когато стане напечено, ТЕ, мишките, ще избягат и ще се скрият. Или ще се продадат за някоя турска пара в повече.

Дали тогава ще се случи „обединяващия патриотизъм“, за който говори Доган, който се събужда само когато има обща опасност за Цялото, ще видим. Понеже в България за някои „Цялото“ е родината, за други – е само властта.

Доган даде урок не на ТЯХ. ТЕ са му кристално ясни. На нас даде урок.

Не се *********.

Веселина Томова

_________________
"Нашите българи желаят свободата, но я приемат, ако им се поднесе в къщата на тепсия"
В. Левски


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 16:39 
Offline
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 21:22
Мнения: 598
Местоположение: sofia
Днешните борби между българските турци напомнят междуособиците след смърта на Баязид Илдъръм.По същия начин синовете на Баязид са търсели подкрепата на българите и после победителя пак ни го езачукал.Това не е наша битка.Моето мнение е , че за нас е по-добре турците да са разделени.Ердоган е пътник само да приключи войната в Сирия.Времето на диктаторите отмина.Ще го гътнат и него въпрос на време.

_________________
Стойчо Младенов:ЦСКА ще е шампион , всички останали да се нареждат след нас!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 16:47 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 06, 2014 02:01
Мнения: 5411
Тая мантра с отминалите диктатори ми е като простотиите за неограничените възможности в Щатите. Диктатура си съществува навсякъде, но под различен параван. В САЩ има диктатура на корпорациите, а в България на олигарсите. В Турция просто има по-открита диктатура директно от хунтата на манафа Ердоган.

_________________
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 17:42 
Offline
разпява агитката
разпява агитката

Регистриран на: Сря Юни 24, 2015 18:38
Мнения: 1558
Не смятам, че нашите служби и отговорни фактори ще допуснат някога дост да влезе в парламента.


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 17:46 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10
Мнения: 7338
Местоположение: София
onegavon написа:
...Това не е наша битка...


:think:

Най-големите врагове на България са събрани в ДОСТ и в Да-България... и донякъде в НоваРепублика...
Следователно битката си е моя... за "наша" - всеки си има глава на раменете...
:innocent:

_________________
Je suis Моторола...
F.A.V.R.


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 18:31 
Offline
Образцов съфорумец
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30
Мнения: 7997
Местоположение: Червения североизток
Това ДОСТ е само до изборите,не влязат ли,цепят се до месец-два!Трябва да се направи всичко възможно да не влязат в парламента!

_________________
Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 19:39 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 06, 2014 02:01
Мнения: 5411
bobbby написа:

:think:

Най-големите врагове на България са събрани в ДОСТ и в Да-България... и донякъде в НоваРепублика...
Следователно битката си е моя... за "наша" - всеки си има глава на раменете...
:innocent:


Пропусна реформатурците, а в голяма степен и Герб.

_________________
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 19:41 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Съб Авг 02, 2008 17:40
Мнения: 1917
герб са изпята песен.

_________________
Борбата е живот, както животът е борба;
в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 17, 2017 20:59 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
Журналисти и фотографи подвикват - "Ръкостискане!Ръкостискане" и Меркел се обръща към него, за да стиснат ръце, но Бачи Тръмп се прави, че не я чува. Е.БА Й П.ТКАТА МАЙНА. :joy07: :joy07: :joy07:_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Съб Мар 18, 2017 02:03 
Offline
разпява агитката
разпява агитката

Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16
Мнения: 1541
Местоположение: Северно
Велик Доналд ТРЪМП! Насра я просто! Дори не я погледна, та камо ли ръкостискане.

БАРОЗУ, ЮНКЕР, МЕРКЕЛ - КОИ СТЕ ВСЪЩНОСТ ВИЕ?!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Нед Мар 19, 2017 00:11 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Чет Мар 06, 2014 02:01
Мнения: 5411
Кирилов яко го е треснал втория пубертет :innocent: Но и мен ме изкефи яко Тръмп :lol:

_________________
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Нед Мар 19, 2017 13:41 
Offline
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 21:22
Мнения: 598
Местоположение: sofia
tegaviq написа:
Тая мантра с отминалите диктатори ми е като простотиите за неограничените възможности в Щатите. Диктатура си съществува навсякъде, но под различен параван. В САЩ има диктатура на корпорациите, а в България на олигарсите. В Турция просто има по-открита диктатура директно от хунтата на манафа Ердоган.


Ами точно времето на бруталните диктатури отмина,дойде времето на задкулисието.Свидетели сме как след 1990г лека - полека авторитарните режими ги ликвидираха.Сега има по- модерни ,меки схеми за прокарване на интереси. Такъв като Ердоган с рогите напред е неприемлив за Запада, че и за Русия ако щете.

