Много тъпо първо полувреме, дано второто е по- интересно.
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
Абсолютна вратарска грешка тоя гол. Топката лети право в него, опитва се да я боксира, и кво- кyр... Иначе ударът беше добър, но гола на Рендулич ми хареса много, кинжален един такъв. А иначе тоя Евертон си беше егати и провокаторчето, добре го изгониха след гола. Като цяло мачът си вървеше към равен, тъй че справедлив резултат според мен.
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
Нямам представа ква е причината, а и по форумите им не пишеше точно причината. Според мен това е работа на Алкатраз, без тяхно знанение трудно някой може да си позволи такова нещо.
Те са си за бой директорите на Партизан, но не и за такова скотско отношение - 3 на 1... Какви ЗВЕРСКИ трансфери направиха - Маркович, Йоветич, Митрович, Настасич, Тошич, Стефан Савич и още, и още... С парите от тия трансфери можеха да ги реинвестират в школата, да купят 1-2 кадърни маймуняка или испанеца и да са си редовен участник в групи на европейските турнири. Говорим за приходи над 10 млн. на година от изходящи трансфери. Кражбите там са сериозни, но причината не е това и е свързана с фенове, охрана на стадиона, разпространение на дрога. Други интереси са засегнати и замаскирани зад лошите резултати на отбора и 3-тото място, което заемаме, са извършили тоя гнусен акт.
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
Алкатраз са еквивалента на нашите Енимъли и са в приятелски отношения с тях доколкото знам.Странна работа,аз като цяло ги уважавам като организация.Още по-странното е че на видеото се виждат съвсем нормални отношения при посрещането му.Ако е било подготвено са страшни лицемери.
Гледаш му визитката ... цъкал в отбори като Фиорентина, Юве, Сити, Спортинг, Партизан .. на почти 30-так ... и с една титла
Иначе браво на Партизан ...
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
Дата и час: Пет Апр 20, 2018 06:46 Часовете са според зоната UTC + 2 часа