Автор |
Съобщение |
1948
|
Заглавие: Играчи, играли за ЦСКА и за говедата... Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 23:56 |
|
Регистриран на: Пет Яну 13, 2006 20:28 Мнения: 702 Местоположение: Дъблин
|
Имаше един такъв списък, някой може ли да го изнесе тук - такива, играли и за ЦСКА, и за лефски.
_________________ Fate is a fickle bitch. And destiny is a whore.
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 00:39 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
Само официални ли ???
Защото Гунди е играл за нас един приятелски мач !!!
иначе аз от както гледам футбол се сещам за следните !
Йордан Мурлев
Николай Тодоров - Кайзера , малцина знаят че има и няколко мача за нас
Божидар Искренов - Гибона
Георги Йорданов - Ламята
Дончо Донев
Викторио Павлов
Игор Харковченко - единствения чужденец играл и за тях и за нас
Станислав Ангелов
Иво Тренчев
Асен Букарев
Емил Кременлиев
Кънчо Йорданов - имаше и такъв стана шампион и с нас и с тях
Димитър Макриев
Станимир Стоилов - Мъри
Калин Банков
Милен Радуканов
Димитър Попов
Ивайло Петров - Пифа сегашниея ни вратар е юноша на лески
Петър Михтарски
Бойко Величков
който се сеща за други да помага
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
madman
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 10:58 |
|
|
Станимир Господинов доколкото помня
_________________ За мен и милиони хора ЦСКА е смисъл на живот, кауза, признание. ЦСКА винаги е бил и ще бъде символ на силата не само на футбола ни, но и на българина като човек.
|
|
 |
|
 |
Forever_Red
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 13:33 |
|
|
Тези,които са напуснали ЦСКА за да отидат в уефски не трябва да се споменават във форума на най-великия отбор!
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 13:49 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
madman написа: Станимир Господинов доколкото помня
Правилно и този го бях забравил може и още да има имало е и от по старите това го знам Стефан Михайлов май е бил и този който е вкарал изравнителния гол на Интер после е играл и при тях !
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 02:09 |
|
|
Забрави брилянтния, донесъл ни много радост за окото - Пламен Гетов. Мартин Горанов също гастролира при тях.
_________________ Само ЦСКА!® "ЦСКА е в „А“ група и е по-чист от всякога!"
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 03:11 |
|
|
Забравих за Антон Димитров, Йордан Маринов и Стефан Колев. Оказва се, че са толкова много! Нищо лошо, ако са давали всичко от себе си.
_________________ Само ЦСКА!® "ЦСКА е в „А“ група и е по-чист от всякога!"
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 10:26 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 10:21 Мнения: 1865 Местоположение: sofia
|
Янко Кирилов !
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
Krissto
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 14:35 |
|
Регистриран на: Чет Мар 01, 2007 16:03 Мнения: 392 Местоположение: София
|
А илиян Стоянов не е ли наш юноша!? Както и Христо Йовов е играл при нас!
|
|
 |
|
 |
madman
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 15:12 |
|
|
Христо Йовов, за щастие, само е разцъквал на Панчарево. Няма нито един официален мач и никога не е бил картотекиран!
_________________ За мен и милиони хора ЦСКА е смисъл на живот, кауза, признание. ЦСКА винаги е бил и ще бъде символ на силата не само на футбола ни, но и на българина като човек.
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 16:48 |
|
|
rora написа: Забравих за Антон Димитров, Йордан Маринов и Стефан Колев. Оказва се, че са толкова много! Нищо лошо, ако са давали всичко от себе си.
Антон Димитров - Пирожката никога не е играл за тях , а другите двама да играли са и за нас и за тях, а иначе Йовов само е тренирал при нас както и Илия Груев само тренира при нас но официални мачове няма за нас !!!
Да и Илян Стоянов - Коловати има само 4 мача за нас но е играл , след това Г Василев го изгони и той направи кариера на Герена !
|
|
 |
|
 |
uhisport
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 17:49 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Съб Мар 12, 2005 22:55 Мнения: 858 Местоположение: София, Червено знаме
|
Как пропускате педераско свираков.нали и той беше играл съвсем за малко в ЦСКА (или тогава май е било ЦДНА незнам ?)
|
|
 |
|
 |
madman
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 17:51 |
|
|
Глупости...първо Сираков за ЦДНА е чувал само от баща си. И няма и една секунда игра като футболист на ЦСКА. Няма нищо общо с ЦСКА тоя боклук
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 17:56 |
|
|
uhisport написа: Как пропускате педераско свираков.нали и той беше играл съвсем за малко в ЦСКА (или тогава май е било ЦДНА незнам ?)
