Италиано, Спайк не може да пропусне да захапе кукичката. Тя темата за Милан е толкова активна, че трябва доста да е внимавал Спайк за да разбере закачката. Хахах.
Специално за Спайк, Зидан никога не успя да усети от магията на великите клубове, това му липсва. ДА по-игра в големи отбори, но такива без харизма и силно дразнещи.
Списък на велики отбори. 1. ЦСКА 2. Аякс 3. Милан 4. Барса
Така като гледаш тоя списък, дали някога съм харесвал зидан. (Да след като се пенсионира започна да ми става симпатичен)
П.С. Както казва, божи86, това е за мене и според мене.
Иначе Зидан си беше голям футболист, много голям. Един от големите, които скоро няма да гледаме такива.
_________________ Няма туитър, няма фейсбук, САМО форум ЦСКА! :grin:
Зидан и Анри ми бяха последните любими играчи...така да се каже футболни идоли. В момента от тия новите модерни никой не ми хваща окото като двамата французи. Покрай тях и на всички мондиали и европейски си викам за Франция...
По принцип Погба докарва на Зизу, но е далеко още...
Аз не мога и все още да харесам някой футболист от противников отбор. Все едно да кажа, че харесвам някое говедо.
Вече с годините започнах да гледам малко по-различно на нещата и да признавам уменията на такива футболисти, които са заслужили уважение, като Зидан, Анри беше добър противник на Юнайтед.
Всеки си има любими отбори и съответно любими футболисти от тях.
_________________ Няма туитър, няма фейсбук, САМО форум ЦСКА! :grin:
Италиано, Спайк не може да пропусне да захапе кукичката. Тя темата за Милан е толкова активна, че трябва доста да е внимавал Спайк за да разбере закачката. Хахах.
Списък на велики отбори. 1. ЦСКА 2. Аякс 3. Милан 4. Барса
Така като гледаш тоя списък, дали някога съм харесвал зидан. (Да след като се пенсионира започна да ми става симпатичен)
П.С. Както казва, божи86, това е за мене и според мене.
Иначе Зидан си беше голям футболист, много голям. Един от големите, които скоро няма да гледаме такива.
Гледай ти да не захапеш някоя едноока кукичка.
Списък на велики отбори:
1.ЦСКА 2.Флора Талин 3.Кукеси Албания. 4. North boys от турнира в памет на "Чика Дени".
Улфче, извини ме, ама не си спомням ДА СЪМ ТЕ ПИТАЛ, ДАЛИ ХАРЕСВАШ ЗИДАН...
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
Дата и час: Вто Окт 03, 2023 09:46 Часовете са според зоната UTC + 2 часа