_________________
Стойчо Младенов:ЦСКА ще е шампион , всички останали да се нареждат след нас!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пон Мар 20, 2017 02:06 
Offline
разпява агитката
разпява агитката

Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16
Мнения: 1541
Местоположение: Северно
Цитат:
Плевнелиев: Убеден съм, че Русия се меси във вътрешните ни дела

Президентът на България от 2012 до 2017 г. Росен Плевнелиев е убеден, че и Русия се меси във вътрешните работи на България. Това заяви той в ефира на бТВ.

По думите му Владимир Путин и Русия се опитват по всякакъв начин да дестабилизират и да разделят ЕС. Плевнелиев беше категоричен, че България трябва да работи за единство, а не за разединение.Изображение
Снимка: Ладислав Цветков, бТВ


:joy07:


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пон Мар 20, 2017 12:21 
Offline
гледа мача
гледа мача
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 13, 2012 10:37
Мнения: 785
Интервю с Норберт Хофер, ТВ Алфа
http://www.alfa.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D ... 22625.html


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пон Мар 27, 2017 09:38 
Offline
просто минава
Аватар

Регистриран на: Нед Авг 04, 2013 21:23
Мнения: 237
Ко прайм ся?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пон Мар 27, 2017 12:12 
Offline
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 02, 2010 17:59
Мнения: 1889
Как ще коментирате изборните резултати. Боко с патриотите?


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Съб Апр 08, 2017 20:43 
Offline
разпява агитката
разпява агитката

Регистриран на: Вто Мар 01, 2005 11:36
Мнения: 1631
Местоположение: VARNA
mazzini написа:
Ха-ха-ха
Казвах ли ви, че Радка-фатматка е Цецка в мъжки род? Казвах ви. Ама ме нападахте по партийна линия. Сега ще ви го натяквам при всеки удобен случай.


Ма то пандемия настанало с това понижение в чин, с което го произведох в кампанията :lol:

Micho пак ще трябва да раздава сериозни лекции за уважение към военните достижения на Генерадев...

_________________
Формата е временна, класата - вечна!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Сря Апр 19, 2017 19:05 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10
Мнения: 7338
Местоположение: София
Проба Проба... 1. 2. 3...
Проба...

:drunk:

_________________
Je suis Моторола...
F.A.V.R.


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Чет Апр 20, 2017 02:35 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
Кво е станало, бре? Кви са тия банове?


Sent from my iPhone using Tapatalk

_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Съб Апр 29, 2017 11:10 
Offline
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Регистриран на: Пон Сеп 19, 2016 23:14
Мнения: 699
бананови :grin:

_________________
ЦСКА


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Сря Дек 20, 2017 12:47 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
Току-що ме информираха приятели / ИСТИНСКИ, А НЕ ДОНОСНИЦИ-БОКЛУЦИ/, които пишат в другия форум, че едно НИСКОЧЕЛО, КОМПЛЕКСИРАНО, ПРОВИНЦИАЛНО малко човече, пак се обръща към мен с някакви интересни сърбежи в областта на гениталиите.

Дори не виждам смисъл да обръщаме внимание на хора, от които мнозинството се отвращава, но такива като този могат да погледнат зад гърба си, дали въобще имат хора, които да ги ценят и държат на тях.


Толкоз по темата с оня боклук.

_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Чет Дек 21, 2017 03:05 
Offline
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Регистриран на: Пон Сеп 19, 2016 23:14
Мнения: 699
Спайк, ще вдигаме ли тайтъла и купата през май?? :flag: :grin:

_________________
ЦСКА


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Чет Дек 21, 2017 18:31 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
Дай Боже!

Не пишете тук, просто не исках да оставям без отговор поредното гнусно и комплексарско поведение на оня смешник.

_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Вто Дек 26, 2017 20:38 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Съб Авг 02, 2008 17:40
Мнения: 1917
Законът на Греъм за лошите пари важи и в социологически план. При система 1 човек= 1 глас, кои имат най-голяма тежест- т.нар. електорат. За да избегна етническо определение, това са най-бедните, живущи в крайна мизерия, неграмотни, почти не говорещи българси език хора. Съответно критическата маса сред обществото е обезценена, и тя напуска. Което затвърждава положението на управляващата класа. Също така, в интерес на тази класа е, да има по-малко хора в затворите. Защото по конституция лишените от свобода нямат право на глас. Освен това има и права връзка между степента на образованост и склонността към извършване на престъпления. Заради това при един бивш президент имаше и амнистии.
Случващото се у нас е социологически логично... ГЕРБ вече е закономерност. Феноменът "Борисов" се дължи на колективния интерес на политико-икономическата класа стандарта на живот да е по-нисък. Защото най-бедните, най-недоволните от положението си, и слабограмотните гласуват. И тези, които имат достатъчно сиво в-во, да осмислят случващото се, бягат. Но те не бягат само от самата икономическа ситуация, нито от политическото безвремие, ами и от тези, които останахме тук. И това, който не го е разбрал, е добре да го осмисли. Защото като манталитет сме недобри хора. И оттук може да изведем:
1. Аксиома на Боко Тиквата за "лошия мат'рял"
2. Аксиома на Иво Христов за "80те процента дебили"

А и двамата са болезнено прави. Единият, по един много аругантно-опростачен начин, на човек облагодетелствал се от това, а другият чрез предаване на искуствена претенциозност, чрез много лаладжийстване, влизайки в ролята на черна станция.


