Автор |
Съобщение |
Hart
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Сеп 01, 2015 09:14 |
|
|
Само че "пернатите" не се събират като вас да играят в Чемпиъншип догодина, ха-ха! 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Сеп 01, 2015 10:48 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Ми не знам,Харте....,като гледам засега класирането,да няма дерби на Североизтока в чемпиъншип догодина?
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Hart
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Сеп 01, 2015 12:01 |
|
|
Mай натам отива работата като гледам как кирливи отбори като Суонзи и Кристъл Палас как се развиват, а ние си тъпчем... абе не е таферна работата засега, но сезона сега започва и е рано за песимистични прогнози, ега по-потръгне. 
|
|
 |
|
 |
ULTRAS_CSKA_1948
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Сеп 01, 2015 18:02 |
|
Регистриран на: Сря Апр 17, 2013 20:15 Мнения: 625 Местоположение: SOFIA
|
Hart написа: Само че "пернатите" не се събират като вас да играят в Чемпиъншип догодина, ха-ха!   Тихо пернат Борини ще ви оправи вас зимай вазелинчето ..... 
_________________ Завинаги от ЦСКА
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Сеп 01, 2015 19:07 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Дано Боро да наказва свраки...щото у ПУУЛ си наказваше само уя
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Окт 25, 2015 16:09 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Оскубахме свраките,поредна 6та победа над тях с 3-0....и първа победа за котките от 12 мача насам,но пък е сладка!
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Окт 25, 2015 18:04 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
хаха,тройка с гарнитура 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
ULTRAS_CSKA_1948
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Пет Ное 27, 2015 13:44 |
|
|
Заслужена победа срещу Палас .Сега тегаво домакинство на Стоук дано имаме късмет и спечелим и там . 
|
|
 |
|
 |
ULTRAS_CSKA_1948
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Ное 29, 2015 01:17 |
|
|
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Ное 29, 2015 02:48 |
|
|
Ще ви оправи чичо Сам.Един от последните мохикани от старата школа треньори в Англия.
_________________ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
|
|
 |
|
 |
ULTRAS_CSKA_1948
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Дек 15, 2015 11:21 |
|
|
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Дек 15, 2015 16:00 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Ще се засилим втория полусезон,Мето,бъди рахат!
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Вто Дек 15, 2015 18:08 |
|
|
Дано и Съндърланд и Нюкасъл да оцелеят.Това дерби ми е едно от любимите в Премиршип.
|
|
 |
|
 |
lamer
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 13:05 |
|
Регистриран на: Съб Окт 11, 2008 17:12 Мнения: 1699 Местоположение: Западно от Калотина
|
Четохте ли за Джонсън? Черните котки ми бяха симпатични, но няма такава глупост като това да го уволнят директно. http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-35559931Кофти за таланта му... още от Боро ме кефеше.
_________________ Хр. Стоичков:
"Когато аз съм бил най-добрият в Европа, съм бил най-добър, защото просто съм бил най-добрият."
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 13:10 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Тия малки к.рвета ходят и се чукат с тоя и с оня и после тоя ги изнасилил, оня ги изнасилил... Гнусна работа...
Винаги съм го харесвал Адам, беше рядко талантлив играч за Англия, но нямаше късмет в отборите, където игра.
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
lamer
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 13:19 |
|
Регистриран на: Съб Окт 11, 2008 17:12 Мнения: 1699 Местоположение: Западно от Калотина
|
Spike написа: Тия малки к.рвета ходят и се чукат с тоя и с оня и после тоя ги изнасилил, оня ги изнасилил... Гнусна работа...
