Автор |
Съобщение |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 17:42 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
Ами атакуваха го по Графа доста наши с камъни и дърве ама аз не съм участвал в това меле впрочем не съм участвал в никакво кажи речи !
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
Винаги_Червен
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 18:40 |
|
|
tony-master написа: ПГГ, местожителството ми е ирония спрямо тези дето са били туристи в ташаците на бащите си, когато сме се мачкали по Перник, Русе и т.н. .. Хайде да не взимаме лиценз за великофенове и собственици на сектор " Г " , никой няма право, даже и вие, на които правя поклон за подкрепата...... Tony , Разкажи някой път за Перник , кфи глупости сте правили , аз съм от там , и ми е много интересно , ако имаш време драсни няколко реда  cskaveteran написа: Ами аз поне 3 такива бомбардировки съм имал от зад тръбите преди пернишаката централна гара , доста строшени глави имаше ! А те ченгетата ги е страх какво да направят и те семейства хранят !
Ц-ц-Ц Само при едно Домакинство срещу Доко Мз или Говедата , Пак ше ни исфарлят , Ветеране , Аз не съм те целил с бомби  И Другия път като те помоля за услуга пак ми помогни ако можеш  Аз съм от другият вид Перничкани 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Re: СектоР - >>> Г <<< Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 18:46 |
|
|
ProstoAZ написа: Както казва Дуче - "Тя не е моята трибуна и моят сектор, Това е вашата трибуна и вашият Сектор"
Другото, което казва, е "който не иска да подкрепя отбора - да отива в другите сектори"  Г е място за всеки, но трябва да се държи по определен начин.
|
|
 |
|
 |
Винаги_Червен
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 18:50 |
|
|
Според мен , Ако иска да са 1-ви клас , но ДА ПЕЯТ , СКАЧАТ , и да правят добра Атмосфера  Другите , според мен са за В или за А сектор , Аз съм на практика НИКОЙ , но се опитвам по някакъв начин да помагам за създаването за Атмосфера , и за това идвам в Г , а ако се направи така Билет за А - 3 лв за Г - 10 Дали пак ще е пълен с туристи
П.С. Само нещо ОФФТОПИК да Ви питам , Това със скачането назад по някой път , за какво го правите , за да скачат и тея над Вас ли , или .... 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 19:18 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7997 Местоположение: Червения североизток
|
А доколкото си спомням...  ,едно време агитката на ЦСКА стоеше във В....не във Г!
Най -добре да каже обаче това Редманияка...той най -ги помни тези неща ,по обясними причини! 
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Ultra_Plamen
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 19:39 |
|
|
Целия стадион е за всички които обичат отбора,жалко че той трябва да се модернизира защото става все по-малък за наще фенове,а колкото до СЕКТОР Г това е сектора който ще остане завинаги в нашите сърца-ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА ОТ ЦЯЛА БГ> 
|
|
 |
|
 |
KOBAKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 19:43 |
|
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 10:23 Мнения: 3512 Местоположение: София - Овча купел
|
Аве .... НЯМА ТУРИСТИ , НЯМА СЕЛЯНИ НЯМА НЕЗНАМ СИ КВИ!!! СЕКТОР "Г" Е НА ВСИЧКИ НАС!!! За всеки фен има място в СЕКТОР "Г" !!! А тея дет се бият делят нещо но както казва ДУЧЕ "И ТЕ НЕЗНАЯТ КАКВО ДЕЛЯТ"!!! Най-лошото е както казаха Тони и Геле че такива "биячи" ще изгонят не само Геле но и много други НЕ ПО-МАЛКО ФЕНОВЕ ОТ ТЯХ (ДАЖЕ НАПРОТИВ) ОТ СЕКТОР "Г" !!! Явно такъв ни е манталитетета пичове... в България не се работи ЗА отбора ми ПРОТИВ ... това вреди както на феновете така и на играчите !!!
