|
Дата и час: Вто Мар 21, 2023 06:53 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Автор |
Съобщение |
Владо_ЦСКА
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Яну 27, 2017 18:45 |
|
|
Як анализ, но не е взета предвид мега силната последна спойлерна глава, която е за Юрон и "Мокра коса". Ако и тази година не я изкара тая пуста книга вече не знам.  За седмата вече се хващам на бас, че няма да доживее и друг ще му донаписва поредицата.
_________________ "ЦСКА е велик клуб, да знаете, голяма сила, голяма мощ!"
Стойчо Младенов
|
|
 |
|
 |
HMK
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Яну 27, 2017 20:10 |
|
|
В едно негово интервю от преди 2 години мисля, той сам каза, че 6-та е готова отдавна, но умишлено им бави издаването. Щели да ги пускат след като мине съответния сезон. А и за 7-ма била готова цялата сюжетна линия, както и финала. И била само за редактиране. После пък в друго интервю обясняваше, че поради бурното развитие на сериала се налага и малка преработка в книгата..... или нещо такова. Така, че дори и да умре ще има поне 2 книги издадени. Незнам дали 7-ма нямаше д ае последната по план 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Яну 27, 2017 20:18 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Не знам,аз първите три ги купих накуп 2002 мисля,голямо чакане!Последната ,кога излезе,има май вече 5-6 години май...айде Ветровете на Зимата,че ми писна от препрочитане!
ПП...аз също много харесвам сюжетната линия с кракените,не знам,защо е леко пренебрегнат в анализа!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Яну 27, 2017 20:50 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Сега като чета тоя анализ и разбирам че съм забравил всичко. Сериала се размина малко и не се сещам въобще какво и как се случи в петата книга. Много тъпо.. Надявам се 6 и 7 да ги изкара бързо една след друга.
Изпратено от моят HTC Desire 626G dual sim с помощта на Tapatalk
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Яну 27, 2017 21:02 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 14:44 Мнения: 2660 Местоположение: Бургас
|
Сериала спрях да го гледам след 3-ти сезон, уж да не си развалям кефа от четенето на книгите.Обаче сега като чета анализа май ще трябва наново да ги прехвърля, че половината работи съм ги забравил.Такова чакане не съм чакал в живота си, последната книга излезе в България през ноември 2011.Имам чувството, че нарочно го прави, дано поне тая година пусне "Ветровете на зимата".
|
|
 |
|
 |
Владо_ЦСКА
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Яну 27, 2017 22:13 |
|
|
HMK написа: :arrow_u: В едно негово интервю от преди 2 години мисля, той сам каза, че 6-та е готова отдавна, но умишлено им бави издаването. Щели да ги пускат след като мине съответния сезон. А и за 7-ма била готова цялата сюжетна линия, както и финала. И била само за редактиране. Нищо такова не е твърдял, нещо си се объркал. Цитат: Незнам дали 7-ма нямаше д ае последната по план  Да, засега смята седмата да е последна.
_________________ "ЦСКА е велик клуб, да знаете, голяма сила, голяма мощ!"
Стойчо Младенов
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Нед Яну 29, 2017 09:41 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
В Спортингбет са пуснали коефиценти за новия сезон на ГоТ и някой са доста примамливи, а има и доста забавни. Определено бих пуснал на 1,80 за Сандор в битката между братята Клигейн Но това е букмейкър все пак и има някаква информация, така че ако не искате случайно да видите някой спойлер, не ги гледайте. Иначе има доста категории от "Печеливша религия" до дали Станис е жив 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Нед Яну 29, 2017 14:35 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Като каза спойлери,какво ще кажете за възможност "Ледения крал",да е Старк? 
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Mephistofel
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пон Яну 30, 2017 10:15 |
|
Регистриран на: Пон Авг 26, 2013 08:11 Мнения: 874 Местоположение: Мелмак
|
Висока. 
|
|
 |
|
 |
|
Дата и час: Вто Мар 21, 2023 06:53 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта |
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл
|
|
 |