Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Декларации, Съобщения и Анкети
Автор Съобщение
 Заглавие: Декларации в подкрепа на Гриша Ганчев (сборна)
 Мнение Публикувано на: Вто Юли 12, 2016 12:49 
Offline
ветеран
ветеран
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 07, 2013 14:03
Мнения: 5093
В тази тема ще бъдат събрани (почти) всички декларации на едно място.

Последно обновление в 22:00 на 12 юли 2016

Официален Форум написа:
Армейци,
Мигът на истината настъпи! Време е да вземем решение за бъдещето на нашия клуб - решение, което ще остане в историята.


Държим да заявим, че заставаме зад Гриша Ганчев в опитите му да възроди нашия любим клуб - ЦСКА.
През последните години ни омръзна да ставаме свидетели на грозни гаври и подмолни игри спрямо най-великия български футболен отбор. Време е това да спре!


Не искаме ЦСКА и неговата публика да бъдат пионки за политически игри. Искаме само спорт! ЦСКА е спортен клуб и ще се развива само и единствено като такъв. Веднъж и завинаги трябва да бъдат прекъснати всякакви опити, целящи да вкарат ЦСКА и милионите му фенове в употреба за други цели, различни от спортните.


Появиха се много "моралисти" и "оздравители", целящи разединение на червената общност. Ние сме много повече - по-силни и по-сплотени от тях. Вярваме, че за немалка част от тях ЦСКА е нещо сакрално и те ще преосмислят позициите си.
ЦСКА не е просто фирма. ЦСКА не е нито "АД", нито "ЕИК". ЦСКА е любов, терзание, щастие и вяра. ЦСКА е състояние на духа!


Не искаме уговорени мачове, продадени титли затворени сектори. Не искаме политически зависими собственици. Искаме чист и свободен ЦСКА и твърдо вярваме, че сме на правилния път.
Ето защо заставаме твърдо до Гриша Ганчев в опитите му заедно да възродим ЦСКА и да го превърнем в клуба, който всеки истински армеец иска да вижда - борбен, силен, устремен към успехи!
Обръщаме се към министъра на физическото възпитание и спорта:


"Г-н Кралев, заявяваме ясно и точно нашите предпочитания. Искаме в най-кратък срок стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево да бъдат предоставени за ползване на ЦСКА София ЕАД със собственици Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Юлиан Инджов, легендите на клуба и милионите привърженици, стоящи зад тях."

Ако нашият форум е представителна извадка за настроението на феновете на най-големия български клуб, то над 90% заставаме редом до нашия идол Христо Стоичков и г-н Гриша Ганчев.


ЦСКА АКЦИОНЕРИТЕ написа:
До ръководството на ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД

До министър Красен Кралев,


Уважаеми господа,

Сдружение „ЦСКА АКЦИОНЕРИТЕ“ е на мнение, че единственият приемлив вариант за бъдещето на ФУТБОЛНИЯ КЛУБ е свързан с проекта на г-н Гриша Ганчев. Сдружението и мнозинството от неговите членове изразяват пълната си подкрепа и доверие към екипа на г-н Ганчев.

Призоваваме министър Кралев да изпълни поетия ангажимент и в най-кратки срокове да бъде решен въпросът със спортните бази на ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА.


Ултра Перник написа:
„Армейци, Ние от Ултра Перник държим за пореден път да заявим, че заставаме твърдо зад Гриша Ганчев в опитите му да възроди нашия любим клуб- ЦСКА.

През последните години ни омръзна да ставаме свидетели на грозни гаври и подмолни игри спрямо най- великия български футболен отбор. Време е това да спре!

ЦСКА се готви за своето завръщане на върха в българския и европейския футбол. Остана само един проблем пред възраждането на нашия клуб. Министър Кралев все още не е изпълнил поетия от него ангажимент ЦСКА да играе на своя стадион. Стартът на сезона наближава, а действия от страна на държавата няма. Нашето търпение не е безкрайно.

Апелираме към министър Кралев в най-кратки срокове да реши веднъж и завинаги този проблем. В противен случай си запазваме правото на протести.Армейци Троян написа:
„Фенклуб „Армейци Троян” изразява своята позиция относно целенасочената кампания срещу клуба. Както е известно след спечелването на Купата на България ръководството на клуба взе решение за бъдещето на нашия клуб, което е правилният път за възраждане на нашия любим отбор - ЦСКА и неговото развитие.

