Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив декларации и съобщения

Автор Съобщение
 Заглавие: Декларация на Официалния Форум на ЦСКА 18 юни, 2015 г.
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 07:05 
CSKASOFIA.com
Аватар

Скъпи Армейци, братя и сестри,

Над четвърт век се води сериозна война с всякакви средства срещу нашия любим ЦСКА. Всякакви частни и държавни субекти и организации се опитват да сринат това, което толкова много обичаме. През годините нищо не ни беше спестено - от това, че все още сме единствените, които бяха задължени да плащат за собствените си бази до това, че бяхме сочени с пръст като вредни за народа, представляващи последната останала част от комунистическия режим. В същото време ни се наложи да преживеем два пъти управление на Александър Томов, едно на Титан и сегашното - на фамилиите Манджукови и Инджови, кое от кое с по-тежки последици, но всичките копаещи трап, в който да бъде заровен нашият ЦСКА.

Време е всичко това да свърши! Стига! Нито секунда повече с тези, които разбиха клуба отвътре и за пореден път го лишиха от шампионска титла и участие в Европейските клубни турнири. Нито секунда повече доверие в пионките на тези, които цяла пролет ни успиваха и вещаеха светло бъдеще. Не искаме ЦСКА да има нищо общо с господата Манджукови, Инджови и личността Милко Георгиев.

Ние от Официалния Форум на ЦСКА София заявяваме твърдата си подкрепа към усилията на господин Божков и господин Ганчев, които са доказали, че знаят как се управлява футболен клуб, как се осигурява стабилно бъдеще и как се постигат спортни успехи! Подкрепяме безрезервно формулата им за успех и вярваме, че те ще върнат ЦСКА там, където му е мястото!

Само ЦСКА!

Официалният Форум на ЦСКА е място, на което всеки може да изрази своето мнение, независимо от вижданията си. Декларацията отразява абсолютното мнозинство на потребителите спрямо резултатите от поставената за целта анкета.

Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: Декларация на Официалния Форум на ЦСКА
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 07:10 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Браво Данте, казано е всичко.

Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: Декларация на Официалния Форум на ЦСКА 18 юни, 2015 г.
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 07:23 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Цитат:
Не искаме ЦСКА да имама нищо общо с господата Манджукови, Инджови и личността Милко Георгиев.

Като цяло имам чувството, че малко се жалваме, но не искам да се цепя от мнозинството и съм "за".

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 07:35 
CSKASOFIA.com
Аватар

outbreakbg написа:
Цитат:
Не искаме ЦСКА да имама нищо общо с господата Манджукови, Инджови и личността Милко Георгиев.

Като цяло имам чувството, че малко се жалваме, но не искам да се цепя от мнозинството и съм "за".

Мерси, то е останало от тази, която преработих. Ама явно толкова рано сутрин не съм се събудил още.
Иначе е ясно, че всеки има някакво мнение, но почти всички са срещу сегашните методи на управление и подкрепят един нов план, който би трябвало да доведе до сигурност.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 07:46 

Снощи прочетох декларацията, която беше написана от Sunset и за мене беше много добре, но сега виждам, че тази е променена.

Последна промяна CSKA32 на Чет Юни 18, 2015 11:10, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 08:14 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

DANTE написа:
outbreakbg написа:
Цитат:

Мерси, то е останало от тази, която преработих. Ама явно толкова рано сутрин не съм се събудил още.
Иначе е ясно, че всеки има някакво мнение, но почти всички са срещу сегашните методи на управление и подкрепят един нов план, който би трябвало да доведе до сигурност.

Мисля, че трябва да е "Не искаме ЦСКА да има нищо общо с господата Манджукови, Инджови и личността Милко Георгиев", тъй като с "имаме" не ми връзва изречението, поне на мен.

Третото изречение в първия абзац не, че не е вярно, но просто мисля, че може да мине и без него. Най-вече частта след тирето. Иначе всички мислим в една посока. :thmbup:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 08:54 
ветеран
ветеран
Аватар

Точно, без излишни глупости. Да натискаме.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 08:54 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Кога ще се публикува?

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 08:59 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Добър, премерен и много точен изказ. Както се казва, "който трябва ще разбере". За говедата не съм сигурен, 'щото с кравешките си мозъци едва ли ще схванат за какво иде реч. :lol:

Oh When the REDS Go Marching In

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 09:01 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Публикувайте я на сайта.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 10:12 
Аватар

да я пускат ли в livesport?