Винаги съм го харесвал Адам, беше рядко талантлив играч за Англия, но нямаше късмет в отборите, където игра. Именно!! Много ме дразнят манипулативните британски медии обаче... признавам си, че днес за пръв отворих да прочета статиите. До вчера само гледах заглавията в пресата, в които се говореше за "child abuse" и т.н. Вие какво си представяте като чуете child abuse? Викам си първо тоя изверг е изнасилил някоя 6-годишно дете... а то каква била историята. Някаква 15-16-годишна загоряла фенка, дето сама му пуснала приятелство, сама си писала с него, сама се качила в колата му и сама си отворила крачката, сега се изживявало като жертва... Смях без гащи. Ясно е едно - кариерата му отива на кино, а "накърнените родители на невинното девойче" ще се нагушат с пандури до ушите. Гнусотия.
"Когато аз съм бил най-добрият в Европа, съм бил най-добър, защото просто съм бил най-добрият."
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 16:44 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7096 Местоположение: София
|
Зли черни котки безмилостно издраскват клет Юнайтед! 
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 16:55 |
|
|
Иначе съм напълно съгласен с мненията за Адъм Джонсън. Нека уточним какво е педофилия.
За мен педофилия е, когато някакви чичаци-социопати налазват невинни деца (обикновенно около училища и детски градини). Манипулират ги, използвайки тяхната незрялост и доверчивост. Подлъгват ги със сладки приказки и някой и друг подарък, и така спечелват детското доверие. След това, опитват блудство с тях и започват да упражняват психологически натиск и да изнудват детето (налагайки му чувство за вина). Последствията за едно дете от такива гнусни хора могат да бъдат много тежки - депресия, вечно чувство за срам, затваряне в себе си, дори самоубийство. Със сигурност всички имаме единодушие, че такива трябва да бъдат наказвани с най-голямата строгост...
В случая обаче имаме нещо съвсем различно. 15 годишен ку.рволяк, който сигурно се е плющяла вече с поне 30 различни мъже. Всички в детството си сме познавали такива връстнички - ранно съзряли, усетили сърбеж, и търсещи батковци да ги почешат и да им погалят егото. Нищо общо няма това с невинно и манипулирано детско съзнание. Кифлата-к.урволяк съвсем съзнателно и целенасочено си иска секс. И нито е депресирана, нито има чувство за срам и вина. Единствената й мисъл е кой ще е следващия хой, който ще яхне. А Адъм Джонсън и доживотна каторга да му дадат, к.урволяка пак ще си остане к.урволяк и няма да се промени.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 17:02 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Зъл Съндърланд....и т.н. шприти-вените,немедленно 
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Съб Фев 13, 2016 17:09 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7358 Местоположение: София
|
Micho написа: В случая обаче имаме нещо съвсем различно. 15 годишен ку.рволяк, който сигурно се е плющяла вече с поне 30 различни мъже. Всички в детството си сме познавали такива връстнички - ранно съзряли, усетили сърбеж, и търсещи батковци да ги почешат и да им погалят егото... Абсолютно... В 7ми клас имах една съученичка в моя клас, която вече беше прекарала половината махала... А още нямаше 13, щото беше 1 година по-малка... Хубава беше и пищна... 2 години по-късно вече беше елИтка по "интерхотелите"... сигурно ченгетата са й подправили документите, за да я пласират там още малолетна... Преди да влезна в казармата я срещнах за последно... и ми се стори неква лелка на 30+ Амортизация братче...
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 00:08 |
|
|
Факт.Но никак не го жаля честно казано.Откровен тъпак.Разликата между хората с акъл и тъпаците е че парвия тип предвижда последствията от действията си.Като спи с хлапачки да си носи последствията.Още щом сипродаде задника на Сити така или иначе кариерата му умря.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 00:45 |
|
|
Искам да си използваш мозъка като се изхвърляш така...
Ти ако отидеш на дискотека и некоя пОдка на 17 и половина дойде и почне да ти се търка в хоята и после ти я заведеш у вас и я пръснеш, ква вина носиш?
Да им искаш лична карта на всички в заведенията ли?
Тоя 15-годишен парцал му се е слагал на Адам и той си е свършил мъжката работа... и после, за да кярат някой лев са го осъдили...
