Автор |
Съобщение |
making_waves
|
Заглавие: Видеоматериали за славните моменти от историята на ЦСКА Публикувано на: Чет Авг 04, 2005 18:35 |
|
|
Здравейте! Може ли някой да ме упъти откъде може да се свалят в дигитален формат избрани моменти от нашата история. Вкъщи имам на касета "Люлка на шампиони" на Жорж Кунчев  , но искам да си гледам по-свободно някои неща - ето сега например ми се догледа мача ни с Ливърпул от 83-та.
На cska.bg има само нови неща, от 2003 насам.
Благодаря.
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 04, 2005 18:38 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
Няма такива материали , то снимки от мача няма , ти искаш видео , а и мача е 82-ра на 17 март !!!!
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
making_waves
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 04, 2005 18:43 |
|
|
Как така? Много ясно си спомням (от видеото) как Стойчо вкарва с глава и коментаторът вика: "Браво, Стойчо, браво Младенов!" 
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 04, 2005 18:44 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
А то по принцип има в тази касета но няма тук на официалния сайт , никакъв архив даже и от снимки !!!1
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
Геровитус
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 04, 2005 19:05 |
|
|
Ако не се лъжа в архивите на БНТ има всички мачове на ЦСКА, Левски, Националния... абе всяко велико спортно събитие.
Как човек може да се докопа до тях 
|
|
 |
|
 |
TheOnly1
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 08:12 |
|
Регистриран на: Пет Авг 20, 2004 15:03 Мнения: 2030 Местоположение: Сектор "А"
|
Gerovitus: Преди няколко години имаше процедура. Отиваш в БНТ и плащаш някаква такса от порядъка на 40-50 лв и те ти записват касетка. Не знам дали още го правят обаче. Иначе БНТ ако са пичове в Ретроспорт по ТВ България ще пуснат ОНЗИ мач от 17 март 1982 точно сега. Със сигурност рейтингът им ще скочи до небесата 
_________________ Коста Янев: "В ЦСКА е яко!"
Събрали се двама левскари, но и тримата били доносници и агенти на ДС.
|
|
 |
|
 |
OSG
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 08:24 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
в колко часа е това предаване РетроСпорт, че го гледам когато го хвана ама, сега ми трябва спешно
_________________ "Съдбата обича смелите"
|
|
 |
|
 |
TheOnly1
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 08:50 |
|
|
Неделя в 16.50 по ТВ България. Тази неделя обаче ще дават България-Германия от 1995, когато от 0:2 ги обърнахме до 3:2. Смешници са БНТ.
|
|
 |
|
 |
OSG
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 09:19 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
на тези от БНТ мога да кажа само 1, ПЕНДЕЛИ,
как може преди такъв нач да не покажат кадрите от историята му
_________________ "Съдбата обича смелите"
|
|
 |
|
 |
TheOnly1
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 09:31 |
|
|
Ти за БНТ чак сега ли откриваш че са доказани олигофрени?
|
|
 |
|
 |
making_waves
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 14:03 |
|
|
Ако някой разбира от конвертиране на VHS в дигитален формат, може да помислим за няколко варианта.  Май трябват видеокасетофон, DVD със записвачка и някакви кабели... Можем да направим задруга и да вземем култови записи от БНТ, а после - в свободната зона! 
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 14:10 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
making_waves, има и още доста допълнителни неща дето трябват , не е толкоз лесно !!! Още--> видео карта с вход, подходящ софтуер и други !! С едно приятелче щяхме да правим специална комп.конфигурация за такива записи от видео VHS на DivX, Avi формат!! Но засега не сме я направили .........
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 05, 2005 15:12 |
|
|
Ами неможем ли в някаква фирма да се отиде и да се плати за да г инаправят 
|
|
 |
|
 |
cattle_ripper
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 14, 2005 15:37 |
|
|
|
 |
|
 |
george_89
|
Заглавие: nqkoi moje li da mi nameri snimki... Публикувано на: Сря Авг 17, 2005 03:22 |
|
|
ot ma4a na CSKA sre6tu Milan ot 2001 god
spomnqm si 4e iam6e mnoo qki na agitkata ama nemoga da gi izdirq
|
|
 |
|
 |
radi
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 01, 2005 21:09 |
|
|
|
 |
|
 |
8
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Сеп 01, 2005 22:39 |
|
|
Gerovitus написа: Ако не се лъжа в архивите на БНТ има всички мачове на ЦСКА, Левски, Националния... абе всяко велико спортно събитие. Как човек може да се докопа до тях 
Не е лошо да се помисли над това. Аз нямам финансовата и техническата възможност, но ако има някой богаташ (примерно клубовете-говоря за двата гранда да заделят някой лев), защо не купи в "пакет" всичките мачове и да ги качат в мрежата?
От това което аз съм гледал и като махна мачовете на четвъртите, хубави са победите с по 2:0 над Франция 85 година и Белгия 87 година (дебют на Ицо). 83 драмата в Сплит с 2:3 където падаме е също интересно.
