Само не видях къде говоря за "евробоец" ама карай. Имах в предвид, че едно е да те къртят в Европа с резултати от порядъка на 6,7 гола и да не можеш да хванеш ръка за групите на ШЛ, а друго е да играеш финали и полуфинали в същата ШЛ на едно ниво с най-добрите отбори в Европа.Или и там съдиите бутат безогледно Юве. Не се ли усещаш как повтаряш говеждата логика с бутането на ЦСКА от комунистите.
Нищо подобно. Това не е някаква конспирация, а просто всеизвестният факт, че Юве има най-голямото съдийско лоби в Италия. Задача за домашно-проучи защо феновете на Фиорентина мразят толкова Ювентус.
Аз съм справедлив ве, като биете със съдии храня като е феарплей и играете без съдии защо да ви обвинявам. Ако има такава тенденция като тоя мач няма да има плюене повече, ама според мен беше " чиста капка в мръсното калчополивско море" и нищо повече и още следващия кръг ще ма принудите да се завърна към обичайния тон.
_________________ А навред нашта родна пехота с нас гори турци и говеда Спрат ли наште дула да боботят, еква нейното мощно КЗЛ и "Ура!".
Вчера ми спира интернета и ТВ-то на целия блок (една фирма са и двете). Не мога ни по телевизора, ни по нета да гледам мача, нито при комшията. Хващам колата и карам към един бар. 1:1 на полувремето, правя едно залогче за Ювентина, които изнасилваха Милан цяло първо. Гледам мача, Юве се скъсва да пропуска.
4 минути добавено време, 93:35 секунди, Игуаин изпуска да вкара със странична. Аз бесен напускам бара. На другия ден се събуждам, проверявам бета и гледам сметката набъбнала... Отварям сайтовете и гледам - "Велик Юве бие с гол с последната секунда на Дибала"..... Няма друг такъв отбор просто!!!
П.С. Това хърватско леке Пияча е голям некадърник.
Смазахме ги и можем да смажем всеки отбор в Италия, но нямаме нужда от каквато и да е подкрепа. Квото и да си говорим, нормално е да дойдат хорицата от Рома и да почнат да пискат за дузпата. При втори хикс и труден мач със Самп, щеше да се върне интригата в Италия. Шампиони сме, това е ясно, но нямаме нужда от такива дузпи, наистина...
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
A какво ще кажеш за Донарума? Джиджи вече има достоен наследник.
П.С. Мисля, че е време Юве да почнат да го примамват. Батко му Буфон трябва да му каже 2-3 приказки, да му обясни как в Милан вечно ще се бори за зона Лига Европа...
A какво ще кажеш за Донарума? Джиджи вече има достоен наследник.
П.С. Мисля, че е време Юве да почнат да го примамват. Батко му Буфон трябва да му каже 2-3 приказки, да му обясни как в Милан вечно ще се бори за зона Лига Европа...
Откачат като им го кажа на миланисти и РОМанисти, че Донарума лятото, най-късно 2018 акостира на Ювентус Стейдиъм за 50 милиона, както Буфон преди 17 години. Превъртат...
Голям вратар е Донарума със сериозно бъдеще, но в Милан ще си е вечно 5 с ония жълтури, дето ги купиха.
Джиджи трябва да почне да го обработва на лагерите с националния отбор и като чичо Лупи да му даде да се подпише на празен лист.
Aбе, пипа я, ама снощи ми скъса нервите. Можеше спокойно да направи хеттрик...
А когато имам залог, тогава съм с по-бдително око и от Моуриньо и Конте. Виждам и най-малкият детайл на терена, и най-дребната грешка и скатаване. Направо ставам с ястребово око.
Аз тва писах и в другия форум.Дузпа си имаше, но не трябваше да я дава, защото Юве реално трябваше да си вземат мача с разлика много по-рано.Просто не е сериозно толкова пропуски.А Донарума си е нарисуван за Юве.
Aбе, пипа я, ама снощи ми скъса нервите. Можеше спокойно да направи хеттрик...