В лицето на Гриша Ганчев и Христо Стоичков и целият треньорски състав ние виждаме възможност за осъществяване на тези планове. Убедени сме, че това е правилният път за бъдещето на нашия клуб - ЦСКА и неговото развитие, а именно изграждане на конкурентен и качествен отбор и завръщането на тима в Европа, където му е мястото. Тази наша позиция ще остане такава независимо от трудностите и спънките, пред които сме изправени.

Призоваваме всички армейци да бъдат задружни и вярват в отбора, както са го правили винаги! ФК Армейци Троян заявява, че подкрепя напълно проекта на Гриша Ганчев и Христо Стокчков! ВИНАГИ ВЕРНИ!“


Varna Firm написа:
„Ние изчакахме достатъчно дълго за да напишем официалната си позиция относно случващите се неща в нашият клуб. Истината е една и тя е че вярваме в човека,който издържа ЦСКА в последната година,човека който промени нещата в отбора и за една година говорихме само за футбол а не за обърнати джобове и т.н.,човека при който ЦСКА заприлича на отбор,човека при който спечелихме Купата на България и човека на който 35 000 ръкопляскахме след мача.

Искаме да заявим,че единодушно решихме да подкрепим г-н Ганчев и сме твърдо против лицето Васил Божков да има каквото и да било общо с любимият ни клуб!

Уважаваме мнението на всички фенове с които сме били винаги рамо до рамо в Сектор Г, но моля Ви не се връзвайте на грозните манипулации на разни медии целящи война между феновете! САМО ЦСКА!!!


Червени Шампиони - Кюстендил написа:
Фен клуб „Червени Шампиони“ - гр.Кюстенди бихме искали за пореден път да изкажем пълната си подкрепа за проекта на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА София. Също така призоваваме да се спре с крайно манипулативните статии излизащи ежедневно във вашата и други медии, целящи разделение сред феновете.

Вчерашната "бомба" с факса от ФИФА, касаещ участието на ЦСКА в Първа професионална лига, е пореден пример за това. Истината се оказа съвсем друга, но опровержение в същите тези медии така и не излезе.

Още веднъж, Кюстендил е твърдо зад Гриша Ганчев.Червена инвазия Петрич написа:
"Червена инвазия" Петрич подкрепя Гриша Ганчев!

Каквито и неща да се изпишат, каквито и оздравители да се появяват ние знаем верния път пред ЦСКА. Единствения път. Той е с Гриша Ганчев и Христо Стоичков. Време е да спрем да говорим за чест и морал, просто вече нямаме този избор. Остана ни само един избор!

Призоваваме всички червени сърца, които още си мислят, че прословутото оздравяване е правилния избор, да си обяснят как така тези техни интереси съвпадат със тези на всички недоброжелатели на ЦСКА без да има смисъл да ги изреждаме. За нас ЦСКА не е създаден да бъде аматьорски клуб, ЦСКА е роден да бъде на върха и само там.
Дивизия Монтана написа:
Дивизия Монтана заявява пълната си подкрепа към Гриша Ганчев и неговите планове за възраждане на любимия ни ЦСКА! През последната година всички видяхме нагледно резултатите, които постигнахме - спечелена Купа на България пред 35 000 червени сърца, липса на каквито и да е скандали в отбора, желязна дисциплина, започване на ремонтни дейности на Армията и Панчарево...

От другата страна имаме празни приказки, медийни манипулации, провокации, корумпирани синдици и един абсурден 30-годишен "оздравителен план". Никога и по никакъв начин не бихме избрали такава алтернатива, още повече когато е подкрепяна от всички наши врагове и недоброжелатели. За това съветваме г-н Красен Кралев, следвайки буквата на закона, да разреши веднъж завинаги казусa с нашия дом и базата в Панчарево. Няма да изпадаме в конфликти с армейците, които не подкрепят предложения от г-н Ганчев вариант. Уважаме всяко едно мнение, стига да не е водено от лични интереси и финансови подбуди, а само и единствено от любов към ЦСКА!U.C.S.H. Самоков написа:
Ние от U.C.S.H. Самоков, заявяваме твърдата си позиция, че заставаме зад г-н Гриша Ганчев в опитите му да възроди нашия любим клуб - ЦСКА. През последните10-15 години се нагледахме на какви ли не схеми уронващи престижа на най-великата футнолна марка в България. Уморихме се да се доверяваме на подобни оздравители като Божков, Томовци, Титанци и т.н. Време е това да спре! Също така апелираме министър Кралев в най-кратки срокове да реши веднъж и завинаги проблема с базите. Нашето търпение не е безкрайно. В противен случай си запазваме правото на протести.


