Автор |
Съобщение |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 11:24 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Ето я темата за химна ни! Давайте тук, явно ще има доста нови мнения!
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
RedHeart®
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 12:41 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 14:53 Мнения: 127 Местоположение: София
|
текстът на Сърца Червени е смислен и го харесвам, но мелодията трябва да е по-агресивна и надъхваща..
_________________ "Some people believe football is a matter of life and death. I can assure you it is much, much more important than that." Bill Shankly
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 12:46 |
|
|
Абе зависи.Официалния химн според мен тряяд да е бавен.Най-добрия пример в това отношение е YNWA.Примерно както е "Сектор Г" също(пък и текста е много по добър).Верно може да има и надъхващи и бързи песнички.Но друго си е като е пълен стадиона и всичко е вдигнало шаловете и пее няква бавна песен.Сърца червени е добре ама за официален химн според мен неприляга.С тва истерично ЦСКААААА и тия децките гласчета накрая особено 
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 13:58 |
|
|
Slipknot написа: Ми незнам мене ми е малко убита тая песен."Сектор Г" е много по яка ама хората нещо не и се кефат
Slipknot sorry батка ама Сектор Г определено не става за химн на отбора....и мен много ме кефи...ама не сме отишли да викаме за Сектор Г
А иначе мн хора роптаят против химна ни, мен пък Йорданка Христова си ми харесва като певица и химна ни е страшно добър. Като го чуя надънен до дупка на стадиона и....чувството което напира в мен може да се сравни само с това което чувствам, когато слушам "Мила Родино"
Пък тези дето не им харесва "Сърца червени" вместо да плюят, да излязат с някакво алтернатиявно предложение за химн на отбора пък да видим какво ще измислят.... Като цяло в тая тема си чешем езиците, щото е ясно, че "Сърца червени" си е химна на ЦСКА и едвали някога (айде никога не казвай никога ама все пак...)ще се смени, да не говорим, че алтернатива като тази например да се направи нов запис в изпълнение на друг/а певица, не Йорданка Христова също е абсурдно...Какво й е на жената?!
Ааа да сега се сетих, като слушате текста на "Сърца червени, сърца милиони" във вас не се ли буди едно такова чувство, че цяла България е ЦСКА и, че всички сме едно!? Текста на "Сектор Г" е покъртителен според мен, много е добър...но някак си "Сектор Г, родината наша, Сектор Г майка баща..." вярно че сектора е емблематичен за агитката, отбора и изобщо за ЦСКА...но някак си губи се онова чувство което събужда "Сърца червени" не мислите ли?
Последна промяна Гост на Нед Яну 29, 2006 14:02, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 14:01 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Като певица сме я признали, фенке, но като изпълнителка на нашия химн - просто не става. Лигава работа. И от нямане на друг, пеем този.
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 14:07 |
|
|
Еееми слънце, нали т'ва ти казах...."от нямане на друг" измислете по-хубав
Като цяло ми писна да си чешем езиците с теми от сорта на "Харесва ли ви емблемата, ама трябва ли да се смени" "Ама химна ни не е както трябва, и той трябва да се смени"..."Ама червения цвят или белия, пък може и черния"......аааа мисля си, че чак когато на отбора и изобщо на ЦСКА като институция всичко му стане наред....чак тогава може да седнем и да намираме кусури на тези неща....а като гледам ЦСКА не е цъфнал и завързал...А и песните, химна, емблемата, цвета-всичко си е една традиция....не може през 5-10 години да се сменят само щото на еди кое си поколение не му харесва....ЦСКА е достатъчно добър клуб, конкуренция на Европейските грандове и все си мисля че от тази гледна точка трябва да е и с някакви по-строги традиции....
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 14:12 |
|
Регистриран на: Пон Яну 10, 2005 15:48 Мнения: 1793 Местоположение: Twin Peaks
|
Стига бе хора,аз на Сърца Червени настръхвам.Всички като опънат шаловете и става..да ти се насълзят очите! Перфектно! Чудно! Сектор Г също много ми харесва! Имаме си и достъчно живи фенски песни. Не мисля,че е е задължително и химна да е някакъв такъв. Освен това ние не го пеем нон-стоп. Не знам също как може да не ви харесва YNWA! Имам един запис на Дъ Коп..И просто за първи път като чух да я пеят и се разплаках! Уникално е! 
_________________ "Спасе, благодаря ти, че създаде планетата Земя, дърветата, кислорода, динозаврите, хората и приматите, но най-много се радвам, че създаде Лефски за свое и наше забавление"
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 14:14 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
ЗА да не отварям нова тема ще питам в тази тема!Как се казваше оная песен дето почва:И преди и сега шампион е ЦСКА!Песента се пее от мъж и са я пускали на Армията преди мач!Може ли някой да ми я намери!Много ще съм благодарен!1
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 14:19 |
|
|
Аз я имам ама не знам как се казва, дърпала съм я като "Track"
пее се "Айде фенове червени, днеска нашият отбор със играта на терена ще успее няма спор" нали?
