Поздрав спИциялен от мене за Бобката, Ред, къде ме пцува, Мичо, къде ще ме запознава със сестра си УЖ, Спайка- мой чорап(чуйек) форевър и пияндурника даскал Маниакис, да не забравя и най-важното- Данте и Кази, че ме тръпЪт такъв змей.
Поздрав и за всички любими форумци, кои са напрайли главите рано-рано като мене-
УДРИЙЙ , я сам мрЪтав на жилезо от пукница:
ООООООу, Кети Гърди- Смрт с кисело зейе, шта лашкам в сто сънища, това на есе издъжа...:
Кети, рЪгни ме,рЪгни ме,рЪгни меее с копието на Леонид от Спарта да се не мЪча, давим се и у егейско мОре, зарад тебе, само да кажеш, ма Ела, Ела у Враца, ма да видиш Диумокрация наживо и МЕНЕ - " Бибо- уубавеца(малкия убавец е по-убав)",
ма ако има друго море за давенье , че това не е с убаво име...
Кети Гърди,... обмислям да изхвърля жената на борсата на бездомниците, ако не ме земе,Кати... или да си тегля патрона(имам незаконен макаренко), без Кети живот нЕма. Емигрирам в Гърция, ЕВал съъм ви ********* майна кавали и духачи- отивам там , сестра ми е намерила работа- духайте супата в Булгаристан, ха-ха. ПП. Ако се разсъхне работата с гърците, се извинявам на всички цървули, които съм ги нарекъл цървули, но все тая ще дойде друг да ви излъже, ха-ха.
Култова хърватска бойна песен от Сърбо-Хърватската война. Имам един въпрос: мелодията ми звучи много позната и ми напомня на някоя народна българска песен - някой да се сеща?!
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
Дедо Люпко у събота "Играли сме добро, али сме немали шансу". Последвано от следната песен
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
Дата и час: Съб Фев 23, 2019 09:02 Часовете са според зоната UTC + 2 часа