Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Общи » Развлечения / Хоби

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Играйте HATTRICK!!! <<2>>
 Мнение Публикувано на: Сря Окт 31, 2012 16:33 

Абе хора... преди го играех много това и продължение на няколко години ги играех и стигнах до IV лига, но след това го занемарих за 3месеца и след това се отказах от играта, но след нова година (тогава разбрха ,че ще започне новия сезон) мисля да се регна пак и да започна отначало... :)

Та исках, ако има някой, който играе от доста врем и разбира от играта да ми пише на ЛС да му задам няколко въпроса за играта в момента, защото 100% не е като преди 1-2 години... :)

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 09, 2013 10:57 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Как е хавата хетраджии :D Има ли оцелели отбори от форума?
Аз си бацам неангажиращо и се подвизавам главно в четвърта последните 10-на сезона.
Играта се развива(за добро или за лошо) и доста нови неща се направиха в сравнение от
преди 3-4 години.Една от най-добрите вести, е че България спечели световната купа :D
Кажете как е при вас.Остана ли някой в бранша :cool: Знам за Ернесто, че май е във
Висшата лига, но другите им изгубих дирята.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Сеп 27, 2013 18:56 
"Евробоец"
"Евробоец"
Аватар

От месеци вече се занимавам активно и с националните отбори, като първо бях скаут на У20 защитниците и бековете, а сега минах към "големите" вратари, както и бекове, и защитници (при последните само помагам). Доста занимавка с ключови позиции на които на всичкото отгоре почти не им е обръщано внимание в последно време.

Как му е ника на Ернесто в Хеттрик всъщност? Щом е във Висшата или около нея, трябва да го знам...

Имам някакви ЦСКА Пловдив в моята 4-та (IV.50) и следващата седмица ще е първи епизод на дербито в Хеттрик.

rundmc написа:
Как е хавата хетраджии :D Има ли оцелели отбори от форума?
Аз си бацам неангажиращо и се подвизавам главно в четвърта последните 10-на сезона.
.

Ако тва в подписа ти е АйДи-то на отбора сме съгрупници... :lol: Що не се обаждаш бе? :grin:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Сеп 29, 2013 10:31 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Хахахх верно бе:grin: Ами сега като ти видях ника и се сетих ама нейсе8-)

Sent from my GT-I9300

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Нед Мар 29, 2015 14:48 
Аватар

Здравейте! Аз се регистрирах в Хеттрик през месец септември 2012 г. Покани ме един приятел, който има отбор в 3-та дивизия в момента - Sofia Rangers. Той беше много настоятелен и накрая реших да си направя отбор. Длъжен съм да отбележа, че той ми даде много ценни съвети и насоки, които следвах, за да изградя един приличен тим.

Прекарах 5 сезона в 6-та дивизия, в които спечелих 4 титли. След това се качих в 5-та дивизия, като изкарах 3 пълни сезона там. Сега дебютирам в 4-та дивизия и стартирах сезона с 2 победи в първите 2 кръга. Отборът ми се казва CSKA 1948 (Sofia), като целта ми е да стигна до най-високото стъпало в България - Висшата лига.

Гледам, че не е писано скоро в темата, така че ще бъде интересно, ако някой разкаже за неговия отбор в играта. Предполагам, че още има хора, които си цъкат в Хеттрика. :grin:

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 29 от 29 [ 845 мнения ] Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29

Начало форум » Общи » Развлечения / Хоби