Автор |
Съобщение |
ivansev
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 21:46 |
|
|
shiman написа: Абе я кажете как е свършил мачът и от другата полуфинална среща ако може 
Май е утре 
|
|
 |
|
 |
redMarti
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 21:47 |
|
|
Lacoste написа: Ïîáåäèõà å ñëàáî êàçàíî, ñìà÷êàõà ãî òàêà, êàêòî ïèÿí ïåðíè÷àíèí áèå æåíà ñè.

_________________ If you never make mistakes, you never make progress!
|
|
 |
|
 |
shiman
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 21:48 |
|
Регистриран на: Пет Яну 29, 2010 20:21 Мнения: 813 Местоположение: Карлово
|
Да сега видях и аз в сайта  надявам се на финал ( дай боже) да играем срещу Ресовия.Един реванш за миналата година 
|
|
 |
|
 |
gam3_0v3r
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 22:35 |
|
|
Дано тоя месец е ЧЕРВЕН!!!!!!
|
|
 |
|
 |
sotkata
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 22:41 |
|
|
Мноооого слаба организация при феновете  Нямаше мегафон,нито барабани и хореография.По едно време се пееха 2 песни на веднъж върнахме се 15год назад 
|
|
 |
|
 |
Iklii
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 22:59 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
|
sotkata написа: Мноооого слаба организация при феновете  Нямаше мегафон,нито барабани и хореография.По едно време се пееха 2 песни на веднъж върнахме се 15год назад 
Точно пък сега публиката си беше.... публика.
Не командвана от някакви ,а просто се отдаде на момента,на чувството 
|
|
 |
|
 |
youp_cska
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 22, 2011 23:17 |
|
|
Аскоу, да го духаш, мама ти говежда! Като не си доволен,  подхуяне! Направо им ********* майката на тия боклуци! Всеки, който не е успял да отиде, има за какво да съжелява!
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 00:31 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
Финала е два мача и във втория ще сме домакини.
Но първо трябва да се класираме, а това никак няма да е лесно....
Поляците са много добри! Забиват много мощно и имат много силни сервизи. Просто ние днес бяхме отлични и като публика и като игра. А и те се понасраха малко... не знам по ТВ-то как се чува, но в залата си е страшничко като заревем.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АРМЕЙСКИ ФЕНОВЕ, А НА МОМЧЕТАТА МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО....
БЛАГОДАРИМ!
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 01:06 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 10:21 Мнения: 1865 Местоположение: sofia
|
Честита победа , Армейци! УНИКАЛЕН МАЧ! УНИКАЛНА ИГРА!
Добри думи за всички и най-много за Теди - беше направо невеероятен!
Ако имаме това щастие да гледаме финал на ЦСКА, всичко друго през тая година ще е незначително!!! 
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
Red88Boy
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 01:13 |
|
|
УНИКАЛНО БЕШЕ ДНЕС
ЧЕСТИТО ДАНО БИЕМ В ПОДУЕНЕ С ТОЗИ РЕЗУЛТАТ
|
|
 |
|
 |
perlsite
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 01:47 |
|
|
Страхотен мач, пълна зала, перфектен ЦСКА!!!
Чакам с нетърпение реванша и дано няма нужда от златен гейм!!! 
_________________ 31 N:1
|
|
 |
|
 |
RedWarrior
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 07:29 |
|
|
Юп = Тъп селянин! 
_________________ C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
|
|
 |
|
 |
KaziBoy
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 10:25 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 15:40 Мнения: 1073 Местоположение: София - с. Дървеница
|
Iklii написа: sotkata написа: Мноооого слаба организация при феновете  Нямаше мегафон,нито барабани и хореография.По едно време се пееха 2 песни на веднъж върнахме се 15год назад  Точно пък сега публиката си беше.... публика. Не командвана от някакви ,а просто се отдаде на момента,на чувството 
Въпрос на гледна точка. На мен атмосферата на мача с Казан повече ми хареса. Аз още не мога да се зарадвам истински. Първо искам да видя, че отстраняваме Закса на 100%, да си стане факт, после вече започват празненствата.
_________________ 27 944 Стотинка за двулевка, но пък от сърце.
|
|
 |
|
 |
youp_cska
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 10:59 |
|
|
Ако сме домакини на втория мач от финала, ВЗИМАМЕ КУПАТА!!! И на мен не ми допадна, че нямаше барабани и мегафон, ама ..... КЗУшеф и неговата тъпа организация, кзселяните дето се бутаха да прескачат. Разбирам да пререждахте говеда, ама да се прецакваме сами .... чисто педалска работа!
Аскоу, майка ти по цял ден бачка по магистралите, вземи излезни и и помогни, че сигурно сте ромска фамилия с 35 деца......
Аааааауууу, а на тия волейболистките със сивите анцучета какво им мисля само.... 
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 12:07 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4561 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
Бяха невероятни нашите... и ако сега хванем Ресовия, които миналата година ни пребиха като кучета имаме всички шансове да ги бием  Те довечера ще се дуелират с Тревизо...
Обаче съдбата си знае работата - кефихме се че златния гейм остава, а сега?
В Полша ще е много тежко  Вчера поляците имаха много грешки от сервиз, които в Полша ще влизат. Защо ли?
Публиката си беше екстра... но отвън беше трагедия. На един майката му да *********, такъв нагъл нещастник не бях виждал през живота ми. Гаджето ми е 160 сантима, тоя се опита с лакти да я избута. ********* за него с една дума.