СЕКТОР "Г" Е ЕДИН! СЕКТОР "Г" Е МИТИЧЕН! СЕКТОР "Г" Е НАШИЯТ ДОМ!!! СЕКТОР "Г" Е НА ВСИЧКИ НАС!!! ВСИЧКИ НАС
|
|
 |
|
 |
Ultra_Plamen
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 20:01 |
|
|
БРАВО КОБАКА,гордея се с такива фенове като тебе,браво пич ЦСКА има нужда от такива като тебе  :
|
|
 |
|
 |
DRACONA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 20:18 |
|
|
То че има нужда от такива фенове има, ама в нешно време те са голяма рядкост...
_________________ ЗАТОВА СМЕ ТИ ВЕРНИ, ПРЕКЛАНЯМЕ ПРЕД ТЕБ ЧЕЛА, ПРЕД ТВОЙТЕ БЛЯСКАВИ ПОБЕДИ, ПРЕВЗЕЛИ НАШИТЕ СЪРЦА !! CSKA FOREVER!!!
|
|
 |
|
 |
Ultra_Plamen
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 20:25 |
|
|
Не мисля,че са рядкост просто всеки иска да се докаже че обича отбора повече от другите
|
|
 |
|
 |
Shotgun
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 20:28 |
|
Регистриран на: Пон Ное 01, 2004 19:12 Мнения: 2251 Местоположение: София
|
Ей да защо верно преди агитката беше във В сектор....като тръгнах по мачове 98 година си спомням че седяха във В,там входа беше левче,а в Г беше по 50 стотинки но почти никой не ходеше там.Само на мачовете със Сервет,Атлетико Мадрид и финала за купата с Литекс агитката си се пренесе в Г си спомням,и сега се замислям как така всичките тия хора тогава решиха да отидат в Г,като нямаше интернет и нямаше такава голяма усведоменост като сега!В смисъл интернет не беше толкова популярен!
|
|
 |
|
 |
DRACONA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 20:53 |
|
|
Видяли сме че като сме в "Г" сме противоположност на рогатите сигурно.. Тва трябва го каже някой "дърт". Аз съм малак на 16 години обаче знам че преди агитката ни е била във "В" и като почнах да хода по мачове ходех във "В" после се преместих в "Г".
_________________ ЗАТОВА СМЕ ТИ ВЕРНИ, ПРЕКЛАНЯМЕ ПРЕД ТЕБ ЧЕЛА, ПРЕД ТВОЙТЕ БЛЯСКАВИ ПОБЕДИ, ПРЕВЗЕЛИ НАШИТЕ СЪРЦА !! CSKA FOREVER!!!
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 20:55 |
|
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 13:41 Мнения: 832 Местоположение: София
|
Е не може да помниш такива неща ако си на 16!
_________________ Единственият вариант да се подкрепи ЦСКА е на стадиона!
|
|
 |
|
 |
_ultras_
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 21:02 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 18:16 Мнения: 1874 Местоположение: София
|
Shotgun написа: Ей да защо верно преди агитката беше във В сектор....като тръгнах по мачове 98 година си спомням че седяха във В,там входа беше левче,а в Г беше по 50 стотинки но почти никой не ходеше там.Само на мачовете със Сервет,Атлетико Мадрид и финала за купата с Литекс агитката си се пренесе в Г си спомням,и сега се замислям как така всичките тия хора тогава решиха да отидат в Г,като нямаше интернет и нямаше такава голяма усведоменост като сега!В смисъл интернет не беше толкова популярен!
Аз също си спомням скорошни мачове от преди няколко години, в които агитката е била във В- един мач с Литекс някъде 1999/2000 да е било. Но няма да забравя един мач с Ботев на Армията. Тогава ботевистите бяха настанени там, където е сега клетката. Първото полувреме нашата агитка си беше в Г и всичко беше нормално. Но на полувремето, странно защо, една част отиде в сектор А /до Б, респективно точно до агитката на Ботев, която на тоя мач беше доста малко/, друга част отида във В /някъде при буквата "А" от надписа ЦСКА/, а третата част си остана в Г. И до ден днешен не знам с каква цел стана това. тогава бях 9-10-годишно пишлеме, наблюдаващо мача от сектор А, заедно с бащата... 
|
|
 |
|
 |
tut
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 21:23 |
|
|
едно време , тва и сега се прави само че само в сектор А и В сега не дават да се преминава от сектор в сектор, се местеха всички в зависимост накъде атакува ЦСКА.
