Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми

Да се спре ли песента на Йорданка Христова
да 21%  21%  [ 110 ]
не 79%  79%  [ 408 ]
Общо гласове : 518

Автор Съобщение
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 03:33 

и бум :grin:

впрочем песента не се харесва само на хора които са фенове от 2-4 години и я свързват с първия им мач
аз примерно съм си фен на ЦСКА от детската градина още (сигурно първите ми думи са били "САМО ЦСКА!" :grin:) и първия път като отидох на мач тази песен не я пускаха (нищо чудно още да не е била създадена) но въпреки това много ми харесва и не бих искал да бъде сменена (особено пък с нещо хард)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 09:32 
ветеран
ветеран
Аватар

Текста си е супер добър, уви последните години трябваше да доказваем това "В дни на болка и тъга винаги сме с вас не сте сами" Е надявам се да не се върнат тези мрачни години, а песента да си остане да ни напомня за онези мрачни дни, когато да подкрепяш отбора е въпрос на чест!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 11:21 
просто минава
Аватар

Sparxter, радвам се, че съм те разбил от смях, но забелязвам, че продължаваш да хвърляш една и съща лала с други думи.Незнам колко пъти още ще кажеш за пенсионерите и още тем подобни тъпи сравнения.Да не ми кажеш, че като ти пуснат тоя твой "Велик е нашият войник" и ще се дереш да я пееш тази песен..айде моля, не на мен тези :wink:
Не е нужно като си против някои неща да седиш тука и да заливаш форума с гениални проблясъци, дошли ти, седейки зад монитора.Интелигентен си, спор няма..айде по-сериозно малко :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 11:56 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

първоначално и мене ме дразнеше тая песен ама вече от толкова време я пускат че не ли прави впечатление.....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:05 
Аватар

Песента си е хубава и емблематична за ЦСКА,така че трябва да остане!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:20 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Защо направо не я заключите тая тема? Песента си е хубава, не знам на кого въобще му хрумна идеята да пуска такава тема.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:34 
Аватар

Защо да се спира :?: Песента е много хубава :!:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:38 

Ronaldo_bg написа:
Защо да се спира :?: Песента е много хубава :!:

На същото мнение съм. Пък и си свикнахме вече с нея.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 15:21 
CSKASOFIA.com
Аватар

Spooky написа:
Защо направо не я заключите тая тема? Песента си е хубава, не знам на кого въобще му хрумна идеята да пуска такава тема.

Къде си бе, бате? :grin:
Бе мани ти да е хубава тая песен...и аз не съм отв4ера на стадиона...по-глупав химн едва ли има по света....даже тоя на БарЦИлонката е по-4итав...
а колкото до "велик е нашия войник"....хем не щем да сме собственост на армията и да принадлежм на тази идея, хем да свирят това, когато излизат футболистите....яко отживелица според мен...влизаме в ново време...вси4ко старо да си ходи....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 17:48 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

DANTE написа:
Бе мани ти да е хубава тая песен...и аз не съм отв4ера на стадиона...по-глупав химн едва ли има по света....даже тоя на БарЦИлонката е по-4итав...

Панатинайкос са световният шампион по малоумен химн... А националният химн на Катар направо кърти мивки. Всеки път като ги чуя имам нужда от поне 3 първака за да спя без кошмари. Все пак катарският химн няма как да се бори за приза, защото не е на клубен футболен отбор. Изтегли си този на Панатинайкос и блусът на Йорданка е направо "Токата и Фуга" пред него... :grin: А, тук се сетих за един много известен химн - тоя на Ливърпул. Хайде сега да поспорим кой е по-тъп - Той или "Сърца червени" :huh01: За мен изборът е труден...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:10 
Официално отстранен
Официално отстранен
Аватар

Spooky написа:

Песента може да е хубава, ама не става за химн на отбора ни! Може да не я харесвам, ама не виждам нищо лошо да се пуска по време на загрявката или на полувремето.. Всяко нещо свързано с ЦСКА е хубаво!

Но за химн - твърдо НЬЕ!
Anthony написа:
тоя твой "Велик е нашият войник"

Велик е нашият войник не е мой! Това е традиция! Лъвчетата играещи волейбол и Йорданка не са!! И слава богу..
А като сте почнали - махнете петолъчката и житните класове от емблемата и преименувайте отбора, че Централен Спортен Клуб на Армията си е отживелица май?!?!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:48 
Маниак
Маниак
Аватар

:grin: Да не чувам лоша дума за лъвчетата! :grin: Какво и е лошото на тази песен, че има такъв зор да се сменя. Може да е повлияно от смяната на ръководството, та сега трябва всичко да се сменя, дано не тръгнат и мен да ме подменят. :grin: Песента си има смислен текст, в нея няма крясаци и викове "да ги убием", "размажем", "напред", "на нож". Пък и стадиона изглежда страхотно когато всички вдигнем шаловете и пеем. :cska01:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:51 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Как да сменим Данчето, та тя е ********* пича, за какво да я сменяме и с/у какво ???

:P

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:54 
легенда
Аватар

Не се уволнява Данчето..тя е от ЦСКА и отпреди мене дори, а иде реч за безумния химн..който не е лоша ПЕСНИЧКА ЗА ДЕВОЙКИ, но не и ХИМН !

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:58 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Кой, Къде и как е казано, ЧЕ това е ХИМН на ЦСКА, а ?
та това е една песен, де е химна, че не вечерах ... ???