За клубния футбол мача на ЦСКА с Рода е много хубав. Това е четвъртфинала за КНК преди полуфинала с Барса. Първия ги смазахме до 2:0 и нелогично стана 2:1. Втория те ни смазаха с 2:0 и (не)логично стана 2:1. Ицо от нищото го измисли. Продължения, дузпи...драма.
Победата над Спарта с 3:0 също беше много силова и хубава.
Преди 84 година не съм гледал мачове, но и там е ясно, че има. Онова 4:3 с Байерн бих го гледал с неописуем кеф, защото не съм.
На Левски ми се гледа онова 3:4 с Антверп, защото е интересно. Другите унижения не са интересни. С Вележ имат същото 3:4 което също е интересен мач (тогава обаче продължават). А да и онова с Глазгоу бих гледал само заради онзи гол на Кайзера.
Към нашите мачове забравих гостуването на Парма 1:1 и домакинството на Юве 3:2.
Не знам дали имат кадри, но бих гледал и трите мача с Интер от 67 и реванша с Аякс от 74 година.
|
|
 |
|
 |
RED_STEFAN
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 16:52 |
|
|
8 вярваш ли че клубовете ще дадат пари за да ни е кеф на нас феновете  .Според мен е изключено.
|
|
 |
|
 |
Геровитус
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 18:50 |
|
|
8, головете на мачовете на Левски с Антверпен и Рейнджърс можеш да ги видиш във филма ``Голямата синя магия``
Я дайте линк за някакъв филм за историята на ЦСКА 
|
|
 |
|
 |
8
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 18:56 |
|
|
А къде мога да видя този филм?
ЦСКА ти препоръчвам мачовете с Рода (четвъртфинали КНК 89) ако ти се гледа драма.
Интересни са шампионатните последен кръг 84 и предпоследен 87 година. Това за Левски-ЦСКА. Титлите са за различен отбор в двата случая, но и в двата се решаваха в прекия двубой, но не като сега, защото "няма къде другаде да паднат", а защото просто бяха на финала тези мачове (87 с победата дръпнахме 3 точки преди последния кръг-тогава се даваха по 2 за победа).
|
|
 |
|
 |
Геровитус
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 19:10 |
|
|
А някой филм за историята на ЦСКА няма ли ? Да не е отделен мач.
Big blue magic (= коментар на Мичмана.
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Сеп 13, 2005 19:13 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
|
 |
|
 |
dontommy
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 23, 2005 18:53 |
|
|
Абе явно ни трябва някой агент в националната тв да извлече това онова... И не само за ЦСКА и Уефски ами и разни Световни Европейски първенства. Аз лично имам един познат. Не е на силен пост но поне е вътре може да разпита...
Да ги ударим отвътре както стана с двете кули ( образно казано  )
_________________ A Pint And A Fight,
A Great British Night!
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 24, 2005 06:00 |
|
|
Аз имах видеокасети с мачовете на ЦСКА в Европа , но ми ги откраднаха , сега ми остана само Люлка на шампиони , иначе даваха по този Военния канал , случайно засякох , филм за победата на ЦСКА над Аякс през 73-та , казваше се Те победиха Аякс , някой гледал лие друго нещо ????????? А доколкото знам Нова тв винаги пътува и прави филми за участието на ЦСКА и другите в Европа , те не може да нямат архив !!!!!!!!!!
Някой да отговори като Некс или Просто той , не може ли да се пита и какъв е реда !!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
RedVampRed
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 27, 2005 22:13 |
|
|
В Нова ТВ трябва да имат голям архив !!!
|
|
 |
|
 |
TheOnly1
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 06:48 |
|
|
Един мач, който за съжаление не се намира за момента и който всеки ЦСКА-р трябва задължително да види е този с Реал Сосиедад за КЕШ от 1982! Няма друг такъв мач. Шампионът на Испания идва в София с 10 защитници в малкото наказателно поле! А Цецо Йончев си счупи главата в гредата докато вкарваше гола, който беше в последните минути. Реванша в Сан Себастиян не съм го гледал, защото БНТ не счете за необходимо да го покаже, а тогава пътувания за мачове в чужбина не бяха много популярни, но всички (включително и самия Джони!) твърдят, че това е най-силният мач на Велинов в цялата му бляскава кариера. Да не говорим, че тогава все пак отстраняваме ШАМПИОНА НА ИСПАНИЯ!
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 06:59 |
|
|
Смътно си го спомням този мач , вчера гледах повторението на Левски - ЦСКА от 84-та 3-1 за тях с рефер Дитер Паули ,пълен стадион до дупка , много добро качество беше картината , с наши настоявания може да се смилят от БНТ и да покожот великите мачове на ЦСКА от миналото , дайте да ги врънкаме , ако знаете адреса нещо или имейл на това предаване Ретроспорт , дайте го тук !!!
|
|
 |
|
 |
Forever_Red
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 14:07 |
|
|
Ето ви линк от мача с Ливърпул през 1982
|