Бранникъ Дупница написа:
Ние Бранникъ Дупница твърдо подкрепяме г-н Ганчев. Той е единствения президент на ЦСКА в последните над 20 години, който прави нещо за нашия любим отбор без дори да е получил базите на ЦСКА. Апелираме всички привърженици на отбора да бъдат единни защото Съединието прави силата!

Крайно време е и държавата да вземе мерки и най-сетне ЦСКА София да получи стадион "Българска армия" и Панчарево на концесия! Време е г-н Кралев да спази законите! Искаме си базите!

Предупреждаваме всички ръководни фактори в държавата , че запазваме правото си на протести , ако не се вземат мерки и ЦСКА София не си получи базите! Само ЦСКА!Армейски полк Силистра написа:
Отново споделяме нашата позиция тя си остава такава и няма да се промени! Фен клуб "Армейски полк Силистра" и неговите членове застават твърдо зад Гриша Ганчев.

Според нас това е единственият човек който може да оправи положението в нашия любим клуб.След толкова години некадърно управление пред нас стои човек който се е доказал във футбола като човек който гради школи и стадиони, неща които в нашия клуб са належащи. Срещу него е човек който дори и да плати дълговете, няма да гради нищо в клуба ни както показа вече веднъж, целта му е да разедини червената общност.

Ние смятаме, че ЦСКА не е просто фирма, това е начин на живот за много от нас и е без значение от формата ако на екипите на футболистите грее червената звезда. Призоваваме съмишлениците ни за обединение в името на червената идея, и да не се подават на спекулациите които целят разединяване на червената общност. САМО ЦСКА !!!


Shumen Group написа:
Цитат:
"Shumen Group" ясно и категорично застава на страната на Гриша Ганчев в борбата му за спасението на ЦСКА. Самият факт, че през последната година проектът на господин Ганчев, Христо Стоичков и Юлиян Инджов бе подкрепен от почти всички фенове, както и от редица ветерани и общественици, ни кара да заемем тази позиция. Феновете от Шумен не желаят клубът им да става заложник на политически, икономически или хазартни интереси. Ще направим каквото е необходимо и ще се борим до край за бъдещето на ЦСКА.


Клуб на Привържениците на ЦСКА - Разград написа:
"Клуб на Привържениците на ЦСКА - Разград" изразява своята позиция относно целенасочената кампания срещу клуба.

Както е известно след спечелването на Купата на България ръководството на клуба взе решение за бъдещето на нашия клуб, което е правилният път за възраждане на нашия любим отбор - ЦСКА и неговото развитие.

В лицето на Гриша Ганчев и Христо Стоичков и целият треньорски състав ние виждаме възможност за осъществяване на тези планове.

Убедени сме, че това е правилният път за бъдещето на нашия клуб - ЦСКА и неговото развитие, а именно изграждане на конкурентен и качествен отбор и завръщането на тима в Европа, където му е мястото.

Тази наша позиция ще остане такава независимо от трудностите и спънките, пред които сме изправени.

Призоваваме всички армейци да бъдат задружни и вярват в отбора, както са го правили винаги!

КП на ЦСКА - Разград заявява, че подкрепя напълно проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков! ВИНАГИ ВЕРНИ !


Red Boys - Източни Родопи написа:
Братя, Армейци,
ние от RED BAD BOYS - Източни Родопи категорично и безусловно заставаме зад Г-н Ганчев и екипът му за ВЪЗРАЖДАНЕ на ЦСКА СОФИЯ - футболната гордост на БЪЛГАРИЯ.
Разграничаваме се изцяло от всички опити за погребване на клуба под форма на "оздравяване". Не желаем отново да има продадени титли, "дербита" с предизвестен край и затворени сектори.

