ЦСКА СОФИЯ - Официален форум
http://forum.cskasofia.com/

Декларации в подкрепа на Гриша Ганчев (сборна)
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.php?f=62&t=16932
Страница 1 от 1

Автор:  CSKA_a7x [ Вто Юли 12, 2016 12:49 ]
Заглавие:  Декларации в подкрепа на Гриша Ганчев (сборна)

В тази тема ще бъдат събрани (почти) всички декларации на едно място.

Последно обновление в 22:00 на 12 юли 2016

Официален Форум написа:
Армейци,
Мигът на истината настъпи! Време е да вземем решение за бъдещето на нашия клуб - решение, което ще остане в историята.


Държим да заявим, че заставаме зад Гриша Ганчев в опитите му да възроди нашия любим клуб - ЦСКА.
През последните години ни омръзна да ставаме свидетели на грозни гаври и подмолни игри спрямо най-великия български футболен отбор. Време е това да спре!


Не искаме ЦСКА и неговата публика да бъдат пионки за политически игри. Искаме само спорт! ЦСКА е спортен клуб и ще се развива само и единствено като такъв. Веднъж и завинаги трябва да бъдат прекъснати всякакви опити, целящи да вкарат ЦСКА и милионите му фенове в употреба за други цели, различни от спортните.


Появиха се много "моралисти" и "оздравители", целящи разединение на червената общност. Ние сме много повече - по-силни и по-сплотени от тях. Вярваме, че за немалка част от тях ЦСКА е нещо сакрално и те ще преосмислят позициите си.
ЦСКА не е просто фирма. ЦСКА не е нито "АД", нито "ЕИК". ЦСКА е любов, терзание, щастие и вяра. ЦСКА е състояние на духа!


Не искаме уговорени мачове, продадени титли затворени сектори. Не искаме политически зависими собственици. Искаме чист и свободен ЦСКА и твърдо вярваме, че сме на правилния път.
Ето защо заставаме твърдо до Гриша Ганчев в опитите му заедно да възродим ЦСКА и да го превърнем в клуба, който всеки истински армеец иска да вижда - борбен, силен, устремен към успехи!
Обръщаме се към министъра на физическото възпитание и спорта:


"Г-н Кралев, заявяваме ясно и точно нашите предпочитания. Искаме в най-кратък срок стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево да бъдат предоставени за ползване на ЦСКА София ЕАД със собственици Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Юлиан Инджов, легендите на клуба и милионите привърженици, стоящи зад тях."

Ако нашият форум е представителна извадка за настроението на феновете на най-големия български клуб, то над 90% заставаме редом до нашия идол Христо Стоичков и г-н Гриша Ганчев.


ЦСКА АКЦИОНЕРИТЕ написа:
До ръководството на ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД

До министър Красен Кралев,


Уважаеми господа,

Сдружение „ЦСКА АКЦИОНЕРИТЕ“ е на мнение, че единственият приемлив вариант за бъдещето на ФУТБОЛНИЯ КЛУБ е свързан с проекта на г-н Гриша Ганчев. Сдружението и мнозинството от неговите членове изразяват пълната си подкрепа и доверие към екипа на г-н Ганчев.

Призоваваме министър Кралев да изпълни поетия ангажимент и в най-кратки срокове да бъде решен въпросът със спортните бази на ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА.


Ултра Перник написа:
„Армейци, Ние от Ултра Перник държим за пореден път да заявим, че заставаме твърдо зад Гриша Ганчев в опитите му да възроди нашия любим клуб- ЦСКА.

През последните години ни омръзна да ставаме свидетели на грозни гаври и подмолни игри спрямо най- великия български футболен отбор. Време е това да спре!

ЦСКА се готви за своето завръщане на върха в българския и европейския футбол. Остана само един проблем пред възраждането на нашия клуб. Министър Кралев все още не е изпълнил поетия от него ангажимент ЦСКА да играе на своя стадион. Стартът на сезона наближава, а действия от страна на държавата няма. Нашето търпение не е безкрайно.

