Автор |
Съобщение |
FLIRT_WHIT_DEATH
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 10:49 |
|
|
Ми Станков свъши добра работа в Младежкия но не съм Сигурен че е тренер за ЦСКА. Стойчо в момента е незаменим
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 15:20 |
|
|
Май нещата стоят по следният начин: "Тихичко и кротичко изпускате ШЛ, пари и футболисти, но играете в "А" група." или "Вдигате шум и играете във "В" група откъдето няма отърване"
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 15:54 |
|
|
Емо, защо така мислиш?
_________________ Само ЦСКА!® "ЦСКА е в „А“ група и е по-чист от всякога!"
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 16:15 |
|
|
Никой в ЦСКА не си позволява да напада БФС... Никойе не надига вой, дори ние феновете.
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 16:28 |
|
|
Върху това, наистина не съм се замислял. Наистина - глас в пустиня. За мене концертът е най-малкото нещо, с което може да се въздейства. Неадекватно е. Може би са се разбрали... 
_________________ Само ЦСКА!® "ЦСКА е в „А“ група и е по-чист от всякога!"
|
|
 |
|
 |
rumsim
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 16:31 |
|
|
emil_mlo написа: Никой в ЦСКА не си позволява да напада БФС... Никойе не надига вой, дори ние феновете.
А запитал ли си се защо....
Кой насочи веднага стрелите само срещу Лупи.. и чак сега се споменават Боратковци и Перуки.
Да стигнем до там да се молим на държавата да ни помогне срещу нейните креатури... 
|
|
 |
|
 |
valeri93
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 10, 2008 21:21 |
|
|
rumsim написа: emil_mlo написа: Никой в ЦСКА не си позволява да напада БФС... Никойе не надига вой, дори ние феновете. А запитал ли си се защо.... Кой насочи веднага стрелите само срещу Лупи.. и чак сега се споменават Боратковци и Перуки. Да стигнем до там да се молим на държавата да ни помогне срещу нейните креатури... 
Така ще стане 
|
|
 |
|
 |
anani ananiev
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 07:14 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
След,като успя да продаде Велизар Димитров за многократно по-ниска сума след три месецав които сигурно не е могъл да спи следващия ход на Емил Костадинов е да се отърве от Стойчо.В следващите дни очаквам трансфер на Данчо Тодоров и на Иво Петров.След това,ще се изтъкне,че Стойчо е напуснал,защото няма селекция,защото не му дават премия и бог знае колко помии ще се изсипат както есента на 2003 по него,както и 2006 върху Йешич.Послем ще се появи Станков,който от половин година е безработен и само точи лиги за поста на Стойчо и ще се заобяснява как ще се налагат юноши и ще пристигат екзотични свободни агенти ,като Нвоко и Моке.Същия този Станков през цялото време съсипваше усилията на момчетата в младежкия отбор,като поставяше синът на перуката на врататаИ така до първия мач,вкойто ЦСКА ще катастрофира,шампионския ни състав ще си е отищъл безвръзватно и ще започваме всичко отначало.
Костадинов вън!Махай се стига си ни разбивал отбора!
Долу ръцете от Стойчо Младенов!Най-големия Цесекар!Единствения който не ни предаде!
Стойчо завинаги един от нас
|
|
 |
|
 |
bobiruto
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 07:52 |
|
|
Toва което стана с Лупи трябва да стане и с Емо той е по виновен и от лУпи за мене
Тоя смрадняр когато и да дойде на армяита и цирка е тотален .
Да видим дали Жеваго ще назначи нов екип , ако остане сичко така , да накраме Емо да си подаде оставката ако трябва със сила
Преди да ни разпродаде отбора и да стане пак с Ловеч 8 - 0
Пак казвам като играч може да е бил нещо но е ********* сега и трябва със сички сили да го изгоним от армията.
Замислялили сте се че дори и ВЕТЕРАНИЕ са против него ??