А когато имам залог, тогава съм с по-бдително око и от Моуриньо и Конте. Виждам и най-малкият детайл на терена, и най-дребната грешка и скатаване. Направо ставам с ястребово око.
Играч е голям. Аз даже се чудех защо се инати с тоя мангал Куадрадо/ страхотен играч е, ама яде хърватския хлЕб/, вместо да налага Пяца, който до 3-4 сезона ще е едно от най-силните крила в Европа.
Първото полувреме какво положение му извади Донарума... Изрод.
Калудов, от много близо беше играта с ръка. Аз не бих дал такава дузпа.
Мен пък ми е кеф! Ако снощи Юве беше играл със Сасуолу, нямаше да ми е приятно, че бием по такъв начин, защото такива отбори идват на опълчение за равен. Но отбор с претенциите на Милан, гранд, да циври че са загубили с дузпа в 94 мин., била тя и измислена, при положение че цял мач ги спасява 18 годишен вратар, е жалко и несериозно.
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
Милан със всяка изминала година имат все по-малко претенции и са все по-далеч от названието гранд. Иначе второто полувреме имаше един период от около 20 минути в които доста изнесоха играта и пропуснаха няколко добри ситуации, просто им липсва класа. Деулофеу ако беше малко по-разумен на два пъти можеше да ви матират без проблем на контра. То е ясно, че сте по-добри, но футбола за това е интересен, защото не винаги по-добрия печели.
Донарума доста ви се издразни и веднага след мача е крещял, че никога няма да играе за вас, но сме виждали, че при футболистите тия неща се променят много бързо. Иначе наистина е кофти да направиш ********* мача, да спасиш такива положения в последната минута и накрая да ти се изпикаят на труда по тоя начин и да гризнеш дръвцето.
_________________ The best way to make your dreams come true is to wake up.
Ако в Милан нещата продължават по този начин е въпрос на време да дойде в Юве. По някое време ще се усети, че играе с посредственяци. Надали ще пожелае сам да пожертва таланта, който има.
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
Пичове, каква е тая паралелна вселена, в която пребивавате, където дъртата чанта е единственият гранд, който ще изкара маса пари за тоя юнак? Ако се тръгне на продажба, нали се сещате, че ще има отбори извън Италия, които ще дадат в пъти повече от Юве? И че ръководството и самият Донарума биха били много по-склонни да приемат една такава оферта, която ще се приеме по-меко от феновете на Милан.
_________________ "ЦСКА е велик клуб, да знаете, голяма сила, голяма мощ!"
Говорим за жабарския пазар, там никой не може да ни надцака, а Милан не може да задържи такъв вратар повече от 1-2 сезона. Донарума може да бъде легенда само в Ювентус. В чужбина ще е един от многото.
Мен ме съмнява някой гранд извън Италия да купи вратар на 18-19г. Става въпрос за пост, на който "зрелостта" настъпва по-късно от другите позиции и опита е изключително важен. Или в Юве до година-две, или още десетина сезона в силно посредствен Милан и тогава в някой чуждестранен гранд.
Мен ме съмнява някой гранд извън Италия да купи вратар на 18-19г. Става въпрос за пост, на който "зрелостта" настъпва по-късно от другите позиции и опита е изключително важен. Или в Юве до година-две, или още десетина сезона в силно посредствен Милан и тогава в някой чуждестранен гранд.
Е не си прав. Де Геа на колко го взеха Пакистан?
Едит. Благодаря, Моу.
Донарума доста ви се издразни и веднага след мача е крещял, че никога няма да играе за вас, но сме виждали, че при футболистите тия неща се променят много бързо.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш. Ако момчето се окаже сериозно и си държи на думата, победата на Ювентус ще се окаже пирова (те така или иначе си печелят титлата). И ще има Англия или Испания, здравей, здравей.
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
Дата и час: Чет Фев 21, 2019 19:32 Часовете са според зоната UTC + 2 часа