Апелираме към министър Кралев в най-кратки срокове да реши веднъж и завинаги този проблем. В противен случай си запазваме правото на протести.Армейци Троян написа:
„Фенклуб „Армейци Троян” изразява своята позиция относно целенасочената кампания срещу клуба. Както е известно след спечелването на Купата на България ръководството на клуба взе решение за бъдещето на нашия клуб, което е правилният път за възраждане на нашия любим отбор - ЦСКА и неговото развитие.

В лицето на Гриша Ганчев и Христо Стоичков и целият треньорски състав ние виждаме възможност за осъществяване на тези планове. Убедени сме, че това е правилният път за бъдещето на нашия клуб - ЦСКА и неговото развитие, а именно изграждане на конкурентен и качествен отбор и завръщането на тима в Европа, където му е мястото. Тази наша позиция ще остане такава независимо от трудностите и спънките, пред които сме изправени.

Призоваваме всички армейци да бъдат задружни и вярват в отбора, както са го правили винаги! ФК Армейци Троян заявява, че подкрепя напълно проекта на Гриша Ганчев и Христо Стокчков! ВИНАГИ ВЕРНИ!“


Varna Firm написа:
„Ние изчакахме достатъчно дълго за да напишем официалната си позиция относно случващите се неща в нашият клуб. Истината е една и тя е че вярваме в човека,който издържа ЦСКА в последната година,човека който промени нещата в отбора и за една година говорихме само за футбол а не за обърнати джобове и т.н.,човека при който ЦСКА заприлича на отбор,човека при който спечелихме Купата на България и човека на който 35 000 ръкопляскахме след мача.

Искаме да заявим,че единодушно решихме да подкрепим г-н Ганчев и сме твърдо против лицето Васил Божков да има каквото и да било общо с любимият ни клуб!

Уважаваме мнението на всички фенове с които сме били винаги рамо до рамо в Сектор Г, но моля Ви не се връзвайте на грозните манипулации на разни медии целящи война между феновете! САМО ЦСКА!!!


Червени Шампиони - Кюстендил написа:
Фен клуб „Червени Шампиони“ - гр.Кюстенди бихме искали за пореден път да изкажем пълната си подкрепа за проекта на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА София. Също така призоваваме да се спре с крайно манипулативните статии излизащи ежедневно във вашата и други медии, целящи разделение сред феновете.

Вчерашната "бомба" с факса от ФИФА, касаещ участието на ЦСКА в Първа професионална лига, е пореден пример за това. Истината се оказа съвсем друга, но опровержение в същите тези медии така и не излезе.

Още веднъж, Кюстендил е твърдо зад Гриша Ганчев.Червена инвазия Петрич написа:
"Червена инвазия" Петрич подкрепя Гриша Ганчев!

Каквито и неща да се изпишат, каквито и оздравители да се появяват ние знаем верния път пред ЦСКА. Единствения път. Той е с Гриша Ганчев и Христо Стоичков. Време е да спрем да говорим за чест и морал, просто вече нямаме този избор. Остана ни само един избор!

Призоваваме всички червени сърца, които още си мислят, че прословутото оздравяване е правилния избор, да си обяснят как така тези техни интереси съвпадат със тези на всички недоброжелатели на ЦСКА без да има смисъл да ги изреждаме. За нас ЦСКА не е създаден да бъде аматьорски клуб, ЦСКА е роден да бъде на върха и само там.
Дивизия Монтана написа:
Дивизия Монтана заявява пълната си подкрепа към Гриша Ганчев и неговите планове за възраждане на любимия ни ЦСКА! През последната година всички видяхме нагледно резултатите, които постигнахме - спечелена Купа на България пред 35 000 червени сърца, липса на каквито и да е скандали в отбора, желязна дисциплина, започване на ремонтни дейности на Армията и Панчарево...