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 10:16 
разпява агитката
разпява агитката

Няма какво да се добави повече. Перфектно!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 10:19 
CSKASOFIA.com
Аватар

outbreakbg написа:
Третото изречение в първия абзац не, че не е вярно, но просто мисля, че може да мине и без него. Най-вече частта след тирето. Иначе всички мислим в една посока. :thmbup:

Може да се каже по друг начин, но пък е добре да запазим основата на предложението....па и нямах толкова време рано сутринта да измислям нещо свръх....Така мисля, че е добре и може да се пуска навсякъде. Реално е все тая дали я има по медиите. Който му трябва да знае дали го подкрепяме, ще влезе и ще си я прочете.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 10:32 
разпява агитката
разпява агитката

Точна и премерена позиция. А моментът наистина е критичен.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 18, 2015 10:37 
CSKASOFIA.com
Аватар

CSKAfan написа:
да я пускат ли в livesport?

Ако искат да я пускат. На който му трябва вече я е прочел.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юни 19, 2015 16:58 
CSKASOFIA.com
Аватар

Момчета.....и момичета,

Гледам в темата за собствеността се пишат какви ли не неща. Чудя се в кой свят живеете?
Според мен няма човек тук, който да не вярва, че ВБ и ГГ са сериозни хора, сериозни бизнесмени с дългогодишен опит в различни сфери. Една част от опита им е да държат на казана дума и да не говорят празни приказки. Когато някой от двамата (или и двамата) е казал, че ще разгледа възможностите и, че има желание да направи нещо по въпроса, значи ще помисли, ще огледа внимателно и като дойде решението - ще го каже официално. Да гадаете дали ще е армагедон или царството небесно за ЦСКА е супер нелепо в момента, при положение, че нямате никаква идея докъде са нещата в момента. Чухме мненията на всички ви вече, няма нужда на всяка страница да се повтаряте. Разбрахме, че имате сигурни източници. Разбрахме, че винаги знаете всичко предварително и това ви прави силни и четка самочувствието ви. Но ако искате да се напъвате, правете го във Фейсбук или другаде, не тук. Потребителите на форума не са длъжни да четат едно и също, това не е предизборна кампания за дебили, на които трябва да им се повтаря едно и също. Тук хората имат мнение и си го отстояват. Повтарянето на една и съща плоча няма да зомбира никого и няма да го превърне в безгръбначно. Ние сме различни и се гордеем с това. Редовно се караме помежду си за всякакви тъпотии, ,но когато стане дума за ЦСКА, ние гледаме в една посока. Млади, стари, ултра и мишоци, всички обичаме ЦСКА! Затова колкото и да се сере из темите, нищо няма да се промени. Чакаме официалната информация и после действаме според фактите. Това е форумът на ЦСКА, а не бгмама. Лиглите - вън!

За финал ще кажа, че както ние отстояваме нашите идеи, така и момчетата и момичетата от Сектора отстояват техните (макар че доста от нас тук са в Сектора). Всеки има право да критикува другия, но може би е добре да се поставите на мястото на другия и да сложите ръка на сърце....какво бихте направили вие? Дали си мишок или си ултрас няма никакво значение. Безсмъртни няма.

Ето така НЕ се пише декларация, но пък се гарантира НЕпубликуването на текста където и да е другаде :lol:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 17:42 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Момчета, време е за нова декларация...

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 20:05 
ветеран
ветеран
Аватар

Пиши я! Смятам, че гласуването в анкетата е повече от убедително!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 20:15 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Italiano написа:
Пиши я! Смятам, че гласуването в анкетата е повече от убедително!

Може ли този път да не бъдем толкова меки и да кажем на Сектора, че прекаляват? Отдавна трябваше да се разберем като хората, а не да ги оставяме да си разиграват коня!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 20:25 
ветеран
ветеран
Аватар

Пишете, пък ако мнозинството я одобри ...

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 23:08 
ветеран
ветеран
Аватар

Официалният Форум на ЦСКА, в резултат на проведено допитване до своите членове, заявява :

"След Днешното Предателство на Ръководните Фактори в Сектор Г - Гриша Ганчев е Последната ни Надежда за Бъдещето на ЦСКА.
И нека Бог да ни пази"

:drunk:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 20, 2015 23:14 
вдига купата
вдига купата
Аватар

:thmbup:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 00:07 
ветеран
ветеран
Аватар