Г-н Кралев, БАЗИТЕ - ВЕДНАГА !!!
САМО ЦСКА !!!


Цитат:
Не искаме продадени титли, не искаме продадени дербита и евромачове, не искаме затворени трибуни, не искаме черно тото. Не искаме села и паланки - една година стига! Няма да позволим на ни#КОЙ да определя бъдещето на любовта ни и да я убие!
ЦСКА е там, където са Ицо и Пената. Не си и помисляме да застанем срещу тях, заради криворазбран морализъм в най-неморалната държава! Няма луд, който да плаща чужди сметки за десетки милиони! Гриша Ганчев е единственият вариант за светло бъдеще пред ЦСКА, друга алтернатива не съществува!
Призоваваме министър Кралев да прехвърли стадион "Българска армия" и "базата" в Панчарево на новото дружество. Нека не си играе повече с нервите и търпението на феновете. Към синдик Дора Милева - не се занимавайте с неща, от които нямате и понятие!

Червена граница Свиленград,Армейци Хасково,Минерални бани,Харманли,RED ZONE Димитровград,Любимец,Екзекуторс Хасково


Червени Воини - Казанлък написа:
Армейци,настана време разделно за нашият,любим ЦСКА и въпросът е:"Сега,или никога!"!Ние от фен клуб "Червени Воини"-Казанлък,който от създаването си през 1999г. е бил навсякъде и плътно зад ЦСКА,категорично заявяваме своята безрезервна подкрепа към г-н Гриша Ганчев и неговият екип!Призоваваме всички отговорни фактори от г-н Бойко Борисов,г-н Красен Кралев до последния служител в БФС,възможно най-скоро да предоставят базите и стадион "Българска Армия " на ЦСКА!Господа Борисов и Кралев,ние държим на мъжката дума,а Вие многократно заявихте в публичното пространство,че ще дадете базите на този клуб,зад който застанат феновете!Смятаме,че знаете много добре отговора,а той категорично показва смазващото предимство в полза на г-н Ганчев!Както самият той каза:"ЦСКА е само спорт,спорт и спорт!",за това не въвличайте нашият клуб в политически игри и интереси,оставете нещата да се решават на зеления терен и нека наистина да победи по-добрият!Огромната,червена чаша е до ръба с опасност да прелее и да предизвика опустошителна вълна,последствията от която,могат да бъдат непредвидими!САМО ЦСКА!


Горди София написа:
Време е за пореден път да изразим подкрепа към единствения човек, който е способен да върне ЦСКА на мястото, което съдбата му е отредила. Не гледаме футбол от година-две, нито от пет, нито от десет...Преживели сме всичко и знаем кое е най-добре за клуба. Никога не сме се облагодетелствали по какъвто и да е начин от ЦСКА, винаги ни е водила единствено мисълта за неговото съществуване на най-високо ниво.

Никога няма да пеем в един глас с враговете ни! Не искаме продадени титли, не искаме продадени дербита и евромачове, не искаме затворени трибуни, не искаме черно тото. Не искаме села и паланки - една година стига! Няма да позволим на ни#КОЙ да определя бъдещето на любовта ни и да я убие!

ЦСКА е там, където са Ицо и Пената. Не си и помисляме да застанем срещу тях, заради криворазбран морализъм в най-неморалната държава! Няма луд, който да плаща чужди сметки за десетки милиони! Гриша Ганчев е единственият вариант за светло бъдеще пред ЦСКА, друга алтернатива не съществува!

Призоваваме министър Кралев да прехвърли стадион "Българска армия" и "базата" в Панчарево на новото дружество. Нека не си играе повече с нервите и търпението на феновете. Към синдик Дора Милева - не се занимавайте с неща, от които нямате и понятие !