От другата страна имаме празни приказки, медийни манипулации, провокации, корумпирани синдици и един абсурден 30-годишен "оздравителен план". Никога и по никакъв начин не бихме избрали такава алтернатива, още повече когато е подкрепяна от всички наши врагове и недоброжелатели. За това съветваме г-н Красен Кралев, следвайки буквата на закона, да разреши веднъж завинаги казусa с нашия дом и базата в Панчарево. Няма да изпадаме в конфликти с армейците, които не подкрепят предложения от г-н Ганчев вариант. Уважаме всяко едно мнение, стига да не е водено от лични интереси и финансови подбуди, а само и единствено от любов към ЦСКА!U.C.S.H. Самоков написа:
Ние от U.C.S.H. Самоков, заявяваме твърдата си позиция, че заставаме зад г-н Гриша Ганчев в опитите му да възроди нашия любим клуб - ЦСКА. През последните10-15 години се нагледахме на какви ли не схеми уронващи престижа на най-великата футнолна марка в България. Уморихме се да се доверяваме на подобни оздравители като Божков, Томовци, Титанци и т.н. Време е това да спре! Също така апелираме министър Кралев в най-кратки срокове да реши веднъж и завинаги проблема с базите. Нашето търпение не е безкрайно. В противен случай си запазваме правото на протести.


Бранникъ Дупница написа:
Ние Бранникъ Дупница твърдо подкрепяме г-н Ганчев. Той е единствения президент на ЦСКА в последните над 20 години, който прави нещо за нашия любим отбор без дори да е получил базите на ЦСКА. Апелираме всички привърженици на отбора да бъдат единни защото Съединието прави силата!

Крайно време е и държавата да вземе мерки и най-сетне ЦСКА София да получи стадион "Българска армия" и Панчарево на концесия! Време е г-н Кралев да спази законите! Искаме си базите!

Предупреждаваме всички ръководни фактори в държавата , че запазваме правото си на протести , ако не се вземат мерки и ЦСКА София не си получи базите! Само ЦСКА!Армейски полк Силистра написа:
Отново споделяме нашата позиция тя си остава такава и няма да се промени! Фен клуб "Армейски полк Силистра" и неговите членове застават твърдо зад Гриша Ганчев.

Според нас това е единственият човек който може да оправи положението в нашия любим клуб.След толкова години некадърно управление пред нас стои човек който се е доказал във футбола като човек който гради школи и стадиони, неща които в нашия клуб са належащи. Срещу него е човек който дори и да плати дълговете, няма да гради нищо в клуба ни както показа вече веднъж, целта му е да разедини червената общност.

Ние смятаме, че ЦСКА не е просто фирма, това е начин на живот за много от нас и е без значение от формата ако на екипите на футболистите грее червената звезда. Призоваваме съмишлениците ни за обединение в името на червената идея, и да не се подават на спекулациите които целят разединяване на червената общност. САМО ЦСКА !!!


Shumen Group написа:
Цитат:
"Shumen Group" ясно и категорично застава на страната на Гриша Ганчев в борбата му за спасението на ЦСКА. Самият факт, че през последната година проектът на господин Ганчев, Христо Стоичков и Юлиян Инджов бе подкрепен от почти всички фенове, както и от редица ветерани и общественици, ни кара да заемем тази позиция. Феновете от Шумен не желаят клубът им да става заложник на политически, икономически или хазартни интереси. Ще направим каквото е необходимо и ще се борим до край за бъдещето на ЦСКА.


Клуб на Привържениците на ЦСКА - Разград написа:
"Клуб на Привържениците на ЦСКА - Разград" изразява своята позиция относно целенасочената кампания срещу клуба.

Както е известно след спечелването на Купата на България ръководството на клуба взе решение за бъдещето на нашия клуб, което е правилният път за възраждане на нашия любим отбор - ЦСКА и неговото развитие.

В лицето на Гриша Ганчев и Христо Стоичков и целият треньорски състав ние виждаме възможност за осъществяване на тези планове.

Убедени сме, че това е правилният път за бъдещето на нашия клуб - ЦСКА и неговото развитие, а именно изграждане на конкурентен и качествен отбор и завръщането на тима в Европа, където му е мястото.

Тази наша позиция ще остане такава независимо от трудностите и спънките, пред които сме изправени.

Призоваваме всички армейци да бъдат задружни и вярват в отбора, както са го правили винаги!

КП на ЦСКА - Разград заявява, че подкрепя напълно проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков! ВИНАГИ ВЕРНИ !


Red Boys - Източни Родопи написа:
Братя, Армейци,
ние от RED BAD BOYS - Източни Родопи категорично и безусловно заставаме зад Г-н Ганчев и екипът му за ВЪЗРАЖДАНЕ на ЦСКА СОФИЯ - футболната гордост на БЪЛГАРИЯ.
Разграничаваме се изцяло от всички опити за погребване на клуба под форма на "оздравяване". Не желаем отново да има продадени титли, "дербита" с предизвестен край и затворени сектори.

