Автор |
Съобщение |
ultras_as23
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Юни 22, 2014 19:06 |
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:45 Мнения: 1036 Местоположение: Oranjestad,Aruba
|
Уникални кадри от историята...Архивни кадри от скандалния мач от 1943г. за Купата на Генералисимуса(сега Купата на Краля,т.е. на Испания),между отборите на Реал(М) и Барселона,спечелен от белите с разгромното 11-1 ... http://www.youtube.com/watch?v=q-GhdX8hbIQ
_________________ На италианска земя,14 юли 2016г.: 234 милиона € - ЦСКА 1-2.
|
|
 |
|
 |
zavinagi_ot_CSKA
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Съб Сеп 27, 2014 18:12 |
|
Регистриран на: Нед Ное 05, 2006 08:04 Мнения: 459 Местоположение: София
|
Някой ще ходи ли на мача с гората?
_________________ Футболен фен към любимата: Липсваш ми както "А" група през зимната пауза
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Съб Сеп 27, 2014 18:33 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Аз не знам тия момчета усещат ли какво ще им се случи другата седмица ... Роналдо ще бъде обезличен, а фанатичната публика ще стресне и най-големите им звезди. Тъжно ми е някак си ... 
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
zavinagi_ot_CSKA
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Съб Сеп 27, 2014 21:15 |
|
Регистриран на: Нед Ное 05, 2006 08:04 Мнения: 459 Местоположение: София
|
да, чак ми се искаше да г видя на жив
_________________ Футболен фен към любимата: Липсваш ми както "А" група през зимната пауза
|
|
 |
|
 |
Sunset
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Ное 28, 2014 14:57 |
|
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 20:14 Мнения: 3760 Местоположение: София/Ботевград
|
Цитат: Реал Мадрид се съгласи да промени част от логото на клуба в името на солиден финансов приход. Занапред в Арабския свят емблемата на испанския колос ще бъде без християнския кръст на върха. Това беше договорено при подписването на рекламен договор с националната банка на Абу Даби, която ще издава кредитни карти с новото лого на Реал. Кръстът е премахнат, за да не обижда мюсюлманите. В останала част от света мадридчани ще продължат да бъдат представяни с традиционната си емблема с кръста.
A май и името на стадиона ще сменят заради парите, които Майкрософт ще налеят... Позор! К.ур за мод€рния футбол!
_________________ Кyр за политкоректната линия на форума!
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Ное 28, 2014 15:01 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19855 Местоположение: СОФИЯ
|
Това е меко казано богохулство и жалко отричане от религиозна принадлежност... Гнус ме е от БЕЛИЯ МИНЕТ. Абе, аз да ги питам, защо направо като ходят в Абу Даби не слагат полумесечето и Роналдо като вкара гол да пада на колене, опирайки си главата в земята! Анааааааааа 
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Кристиано
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Ное 28, 2014 15:21 |
|
 |
АРМЕЕЦ |
 |
|
|
Е, това вече е прекалено наистина...ще паднат много ниско, ако го направят. Ебем ти и 10-те КЕШ-а в такъв случай.
_________________ The best way to make your dreams come true is to wake up.
|
|
 |
|
 |
ЦСКА _завинаги
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Дек 25, 2014 13:44 |
|
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 18:04 Мнения: 79 Местоположение: Пловдив
|
Реал М. достигна световният връх и съм адски щастлива, от този факт.
_________________ Кой сега е номер еднооо? ЦСКА е номер едноо!
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пет Дек 26, 2014 11:58 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7994 Местоположение: Червения североизток
|
не знам,какво е достигнал,ама това,дето го прочетох по-горе е не богохулство,ама не знам,какво е...огромен позор,срам ме е от такива мениджъри и предатели!!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
ultras_as23
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 22:41 |
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:45 Мнения: 1036 Местоположение: Oranjestad,Aruba
|
"Ел Класико" на финала на ШЛ се отложи за неопределено време...Жалко,няма да гледаме зрелище...
_________________ На италианска земя,14 юли 2016г.: 234 милиона € - ЦСКА 1-2.
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 22:42 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Какво зрелище търсиш от тоя смешен балет?! Зрелището го направи Ювентус тази вечер!
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 22:46 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Не съм фен на балета, но да си РЕАЛ МАДРИД и да купуваш играчи като Бейл, Чичарито и подобни клоаки си е срам ... само като се сетя за ддебелия Роналдо, Раул, Зидан, Бекъм, Р. Карлош... ********* падението .. 
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 22:50 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
А бе не липсата на играчи или класата е виновна. Явно пак си има някакви вътрешни драми сред "звездите". Не съм и много впечатлен от Анчелоти. Роналдо да се връща в Юнайтед, а тия да си серат на балета.
_________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам.
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 22:52 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Мен ме е яд, че разполагаш с пари, взимаш играчи които поискаш и пак се мъчиш и разчиташ само на Роналдо. И зализания като не е във форма и целия отбор - дроб. 
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 23:00 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
Мен ме е яд, че не се стигна най-после до истински грандиозен финал Барса - Реал и да се гледа зрелище. А на Реал им трябва наистина качествен централен нападател и да разкарат Бейл. Явно нещо не се дишат с Роналдо.
_________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Май 13, 2015 23:24 |
|
|
Процентите скопре да има финал Реал. Барса колко са?
Процентите утре да си изсера пияното лайно пред централата на РБ на Раковска 134 как вървят?