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:02 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Както казах по-назад в темата, според мен трябва да се въведе песен с надъхващ текст като текста на "Сектор Г'! Велика песен, но е бавничка и трудна за усвояване...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:04 
Официално отстранен
Официално отстранен
Аватар

http://inside.cska.bg/cska/multimedia/audio/songs

Това ако не е химна, какво е? И защо се пуска точно преди да излезнат отборите и 2 сек. след края на мача! Кази е прав, че е велико като се пее от целия стадион! Но това е така, защото заглушаваме данчето и пеем хубавия текст! Сама по себе си обаче не става..
Армееца написа:
но е бавничка и трудна за усвояване...

Това не пречи толкова.. YNWA също е бавна, но ефектът е несравним!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:06 
гледа мача
гледа мача
Аватар

На мен също не ми харесва :?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:12 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Ми... Аз "Сектор Г" редовно си я надувам на компютъра и си пея... Много се наелектризирвам :twisted: А реакциите на комшиите са още по-хубави... :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:13 
легенда
Аватар

Тиражирана е и се ПРИЕМА като химн на ЦСКА, а дали Е или НЕ Е -това е отделен въпрос ! Когато 1 лъжа бъде повторена 100 пъти- тя СТАВА истина..Гьобелсово е това творение...А истината е, че едва ли и 1 на 10 приема песничката на Данчето за вдъхновяваща..точно обратното. И тук не иде реч за смяна или нещо друго..а просто за това че не става...за официална презентация на марката ЦСКА..

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:14 

За реализацията на този проект трябват парички и да се плати на някой добър творец да напише текста и музиката ако може авторска. И след това примерно Мария Илиева в дует с някой мъж или хор да изпеят песента. Но такова нещо няма да излезе евтино, трябва Митал примерно да спонсорира.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 22:15 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Всичката ни наред, че те за химна се хванали.. Да ви се чуди човек :?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Дек 09, 2006 15:09 

КИРИЛИЦА !!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Дек 14, 2006 02:47 
ще си купи билет
ще си купи билет

kicker написа:
Всичката ни наред, че те за химна се хванали.. Да ви се чуди човек :?
хаха така си е , песента става ако трябва да я сръним със на ГОВЕДАТА просто е милиарди пъти ПО ХУБАВАААААААА

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 12:40 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Sparxter написа:
...Това не пречи толкова.. YNWA също е бавна, но ефектът е несравним!

Историята и популярността на YNWA според мен я прави толкова ефектна. Обаче защо всеки път като я чуя си представям двама пенсионери да танцуват блус в стаята за забавления в старчески дом?!? :twisted: "Сърца червени" също ми навява подобни асоциации. Но това също не е най-важното. За мен проблемът не е в песента, а с налагането й отгоре за химн на ЦСКА. Химнът трябва да е за феновете и следователно най-важното е те да го припознаят за такъв. Както най-вероятно се е случило с YNWA. Смятам, че може всяка песен за ЦСКА да бъде пускана на стадиона и с времето ще си проличи коя точно е най-харесваната от феновете. Ако искат дори може да се направи анкета... Все пак ми се струва, че най-точното място откъдето би излязъл химн са феновете на стадиона. Защото ще е най-искрен и наистина ще разпява агитката. Виждате как постоянно се пишат нови песни за агитката. Мисля, че няма да е проблем тези песни да се изпълняват от популярни музиканти като това вече трябва да е организиано от ръководството на ЦСКА по някакъв начин. После много лесно ще си проличи коя точно от тях се харесва най-много на стадиона. Всичко друго е налагане на някакъв чужд вкус.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 13:05 

Сектор Г е абсурд да се нарече или да бъде химн :!:
-това е една много хубава песен,слушам си я,но да е химн-нестава!Химна трябва да е някаква маршова песен или нещо бързо,звучно,лесно за пеене от целия стадион!Не като в сектор Г,където,дони,Мария и Тончо си показват певческите възможности с някакви извивки и т.н.,такива песни да правят за мм!!Такива песни са идеални да звучат на полувремета,след мача докато си разутиват хората,но химна трябва да е нещо завладяващо!!!!ЕДНА БОРБА,ЕДНА ЛЮБОВ е страшно подходяща и в едно студио може да се избара страшно добре!
А що се отнася за самия сектор Г,нещо като гробарския марш ще е велико,който не го е слушал му препоръчвам веднага да се постарае да го чуе!На мен лично ми изтръпва всичко като го слушам!!!!!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 14:09 
Предупреден
Предупреден

сега с този китен собственик може да ни сложа музиката от "слона моя приятел" или нещо такова.
Сега по-сериозно нито песничката на Йорданка Христова,нито пък тази на Дони стават за нещо.Дони пее "може да сме лоши деца",гаден червей.
За мен химн трябва да е песен,оято се пее от публиката.Имаме такива песни,а Дони,Мони и компания по-далече от Г сектор,щото съм им посветил един реквием :twisted:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 14:11 

дони каза на момчил......-тия хиподил са велики!!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 18:43 
гледа мача
гледа мача
Аватар

"Сектор Г" може да бъде химн, но не на отбора, а на самия сектор! Много хора дори я имат за химна на "Г".. Нали се сещате за какво се пее в песента, дума не може да става да е химн на ЦСКА!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Вто Дек 19, 2006 15:51 

Химна си е супер нема нужда да се сменяяяя така не може като ни хрумне и ареее давайте друг

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 12 от 18 [ 523 мнения ] Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Следваща

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми