Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми

Автор Съобщение
 Заглавие: ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ И МЕДИИТЕ - >> 2 <<
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 18:49 
...Mr. sarcasm...

Тук, че там са вече 70 страници...

Последна промяна ProstoAZ на Пон Ное 12, 2007 20:45, променена общо 1 път

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 18:52 

"НАРЕД" ли е:наско(педерастко) да е на сафари повреме на мач от евро турнирите??Специалисте колко МЛН евро/лева/ са дадени за селекция откакто Митал пое отбора?Изниза се много ТАКТИЧНО от другата тема??
"ProstoAZ ми стани от лефскито като при тях всичко е НАРЕД !!!"Няма пари в ЦСКА","няма да се картотекират играчите" и тн беше писал ти мисля а какво стана????Щом са картотекирани Гарсес и Неи значи наистина са платени 3 млн лева за тях не мислиш ли?????
Аз пък освен футболистите да мрънкат друго не съм чул,видях само 17 нови играчи за няма и половин година....Парите са вложени за играчи въпреки че не сме взимали пари от уефа или шл,а при другите отбори всичко е "НАРЕД" и се изпаряват 6-7 млн ЕВРО от ШЛ!!!Аз НЕ искам при ЦСКА всичко да е наред и Емо Костадинов да ходи на сафари повреме на мач на ЦСКА в евро турнирите!!!
П.С.Нищо аз не съм специалист не пиша статии и не мога понеже правя много правописни грешки....но да се тварди че Митал няма пари е СМЕШНО и несериозно!!!
П.С.2При леФски всичко е "НАРЕД" слушаите специалиста!!!"

Последна промяна hannibal_lecter на Пет Авг 24, 2007 18:54, променена общо 1 път

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 18:53 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

За 3-ти път те моля да коментираш следното:

Цитат:
Забравих да те помоля да коментираш как така при този финансов хаос за първи път от много години насам при межународен мач играчите ни не висяха по нощите по летищата из Европа като просяци, а останаха след мача да спят в хотел Хилтън, за да се приберат нормално на другия ден? Жокер - врътката е с Парис Хилтън, пуснали са й отбора да я шиба и ще спят сега без пари във верихата Хилтън

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 18:55 
...Mr. sarcasm...

zlostar написа:
Абе отговори бе не се изнизвай като пръдня из гащи...айде сега малко достойнство, нали си достоен стожер, не си подкопавай репутацията.

zlostar написа:
Абе екшънгерой,..
Забравих да те помоля да коментираш как така при този финансов хаос за първи път от много години насам при межународен мач играчите ни не висяха по нощите по летищата из Европа като просяци, а останаха след мача да спят в хотел Хилтън, за да се приберат нормално на другия ден? Жокер - врътката е с Парис Хилтън, пуснали са й отбора да я шиба и ще спят сега без пари във верихата Хилтън :lol: :lol: :lol:

Ще ти отговоря, защото аз за разлика от теб съм възпитан:) А ти си очевадно не възпитан:) Гледайки ти епитетите..:) Лично аз три години съм висял по летищата:) а оставянето да се спи, се дължи на много неща от тези, които ти няма да проумееш...:) Голямата жега, късния час на излитане:) Все още съществуващата забрана за разни самолети да кацат на летище София след 22 часа...заради шума:) Все неща, които ти явно не разбираш:) Но силно показваш елементарността си: 0

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:00 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

За разлика от тебе аз не се прикривам зад престорени мили думички. Благодаря за отговора все пак, макар и от 3-тия опит :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:01 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Забрави май, че има и пари
:grin:

Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:02 
...Mr. sarcasm...

Ма злостар, аз не се прикривам от никого:)

Учтивостта ми не е лицемерие или *********, а просто възпитание:) Не трябва да харесвам някого, за да говоря нормално с него:)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:03 

Като не се прикриваш, защо си скрит потребител...? :D

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:04 

Койнарев, научи се да пишеш правилно и след това се прави на великия разбирач ;) Към момента будиш повече смях и съжаление, отколкото уважение.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:05 
...Mr. sarcasm...

Ама аз не искам да ме уважаваш:) Пък и аз не фамилярнича с теб и не знам, защо ти го правиш:) Пиша си правилно, когато и където трябва:) А ти ми прави забележка, като ми покажеш дипломата си за филолог:)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:09 

Аз се отказах да пиша с него вече!!Затапих го много добре за там дето писа в вестника че няма пари в ЦСКА....няма да се картотекират играчите...и подобни глупости.......Обаче истината е друга за въпросните трансфери и новото управление-няма пак да я казвам,защото при нас нищо не е "НАРЕД" и Костадинов няма да е на сафари повреме на мача с омония :( !!!
П.С.ОСТАВКА,ОСТАВКА ЗИМАИТЕ ПРИМЕР ОТ лефски Г-ДА УПРАВНИЦИ И ПРИ НАС ВСИЧКО ЩЕ Е "НАРЕД"!!
П.С.2Искам ако ЦСКА отпадне от омония и снимка как Емо Костадинов е бил на сафари повреме на мача(ако може и да е написано както в дон балон)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:11 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

ProstoAZ написа:
Ама аз не искам да ме уважаваш:) Пък и аз не фамилярнича с теб и не знам, защо ти го правиш:) Пиша си правилно, когато и където трябва:) А ти ми прави забележка, като ми покажеш дипломата си за филолог:)

И без човек да е филолог, тази грешка е стряскаща :-o

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:12 
...Mr. sarcasm...

hannibal_lecter написа:
Затапих го много добре за там дето писа в вестника че няма пари в ЦСКА....няма да се картотекират играчите..

Аууу спирам да пиша, защото ти наистина ме затапи:) такава тапа ми сложи, че чак не мога да повярвам:) Хвала на такива остроумни хора:)

Съвсем скоро клубът ще смени собственикът си:) и тогава пак ще говорим:) До тогава, живейте в своя илюзорен свят:) и плюйте, каквото и когото искате:)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:13 

Можеш ли един път да се замислиш над думите на някой, преди да му отговориш? Нямам диплома на филолог, но не пише "полУжение", за разлика от теб. Освен това не се правя на журналист! Ти ако претендираш да си такъв, пиши правилно. Чел съм ти статии - и там има грешки. И ще търпиш забележки, защото темата е такава. Това, че си администратор на форума, не ти дава имунитет срещу критика!!!
Не знам какво разбираш под фамилЯрничене (нова правописна грешка). Смешно ми е да се обръщам към някой с ProstoAZ - все едно говоря на себе си.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:13 

Само още 1 последен въпрос преди да си го сложа на бележките в профила:До колко време да очакваме това велики гадателю???
П.С.Искам точно време,дата,цифра или нещо такова защото го слагам на бележките!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:15 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Пич ти не разбираш ли, че даже и нещата които казваш да се верни, не трябва да го правиш по такъв шибан начин? Ако имаш нещо да кажеш, кажи го в прав текст, подкрепи го с факти и толкова. Вярно е, ние не сме били в кухнята на клуба, със сигурност не знаем неща, които ти знаеш. Ама не може всеки ден да плюеш и мажеш, претендирайки, че е в името на клуба, чат ли си?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:17 
...Mr. sarcasm...

Стряскай се колкото си искаш;) Аз тук не гледам какво и как пиша и н еме интересува:) Не сме на състезание по правопис...Видимо е и от твоя пост...:)

zlostar написа:
Забравих да те помоля да коментираш, как така при този финансов хаос, за първи път от много години насам при межународен мач, играчите ни не висяха по нощите, по летищата из Европа като просяци, а останаха след мача да спят в хотел Хилтън, за да се приберат нормално на другия ден? Жокер - врътката е с Парис Хилтън, пуснали са й отбора да я шиба и ще спят сега без пари във вериГата "Хилтън"

Айде спирам вече:)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:17 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Хахаха, Пецата номер две, дами и господа! :lol:

На Злостър грешката е печатна - х е точно до г при фонетика!

Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.

Последна промяна Fletcher Lind на Пет Авг 24, 2007 19:18, променена общо 1 път

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:19 
...Mr. sarcasm...

MuSTaKa написа:
Хахаха, Пецата номер две, дами и господа! :lol:

На Злостър грешката е печатна - х е точно до г при фонетика!

+++
"И трите му запетайки, и липсата на кавички също:)"

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:40 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Боже господи, каква дискусия се е завихрила тук :lol: Гледам и не вярвам на ушите си :-o

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 19:50 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Ти си страшен фен братче...знаех си, че си по дребното заяждане, ама чак пък толкоз...това е форум, естествено е никой да не внимава толкова в правописа, особено пък в пунктоацията. Ти ме критикуваш за кавички и запетайки...щом смяташ, че това са равностойни грешки на твоята грешка /фамилЯрничене/, ОК. И спри сам да си вкарваш автоголове, защото ако се беше въздържал да ми направиш забележка за "вериХа", може би нямаше да имам аргумент да ти кажа, че се заяждаш на дребно. А сега ти сам си го крещиш в лицето :lol:

П.П. чак сега прочетох поправките ти в моето мнение, хайде сега ако си откриеш коя запетайка си сложил грешно, ще призная, че ти си най-големия филолог тука :oops:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 20:44 

hannibal_lecter написа:
Само още 1 последен въпрос преди да си го сложа на бележките в профила:До колко време да очакваме това велики гадателю???
П.С.Искам точно време,дата,цифра или нещо такова защото го слагам на бележките!!!

Как кога човека ти каза СКОРО , колко по-точно го искаш определението за смяната на собственика.Ако не до месец, до края на полусезона или края на сезона през май.Ако не тогава след година,две , абе все някога Митал ще продаде ЦСКА и аз мога да со предскажа това. :wink: :wink: :wink:
А като се смени собственика какво ще стане : Ще закрие ЦСКА ли новият или ще ни прати в 5 дивизия или какво може би тогава ще е доволен човека :wink: :wink: :wink:
А дали знае кой ще е новият собственик , това ми е по-интерсно на мен, не кога а КОЙ
А що се отнася до нощните полите те май са ги забранили скоро защото като се връщаха от Монако ли беше или от Прага и Никито Александров ги подхващеше за това предните шефове , нощните полити са били много популярни в БГ :grin: :grin: :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 20:48 

Днес Тунчев за пореден път потвърди, че няма финансови проблеми и че са си получили всичко.

Не съм лековерно говедо и не нося червени очила, затова и не мога да твърдя, че в клуба всичко е идеално. Особено през пролетния полусезон бях доста притеснен за бъдещето на ЦСКА. Обективно статията "Томов лъже държавата със 100 000 лева" си беше на място и твърденията бяха подкрепени от реални факти и оценки на експерти. Това беше градивна критика и аз съм за (няма значение дали мотивите са били личностно противопоставяне или не).

Тезисите, засътпени на последните две страници в предишната тема, са разискани по-обстойно в "Мъглявината ЦСКА". "Екипите" и "Турнирът" - там две мнения няма. Дотук добре.
"Безпаричието". ОК, картата на Гарсес не присигна за мача в Ловеч (макар Костадинов да твърдеше друго). Вероятно е нямало достатъчно налични пари за момента. Само, че удобно се пропуска фактът, че имаше реален интерес към В. Илиев и трансферът му в Страсбург се провали в последния момент по независещи от ЦСКА причини. Да, можеше да се прати във 2-ра немска, но по-рано беше декларирано, че няма да се продават ключови играчи в измислени отбори и така и трябва. Ето как два транша от по, да речем, 250 хил. евро могат да се забавят. Интересно би било и да се разследват професионалните и безкористни действия на БФС в лицето на господин Леков. Със същия плам и себеотрицание както пред Съдебната Палата.

С този дълъг литературен анализ нямам намерението да защитавам Томов, ни най-малко да Ви се противопоставям, г-н Койнарев. Най-малкото, формално тук съм Ви гост. Аз също съм обезпокоен от високопарието на Лупи, безхаберието (засега) на Гарибов, мениджърсиките интереси и връзките с НСПП на Костадинов и не на последно място треньорските (в тактически план) качества на Стойчо. К. Георгиев и проблемите му с Кеворкян не се отнасят пряко за ЦСКА, но все пак резултатът е една силна личност по-малко при нас.

