Автор |
Съобщение |
MaRTo1233
|
Заглавие: Евро 2016 Публикувано на: Пон Апр 25, 2016 22:30 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Малко повече от месец остава до началото на Евро 2016. Форматът тая година е малко странен ... класират се първите 2 отбора от всяка група + 4-те най-добри 3-ти. Участват цели 5 дебютанта (Албания, Уелс, Северна Ирландия, Словакия и Исландия). Други пък като Унгария ще участват за пръв път от 1972г. Очертава се интересен турнир.
За мен големи фаворити тая година са Франция. Лично аз ще им стискам палци. Други интересни ще са може би Швеция и Португалия с последно европейско за Роналдо и Ибрахимович. Лична прогноза за мен е финалче Германия - Франция, освен ако формата не ги срещне по-рано.
По последни информации БНТ + каналите на Диема ще излъчват заедно Евро 2016....
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
|
|
 |
|
 |
Армеец_87
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пон Апр 25, 2016 22:54 |
|
|
Много тъпо това с увеличаването на отборите. Европейското беше по-яко от Световното щото имаше само силни отбори без пълнежи, а те зор да го развалят. И за мен Франция е фаворит.
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пон Апр 25, 2016 23:04 |
|
|
Не съм съгласен.Така е много по-добре и се дава шанс на по-малки отбори да стигнат европейското.
_________________ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
|
|
 |
|
 |
Logical person
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пон Апр 25, 2016 23:28 |
|
|
На това първенство ще стискам палци за Англия. Не съм им фен и за първи път ще съм за тях. Има символика от една страна , преди 50 години печелят титла. От друга страна и поколението им изглежда симпатично с играчи като Хари Кейн, Деле Али, Варди, Стъридж, Рос Баркли, Рахийм Стърлинг и т.н. Знам, че традиционно са неудачници, но имам усещането че това е тяхното първенство. п.п. Варди голмайстор и на есен ще разнообрази златната топка 
_________________ По-добре ЦСКА без хореография, отколкото хореография без ЦСКА... Vivo per te, sogno di te, canto di te...
|
|
 |
|
 |
Армеец_87
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пон Апр 25, 2016 23:50 |
|
|
tegaviq написа: Не съм съгласен.Така е много по-добре и се дава шанс на по-малки отбори да стигнат европейското. За малките отбори е по-добре. За безпристрастния зрител - не.
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Вто Апр 26, 2016 00:02 |
|
|
Брат нали осъзнаваш че ние вече сме от малките отбори...
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Вто Апр 26, 2016 00:19 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7337 Местоположение: София
|
 Да бе... "Малък отбор" е Исландия... а нас ни нема изобщо на картата...като Малта и Лихтенщайн сме...
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Вто Апр 26, 2016 00:40 |
|
|
E стига де,не прекалявай 
|
|
 |
|
 |
Kirilov
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Вто Апр 26, 2016 15:35 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16 Мнения: 1541 Местоположение: Северно
|
Очертава се приятно Европейско. Дано само идиотските френски служби се справят с терористичните заплахи, че... С изключително голям интерес ще следя представянето на Австрия и Хърватия. Чехите в момента нямат поколение, но не веднъж са изненадвали приятно. Унгарците също заслужават внимание, макар че не ги виждам извън групите. Румъния обаче ги очаквам на 1/4 финал. Червените дяволи от Белгия нямат нужда от коментар - те отдавна не са малък отбор и лично за мен са сред фаворитите за спечелване на турнира, заедно с Ла фурия Роха и домакините от Франция. За почитателите на риска в спортните залози, нека опитат нещо с малка сумичка на Уелс, Исландия или Северна Ирландия. Някой знае ли коя ще е официалната песен на Евро 2016? На предното европейско първенство беше тази: https://www.youtube.com/watch?v=4tWQGvJOMIE 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 08:55 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19853 Местоположение: СОФИЯ
|
Не съм съгласен, че форматът е чак толкова лош. Вижте групите и забележете, че във всяка една от тях изявените фаворити са държави, които винаги се борят за прескачане на групите. Изключение прави първата група на ромите и шчиптърите, но винаги на големи форуми има по 1 такава група.
Традиционно съм за Италия, но с интерес ще следя Словакия/ айде Мак!/ и орбанчетата.
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 10:06 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
традиционно за мен-Come on England 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Raymondo
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 10:31 |
|
Регистриран на: Чет Май 26, 2005 19:07 Мнения: 454 Местоположение: София
|
Този формат е хубав, защото за в бъдеще дава някакъв минимален шанс и на нашите „левандури" да успеят да се класират на поне още едно първенство през този век. Баси, не съм вярвал, че някога ще гледам Европейско без „моите хора” от Холандия. Фаворити са „обичайните заподозрени”: Германия, Франция и Испания. Силни играчи имат. Анличаните са „скрити лимонки”. Вече не бият тъпана, че ще стават шампиони, но имат добри и млади играчи, които ще бъдат жадни за успехи. Според мен могат да поднесат изненада, примерно ½ финал, защото ще има елемент на изненада и подценяване от страна на другите. Ама треньорът им калпав. Тоя Ходжсън сгрешиха, че го задържаха...
_________________ Не е като едно време, а?
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 11:35 |
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 14:44 Мнения: 2649 Местоположение: Бургас
|
Ще стискам палци на Англия и Италия, колкото и странно да звучи.Един такъв финал е мечта за мен, чакам го от 1990г. световното. Иначе от по-малките отбори съм си харесал дърводелците от Северна Ирландия - дано да направят някоя изненада.
|
|
 |
|
 |
BlackRock
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 15:37 |
|
 |
"Евробоец" |
 |
|
|
Не знам какво говорите за фаворити и т.н. като винаги има само един фаворит и той е Германия.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 15:41 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
хаха
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 15:43 |
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 14:44 Мнения: 2649 Местоположение: Бургас
|
Тампико, специално за Европейските първенства доста си се объркал с фаворита.За последните 36 години Германия има 1 евро-титла през 1996г. и то с голям късмет и абсолютно посредствен състав за немските стандарти.
|
|
 |
|
 |
Amaranth
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Сря Апр 27, 2016 21:55 |
|
|
Raymondo написа: примерно ½ финал А бе тва "една втора" как го написА бе Форматът е добър. Отборите в Европа наистина са супер изравнени, като разбира се, си ги има и големите фаворити. Но определено вече няма голяма разлика в силите и ще е супер интересно. Реално на Стария континент има 5-6 наистина слаби отбори - ние и още няколко 
_________________ Манол Манолов СИМОЛИЯТА: Едно време обличахме фланелките върху сърцата си! СИМОЛИЯТА: Аз много се радвах когато биехме Левски. И понеже винаги ги биехме, беше все радост! "Ма ни мъ интирисувъ бе, чуек..."
|
|
 |
|
 |
Sprite
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 15:55 |
|
Регистриран на: Съб Юни 27, 2009 15:23 Мнения: 2402 Местоположение: В панела
|
Предлагам, освен големите претенденти, да коментираме и "малките" отбори, хем да си помогнем и със залозите и да станем хилярдери.  Мисля да пробвам 20 кинта на Хърватска, за победител при 30 коефицент, туй за ташака, ама знаеш ли и малко по-голяма сума на някой от фаворитите, но още не съм решил на кой, логиката сочи Франция Моята изненада, която ще излезе от групите е Албания и според противника на осмина(Полша/Украйна), предричам четвъртфинал ! И сега ще ви кажа защо. 80 % от играчите им са деца на емигранти, обучавани в чужди школи/държави, сработени, надъхани, треньор италианец, с голяма подкрепа от албанската мафия(помним мача със Сърбите), но за мафията после. Имат играчи в Лацио, Наполи, Интер, Аталанта, Базел, Кьолн, Нант, Витес, ПАОК, Фрайбург ... да, реално нямат големи звезди, но са зверски надъхани ! В група са с Франция, Румъния и Швейцария. Франция изрива всичко в групата. Румънците са жумели, а за Швейцария играят 7 шиптъри. Гранит Джака играе за Швейцария, а брат му за Албания, както казах общо 7 шиптъри играят за Швейцария, гарантирам, че няма да се напрягат, а 8-9 шиптъри от албанския отбор зса играли за младежите на Швейцария, родени/емигрирали и обучавани там. Като прибавим слабите румънци, тази група е ясна. Да не забравяме и албанската мафия, която здраво ще плаща/работи със съдии и противници. Албания бие Швейцария и Румъния и излиза от групите ! 7-те албанеца от Швейцария, ще се метнат на кръв срещу Румъния, за да продължи Албания, не изключвам варианта Албания и Швейцария да направят албанско реми, но не вярвам. Албанците излизат като втори и на осмина, играят с втория от група "C"- Полша или Украйна. За голмайстор, май ще туря на Гела при 9 коефицент, Португалия са в група с Унгария, Исландия и Австрия и си мисля, че ще ги напълни. Също така, мисля да пробвам Бейл с 34 коефицент и Манджукич с 41 коефицент, Марио Гомез с коефицент 41 също е интересен. Албания-Швейцария го дават 5,5 коефицент за шиптърите. Уелс и Австрия, са другите отбори, които са интересни, a това вероятно е последното европейско на Ибряма и Крищиано. Най-сигурното е, че Англия отпада в групите, а наглите италианци ще стигнат поне на полуфинал 