А на ония пачи със сивите анцузи много им се кефете... ние се бутахме 1 час, за да влезем там, където ония си цъкаха на лаптопа, без грам да им пука че на 3 метра от тяг става нещо велико...
|
|
 |
|
 |
Gaden
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 12:07 |
|
Регистриран на: Сря Дек 12, 2007 13:46 Мнения: 361 Местоположение: Враца
|
youp_cska написа:
влюбен съм в едната вече.... 
_________________ "...Някой казват че футбола е въпрос на живот и смърт... Не той е много повече от това... "
Бил Шенкли
|
|
 |
|
 |
djinchovzi
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 12:13 |
|
|
Vel Drag написа: А на ония пачи със сивите анцузи много им се кефете... ние се бутахме 1 час, за да влезем там, където ония си цъкаха на лаптопа, без грам да им пука че на 3 метра от тяг става нещо велико...
Много секс имаше в 2 от тях направо бих ги отнел като свиня блажен вестник 
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 12:46 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4561 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
Ми ходете в Самоков като те имат мач, тамън ще са по къси гащи и няма да се бутате по входовете 
|
|
 |
|
 |
sotkata
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 12:58 |
|
|
Е дайте 1-2 снимки да ги видим де 
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 13:06 |
|
|
youp_cska написа:
Сигурно същото си мислят и месните чобани, които ги шибат 
_________________ Но коя е причината за това слабоумие, което имат някои градове и села? Непросвещението и невежеството. /В. Априлов, 1839/
Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.
|
|
 |
|
 |
youp_cska
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 13:44 |
|
|
sotkata написа: Е дайте 1-2 снимки да ги видим де 
Има ги О спортЛАЙНА, ама линковете им са много големи и ще стане е.ати спама. Влез там и разгледай, едни хубави какички със сивички анцучета nike, които си цъкат на лаптопец.....
Eто, едната снимка може да се свали.....
Аз докато се блъсках, започнах по едно време да се да се притеснявам от хората, които ще влязат. Или някакви местни пенсионери, или някакви мякащи фйешънйе с още по-мякащи ********* ..... После един идиот с цитирам "изциклен поглед" (което си е така) започна да мести оградата, за да минат неговите хора и един не баш чичка си го ошамари доволно и то с право. Когато стигнах пред ушеф, бях опрян до стената и ми изкараха въздуха. Добре, че имам опит в софийския градски транспорт, та като пуснаха следващата група с умели движения на лактите и ханша успях да се промуша преди да стана на пастет......
Gaden, кажи в коя, може и да си ги разделим някак! 
Последна промяна youp_cska на Сря Фев 23, 2011 14:18, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
sco-
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 14:12 |
|
|
Gaden написа: youp_cska написа: влюбен съм в едната вече.... 
Тази с шапката, нали? 
|
|
 |
|
 |
shiman
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 14:42 |
|
Регистриран на: Пет Яну 29, 2010 20:21 Мнения: 813 Местоположение: Карлово
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 14:59 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4657 Местоположение: exw mia agapi
|
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
|
|
 |
|
 |
Gaden
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 15:32 |
|
Регистриран на: Сря Дек 12, 2007 13:46 Мнения: 361 Местоположение: Враца
|
sco- написа: Gaden написа: youp_cska написа: влюбен съм в едната вече....  Тази с шапката, нали? 
точно 
_________________ "...Някой казват че футбола е въпрос на живот и смърт... Не той е много повече от това... "
Бил Шенкли
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 15:44 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
и мен доста ме разсейваха 
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
zlostar
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 16:36 |
|
|
Абе вие луди ли сте бе момчета  Айде тая с шапката иди-дойди, ама другата е ********* тая дива свиня 
|
|
 |
|
 |
Nord
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 16:39 |
|
 |
просто минава |
 |
|
|
Съгласен съм със злостър  !Иначе ми се струва,че не оценяваме просто,какво правят тези момчета в момента....срещу колко пари играем,къде играем ние,къде противниците ни и какви успехи постигаме....велико нещо творят в момента,не ми се и мисли за по-нататък,да не ги урочасам нещо!
|
|
 |
|
 |
redMarti
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 16:48 |
|
|
shiman написа:
Âèå ñåðèîçíî ëè
Èíà÷å, Íîðä ïðàâ ñè, òÿ è ñàìàòà äúðæàâà íå ãî îöåíÿâà ñúùî, àêî âìåñòî ìîêåòà è øèáàíîòî ãôñ, âîëåéáîëíàòà ôåäåðàöèÿ ïîëó÷àâàøå ïîäêðåïàòà íà äúðæàâàòà è íà íàöèîíàëíî íèâî âå÷å äà èìàõìå 1-2 ôèíàëà.
_________________ If you never make mistakes, you never make progress!
|
|
 |
|
 |
youp_cska
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 23, 2011 17:26 |
|
|
Gaden написа: sco- написа: Тази с шапката, нали?  точно  Е, значи ще ги разделим безпроблемно! Аз си искам или тая на снимка, или другата, която не беше с горнище на nike!
Сега сериозно. Аз много добре осъзнавам какво се случва и докъде стигнахме. Ако бяхме в 12 000 зала в София, 100% я пълнехме, а това кога ще се случи друг път?! Догодина като пак играем в ШЛ ще има по 5-6 000 души, залата ще се пълни САМО при продължаване на 1/8 финал. Евала на волейболистите, евала на публиката! (аз се учудих, че никой не хвърли нищо) Като сме едно цяло, нещатата се получават. Де да можеха от ПФК-то да го разберат това.....
|
|
 |
|
 |
|