Клуб на привържениците на ЦСКА - Червен бряг написа:
В предвид последните събития около любимия ни отбор, анализирайки ситуацията в която е попаднал и отчитайки възмож ностите пред него, Клуба на привържениците на ЦСКА от град Червен бряг направиха допитване до членовете си и изразяват следното становище: Пълна подкрепа за г-н Гриша Ганчев в начинанието му да спаси любимия ни клуб. Няма да влизаме в противоречие с инакво мислещите! Брат срещу брата няма да застане! Няма истински армеец, който виждайки личностите и легендите, които стоят зад този проект да не го подкрепи!!! Победата е много близо!!! Само ЦСКА!!!
Червени балкани Трявна написа:
Aрмейци, Чашата отдавна е преляла! Очевидно е, че без да вземем нещата в свои ръце, нещата няма да се случат! ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД НАСТОЯЩОТО РЪКОВОДСТВО, В ЛИЦ ЕТО НА Г-Н ГАНЧЕВ! Призоваваме за мощна подкрепа от страна на всички, които носят Червената идея в сърцата си! Нека си отвоюваме отбора! В името на ЦСКА - ВЕЧЕ НА ВСЯКА ЦЕНА!


Red boys Пещера написа:
Армейци, ние, феновете на ЦСКА от град Пещера, заставаме твърдо на страната на г-н Гриша Ганчев и неговия проект за възраждане на ЦСКА. На нас ни омръзна от корупция, лапане на комисионни и всякакви лоши практики в управлението на любимият ни отбор. Убедени сме, че г-н Ганчев е човек, който е доказал способностите си да управлява разумно спортен клуб и да следва набелязаните си цели последователно и неотклонно, без да допуска политически или мафиотски натиск. Убедени сме, че под негово управление футболният клуб ЦСКА ще заеме полагащото му се място на върха в България. За първи път от 20 години в ЦСКА се полагат основите на нещо позитивно.

ЦСКА е само един! Нека не позволяваме на продажни журналисти, платени клакьори, фенове на хранилка към Антибиотик Делиормански и други да ни разединяват нашето единство!


Фен клуб ЦСКА - Дулово написа:
Фен клуб ЦСКА - Дулово изразява пълната си подкрепа за г-н Гриша Ганчев и застава зад него, в делото му за спасение на ЦСКА!

Огромното мнозинство от феновете на отбора са зад него, независимо от опитите на група заинтересувани финансово хора, които манипулират общестевеното мнение.
Ако е нужно ще изразим и мнението си и в София!


Бригада Бургас написа:
„ДЕЛА трябват, а НЕ думи!“

След дълго мълчание относно събитията около нашия любим ЦСКА е време да изразим своята позиция.
БРИГАДА БУРГАС и ЦСКА СОФИЯ в годините на своето съществуване са марка, доказала се както с победите си на терена, така и извън него! Многократно бяхме свидетели на всякакви „доброжелатели“, „благодетели“ и т.н., които само и единствено ГОВОРЕХА за доброто на нашия любим клуб, а ефектът от периодичните „оздравявания“ на дружеството е на лице. Единственият човек, застанал със собственото си лице, доказал и превърнал думите си в реални действия, е Гриша Ганчев. Излишно е да влизаме в полемики и всякакъв друг вид вербални спорове. Ние, както и г-н Ганчев оставаме верни на завета на Апостола „ДЕЛА трябват, а НЕ думи!“.
Заставаме твърдо зад човека, върнал усмивките и вярата на поколения армейци, и отговорно заявяваме: г-н Ганчев, НИЕ Ви подкрепяме!

САМО ЦСКА


КОД ЧЕРВЕНО – Стара Загора написа:
Огромната част от привържениците на ЦСКА в Стара Загора категорично подкрепя Гриша Ганчев и плановете му за развитие и възраждане на любимия ни отбор. Г-н Ганчев нееднократно е доказвал, че държи на спорта и умее да развива и изгражда спортисти и характери. Почерка му си пролича моментално и след като дойде в ЦСКА! С млад и перспективен треньор и основно български футболисти спечели безапелационно първенството, като върха на постижението на отбора беше спечелването на купата на България. За първи път от над 25 години почнаха да се влагат пари в базата на Панчарево и стадион Българска армия. За първи път започнахме да мислим и говорим за футбол, а не за задължения, избягали футболисти, съдилища и лицензи.
Армейци … В момента алтернативите са само две … Едната е ЦСКА с президент Гриша Ганчев, със Стоичков, с голямата част от най-заслужилите ветерани, с голямата част от привържениците и с целия организационен опит и мощ на екипа на г-н Ганчев, с перфектна школа, с нов стадион, модерна база и т.н. Другата е ЦСКА с президент Цветомир Найденов (аватар на един изгонен от нас в миналото президент) и отбор с неясно бъдеще, с неясни цели, уредени мачове и тото, продадени титли, с Цимбика, с Дучето …
Нашият категоричен избор е бъдеще на ЦСКА с Гриша Ганчев!
Призоваваме и премиера и спортния министър да изпълнят поетия вече от тях ангажимент и да прехвърлят базите за ползване на този отбор, зад който стои огромната маса привърженици. Това е ЦСКА на Ганчев и Стоичков и всички проучвания и факти категорично говорят именно за това!
Само ЦСКА!


