Автор |
Съобщение |
uhisport
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 13, 2005 18:39 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Съб Мар 12, 2005 22:55 Мнения: 858 Местоположение: София, Червено знаме
|
OSG написа: CSKA_FOREVER написа: Да ама е торента а аз с тия торенти не се оправям изтегли си програмата БитСпирит, инсталирай я, след това цъкаш на торента, отваря ти се нова страница н която отново цъкаш върху името на торента, отваря ти се прозорче от програмата, съкаш опен, след това избираш каде да да го сейфаш и даваш сейв, сори за  Аз имам БитКомет spike написа:
Егати флуудера 
|
|
 |
|
 |
dontommy
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 14, 2005 07:35 |
|
|
браво супер класика! Аз си го свалих от арената и тъй като виждам че сте дали линк в датата ето ви и този:
http://www.arenabg.com/details.php?id=19696
А как е написал името на Франция на торента направо ме шокира!
_________________ A Pint And A Fight,
A Great British Night!
|
|
 |
|
 |
ivo27
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 14, 2005 07:42 |
|
|
CSKA_FOREVER написа: Егати флуудера 
не, не е флудър, ти си много неурентиран
След такава излагация, освен да се извиниш, друго няма какво да пишеш в тази тема 
|
|
 |
|
 |
uhisport
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 14, 2005 21:29 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Съб Мар 12, 2005 22:55 Мнения: 858 Местоположение: София, Червено знаме
|
За да се извиня ще дам линк но лошото е че с много лошо качество обаче на повторенитео всичко се вижда.
ГОСПОД Е БЪЛГАРИН
|
|
 |
|
 |
execute
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 25, 2005 14:01 |
|
|
тоя е мач е може най ранния мач, който си спомниям. мисля, че тогава започнах да се интересувам по активно от футбол, до преди това само го цъках в училище с другите.
много се издразних тогава на наште, че не ме пуснаха да ходя да викам по улиците, все пак бях едва 12 годишен :)
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 26, 2006 10:01 |
|
|
Аз тогава бях в тоалетната и виках със свалени гащи 
|
|
 |
|
 |
master_killer
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 06, 2006 12:33 |
|
|
Ех, спомени. как да не го помня тоя мач. Бях на 6 години  и по-възрастните ме попитаха дали ще бием. Беше първия мач, който прогнозирах и си го познах. Имах си предчувствие. От самия мач обаче си спомням откъслечни моменти...
|
|
 |
|
 |
niki
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 08, 2006 01:46 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 11:37 Мнения: 64 Местоположение: София
|
Велик мач,това е един от първите си мачове които помня ясно или поне краят му  Тъкмо мислех да си лягам и тогава вкарахме .
|
|
 |
|
 |
kicker
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 08, 2006 10:47 |
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 23:44 Мнения: 1370 Местоположение: гр. Варна
|
Аз пък бях песимист, казах , че ще паднеми излязох навън за да не го гледам и да не се ядосвам 
_________________ ВЪН "ку*вите" от Армията!!!
The Wealthy Lord KZL of CSKA Sofia
|
|
 |
|
 |
|