МАДРИД, МАДРИД ВАФФАНКУЛО! МАДРИД, МАДРИД ВАФФАНКУЛО! МАДРИД, МАДРИД ВАФФАНКУЛО! МАДРИД, МАДРИД ВАФФАНКУЛО! МАДРИД, МАДРИД ВАФФАНКУЛО!
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 14:24 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Аз лично не видях Мадрид да се мъчи кой знае колко. Поне 30 удара, смазващо превъззходство във всички линии. Тотален късмет за Юве, няма кво друго да се каже. Ама го има и тва в играта.
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 14:30 |
|
|
Никакво превъзходство няма, а щом пропускат голови ситуации това горови за едно - НЕКАДЪРНОСТ, каквато има в изобилие в Реал. 2-те калъфки се печат. 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 14:45 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Са леко некадърност и Мадрид..... Се едно гледам Ливърпул срещу Стоке сити. И редовното 0-0 или 0-1 за тЕх. С по 40 удара към вратата за нас.
|
|
 |
|
 |
Кристиано
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 19:45 |
|
 |
АРМЕЕЦ |
 |
|
|
Какъв късмет? Ювентус имаха 2 чисти положения плюс гол от игра (едно на Погба и едно Маркиза) срещу гол от дузпа за Реал и 2 положения на Бейл. Владееха топката, мъчиха се, но като цяло бяха безпомощни. 90 минути я бутат на Марсело и го чакат да измисли нещо. Десен фланг няма, тотална щета. Доста жалко изглеждаха Мадрид и то на Бернабеу, тотален срам. Никога не съм очаквал, че Ювентус може да ги отстрани по толкова заслужен начин. А в последните 10 минути "кралете" толкова се бяха сбъркали, че не можеха да се уцелят от 2 метра, да не говорим за тъчовете и центриранията, които изпълниха. Виж срещу Валенсия мачкаха и не заслужаваха да загубят, но снощи си бяха пълен ташак. Браво на Юве, заслужиха си финала.
_________________ The best way to make your dreams come true is to wake up.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 22:42 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
Жалкото джуве пада с 3 гола на финалО и шпики се концентрира върху жалкото 5то оБор4е в гре4ко и мастурбира на ко4ината тумба.И у4и нови думи на фанариотски.Бахти и родоотстъпниците. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 23:03 |
|
|
Тихо, Цезаре. Забавлявай "сектора".  Ученето на чужди езици е предимство за всеки човек. Тоест, ти си родоотстъпник, защото знаеш руски. На Даскала нещо му куца логиката. 
|
|
 |
|
 |
Армеец_87
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Май 14, 2015 23:49 |
|
|
Проблемът е Перес с малоумната му трансферна политика, която не се базира на спортно-технически нужди. При първото му президентстване поне взимаше истински галактикос, макар обикновено да не им бяха нужни, а сега е още по-зле и дава 100 милиона за някакъв ляв бек, който се налага да играе дясно крило. Анчелоти не е безгрешен, ама ако го сменят предвиждам нов период от 38493994 години, в които няма да могат да минат 1/8 финала в лигата. Както стана с дел Боске. Ако го слушат него повече кой да се взима и кой да се освобождава, вместо изгъзиците на Перес, ще ги бъде.
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Сря Юни 03, 2015 19:07 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Аз си мислех, че в ЦСКА имаме проблеми....добре, че Рафа не идва при нас... В Мадрид ситуацията ще е "Лека нощ"....
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Юни 04, 2015 09:20 |
|
|
Хаха, тия от Реал се наденаха на ... 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Чет Юни 04, 2015 13:43 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
РАФА РАФА РАФАело 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Ronaldo_bg
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Съб Дек 05, 2015 14:40 |
|
|
Здравейте! Бих желал да споделя, че Реал Мадрид ми е любимият чуждестранен отбор, заедно с Ливърпул. За мен е изненадващо, че абсолютно никой не е писал в темата за Реал повече от 6 месеца. Сега по същество. Тотално провален сезон за Мадрид досега! Изхвърлиха ни от Купата на Краля, а в Примера сме изцяло зависими от Барселона. ШЛ се очертава като единственият ни реален шанс за трофей, като всички сили трябва да бъдат концентрирани именно там. За мен Рафата сбърка, че не взе качествен център нападател през летния трансферен прозорец. И с просто око се вижда, че Карим Бензема няма достатъчно класа за Реал. Дано тази грешка бъде поправена още през зимата, което ще повиши шансовете ни за успешен завършек на сезона. 
_________________ "Защото всеки, който се е докоснал до магията на тези свещени четири букви, усеща с всяка фибра на тялото си, че без ЦСКА не се живее, но с ЦСКА във вените се умира!" (Стойчо Младенов)
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Нед Дек 06, 2015 08:39 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
мдаааа, няколко часа след поста ти лъсна истината, че Бензема не е за Мадрид....тамън два пъти лъсна  Иначе тук не се пише много, тъй като повечето са фенове на парцалите. Нормално, виж анкетата горе.
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Мар 14, 2016 15:58 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4657 Местоположение: exw mia agapi
|
Нема ли фенове тук на белия балет ? Чудно ми е,че никой не коментира играта и като цяло състоянието на отбора.
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: Real Madrid Club de Futbol Публикувано на: Пон Мар 14, 2016 17:03 |
|
|
Това е понеже сме футболни фенове ,а не балетни 
_________________ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
|
|
 |
|
 |
|