Г-н Кралев, БАЗИТЕ - ВЕДНАГА !!!
САМО ЦСКА !!!


Цитат:
Не искаме продадени титли, не искаме продадени дербита и евромачове, не искаме затворени трибуни, не искаме черно тото. Не искаме села и паланки - една година стига! Няма да позволим на ни#КОЙ да определя бъдещето на любовта ни и да я убие!
ЦСКА е там, където са Ицо и Пената. Не си и помисляме да застанем срещу тях, заради криворазбран морализъм в най-неморалната държава! Няма луд, който да плаща чужди сметки за десетки милиони! Гриша Ганчев е единственият вариант за светло бъдеще пред ЦСКА, друга алтернатива не съществува!
Призоваваме министър Кралев да прехвърли стадион "Българска армия" и "базата" в Панчарево на новото дружество. Нека не си играе повече с нервите и търпението на феновете. Към синдик Дора Милева - не се занимавайте с неща, от които нямате и понятие!

Червена граница Свиленград,Армейци Хасково,Минерални бани,Харманли,RED ZONE Димитровград,Любимец,Екзекуторс Хасково


Червени Воини - Казанлък написа:
Армейци,настана време разделно за нашият,любим ЦСКА и въпросът е:"Сега,или никога!"!Ние от фен клуб "Червени Воини"-Казанлък,който от създаването си през 1999г. е бил навсякъде и плътно зад ЦСКА,категорично заявяваме своята безрезервна подкрепа към г-н Гриша Ганчев и неговият екип!Призоваваме всички отговорни фактори от г-н Бойко Борисов,г-н Красен Кралев до последния служител в БФС,възможно най-скоро да предоставят базите и стадион "Българска Армия " на ЦСКА!Господа Борисов и Кралев,ние държим на мъжката дума,а Вие многократно заявихте в публичното пространство,че ще дадете базите на този клуб,зад който застанат феновете!Смятаме,че знаете много добре отговора,а той категорично показва смазващото предимство в полза на г-н Ганчев!Както самият той каза:"ЦСКА е само спорт,спорт и спорт!",за това не въвличайте нашият клуб в политически игри и интереси,оставете нещата да се решават на зеления терен и нека наистина да победи по-добрият!Огромната,червена чаша е до ръба с опасност да прелее и да предизвика опустошителна вълна,последствията от която,могат да бъдат непредвидими!САМО ЦСКА!


Горди София написа:
Време е за пореден път да изразим подкрепа към единствения човек, който е способен да върне ЦСКА на мястото, което съдбата му е отредила. Не гледаме футбол от година-две, нито от пет, нито от десет...Преживели сме всичко и знаем кое е най-добре за клуба. Никога не сме се облагодетелствали по какъвто и да е начин от ЦСКА, винаги ни е водила единствено мисълта за неговото съществуване на най-високо ниво.

Никога няма да пеем в един глас с враговете ни! Не искаме продадени титли, не искаме продадени дербита и евромачове, не искаме затворени трибуни, не искаме черно тото. Не искаме села и паланки - една година стига! Няма да позволим на ни#КОЙ да определя бъдещето на любовта ни и да я убие!

ЦСКА е там, където са Ицо и Пената. Не си и помисляме да застанем срещу тях, заради криворазбран морализъм в най-неморалната държава! Няма луд, който да плаща чужди сметки за десетки милиони! Гриша Ганчев е единственият вариант за светло бъдеще пред ЦСКА, друга алтернатива не съществува!

Призоваваме министър Кралев да прехвърли стадион "Българска армия" и "базата" в Панчарево на новото дружество. Нека не си играе повече с нервите и търпението на феновете. Към синдик Дора Милева - не се занимавайте с неща, от които нямате и понятие !