България над всичко
|
|
 |
|
 |
Sequenz
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 21:42 |
|
|
|
 |
|
 |
DRACONA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 21:47 |
|
|
Pavlovo Front казах че знам, че агитката ни е била там, а не че помна!
|
|
 |
|
 |
NiKi70
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 15, 2007 23:25 |
|
|
DRACONA написа: и като почнах да хода по мачове ходех във "В" после се преместих в "Г". 
|
|
 |
|
 |
Ultra_Plamen
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 06:23 |
|
|
locksyst,като го гледам това клипче направо настръхвам,не защото бият говеда те това заслужават,а защото гледам колко сме единни,как всички сме на нож срещу синята сган
|
|
 |
|
 |
Shotgun
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 10:57 |
|
Регистриран на: Пон Ное 01, 2004 19:12 Мнения: 2251 Местоположение: София
|
Тва беше първото дерби на Дучето като шеф на фенклуба,имаше доста добра организация,имаше и опит за хореография който не бе особено сполучлив,даже и на тренировката преди мача имаше агитка,палеха факли и зтрелваха ракети,ма тогава почти на всяко домакинство поне половината от Г сектор беше пълна,доста хора ходеха 
|
|
 |
|
 |
Cska_Lulin
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 17, 2007 12:40 |
|
|
Сектор "Г" е за всички фенове,които поддържат ЦСКА и разбирасе отиват там не за да го трошат,а да подкерят отбора...Мисля,че най-малко ние тука в тоя форум имаме право да определяме кой какъв е там и кой е за там и кой не!Щом ни има нас и сектор "Г" винаги ще го има и винаги е бил и ще бъде признаван по целия свят като сектора С НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ФЕНОВЕ!
|
|
 |
|
 |
mario_1948
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 19, 2007 22:30 |
|
|
искам само да питам какви са тези побоища между steward и скинове на които ставам свидетел последните мачове!!!! иначе сектор г е моят дом!!!!
|
|
 |
|
 |
Винаги_Червен
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 00:23 |
|
|
mario_1948 написа: искам само да питам какви са тези побоища между steward и скинове на които ставам свидетел последните мачове!!!! иначе сектор г е моят дом!!!!
Бате , тфа е болна тема тук 
|
|
 |
|
 |
_ultras_
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 20, 2007 19:30 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 18:16 Мнения: 1874 Местоположение: София
|
mario_1948 написа: искам само да питам какви са тези побоища между steward и скинове на които ставам свидетел последните мачове!!!! иначе сектор г е моят дом!!!!
Бой между стюарди и скинове не е имало никога в сектор Г.
|
|
 |
|
 |
luzifer
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 20:18 |
|
|
Абе правите ли чики с мисълта за Дучето?

|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 24, 2007 21:19 |
|
|
luzifer написа: Абе правите ли чики с мисълта за Дучето? 
тва дано да не е тва за което си мисля 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 08:43 |
|
|
здрасти банда 
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 08:48 |
|
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 13:41 Мнения: 832 Местоположение: София
|
Здравей бандит! 
_________________ Единственият вариант да се подкрепи ЦСКА е на стадиона!
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 09:37 |
|
|
не съм бандит
най-обикновена пиянка съм 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 26, 2007 09:40 |
|
|
Shotgun написа: Обаче ще е интересно някой да разкраже за погрома на синьото април 2000 година,че по това време вкъщи имаше забрана да стъпвам на дерби 
22 март е датата 
|
|
 |
|
 |
|