Чичо Мите за президент , а Емо вън
давайте да се организираме преди да останем без отбор
Предлагам при следваща голяма продажба или гаф сички пред А сектор да ги изхвърлим тея пумяри емо и гари
Не може костадинов да остане президент на ЦСКА не може 
|
|
 |
|
 |
anani ananiev
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 09:07 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
bobiruto,напълно те подкрепям!Особено,ако посегне на Стойчо!Най-нормалното беше Димитър Пенев да заеме мястото на Томов!Именно хора ,като Пенев и Никодимов трябва да работят в ЦСКА,хора доказали,че могат да ни извеждат от всякакви кризи.Дано Жеваго очисти всички и назначи ново ръководство.
Всички вън:Томов,Костадинов,Гарибов!
Не смейте да пипате Стойчо!
Само ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
tormentor
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 09:18 |
|
|
|
 |
|
 |
bobiruto
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 13:09 |
|
|
само мога да ви кажа че с Жеваго се връща Томов , който е бесен и Емо и Гари ще го издухат на 1 вия ден.
Дали Пенев ще е в екипа на Томов вече не се знае.
Факт е че Жеваго и Томов са се разбрали одавна Томов да остане най-силния на армията след Жеваго както си беше сега .
Тази оставка на Томов е невалидна той е президент и има 10% акции , да ен говорим че Емо не може да е президент а трябва да пенев , сичко е цирк с цел да се отшуми.
Томов си е играл играта без умисъл да ни затрива , но Батков е разбрал и го разкласи , целта е източване и фалиране на кремиковци а човека просто е давал парите в ЦСКА от криворазбрана обич , това че е тъп и се извърляше така беше кофтито/..
|
|
 |
|
 |
FLIRT_WHIT_DEATH
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 13:12 |
|
|
А ти от каде знаеш и Ти ли от сигурен източник 
|
|
 |
|
 |
bobiruto
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 13:18 |
|
|
ами да кажем че помня , че точно Томов не спря да траби за Жеваго и беше казано официално че при Жеваго томов остава шефа
АИГ искаха да си водят свой човек Илиев се казваше , Томов се оплаши че никоя фирма акционер няма да го иска с тая репутация и за това толко налиташе на Жеваго , томов помага жеваго да земе кремиковци да може Томов да земе ЦСКА , човека обича тоя отбор и това си личеше от нас пари не е крал не се доказа нищо , и аз нз кво да мисля може би най-добре ако с Жеваго дойдат на армията пак да излезне и почне да говори истианта за сичко.
Реално погледнато той е президент с 10% акции и няма как да си даде оставката на Емо и Гари , с Емо президент пак няма да играеме в А група , защото не е правно решение това не си мислете че Борат не го знае.
Президент след Томов по правен път е Пенев
|
|
 |
|
 |
nicks_CSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 13:40 |
|
|
|
 |
|
 |
Anthony
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:01 |
|
 |
просто минава |
 |
|
|
" Да не искате да кажете, че все още не сте се чувал с Емил Костадинов? Ако е така, каква е причината?
- Да, така е. Той може да ви отговори защо не сме се чули в последните 10 дни. Аз го търся всеки ден по три-четири пъти. Телефонът му дава свободно, но той не намира за необходимо да ми вдигне или след това да ме потърси. Добре знае номера ми и няма как да не е разбрал, че съм го търсил. Помолих финансиста ни Митко Стефанов да му предаде, че съм го търсил, и да му каже да се обади, но нямаше никакъв резултат. Явно не иска да говори с мен. Това значи, че съм нежелан от него в ЦСКА. По всички негови действия аз стигам само до този извод. Вероятно той не иска аз да продължа да водя отбора. Не е нормално Костадинов да не желае да разговаря със старши-треньора на отбора и аз да не съм в течение на нещата в клуба. Нямам обяснение защо се получава така, остава само сам да се досещам каква е целта.......]