Клуб на привържениците на ЦСКА - Червен бряг написа:
В предвид последните събития около любимия ни отбор, анализирайки ситуацията в която е попаднал и отчитайки възмож ностите пред него, Клуба на привържениците на ЦСКА от град Червен бряг направиха допитване до членовете си и изразяват следното становище: Пълна подкрепа за г-н Гриша Ганчев в начинанието му да спаси любимия ни клуб. Няма да влизаме в противоречие с инакво мислещите! Брат срещу брата няма да застане! Няма истински армеец, който виждайки личностите и легендите, които стоят зад този проект да не го подкрепи!!! Победата е много близо!!! Само ЦСКА!!!
Червени балкани Трявна написа:
Aрмейци, Чашата отдавна е преляла! Очевидно е, че без да вземем нещата в свои ръце, нещата няма да се случат! ТВЪРДО ЗАСТАВАМЕ ЗАД НАСТОЯЩОТО РЪКОВОДСТВО, В ЛИЦ ЕТО НА Г-Н ГАНЧЕВ! Призоваваме за мощна подкрепа от страна на всички, които носят Червената идея в сърцата си! Нека си отвоюваме отбора! В името на ЦСКА - ВЕЧЕ НА ВСЯКА ЦЕНА!


Red boys Пещера написа:
Армейци, ние, феновете на ЦСКА от град Пещера, заставаме твърдо на страната на г-н Гриша Ганчев и неговия проект за възраждане на ЦСКА. На нас ни омръзна от корупция, лапане на комисионни и всякакви лоши практики в управлението на любимият ни отбор. Убедени сме, че г-н Ганчев е човек, който е доказал способностите си да управлява разумно спортен клуб и да следва набелязаните си цели последователно и неотклонно, без да допуска политически или мафиотски натиск. Убедени сме, че под негово управление футболният клуб ЦСКА ще заеме полагащото му се място на върха в България. За първи път от 20 години в ЦСКА се полагат основите на нещо позитивно.

ЦСКА е само един! Нека не позволяваме на продажни журналисти, платени клакьори, фенове на хранилка към Антибиотик Делиормански и други да ни разединяват нашето единство!


Фен клуб ЦСКА - Дулово написа:
Фен клуб ЦСКА - Дулово изразява пълната си подкрепа за г-н Гриша Ганчев и застава зад него, в делото му за спасение на ЦСКА!

Огромното мнозинство от феновете на отбора са зад него, независимо от опитите на група заинтересувани финансово хора, които манипулират общестевеното мнение.
Ако е нужно ще изразим и мнението си и в София!


Бригада Бургас написа:
„ДЕЛА трябват, а НЕ думи!“

След дълго мълчание относно събитията около нашия любим ЦСКА е време да изразим своята позиция.
БРИГАДА БУРГАС и ЦСКА СОФИЯ в годините на своето съществуване са марка, доказала се както с победите си на терена, така и извън него! Многократно бяхме свидетели на всякакви „доброжелатели“, „благодетели“ и т.н., които само и единствено ГОВОРЕХА за доброто на нашия любим клуб, а ефектът от периодичните „оздравявания“ на дружеството е на лице. Единственият човек, застанал със собственото си лице, доказал и превърнал думите си в реални действия, е Гриша Ганчев. Излишно е да влизаме в полемики и всякакъв друг вид вербални спорове. Ние, както и г-н Ганчев оставаме верни на завета на Апостола „ДЕЛА трябват, а НЕ думи!“.
Заставаме твърдо зад човека, върнал усмивките и вярата на поколения армейци, и отговорно заявяваме: г-н Ганчев, НИЕ Ви подкрепяме!

