Автор |
Съобщение |
mecho puh
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Апр 05, 2013 21:17 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 10:21 Мнения: 1865 Местоположение: sofia
|
Мичо, дузпа с картон за Кедира при 1-0 е сериозен хендикап, вервай ми! Гледахме не един и два мача с лош край за Реал и подобно развитие! А тая дузпа беше в особено неподходящ за испанците момент. А норвежкото лайно подпираше Моу тим 95 минути и дузпите далеч не са единствените грозни грешки - спомни си двете опасни влизания с бутони в лицето... Силният отбор, като е подпиран става още по-силен! 
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Апр 08, 2013 08:53 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
да....до влизането на Роналдо...
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
Кристиано
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Апр 08, 2013 15:11 |
|
 |
АРМЕЕЦ |
 |
|
|
Роналдо > Реал 
_________________ The best way to make your dreams come true is to wake up.
|
|
 |
|
 |
Sunset
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Апр 08, 2013 18:17 |
|
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 20:14 Мнения: 3760 Местоположение: София/Ботевград
|
Ако беше тука Пацо, щеше да каже: "Изтрий си мнението, тъпо е!" 
_________________ Кyр за политкоректната линия на форума!
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Апр 26, 2013 14:00 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7092 Местоположение: София
|
|
 |
|
 |
Bobby
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Апр 26, 2013 16:07 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
|
 |
|
 |
armeeca1948
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Съб Май 18, 2013 00:21 |
|
|
Много слаб сезон на Мадрид и издънката днес беше логичния завършек.Догодина с нов треньор, нови попълнения и се започва от начало.
А Атлетико ги чакаме пак след 14 години.Нека се порадват, сега им е паднало.
_________________ "Да обичаш ЦСКА е нещо велико!" - Христо Стоичков "Разбрах, че ме наричат Тройчо, но не знам защо.Може би защото ги бих с 3:0 и станах шампион на говеждия стадион?!" - Стойчо Младенов
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Съб Май 18, 2013 08:23 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
важното е 4е от 5 финала с педал-мадрид,Атлетико спе4ели 4. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 29, 2013 08:31 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Е Мадрид си плеска Парцалона, не им дреме за Патетико.
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Сеп 02, 2013 18:56 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4657 Местоположение: exw mia agapi
|
Реал много се раздвижиха в трансферите напоследък. Продадоха Озиле-то и Кака,но взеха Бейл. Кака така си пропиля най-силните години вместо да постигнеше още нещо в Милан и както става често в Реал - хвърлят сума пари за скъпи футболист,но се оказва,че не са им от полза. Мен лично ме съмнява,че и Бейл ще постигне нещо съществено,но това сигурно е,защото не ми допада като футболист. Говори се и за Роналдо,че ще се връща в МанЮ,но си мисля,че това ще се случи след година. В Манчестър щеше да постигне много повече от това,което постигна в Реал,но тая пуста пара какво ли не прави. Не знам защо и Анчелоти продължава да държи Икер на пейката. Не е играл,но подготовка е водил. Да имаш най-добрия вратар за момента и да го държиш да търка пейката...
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
|
|
 |
|
 |
armeeca1948
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Сеп 05, 2013 03:04 |
|
|
Бачи Флорентино чисто се е побъркал.Това да продадеш играч с 90 асистенции в последните 3 години за 50 милиона, за да купиш някакъв британски дърводелец за 100, а епохален ход  Аз поне освен Бекс, Харгрийвс и с условности МакМанаман, за друг британец, направил име зад граница не се сещам  Не знам де, дано ме опровергае Бейл. Относно Касийяс - може би е най-добрия вратар в света за новия век, но в момента Лопез е в отлична форма, а и доста мачове извади и няма логична причина да седне на пейката.Тая форма обаче едва ли ще трае вечно и очаквам до максимум 1-2 месеца Икер да си се върне под рамката.
_________________ "Да обичаш ЦСКА е нещо велико!" - Христо Стоичков "Разбрах, че ме наричат Тройчо, но не знам защо.Може би защото ги бих с 3:0 и станах шампион на говеждия стадион?!" - Стойчо Младенов
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Сеп 05, 2013 06:03 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Перез е и бизнесмен все пак. Бейл се е изплатил от фанелки за една седмица. 1 000 000 по 80 евро са 80 милиона. защо всяка година се взима по някой с гръмко име и за е.бати парите? Само в Испания ще има поне 500 000 продадени фанелки на Бейл. Иначе ако не могат без Озил, за къде са? Са гледам келешчето Иско е във форма и Озил може и да е излишен. Венгер обаче удари бингото, огромен играч взе на фона на останалите в лигата. Къде е Озил, къде е Фелайни ахахахахаахахаагагахагагагахагахаагагагагахахахаа
droid4 with tapatalk on CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
Fen_don
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Сеп 06, 2013 12:49 |
|
|
Има ли тема където да не намесиш Юнайтед? 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Сеп 06, 2013 16:42 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
не! 
|
|
 |
|
 |
Кристиано
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Сеп 09, 2013 11:10 |
|
 |
АРМЕЕЦ |
 |
|
|
Той пък Харгрийвс едно име направи Иначе, Данте е напълно прав. Няма какво да му броим парите и да се чудим. Флорентино е прекалено умен, за да хвърля пари на вятъра. Щом прави подобни трансфери през година, значи са финансово успешни.