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 00:56 |
|
|
И безда изкарвам такива пари като него ти казвам че няма да си легна с първия парцал който ми се натяга от фейса.В неговия случай е повче от ясно какви са рисковете.Като цялоэ не обичам да си го завирам там където мога да си пъхна и двете ръце  Да си тъп брат,не те прави жертва.Пресолено ще му излезе,вярно е но пак ти казвам -грам не ми е жал за него.
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 01:03 |
|
|
Spike написа: Искам да си използваш мозъка като се изхвърляш така...
Ти ако отидеш на дискотека и некоя пОдка на 17 и половина дойде и почне да ти се търка в хоята и после ти я заведеш у вас и я пръснеш, ква вина носиш?
Да им искаш лична карта на всички в заведенията ли?
Тоя 15-годишен парцал му се е слагал на Адам и той си е свършил мъжката работа... и после, за да кярат някой лев са го осъдили... Не си прав. Естествено, че и аз, и ти, и Тегавия, и Боббби бихме й пръснали сливата от "ima li seks". Даже и Манияка би й дал да подържи стария и поръждясал маршалски жезъл.... Ама разликата е, че ние сме неизвестни и анонимни, докато той е звезда, силебрити. Всеки с повече от две читави мозъчни клетки би се досетил, че след като е известен, шансът малката шафрантия да се разпее е към 99.9%. Трябвало е и Адам Джонсън да се досети.
|
|
 |
|
 |
lamer
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 11:49 |
|
|
Адам Джонсън, че е направил тъпка постъпка - факт.. но медиите и властите, че са си боклуци и продажници - също факт. Значи, бежанците, че насилствено опипват и се опитват да изнасилват девойките - без много шум и присъди, трябва да сме солидарни с мераците на мангалите... обаче щом е бял, богат и известен - под ножа. Това е истината. В Дания имаше някакъв бежанец от Ирак на 29 години, който беше залюбил някаква 15-годишна и то със знанието на майка й и нищо не му направиха.. наложи се да убият майката, че да го забележат и да му дадат няколко години затвор. http://www.christianpost.com/news/15-ye ... os-145553/Даже в крайна сметка нищо не казват за педофилия, ще получи само присъда за убийство и за "индоктриниране" на дете с опасна идеология.
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 12:22 |
|
|
Ламер за тия провинения джихадиста ще бъде бит и еб*ан до края на живота си в кафеза.Друг е въпроса че с тая толерастия ще има още такива гадости.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 13:14 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
кой е поръждясал бе...ше ти подам аз стереокавала с висящи тонколони,та да видиш кой бил поръждясал 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 13:28 |
|
|
Micho написа:
Не си прав. Естествено, че и аз, и ти, и Тегавия, и Боббби бихме й пръснали сливата от "ima li seks". Даже и Манияка би й дал да подържи стария и поръждясал маршалски жезъл....
Ама разликата е, че ние сме неизвестни и анонимни, докато той е звезда, силебрити. Всеки с повече от две читави мозъчни клетки би се досетил, че след като е известен, шансът малката шафрантия да се разпее е към 99.9%. Трябвало е и Адам Джонсън да се досети.
Написаното от теб е логично и правилно от твоя гледна точка, но за мен това не може да е криминално деяние... От "морална" гледна точка, за която толкова често си говорим... Когато ти се навре некое к.рве в краката, ти си мъж бахти... Да не си Плевню или Асен Гейов, за да не я зашиеш? Адам е натопен и това се вижда от самолет и няма как да го храня него...
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 13:30 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
да бе,а ако на к.урвето сливата и мирише едновременно на солна,сярна&азотна киселина,дали ше и го нАвреш? 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Sunderland A.F.C. Публикувано на: Нед Фев 14, 2016 13:31 |
|
|
Не, за тва си ти, за да я изпомпаш ... И ти си човек, бахти и ти душа носиш! 
Последна промяна Spike на Нед Фев 14, 2016 13:42, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
|