Animals написа:
Армейци,

През последните седмици нашия любим отбор ЦСКА отново стана арена на нечисти и задкулисни схеми, които имат една основна цел – да сеят раздори и да разединят червената общност.
В момент, в който ЦСКА подготвя триумфалното си завръщане в елита на българския футбол, шепа платени провокатори изпълняват пъклено и злодейски поръчка от своите кукловоди – да осуетят намерението на Гриша Ганчев да възроди любимия ни отбор. Наглите и подмолни виртуални операции и дезинформации се осъществяват само 2 месеца след един от великите моменти в историята на ЦСКА – завоюването на купата на България от момчетата на Христо Янев, наказани административно да ритат топка по селските поляни във „В” група.
Възраждането на ЦСКА от Гриша Ганчев и лудия и изпълнен с положителни емоции сезон във „В” група, завършил със спечелената купа на България пред 40 000 армейци, сериозно е уплашил враговете на ЦСКА, които предприеха отчаяни ходове за дестабилизиране и разединение сред нас.
Като основно действащо лице на „тото оздравителите” действа г-жа Дора Милева, която ОЧЕИЗВАЖДАЩО работи срещу интересите на милионите фенове на ЦСКА. Как иначе да си обясним бутафорната тренировка на събрани в последния момент деца от школата ни на стадион „Българска армия” два дни след поставянето на чимовете на терена? Всеки, който не е бягал от часовете по физическо възпитание е наясно, че целта на Дора Милева и нейните поръчители бе да се стигне до напрежение между привържениците. Защото тренировката на събраните в последния момент и заключени в хотелски стаи юноши, представляваше 10 обиколки на пистата. Г-жа синдикът даже не знаеше къде са съблекалните и откъде се влиза на стадиона, но за сметка на това намери начин да се ожали, че била псувана и заплашвана. Категорично заявяваме, че нито един представител на „Анималс” не е отправял заплахи към пристрастния и богато заплатен синдик.
Сега се прави нов опит за провокация – Дора Милева, която получава заплата от ЦСКА, която надвишава даже депутатските възнаграждения, пробва да осуети представянето на нашия тим срещу „Удинезе”.
Тук е мястото да призовем всички наши братя армейци да присъстват на мача с „Удинезе”, за да се види ясно каква е реалната воля на цесекарите за бъдещето на любимия отбор.
За съжаление, в хибридната война, която се води срещу ЦСКА, се включи и издържаната от данъкоплатците обществена телевизия БНТ. В предаването „Още от деня” с водещ Димитър Цонев е проведена анкета, за която 99% от привържениците на ЦСКА даже не са разбрали. Въпросната анкета обаче е давана за пример пред спортния министър Красен Кралев каква била волята на цесекарите.

Това ни изпълва с подозрение, че във войната срещу ЦСКА са впрегнати и обществени медии, които би трябвало да служат на българския народ, а не на частни и корпоративни интереси. Без да познаваме лично Димитър Цонев, ще припомним публично известния факт, че той е кумувал на сватбата на генералният директор на БНТ Вяра Анкова с бившия президент на „Левски” Томас Лафчис. Горчивият опит от родната действителност ни е показал, че в България случайни съвпадения няма.
Призоваваме министър Красен Кралев да намери време и най-после да разреши въпроса с дома на милионите привърженици на ЦСКА – стадион „Българска армия”. Нека г-н Кралев заповяда на мача на ЦСКА с „Удинезе”, за да се убеди с очите си каква е обективната картина и колко автентична е приеманата за меродавна от него и екипа му виртуална анкета с 50 гласували трола.
Ще си позволим да отправим и едно предложение към „тото оздравителите” и техния официален глашатай и букмейкър Димитър Ангелов – Дучето – нека
организират приятелски мач на формацията на Адалберт Зафиров в друг ден от контролата на нашия ЦСКА с Удизене на стадион „Българска армия”, за да се види реално и безпристрастно какво е мнението на привържениците. Защото заради петима платени и криещи лицата си зад популистки транспаранти „моралисти” страдат милиони фенове на ЦСКА!