Ако е тази, има я в сайта ни, там в тази новата секция "Track 03"
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 14:24 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Мерси мноооого!!  Голяма да пораснеш 
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Sparxter
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 29, 2006 17:22 |
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 00:05 Мнения: 1446 Местоположение: Мюншен
|
"Люка на шампиони" трябва да ни стане официален химн! Първо, че е къде къде по стара от "Сърца червени" и второ, макар бавна, не е толкова лигава като произведението на Данчето Христова...
_________________ САМО Апата, Тунчев, ЦСКА и КЗЛ!!!!!!! Успех в купите и навсякъде!!!
|
|
 |
|
 |
kicker
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 08:55 |
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 23:44 Мнения: 1370 Местоположение: гр. Варна
|
А за мен пък "Сърца червени" си е много добра и подходяща за химн.Никъде не пише, че химните трябва да са бързи, а и не говорим за скандиране, а за пеене.
Може да имаме още 100 други добри песни, но аз пак ще предпочитам "Сърца червени" за химн, защото всеки път, когато я чуя - настръхвам целия!
_________________ ВЪН "ку*вите" от Армията!!!
The Wealthy Lord KZL of CSKA Sofia
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 09:22 |
|
|
War Chant-a е просто... ами връзва се с надъхани играч, излизащи един по един от дима...
Можем да го пробваме...
_________________ Но коя е причината за това слабоумие, което имат някои градове и села? Непросвещението и невежеството. /В. Априлов, 1839/
Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 15:21 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Визията на Мустака направо ме разби - с това излизане на играчите ни един по един от дима  Велико! Само да имаме нещо подобно като звучене, нещо толкова бойно колкото е War Chant...
|
|
 |
|
 |
OSG
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 15:37 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
Според мен Сърца червени не е за химн.
Някак си доста бавна и спокойна песен е. А и доста ме разочарова баба ви Данче която пее чалга с турчин.
_________________ "Съдбата обича смелите"
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 15:38 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Срещу нея като певица не мога и дума да кажа... Просто смятам, че тази точно песен не става за химн. Като част от репертоара - да, но не и за химн.
|
|
 |
|
 |
OSG
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 15:53 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 16:02 |
|
|
Ееее Партизан целият им репертуар е неописуем.... "Jedan klyb, jedan grad" втора такава песен няма никъде....
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 18:03 |
|
|
Е да ама на звезда химна го бие от секъде 
|
|
 |
|
 |
Mancho United
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 01, 2006 20:09 |
|
|
Еми на мен лично химна ми харесва !! Припева е много як ! И поне отговаря на истината ,не както на едни други познайници химна ,дет се пее че са шампиони ,пък те се с калъфките остават ма тва е един друг въпрос...
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 03, 2006 17:15 |
|
|
И какво става с тази анкета, кога ще споделите отзивите какви са?
|
|
 |
|
 |
cska_fenbulgaria
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 19, 2006 18:58 |
|
|
аз мисля, че "Сърца червени" си е идеален химн. 
|
|
 |
|
 |
I.C.H.I
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 26, 2006 22:23 |
|
|
"Сърца червени" Велика песен! Но не в изпълнение на Йорданка Христова, а на публиката. Не мога да опиша емоциите си от момента когато всички покрай мен запяват тази песен. Чувството е изключително!!!
|
|
 |
|
 |
Blackadder
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 27, 2006 10:18 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
Регистриран на: Вто Яну 04, 2005 11:04 Мнения: 528 Местоположение: SOFIA
|
Никой няма да пипа песничката ей!!! Да си нямаме разправия. На който не му харесва сяда, пише музика, пише текст, записва и може да го одобрим.
|
|
 |
|
 |
didoff
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 27, 2006 11:53 |
|
|
И на мен не ми харесва песента.
Всеки път като я пуснат на стадиона имам чувството, че съм на концерт на Росица Кирилова и Стари Муцуни.
Нямам предложение за химн но този определено не ми харесва.
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 27, 2006 20:59 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
да се спира...сега ве4е и играта на отбора прили4а на нея ...пълна анемия
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
kosata
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 28, 2006 21:32 |
|
|
да самия оригинал на пинк флойд не е много як ама като я пее агитката на ливърпул е много яко
_________________ who'stheBIOTCHnow?!?
OFF THE HOOK
Be yourself, by yourself, stay away from me!
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 28, 2006 23:46 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Ти си тъп-това е най-великият клубен химн в света.
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 12:29 |
|
|
Абе сериозно ви питам вие мислите ли или вярвате ли си,че химна ни би могъл да се смени щото вече почва да ми става смешно с тези повърхностни спорове и теми....
По-нагоре някой беше писал за "Стари муцуни"  Цифра свежи са си какво?! 
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 13:55 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
redmaniac, леко с определенията, защото започваш да прекаляваш...
Темата е предъвквана и на друго място, тази заминава засега в съответния раздел.
Валя, да, аз смятам, че ако имахме по-свестен химн можеше да играем другояче.
|
|
 |
|
 |
|