Автор |
Съобщение |
davboy
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 16, 2007 22:10 |
|
|
|
 |
|
 |
Ethereal_Touch
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 16, 2007 23:58 |
|
|
|
 |
|
 |
davboy
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 17, 2007 11:38 |
|
|
|
 |
|
 |
fefe
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 17, 2007 20:59 |
|
|
Мене повече ме кефи Сектор Г 
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 18, 2007 09:51 |
|
|
Искам мощен и мелодичен химн.
"Сърца червени"- стара градска песен.
_________________ Само ЦСКА!® "ЦСКА е в „А“ група и е по-чист от всякога!"
|
|
 |
|
 |
**d@ng3r z0n3**
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 18, 2007 09:56 |
|
|
rora написа: Искам мощен и мелодичен химн. "Сърца червени"- стара градска песен.
Макар че не е мн мощна, песента си е мн хубава.
Текста и е мн як и надъхващ 
|
|
 |
|
 |
davboy
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 18, 2007 11:46 |
|
|
Сектор Г не съм я чувал. От къде да си я изтегля?  САМО ЦСКА НЯМА НИКОЙ ДРУГ НА ВЪРХА
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 18, 2007 12:00 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4565 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
Еми откъде ли не, аз си я дръпнах от датата. В краен случай мога да ти я метна по Скайп, пиши на лични ако щеш.
А за песента просто си спомнете говеждия химн и си помислете колко по зле може да е...
|
|
 |
|
 |
RedAlert
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 15:18 |
|
|
Да се маха песента!
Звучи ужасно, демоде е и е пьлна с патетика! имам чувството, че е написана за БСП, но те са я вьрнали на Данчето и тя ни е шатнала на половин цена ...
Твьрдо за нещо ново!!
|
|
 |
|
 |
Semplice
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 15:29 |
|
Регистриран на: Нед Фев 18, 2007 06:01 Мнения: 173 Местоположение: София
|
Не е лоша песента на Йорданка Христова,но повече харесвам песента Сектор Г.
|
|
 |
|
 |
RED DEAD
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 16:36 |
|
|
Трябва нова по надъхваща песен....Да ви кажа честно адски ми харесва като се чува Велик е Нашият Войник....Ето това е надъхваща,нещо подобно ще е супер
_________________ ЦСКА 1948
|
|
 |
|
 |
4o7o
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 16:53 |
|
|
Хубава си моя горооооооо........
|
|
 |
|
 |
Record
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 17:04 |
|
|
RED DEAD написа: Трябва нова по надъхваща песен....Да ви кажа честно адски ми харесва като се чува Велик е Нашият Войник....Ето това е надъхваща,нещо подобно ще е супер
Шуми Марица, окървавена
плаче вдовица, люто ранена.
и т.н.
Това е песен при която човек може да настръхне.
_________________ Спас Джевизов: "Истината за успехите на ЦСКА е само една - отборът ни, откакто съществува, винаги е бил най-добрият!"
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 17:08 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4565 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
И песен, която няма нищо общо с ЦСКА...
Не схванахте ли че и 100 пъти да се смени химна пак ще има недоволни...
|
|
 |
|
 |
fewgtg
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 17:51 |
|
|
Де а знам и на мене ми е омръзнала тая песен леко, може се напраи некои по свежа 
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 18:26 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 10:21 Мнения: 1865 Местоположение: sofia
|
Само заради това , че в неделя с Данчето ( и заради нея !!!) " само ЦСКА" пяха и онези гейове от Сблъсък трябва да я оставим...!!!
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 01, 2007 18:59 |
|
|
RedAlert написа: Да се маха песента! Звучи ужасно, демоде е и е пьлна с патетика! имам чувството, че е написана за БСП, но те са я вьрнали на Данчето и тя ни е шатнала на половин цена ... Твьрдо за нещо ново!!
Точно така е!
mecho puh, аз мисля, че тази тема е много сериозна. Не отива на отбор като ЦСКА това да бъде официален химн.
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 03, 2007 19:56 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 10:21 Мнения: 1865 Местоположение: sofia
|
Рора , темата е дали да се спре песента , а не дали е подходяща за химн ... Относно второто съм се изразил вече веднъж - НЕ !!!
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
d1Av0lo
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 03, 2007 20:12 |
|
|
Естествено че не!!!Кой ще ни пее химна-азис или гергана,пффф трябва някой доказан като нея!!!Песента си е страхотна
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 05:59 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
mecho puh написа: Само заради това , че в неделя с Данчето ( и заради нея !!!) " само ЦСКА" пяха и онези гейове от Сблъсък трябва да я оставим...!!!