Пльосвам го и в този форум, че в другия останаха... "О, мила, моя, майно льо..."
Щом спореха, че Македония не била създадена от комунистите... пази Боже...

_________________
Борбата е живот, както животът е борба;
в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Сря Дек 27, 2017 16:58 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43
Мнения: 12112
Местоположение: Благоевград
Кажи, бе, Волене, кажи какво наранява нежната ти душа?!
Кажи на бате Боко и той ще те оправи ... :grin:

_________________
The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 01, 2018 17:51 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
mazzini написа:
Законът на Греъм за лошите пари важи и в социологически план. При система 1 човек= 1 глас, кои имат най-голяма тежест- т.нар. електорат. За да избегна етническо определение, това са най-бедните, живущи в крайна мизерия, неграмотни, почти не говорещи българси език хора. Съответно критическата маса сред обществото е обезценена, и тя напуска. Което затвърждава положението на управляващата класа. Също така, в интерес на тази класа е, да има по-малко хора в затворите. Защото по конституция лишените от свобода нямат право на глас. Освен това има и права връзка между степента на образованост и склонността към извършване на престъпления. Заради това при един бивш президент имаше и амнистии.
Случващото се у нас е социологически логично... ГЕРБ вече е закономерност. Феноменът "Борисов" се дължи на колективния интерес на политико-икономическата класа стандарта на живот да е по-нисък. Защото най-бедните, най-недоволните от положението си, и слабограмотните гласуват. И тези, които имат достатъчно сиво в-во, да осмислят случващото се, бягат. Но те не бягат само от самата икономическа ситуация, нито от политическото безвремие, ами и от тези, които останахме тук. И това, който не го е разбрал, е добре да го осмисли. Защото като манталитет сме недобри хора. И оттук може да изведем:
1. Аксиома на Боко Тиквата за "лошия мат'рял"
2. Аксиома на Иво Христов за "80те процента дебили"

А и двамата са болезнено прави. Единият, по един много аругантно-опростачен начин, на човек облагодетелствал се от това, а другият чрез предаване на искуствена претенциозност, чрез много лаладжийстване, влизайки в ролята на черна станция.


Пльосвам го и в този форум, че в другия останаха... "О, мила, моя, майно льо..."
Щом спореха, че Македония не била създадена от комунистите... пази Боже...


Силно!

Честита Нова Година! Здраве и благоденствие ви желая, другото ще го постигнете, защото сте армейци.

Еми, нека си плямпат форумния комитет на комунягите... Да се благодарят, че ме няма, че на Корнелия и дпс им разгонвах фамилията.

Между другото, заради един от комунетата там доста хора напуснаха форума им... Той е безочлив, обаче, невъзпитан и има много комплекси в малката си душица. Много се радвам, че не е част от обкръжението ми човек като него... Друга бира са Румен, Тео, Тошко, Мичака и още няколко човека... Хора с чест и достойнство.

Мацини, стига писал тук, не искам да има 2,3 или 5 форума. Има си един и той е този, който е свързан към сайта на ЦСКА.


Аз греша, че му обръщам внимание на онова недоразумение на природата и го правя важен а е мънечък.

_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Нед Фев 11, 2018 20:46 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Съб Авг 02, 2008 17:40
Мнения: 1917
И тука почнаха да изчезват мнения... !

_________________
Борбата е живот, както животът е борба;
в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Вто Фев 13, 2018 15:54 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
Да внимават да не изчезнат "те", че не се знае, знае ли се.

Там нека се правят на шерифи.

_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката!
 Мнение Публикувано на: Съб Мар 10, 2018 12:09 
Offline
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22
Мнения: 19859
Местоположение: СОФИЯ
Абе, Мацини, в другия форум нали много харесват Вацев?

Я виж какво казва тук - http://www.alfa.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D ... 28723.html

"Волен е отговорен политик" ... Нещо няма реакция от комунистическия аскер в официалния форум... :lol: :lol: :lol: Сега вече не го харесват, сигурно. :laugh_many:

_________________
"17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ


Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 
 Страница 377 от 379 [ 11362 мнения ] Отиди на страница Предишна  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379  Следваща
Начало форум » Общи » Свободна зона


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

 
 

 
Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  


cron