Играл е да ................... ! Само че таткото на Педераско Сираков , Петко Сираков за нас е играл но по борба някъде през 60-те години бил е един от най силните ни борци и Олимпийски медалист , за разлика от него Атанаско е израл Подуене ! А иначе го има сниман Наско с наш екип това беше шега на Михов за един първи април !
|
|
 |
|
 |
uhisport
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 17:58 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Съб Мар 12, 2005 22:55 Мнения: 858 Местоположение: София, Червено знаме
|
Не само заради пика ама и щото бях чувал че сираков играл в ЦСКА и си помислих че за педераско говорият и затва.Иначе ветеране блягодаря за инфото 
|
|
 |
|
 |
mr.killer
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 19:07 |
|
|
cskaveteran написа: uhisport написа: Как пропускате педераско свираков.нали и той беше играл съвсем за малко в ЦСКА (или тогава май е било ЦДНА незнам ?) Играл е да ................... ! Само че таткото на Педераско Сираков , Петко Сираков за нас е играл но по борба някъде през 60-те години бил е един от най силните ни борци и Олимпийски медалист , за разлика от него Атанаско е израл Подуене ! А иначе го има сниман Наско с наш екип това беше шега на Михов за един първи април !
aко го имаш тоя pic пусни го да се посмеем малко : 
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 13:57 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Не съм съвсем сигурен , но ми се струва , че и Благо Александров- Мечо (Мехмед )мина през говедата ...
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 13:59 |
|
|
Не само в Славия игра , забравих и Георги Донков има много са , а иначе има и Александър Александров един такъв рус от Монтана го взехме и той беше играл при говедата !
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 14:00 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
А също и Здравко Лазаров - Електричката ! Първо игра при нас при Пламен през 1995 !
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 14:02 |
|
|
да и Електричката и него го бях забравил и Мартин Горанов имаше и такъв !
|
|
 |
|
 |
hrisi
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 20:55 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
Легендите на лефски Гиби,Мъри,Ламята и др. имаха честа да играят в един от най добрите клубове на континента през 80-те год. а именно ЦСКА София.
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 21:03 |
|
|
Не 80-те а 90-те но както и да е ! 10 години не са разлика ?
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 21:04 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Автора на победният гол срещу Аякс-Ст. Михайлов не е играл за говедата, а Янко Кирилов едно 25г. ми беше комшия-преди да ни бутнат къщите, ние бяхме на 54номер, а те на-56ти.Рядко добър и скромен младеж.А гаража му отвътре беше целият облепен със снимки от ЦСКА-ИНТЕР...и нито една-на говедата.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
hrisi
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 21:33 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
Ветеране -Един от най добрите клубове през 80-те е ЦСКА.През 90-те не сме защото идват при нас легендите на лефски а в посока запад заминават Ицо Емо и др.
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 23, 2007 21:34 |
|
|
Аха а аз почислих че легендите са играли през 80-те , да така съм съгласен , извинявам се !
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 24, 2007 13:51 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Ветеране Мечо игра и в Локо Сф , но мисля че и при сините записа някакво участие с което много ме натъжи ! За Янко Кирилов - играл е при "тях" и ни е вкарвал дори независимо от плакатите ...
Сега се сещам и за едни двама близнаци - братя Маринови май бяха - първо при нас , после единия в Славия (Евгени ), а другия -рижавия- Йордан при говедата ...
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 24, 2007 13:55 |
|
|
Да Йордан Маринов съм го писал , а Евгени не е играл, а за кой мечо става въпрос да е играл при тях ? А иначе за Янко Кирилов не знам тогава през 50-60-70-години не е имало възможност да се преминава в друг клуб май ! още по малко между Левски и ЦСКА 
|
|
 |
|
 |
Sparxter
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 24, 2007 14:04 |
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 00:05 Мнения: 1446 Местоположение: Мюншен
|
Пламен Гетов писахте ли го? Великолепен халф! А и голям гол ни заби на едно от дербитата 
_________________ САМО Апата, Тунчев, ЦСКА и КЗЛ!!!!!!! Успех в купите и навсякъде!!!
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 24, 2007 15:47 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Мечо - Благо Ал. 
|
|
 |
|
 |
dim
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 24, 2007 15:55 |
|
|
Петър Михтарски-държи един печален "рекорд"-бил е футболист на загубилият отбор в рекордните мачове-5:0 за ЦСКА и онова 1:7 за говедата !
|
|
 |
|
 |
|