Ето вариант на декларация, съставен от Harry Potter.
Лично според мен е малко дълга и уводната част трябва да се пропусне.
Другото, което малко не е както трябва е, че хем сме за Божков, хем ако не се съобрази сме за Ганчев.
Тук е тънкия момент, в който трябва да се каже точно за кое сме. Лично аз смятам, че основният акцент трябва да е, че СМЕ ЗА ГАНЧЕВ. Щото Божков вече е взел решението си под настояване на "ония". И смятам, че няма смисъл вече да му се молим на него.
Още повече, че самата анкета безапелационно показва за кого сме.
Давайте коментари и мнения! (по смисъла на текста, а технически и правописни грешки ще оправяме после)

Скъпи Армейци, братя и сестри,

Ще започна с кратко лирично отклонение: откакто се запалих по ЦСКА, животът ми стана меко казано "интересен". Постоянно разни хора ми обясняваха, че отборът ми бил "комунистически" и трябвало да умре, очакваха едва ли не аз да плащам грешки, които според тях са правени в миналото. Подиграваха ми
се с и без повод и то все разни господа, които смятат, че са повече от мен. Защо ли - питайте тях, аз не намирам причина за тяхната самоувереност! Не смятам, че дължа нещо на някой от тях и няма да променя мнението си. Който не е уредил сметките си с миналото, да ги уреди с него, а не с нас, Армейците! Стига безпочвени обвинения и идиотски войни!

Та по същество: Днес станахме свидетели на нещо, което ако не касаеше нашият ЦСКА, щеше да бъде определено като безвкусна комедия. Едни хора решиха, че те могат да си припишат нашия любим отбор и дори да отговарят вместо нас. Избраният от тях вариант не е моя вариант, не е и вариантът на много мои познати, а те са били подписани като съгласни без тяхното съгласие. Нали твърдят, че живеем в демокрация? Тогава как някой ще се разпорежда с чуждото мнение? Стига вече комедии и пародии! Ние, армейците, искаме ЦСКА да получи това, което получават всички останали отбори в България. Искаме клубът ни да получи достойно място в родния футбол и смятаме, че ако ПР съобщението от днес е вярно, това място още не е намерено. Ако г-н Божков се е подвел по някои фенове, надяваме се той да преосмисли позицията си след като му докажем, че той единствено губи от опитът си да угоди на някои наши фенове, които не са мнозинство и нямат право да се разпореждат с клуба все едно им е бащиния. Както може да види от анкетата във форума ни, Армейците не са съгласни на потъпкването, което видяхме днес. Ако иска да бъде част от нас, той е на ход! Ако ли не, ние заставаме зад Гриша Ганчев, който към момента ни се струва правилния човек в тази ситуация. Ние сме Армейци и не позволяваме на някой друг да говори вместо нас! Тези похвати ги упражнявайте, но в друга държава и то някъде в Азия! Благодаря за вниманието!

Само ЦСКА - сега и завинаги, дори да сме трън в очите на някого!

Официалният Форум на ЦСКА е място, на което всеки може да изрази своето мнение, независимо от вижданията си. Декларацията отразява абсолютното мнозинство на потребителите спрямо резултатите от поставената за целта анкета.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 00:09 
ветеран
ветеран
Аватар

Италиано, нема кой да ти чете фермани...
Мача е свирен и нищо май няма смисъл..., но ако искаш - виж и моя вариант... всичко друго е - но не и дълъг и засукан...
:grin:

п.с. а резултата от анкетата го подкрепя

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 00:13 
ветеран
ветеран
Аватар

Боббби, заставам зад всяка една буква от твоя вариант. Кратък, но силен.
Май верно дългите текстове вече не се четата и размиват смисъла.
Това не означава, че подценявам усилията на Хари Потър.
Просто твоят вариант е по-силен.
Аз съм за него.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 01:44 
разпява агитката
разпява агитката

Че има нужда от доста дълъг текст - има си. Каквото и да кажем за срамната проява днес, малко ще е!

Обаче над всичко е ЦСКА, така че наистина трябва нещо кратко и категорично. Моментът е критичен...

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 02:54 
разпява агитката
разпява агитката

И аз съм на мнение, че не са нужни излияния и драматичност. Във варианта на Боби е казано всичко.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 06:54 
CSKASOFIA.com
Аватар

нЕма да се научите....

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 21, 2015 07:10 
CSKASOFIA.com
Аватар

Декларация ще пуснем ако има официална алтернатива на ВБ (различна от МиМ, на които официално отказахме подкрепа). Ако вариантът с ВБ остане, ще пуснем декларация, че подкрепата ни е силно зависима от това какво се случва с клуба. Това е най-правилно. Ако някой има други идеи, да ми пише на лично.

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 1 от 1 [ 29 мнения ] 

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив декларации и съобщения