|
|
 |
|
 |
Krum4ov
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Сеп 16, 2013 00:41 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
Харгрийвс си е канадец, просто реши да се състезава за Англия. Не е никакъв продукт на британския футбол. Йозил го гледах малко в Арсенал и първи мач с асистенция за първия гол и още много феноменални пасове, които в момента в света ги умеят играчи които се броят на пръсти. Вярно е че Бейл ще си изплати трансфера от продажба на артикули, но и аз не знам дали ще е полезен, колкото Йозил, който остана недооценен някакси заради присъствието на Роналдо, Касияс, Рамос и други в Реал. А Ди Мария поне за мен няма място и в родната А група. Крайно ограничен играч, който има няккави качества, но не и за Реал. Ако направи с фланелката на ЦСКА такъв мач, както с Виляреалпсуването по Джонго от феновете ни ще изглейда като музика за ушите. Не мога да разбера как има клубове, които се преебават с такива трансфери.
_________________ Тошко Янчев: Публиката беше първият играч, не дванайстият
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Сеп 26, 2013 07:05 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4657 Местоположение: exw mia agapi
|
Колкото и да бутат Реал - пак няма да са шампиони!
Реал Мадрид успя да победи изключително драматично новака Елче в среща от 6-ия кръг на Примера дивисион. Мачът завърши 2:1 след два гола на Кристиано Роналдо, който донесе успеха на своя тим с попадение от дузпа в последната минута на добавеното време. Домакините заслужаваха поне равенството и имат всички основания да са недоволни от съдийството на Мунис Фернандес, който още преди почивката спести втори жълт картон на Серхио Рамос, а в 94-ата минута отсъди спорна дузпа в полза на кралския клуб. Кристиано Роналдо даде преднина на гостите от фаул в началото на второто полувреме, след като преди почивката тимът от Мадрид не създаде почти никакви голови положения. Елче изравни в 90-ата минута с попадение на резервата Ричмънд Боакие, но на домакините не бе писано да се зарадват на точка срещу столичния гранд. Мунис Фернандес даде три минути продължение, но пусна да се играе още една и в нея Пепе падна в наказателното поле след единоборство с Карлос Санчес - дузпа! Кристиано не трепна и с плътен удар по земята донесе победата на Реал.
|
|
 |
|
 |
BISKOCSKA
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Сеп 26, 2013 08:10 |
|
|
REDB0Y написа: Колкото и да бутат Реал - пак няма да са шампиони!
ЩЕ са! Барцилоната с тези контузии които започнаха все по-често на Меси няма да омесят туртата тоя път.
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Сеп 29, 2013 12:37 |
|
 |
ветеран |
 |
|
|
Проклета уста имаш,Харте  Както предположих преди мадридското дерби - Реал загубиха от Атлетико.
|
|
 |
|
 |
zavinagi_ot_CSKA
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Дек 23, 2013 23:03 |
|
Регистриран на: Нед Ное 05, 2006 08:04 Мнения: 459 Местоположение: София
|
Реал имат ли официален форум?
_________________ Футболен фен към любимата: Липсваш ми както "А" група през зимната пауза
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Фев 06, 2014 18:06 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19855 Местоположение: СОФИЯ
|
|
 |
|
 |
Bobby
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Фев 09, 2014 13:32 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
|
 |
|
 |
ЦСКА _завинаги
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 14:46 |
|
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 18:04 Мнения: 79 Местоположение: Пловдив
|
Побеждаваме Барса с 2:1, за да им е готино! 
_________________ Кой сега е номер еднооо? ЦСКА е номер едноо!
|
|
 |
|
 |
Кристиано
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 18:23 |
|
 |
АРМЕЕЦ |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 18:29 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19855 Местоположение: СОФИЯ
|
Португалският минет ще мачкаа ли, бе?  Играл съм го 1, мислете му с гея. 
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Мар 23, 2014 22:31 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7337 Местоположение: София
|
Айде да ги погребват тия джуджета-хипофизни, че ми писна на к.ура да я клатят тая топка без никаква идея... 
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
armeeca1948
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Апр 16, 2014 23:25 |
|
|
Закривай джуджетата 
|
|
 |
|
 |
BISKOCSKA
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Апр 16, 2014 23:41 |
|
|
Бейл закри чики-така като заобиколи и резервната скамейка, че му пречеше, а гнома с късата крачка подтичкваше нещастно след него.
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Май 26, 2014 06:05 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Честита Десета! Напълно заслужено, срещу отбор, който цяла година практикува анти-футбол. Такива не трябва да се допускат до евротурнирите. Симуланти и мазняци като Симеоне трябва да си знаят мястото. Даже ме е яд, че 7-8 минути продължение не даде съдията, та да приключим без 30 допълнителни минути. Иначе никак не би ми било приятно футболистите на отбора, който подкрепям, 5 минути преди 120-тата да спрат на място и да направят шпалир на Марсело. Толкова жалки изглеждаха...Щях да ги чакам с брадва на летището. Ама затова им викат Патетико....
|
|
 |
|
 |
ulf1113
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Май 26, 2014 08:32 |
|
|
ХАХАХ тоя Диего Коста е големец!
ХАха, всичко е добре,когато свършва добре! Част от играта е всичко, а и навремето е имало още много номера!
_________________ Няма туитър, няма фейсбук, САМО форум ЦСКА! :grin:
|
|
 |
|
 |
|