Определено щях да пиша същото ,но Савов ме е изпреварил ......песента си е хубава ,нека си остане завинаги...нека също да се напишат и още ...по -стегнати ...но тази да си остане ,хубава си е !!!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
SektorG
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 06:41 |
|
|
Лично аз се срамувам от този 'химн' ... Йорданка Христова ми е приятна но тази песен не може да се сравнява със СЕКТОР Г ... Сърца червени е глупава песен и незабавно трябва да бъде спряна.Просто такива песнички не стават за химн ...
|
|
 |
|
 |
KOBAKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 07:16 |
|
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 10:23 Мнения: 3512 Местоположение: София - Овча купел
|
Аве "лу" сектор "Г" е песен за СЕКТОР "Г" за приивържениците на митичния сектор !!! Неможе химна на отбора да ти е песен на сектора.... "Сърца червени" е песен на отбора толко да сте ...
|
|
 |
|
 |
kicker
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 07:54 |
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 23:44 Мнения: 1370 Местоположение: гр. Варна
|
Песента си е супер и, когато я чуя всеки път се убеждавам, че е подходяща за химн. Според мен трябва да си остане, без значение дали са я пяли Иван и Андрей, или не.. Надявам се го казахте на шега това, защото един ден може да се хванат и да изпеят всичките ни песни..
_________________ ВЪН "ку*вите" от Армията!!!
The Wealthy Lord KZL of CSKA Sofia
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 08:35 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Естествено е ,че е на шега  ....все пак нито една песен написана за ЦСКА ,не трябва да бъде пренебрегната или забравена ,още повече ,че Сърца червени си е супер готина песничка!!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
zavinagi_ot_CSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 09:31 |
|
Регистриран на: Нед Ное 05, 2006 08:04 Мнения: 459 Местоположение: София
|
като видях с какъв кеф я запя по време на Music Idol, как стана от мястото си и запя разбрах , че това е нашата песен.Добра или лоша,харесвана или не,това просто е нашата песен,нашият химн.
_________________ Футболен фен към любимата: Липсваш ми както "А" група през зимната пауза
|
|
 |
|
 |
rora
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 16, 2007 09:54 |
|
|
Нормално е Данчето да обича както ЦСКА, така и песните си. Но все пак чрез отбора ни и тя трупа имидж.
Иначе въпросът е неправилно зададен. Естествено, че "Сърца червени" ще си остане наша песен. Все пак химнът ни трябва да е много по-емоционален и мощен.
|
|
 |
|
 |
Cleaver
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Мар 16, 2007 14:54 |
|
 |
Предупреден |
 |
|
|
таэи песен трябва да я эабранят, това е гавра с нас,мен ме срам от таэи песен
|
|
 |
|
 |
Plamen88
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 17, 2007 09:07 |
|
|
Вие нормални ли сте? Как може да кажете : "Айде да спрат ХИМНА НА ЦСКА ! "
Същата работа е някой да каже "Мен нещо химна на България не ме кефи .. айде да го спрат!"
Това е нашия химн и не виждам поради каква причина трябва да се сменя или спира!!!
Сърца червени,
Сърца милиони-
На шампиони
САМО ЦСКА
|
|
 |
|
 |
Гост
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 17, 2007 12:58 |
|
|
Таа тема за "Сектор Г" vs. Сърца червени не ви ли писна да я дъвчете а?!
Не виждам къф е смисъла да се сменя една толкова стара и хубава  песен, която освен т'ва е химн на тобора, може просто да се направи един "римейк", който да е малко по-раздвижен с малко по-нов аранжимент и готово.
Мн са ми смешни тия с техните мнения дето се изхвърлят "срам ме е от тази песне" и лалалала, интерсно ми е преди и след края на всеки мач дали си запушват ушите?!
За химна ни не знам, но не е лошо диктора на стадиона да си обнови малко репертоара с парчета....
|
|
 |
|
 |
Cleaver
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 17, 2007 18:44 |
|
 |
Предупреден |
 |
|
|
Мен ме е срам от таэи песен.И да старая се да не я чувам.Какъв аранжимент,какви глупости?И на мен са ми смешни много неща,особено раэни эастаряващи соц певачки и такива путьовци като Дони..................
|
|
 |
|
 |
|