Очакваме всички фенове на ЦСКА на 23-ти юли на стадион Българска Армия за контролата с Удинезе САМО ЦСКА !


Фен клуб Созопол написа:
Армейци, в момента пред нас има два варианта - да продължим по порочния кръг на нещастието със зависимости към различни кръгове, политики, дългове, неясноти и тн. или да продължим като чист Европейски футболен клуб и да се наслаждаваме на събитията по терена и трибуните на Стадион "Българска Армия" - това, което всички искаме от 10г.
Изразяваме нашата подкрепа към ръководството и спортния екип на ЦСКА София за светло и изпълнено с положителни емоции бъдеще на любимият ни клуб.
След поетия от г-н Ганчев ангажимент да изкупи емблемата на клуба от НАП и да удовлетвори вземанията на държавата чрез инвестиции в материалната база не следва да има недоволни сред нас - привържениците на ЦСКА.

Подкрепа за Гриша Ганчев,
Фен клуб Созопол


Red Lions Pazardjik написа:
Ние червените ултраси от един от най- старите армейски фен клубове категорично заявяваме, че заставаме зад плана на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА. Той беше единственият ръководител за последните 25 години, който се изправи лице в лице с нас и нито веднъж не ни подведе и излъга. Наслушахме се на празни обещания за титли, европейски победи и прекрасни бази, включително и от стария-нов оздравител - Васил Божков-Черепа. Видно е за всички, че планът на неговите пионки за 35 години връщане на дългове е нереален и истинската цел е да разделят Сектор Г, както той си позволи да го затвори преди години. Не искаме повече алчни бизнесмени и провалени политици да управляват най-титулувания български отбор. Сигурни сме, че всички заедно ще успеем да върнем славните армейски победи. ВИНАГИ ВЕРНИ! САМО ЦСКА - СОФИЯ!


Червена чета Радецки написа:
От
Сдружение "Червена чета Радецки" град Козлодуй
До
Г-н Гриша Ганчев
Спортно-техническото ръководство и футболистите на ФК ЦСКА-София
Министър на младежта и спорта, г-н Красен Кралев
Уважаеми г-н Ганчев,
Уважаеми ръководители и състезатели на ЦСКА,
Уважаеми г-н Кралев,
"Червена чета Радецки", в качеството си на един от най-изявените и многобройни фен клубове на ЦСКА в северозападна България, за сетен път изразяваме своята безусловна подкрепа за градивните усилия на г-н Гриша Ганчев за възраждане на славния ЦСКА.
Заставаме твърдо и убедено зад каузата ЦСКА-София, защото е единствената правилна и необходима, не само за червената идея, но и за българския футбол.
Апелираме към отговорните управленски фактори в България и в частност към Вас, министър Кралев, най-после да решите проблема с базите, както обещахте публично, и те да бъдат предоставени за ползване на спортно-техническото ръководство на ЦСКА-София.
Г-н Ганчев, подкрепяме Ви и не приемаме призивите на "доброжелатели" и "предложители", чиято цел вероятно е ликвидирането на ЦСКА такъв, какъвто е в сърцата ни - силен и славен.
Декларацията се подкрепя от фен клубовете на ЦСКА в градовете Оряхово, Берковица и Мездра.
С уважение:
Управителен съвет на "Червена чета Радецки"
град Козлодуй
12.07.2016г.

_________________
Тази безгранична лудост, никога не ще умре!

Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win!"


Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 
 Страница 1 от 1 [ 1 мнение ] 
Начало форум » Администрация и Архив » Декларации, Съобщения и Анкети


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта

 
 

 
Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Иди на:  


cron