САМО ЦСКА


КОД ЧЕРВЕНО – Стара Загора написа:
Огромната част от привържениците на ЦСКА в Стара Загора категорично подкрепя Гриша Ганчев и плановете му за развитие и възраждане на любимия ни отбор. Г-н Ганчев нееднократно е доказвал, че държи на спорта и умее да развива и изгражда спортисти и характери. Почерка му си пролича моментално и след като дойде в ЦСКА! С млад и перспективен треньор и основно български футболисти спечели безапелационно първенството, като върха на постижението на отбора беше спечелването на купата на България. За първи път от над 25 години почнаха да се влагат пари в базата на Панчарево и стадион Българска армия. За първи път започнахме да мислим и говорим за футбол, а не за задължения, избягали футболисти, съдилища и лицензи.
Армейци … В момента алтернативите са само две … Едната е ЦСКА с президент Гриша Ганчев, със Стоичков, с голямата част от най-заслужилите ветерани, с голямата част от привържениците и с целия организационен опит и мощ на екипа на г-н Ганчев, с перфектна школа, с нов стадион, модерна база и т.н. Другата е ЦСКА с президент Цветомир Найденов (аватар на един изгонен от нас в миналото президент) и отбор с неясно бъдеще, с неясни цели, уредени мачове и тото, продадени титли, с Цимбика, с Дучето …
Нашият категоричен избор е бъдеще на ЦСКА с Гриша Ганчев!
Призоваваме и премиера и спортния министър да изпълнят поетия вече от тях ангажимент и да прехвърлят базите за ползване на този отбор, зад който стои огромната маса привърженици. Това е ЦСКА на Ганчев и Стоичков и всички проучвания и факти категорично говорят именно за това!
Само ЦСКА!


Animals написа:
Армейци,

През последните седмици нашия любим отбор ЦСКА отново стана арена на нечисти и задкулисни схеми, които имат една основна цел – да сеят раздори и да разединят червената общност.
В момент, в който ЦСКА подготвя триумфалното си завръщане в елита на българския футбол, шепа платени провокатори изпълняват пъклено и злодейски поръчка от своите кукловоди – да осуетят намерението на Гриша Ганчев да възроди любимия ни отбор. Наглите и подмолни виртуални операции и дезинформации се осъществяват само 2 месеца след един от великите моменти в историята на ЦСКА – завоюването на купата на България от момчетата на Христо Янев, наказани административно да ритат топка по селските поляни във „В” група.
Възраждането на ЦСКА от Гриша Ганчев и лудия и изпълнен с положителни емоции сезон във „В” група, завършил със спечелената купа на България пред 40 000 армейци, сериозно е уплашил враговете на ЦСКА, които предприеха отчаяни ходове за дестабилизиране и разединение сред нас.
Като основно действащо лице на „тото оздравителите” действа г-жа Дора Милева, която ОЧЕИЗВАЖДАЩО работи срещу интересите на милионите фенове на ЦСКА. Как иначе да си обясним бутафорната тренировка на събрани в последния момент деца от школата ни на стадион „Българска армия” два дни след поставянето на чимовете на терена? Всеки, който не е бягал от часовете по физическо възпитание е наясно, че целта на Дора Милева и нейните поръчители бе да се стигне до напрежение между привържениците. Защото тренировката на събраните в последния момент и заключени в хотелски стаи юноши, представляваше 10 обиколки на пистата. Г-жа синдикът даже не знаеше къде са съблекалните и откъде се влиза на стадиона, но за сметка на това намери начин да се ожали, че била псувана и заплашвана. Категорично заявяваме, че нито един представител на „Анималс” не е отправял заплахи към пристрастния и богато заплатен синдик.
Сега се прави нов опит за провокация – Дора Милева, която получава заплата от ЦСКА, която надвишава даже депутатските възнаграждения, пробва да осуети представянето на нашия тим срещу „Удинезе”.
Тук е мястото да призовем всички наши братя армейци да присъстват на мача с „Удинезе”, за да се види ясно каква е реалната воля на цесекарите за бъдещето на любимия отбор.
За съжаление, в хибридната война, която се води срещу ЦСКА, се включи и издържаната от данъкоплатците обществена телевизия БНТ. В предаването „Още от деня” с водещ Димитър Цонев е проведена анкета, за която 99% от привържениците на ЦСКА даже не са разбрали. Въпросната анкета обаче е давана за пример пред спортния министър Красен Кралев каква била волята на цесекарите.