Аз незнам вече какво да кажа.Кретенията и безобразието, изобщо целият този хаос ни е превърнал в зомбита и никой не може да обърне внимание на всичко, което става.Истината за мен е, че цялото ръководство трябва да бъде сменено от Томов до чистачката ако ще се прави нещо революционно-иначе буря в чаша вода.Затова Дучето и всичките, които се пъчат най-отпред утре трябва да призоват официално да си ходят всички от Армията-не трябва да приемат Костадинов за президент или какъвто и да е било, заедно с Гарибов и останалите нещастници, които си нямат хал от традициите, любовта и марката ЦСКА.Такъв срам не може и не съществува-така се изгавриха с любимият ни клуб, просто не ми се влиза в подробности, защото страшно много ме заболява и в мен надделява чувство на омраза и гняв, но не желая това да са водещите чувства в мен.И понеже все се сравняваме с другите, това ако беше само малко по-на Изток-Запад-Север-Юг(няма значение вече) аут щеше да бъде целия този боклук наречен ръководство-НЯМА ОПРАВДАНИЕ И КОМПРОМИС С ЦСКА!!!!!!!
_________________ ЦСКА си е ЦСКА.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:38 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19853 Местоположение: СОФИЯ
|
Стойчо и ЕМо не могат да се дишат... и май няма място и за двамата в ЦСКА... чудно кой ли ще го отнесе. 
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:39 |
|
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 13:41 Мнения: 832 Местоположение: София
|
Дано да е Емо 
_________________ Единственият вариант да се подкрепи ЦСКА е на стадиона!
|
|
 |
|
 |
FLIRT_WHIT_DEATH
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:40 |
|
|
А може и двамата 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:43 |
|
|
Pavlovo Front написа: Дано да е Емо  Дано, ама... 
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:44 |
|
|
Дано му е ясно на Емо, че ако изгони Стойчо Младенов и той си тръгва от ЦСКА по скоростната процедура с павета и бомби...
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 15:46 |
|
|
Или с плюнки и шишета в главата...
|
|
 |
|
 |
bobiruto
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:05 |
|
|
Давайте да го гоним тоя Юда преди да разпродаде целия отбор , доколкото разбрах пак щял да вкарва играчи от някаква сръбкиня
А тоя гари да го бием с тухли по главата
веднага щом се чуе решението за А група бой по БФС и УС то  каквото и да е то
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:06 |
|
|
Гарибов няма място повече на Армията!!!
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:09 |
|
|
Че Стефанов и Томов са за там...
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:12 |
|
|
Никога не съм казал такова нещо. Александър Томов най-малкото като бивш политик няма право да е шеф на ЦСКА. Но след тази простотия която сътвори, сега трябва да изчисти нещата, да осъди БФС и да си изчисти името ако наистина е невинен. Ако го направи това, което според мен ще стане, му свалям шапка и кой от къде е. Не бива да се връща в ЦСКА, поне не като президент.
|
|
 |
|
 |
KOBAKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:14 |
|
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 10:23 Мнения: 3512 Местоположение: София - Овча купел
|
Да най-добре е да се върне като чистач на кенефите ...
Темата е за Г-н Стойчо Младенов не за боклука Томов !
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:15 |
|
|
Абе и чистач да е ама да сме шампиони без загуба... няма да е лошо.
|
|
 |
|
 |
Jokera1
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:27 |
|
Регистриран на: Пон Апр 02, 2007 09:35 Мнения: 42 Местоположение: Хаджето Сф
|
Да изгони Стойчо?!?!?това ще е най голямата грешка в живота на "екзекутора на петлите" 
|
|
 |
|
 |
georgimv
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 13, 2008 16:45 |
|
 |
просто минава |
 |
|
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 11:02 Мнения: 176 Местоположение: sancity
|
незвнам но мисла че Костадинов ще направи най-голамата глупост ако изгони Стойчо
и днес след всичко което Стойчо е казал той отново мълчи като .........
не съм антиКостадинов но колкото на Томов е вината толкова и на него ако не и малко повече
|
|
 |
|
 |
|