_________________ There is only one ball, so you need to have it. Johan Cruyff
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 15:57 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Супермогъща Инглънд гордо кра4и към трофея 
|
|
 |
|
 |
Sprite
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 16:03 |
|
Регистриран на: Съб Юни 27, 2009 15:23 Мнения: 2402 Местоположение: В панела
|
redmaniac Англия е като гумена и много надута топка Страйкър, очакваш нещо различно, но винаги те уцелва в кайсиите или лицето 
_________________ There is only one ball, so you need to have it. Johan Cruyff
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 16:14 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Всеки карък рано или късно свършва.Така 4е навиквай от сега за грозно Инглънд робство,над смотаната континентална 4аст на Юръп 
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 19:48 |
|
|
Този път Англия едва ли ще се издъни.Поне ако заложи на Кейн,Варди,Деле Али,Баркли.Вярно повечето нямат достатъчно опит но ще са много надъхани и няма да тръгнат с голямата кошница Очаквам силна Англия и слаба Игалия на Еврото.
|
|
 |
|
 |
Mourinho
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 20:48 |
|
|
Чакай сега, дефинирай издънка. Че има заблудени овце, които слагат тия ръгачи често за фаворит Да си бият гъза в тавана ако го докарат до четвъртфинал и дотам с тая псевдосупер сила на футбола с 1 съдийска титла и сумарно 4 полуфинала за цялата футболна история...
_________________ Моу, щом имат тема във форума "Нормално ли е да крадеш от работодателя си", смЕтай за какво интелектуално ниво говорим. :lol:
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 22:59 |
|
|
Eми брат трябва да разгледам програмата за да ти кажа.Защото едно е да отпаднеш от Испания и друго от Словакия да речем.Не мисля че ще отпаднат от някой слабак или че ще бъдат категорично надиграни.Но пак уточнявам-условието е да пуснат футболистите които се представиха силно през сезона.Сега,ако вместо Кейн и Варди играят Уелбек и Керъл примерно тогава изънката е сигурна.Но си мисля че ще се представят качествено англичаните.
|
|
 |
|
 |
Amaranth
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 23:13 |
|
|
Те винаги тръгват с голяма кошница Ама са ми симпатични, дано издрапат колкото се може по-напред
_________________ Манол Манолов СИМОЛИЯТА: Едно време обличахме фланелките върху сърцата си! СИМОЛИЯТА: Аз много се радвах когато биехме Левски. И понеже винаги ги биехме, беше все радост! "Ма ни мъ интирисувъ бе, чуек..."
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Чет Апр 28, 2016 23:17 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7337 Местоположение: София
|
Само като си спомня, че "европейските" беха с 8 отбора... И като не се "класираме" - и то "втОри" и на косъм - режехме вени... мАни мАни...
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пет Апр 29, 2016 12:53 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Мощен Шприти гордо надува вувузелата 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пет Апр 29, 2016 13:06 |
|
|
tegaviq написа: Eми брат трябва да разгледам програмата за да ти кажа.Защото едно е да отпаднеш от Испания и друго от Словакия да речем.Не мисля че ще отпаднат от някой слабак или че ще бъдат категорично надиграни.Но пак уточнявам-условието е да пуснат футболистите които се представиха силно през сезона.Сега,ако вместо Кейн и Варди играят Уелбек и Керъл примерно тогава изънката е сигурна.Но си мисля че ще се представят качествено англичаните. Керъл да влиза като резерва и да "чакали" на статични положения, хич не е зле. Световните величия Варди и Кейн не ги виждам срещу титулярната защита на Италия. Ще си ги подхвърлят като перца. 
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пет Апр 29, 2016 13:20 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4656 Местоположение: exw mia agapi
|
Термини от CS ли вкарваме 
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Евро 2016 Публикувано на: Пет Апр 29, 2016 13:26 |
|
|
Не, от ежедневието, бе, кашон. Между другото, верно ли се използва "чакали" в CS ? 
|
|
 |
|
 |
|