Това ни изпълва с подозрение, че във войната срещу ЦСКА са впрегнати и обществени медии, които би трябвало да служат на българския народ, а не на частни и корпоративни интереси. Без да познаваме лично Димитър Цонев, ще припомним публично известния факт, че той е кумувал на сватбата на генералният директор на БНТ Вяра Анкова с бившия президент на „Левски” Томас Лафчис. Горчивият опит от родната действителност ни е показал, че в България случайни съвпадения няма.
Призоваваме министър Красен Кралев да намери време и най-после да разреши въпроса с дома на милионите привърженици на ЦСКА – стадион „Българска армия”. Нека г-н Кралев заповяда на мача на ЦСКА с „Удинезе”, за да се убеди с очите си каква е обективната картина и колко автентична е приеманата за меродавна от него и екипа му виртуална анкета с 50 гласували трола.
Ще си позволим да отправим и едно предложение към „тото оздравителите” и техния официален глашатай и букмейкър Димитър Ангелов – Дучето – нека
организират приятелски мач на формацията на Адалберт Зафиров в друг ден от контролата на нашия ЦСКА с Удизене на стадион „Българска армия”, за да се види реално и безпристрастно какво е мнението на привържениците. Защото заради петима платени и криещи лицата си зад популистки транспаранти „моралисти” страдат милиони фенове на ЦСКА!

Очакваме всички фенове на ЦСКА на 23-ти юли на стадион Българска Армия за контролата с Удинезе САМО ЦСКА !


Фен клуб Созопол написа:
Армейци, в момента пред нас има два варианта - да продължим по порочния кръг на нещастието със зависимости към различни кръгове, политики, дългове, неясноти и тн. или да продължим като чист Европейски футболен клуб и да се наслаждаваме на събитията по терена и трибуните на Стадион "Българска Армия" - това, което всички искаме от 10г.
Изразяваме нашата подкрепа към ръководството и спортния екип на ЦСКА София за светло и изпълнено с положителни емоции бъдеще на любимият ни клуб.
След поетия от г-н Ганчев ангажимент да изкупи емблемата на клуба от НАП и да удовлетвори вземанията на държавата чрез инвестиции в материалната база не следва да има недоволни сред нас - привържениците на ЦСКА.

Подкрепа за Гриша Ганчев,
Фен клуб Созопол


Red Lions Pazardjik написа:
Ние червените ултраси от един от най- старите армейски фен клубове категорично заявяваме, че заставаме зад плана на Гриша Ганчев за възраждане на ЦСКА. Той беше единственият ръководител за последните 25 години, който се изправи лице в лице с нас и нито веднъж не ни подведе и излъга. Наслушахме се на празни обещания за титли, европейски победи и прекрасни бази, включително и от стария-нов оздравител - Васил Божков-Черепа. Видно е за всички, че планът на неговите пионки за 35 години връщане на дългове е нереален и истинската цел е да разделят Сектор Г, както той си позволи да го затвори преди години. Не искаме повече алчни бизнесмени и провалени политици да управляват най-титулувания български отбор. Сигурни сме, че всички заедно ще успеем да върнем славните армейски победи. ВИНАГИ ВЕРНИ! САМО ЦСКА - СОФИЯ!


Червена чета Радецки написа:
От
Сдружение "Червена чета Радецки" град Козлодуй
До
Г-н Гриша Ганчев
Спортно-техническото ръководство и футболистите на ФК ЦСКА-София
Министър на младежта и спорта, г-н Красен Кралев
Уважаеми г-н Ганчев,
Уважаеми ръководители и състезатели на ЦСКА,
Уважаеми г-н Кралев,
"Червена чета Радецки", в качеството си на един от най-изявените и многобройни фен клубове на ЦСКА в северозападна България, за сетен път изразяваме своята безусловна подкрепа за градивните усилия на г-н Гриша Ганчев за възраждане на славния ЦСКА.
Заставаме твърдо и убедено зад каузата ЦСКА-София, защото е единствената правилна и необходима, не само за червената идея, но и за българския футбол.
Апелираме към отговорните управленски фактори в България и в частност към Вас, министър Кралев, най-после да решите проблема с базите, както обещахте публично, и те да бъдат предоставени за ползване на спортно-техническото ръководство на ЦСКА-София.
Г-н Ганчев, подкрепяме Ви и не приемаме призивите на "доброжелатели" и "предложители", чиято цел вероятно е ликвидирането на ЦСКА такъв, какъвто е в сърцата ни - силен и славен.
Декларацията се подкрепя от фен клубовете на ЦСКА в градовете Оряхово, Берковица и Мездра.
С уважение:
Управителен съвет на "Червена чета Радецки"
град Козлодуй
12.07.2016г.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/