П.П. Казват, че медиите са четвъртата власт. Е щом е така, бих искал да използвам конституционното си право на информация. Бих искал да знам, кой ще е новият ни купувач. Освен това, Сакалиев и Зе Руй ли ще са проблемните футболисти за в бъдеще?

П.П.П. Примерът с ръководството на ПФК "Левски" го смятам за неуместен. Доказателството лъсна съвсем наскоро, а и рекламодателната подкрепа на "Мобилтел" дава доста голям медиен комфорт все пак, нали така?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 21:44 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Най-голямата провокация е в тоя момент да се пускат слухове за нови собственици това точно е инфо галещо охото на синята публика и предизвикващо поредното напрежение при нас...ЗАТОВА ГОВОРИМ!?! За съжаление самите ние си правим харакири ей това имах в предвид ПростоАз като ти говорех че такива слухове разбиват атмосферата и с нищо не допринасят градивно за тима?!?!?!? Жалко че пак идва от червената общност с тези си приказки се доказва че някак си се набляга на личния интерес вместо в името на клуба :!:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 22:07 

Спокоино аз отброявам в бележките ми след като отброя 365 дни ще си сложа на бележките че простоТОИ лъже или нещо от сорта!!!Защо не и подигравателно?????Ако бъда баннат честно ли ще е след като администратор и човек дето уж е навътре в работите тука си излигал хората от форума че ЦСКА ще има нов собственик!!!
Спокоино пичове отброявам 8)
П.С.След като простоТОИ не каза точна дата и каза скоро реших да броя 1 година да не се оправдава после.....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Авг 24, 2007 22:15 

Васко, аз не разбрах какво му е лошото на това да имаме нов собственик ( ако това е вярно де :D :D ). Не вярвам никой тук да рони крокодилски сълзи по Лупи. Да не говорим за Гарибов, който поне за мен си е пътник. Който и да дойде ще трябва да плати няква цена, барабар и с "нищожната ни селекция". Значи новият трябва да е малоумен мазохист да си прецака парите за кеф на говедата. За сега поне твоята теза виси във въздуха, макар че от утре виждам заглавията в боратковите медии. И не ми излизай с това, че сме коне с капаци и живеем в илюзии. Дреме ми кой ще ни е собственик стига да отговаря на името и целите на отбора. За заблуда може да говориш на братовчедите от софийските покрайнини. Те без това който и да ги управлява и все ще им ПЕРЕ изпраните мозъци. :idea:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 06:36 
вдига купата
вдига купата
Аватар

ProstoAZ написа:
zlostar написа:
Ще ти отговоря, защото аз за разлика от теб съм възпитан:) А ти си очевадно не възпитан:) Гледайки ти епитетите..:) Лично аз три години съм висял по летищата:) а оставянето да се спи, се дължи на много неща от тези, които ти няма да проумееш...:) Голямата жега, късния час на излитане:) Все още съществуващата забрана за разни самолети да кацат на летище София след 22 часа...заради шума:) Все неща, които ти явно не разбираш:) Но силно показваш елементарността си: 0

Васко на фона на това което ние сме висяли сухопътни на фериботи в Англия на митници и граници в некви изкендзани рейсове , и ти да се оплачеш че си висял по летища е малко цинично :wink: :wink: :wink: :wink: все едно да се говори за нож в стаята на мъртвеца :roll: :? :roll: :? :roll: трудно е по летищата да не е като в Баяково или в Кале или Дувър примерно :wink: :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 08:06 

Не че нещо, но ако успеят по някакъв начин да изгонят Митал от Кремиковци, надали ще остане и собственик на ЦСКА. Все пак тука в БГ успяваме да изгоним доста големи инвеститори ....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 13:30 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Че кой ще го изгони? Все едно някой да ме изгони от къщи...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Авг 25, 2007 13:32 
Образцов съфорумец
Аватар

Абе държавата ,ако реши ,може да изгони всекиго,въпроса е ,дали това ще реши нещо! :roll:

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 1 от 21 [ 620 мнения ] Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Следваща

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми