Автор |
Съобщение |
Гаспод
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 03:33 |
|
|
и бум
впрочем песента не се харесва само на хора които са фенове от 2-4 години и я свързват с първия им мач
аз примерно съм си фен на ЦСКА от детската градина още (сигурно първите ми думи са били "САМО ЦСКА!"  ) и първия път като отидох на мач тази песен не я пускаха (нищо чудно още да не е била създадена) но въпреки това много ми харесва и не бих искал да бъде сменена (особено пък с нещо хард)
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 09:32 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4565 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
Текста си е супер добър, уви последните години трябваше да доказваем това "В дни на болка и тъга винаги сме с вас не сте сами" Е надявам се да не се върнат тези мрачни години, а песента да си остане да ни напомня за онези мрачни дни, когато да подкрепяш отбора е въпрос на чест!
|
|
 |
|
 |
Anthony
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 11:21 |
|
 |
просто минава |
 |
|
|
Sparxter, радвам се, че съм те разбил от смях, но забелязвам, че продължаваш да хвърляш една и съща лала с други думи.Незнам колко пъти още ще кажеш за пенсионерите и още тем подобни тъпи сравнения.Да не ми кажеш, че като ти пуснат тоя твой "Велик е нашият войник" и ще се дереш да я пееш тази песен..айде моля, не на мен тези
Не е нужно като си против някои неща да седиш тука и да заливаш форума с гениални проблясъци, дошли ти, седейки зад монитора.Интелигентен си, спор няма..айде по-сериозно малко 
_________________ ЦСКА си е ЦСКА.
|
|
 |
|
 |
roshaviq jabok
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 11:56 |
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 16:53 Мнения: 505 Местоположение: под масата
|
първоначално и мене ме дразнеше тая песен ама вече от толкова време я пускат че не ли прави впечатление.....
_________________ само ЦСКА
|
|
 |
|
 |
d1Av0lo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:05 |
|
|
Песента си е хубава и емблематична за ЦСКА,така че трябва да остане!!!
|
|
 |
|
 |
Spooky
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:20 |
|
Регистриран на: Вто Окт 12, 2004 12:27 Мнения: 413 Местоположение: София
|
Защо направо не я заключите тая тема? Песента си е хубава, не знам на кого въобще му хрумна идеята да пуска такава тема.
|
|
 |
|
 |
Ronaldo_bg
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:34 |
|
|
Защо да се спира  Песента е много хубава 
_________________ "Защото всеки, който се е докоснал до магията на тези свещени четири букви, усеща с всяка фибра на тялото си, че без ЦСКА не се живее, но с ЦСКА във вените се умира!" (Стойчо Младенов)
|
|
 |
|
 |
kyynadd
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 13:38 |
|
|
Ronaldo_bg написа: Защо да се спира  Песента е много хубава 
На същото мнение съм. Пък и си свикнахме вече с нея.
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 15:21 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Spooky написа: Защо направо не я заключите тая тема? Песента си е хубава, не знам на кого въобще му хрумна идеята да пуска такава тема.
Къде си бе, бате?
Бе мани ти да е хубава тая песен...и аз не съм отв4ера на стадиона...по-глупав химн едва ли има по света....даже тоя на БарЦИлонката е по-4итав...
а колкото до "велик е нашия войник"....хем не щем да сме собственост на армията и да принадлежм на тази идея, хем да свирят това, когато излизат футболистите....яко отживелица според мен...влизаме в ново време...вси4ко старо да си ходи....
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
Tsetso
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 17:48 |
|
|
DANTE написа: Бе мани ти да е хубава тая песен...и аз не съм отв4ера на стадиона...по-глупав химн едва ли има по света....даже тоя на БарЦИлонката е по-4итав...
Панатинайкос са световният шампион по малоумен химн... А националният химн на Катар направо кърти мивки. Всеки път като ги чуя имам нужда от поне 3 първака за да спя без кошмари. Все пак катарският химн няма как да се бори за приза, защото не е на клубен футболен отбор. Изтегли си този на Панатинайкос и блусът на Йорданка е направо "Токата и Фуга" пред него...  А, тук се сетих за един много известен химн - тоя на Ливърпул. Хайде сега да поспорим кой е по-тъп - Той или "Сърца червени"  За мен изборът е труден...
|
|
 |
|
 |
Sparxter
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:10 |
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 00:05 Мнения: 1446 Местоположение: Мюншен
|
Spooky написа: Защо направо не я заключите тая тема? Песента си е хубава, не знам на кого въобще му хрумна идеята да пуска такава тема. Песента може да е хубава, ама не става за химн на отбора ни! Може да не я харесвам, ама не виждам нищо лошо да се пуска по време на загрявката или на полувремето.. Всяко нещо свързано с ЦСКА е хубаво! Но за химн - твърдо НЬЕ! Anthony написа: тоя твой "Велик е нашият войник"
Велик е нашият войник не е мой! Това е традиция! Лъвчетата играещи волейбол и Йорданка не са!! И слава богу..
А като сте почнали - махнете петолъчката и житните класове от емблемата и преименувайте отбора, че Централен Спортен Клуб на Армията си е отживелица май?!?!
_________________ САМО Апата, Тунчев, ЦСКА и КЗЛ!!!!!!! Успех в купите и навсякъде!!!
|
|
 |
|
 |
KaziBoy
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:48 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 15:40 Мнения: 1074 Местоположение: София - с. Дървеница
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:51 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
Как да сменим Данчето, та тя е ********* пича, за какво да я сменяме и с/у какво ???

|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:54 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Не се уволнява Данчето..тя е от ЦСКА и отпреди мене дори, а иде реч за безумния химн..който не е лоша ПЕСНИЧКА ЗА ДЕВОЙКИ, но не и ХИМН !
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 19:58 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
Кой, Къде и как е казано, ЧЕ това е ХИМН на ЦСКА, а ?
та това е една песен, де е химна, че не вечерах ... ???
|
|
 |
|
 |
Sunset
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:02 |
|
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 20:14 Мнения: 3761 Местоположение: София/Ботевград
|
Както казах по-назад в темата, според мен трябва да се въведе песен с надъхващ текст като текста на "Сектор Г'! Велика песен, но е бавничка и трудна за усвояване...
_________________ Кyр за политкоректната линия на форума!
|
|
 |
|
 |
Sparxter
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:04 |
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 00:05 Мнения: 1446 Местоположение: Мюншен
|
http://inside.cska.bg/cska/multimedia/audio/songs
Това ако не е химна, какво е? И защо се пуска точно преди да излезнат отборите и 2 сек. след края на мача! Кази е прав, че е велико като се пее от целия стадион! Но това е така, защото заглушаваме данчето и пеем хубавия текст! Сама по себе си обаче не става..
Армееца написа: но е бавничка и трудна за усвояване...
Това не пречи толкова.. YNWA също е бавна, но ефектът е несравним!
_________________ САМО Апата, Тунчев, ЦСКА и КЗЛ!!!!!!! Успех в купите и навсякъде!!!
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:06 |
|
|
На мен също не ми харесва 
|
|
 |
|
 |
Sunset
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:12 |
|
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 20:14 Мнения: 3761 Местоположение: София/Ботевград
|
Ми... Аз "Сектор Г" редовно си я надувам на компютъра и си пея... Много се наелектризирвам  А реакциите на комшиите са още по-хубави... 
_________________ Кyр за политкоректната линия на форума!
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:13 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Тиражирана е и се ПРИЕМА като химн на ЦСКА, а дали Е или НЕ Е -това е отделен въпрос ! Когато 1 лъжа бъде повторена 100 пъти- тя СТАВА истина..Гьобелсово е това творение...А истината е, че едва ли и 1 на 10 приема песничката на Данчето за вдъхновяваща..точно обратното. И тук не иде реч за смяна или нещо друго..а просто за това че не става...за официална презентация на марката ЦСКА..
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 20:14 |
|
|
За реализацията на този проект трябват парички и да се плати на някой добър творец да напише текста и музиката ако може авторска. И след това примерно Мария Илиева в дует с някой мъж или хор да изпеят песента. Но такова нещо няма да излезе евтино, трябва Митал примерно да спонсорира.
|
|
 |
|
 |
kicker
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 22:15 |
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 23:44 Мнения: 1370 Местоположение: гр. Варна
|
Всичката ни наред, че те за химна се хванали.. Да ви се чуди човек 
_________________ ВЪН "ку*вите" от Армията!!!
The Wealthy Lord KZL of CSKA Sofia
|
|
 |
|
 |
cskarke
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 09, 2006 15:09 |
|
|
|
 |
|
 |
Red^Heart***
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 14, 2006 02:47 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
kicker написа: Всичката ни наред, че те за химна се хванали.. Да ви се чуди човек  хаха така си е , песента става ако трябва да я сръним със на ГОВЕДАТА просто е милиарди пъти ПО ХУБАВАААААААА
|
|
 |
|
 |
Tsetso
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 12:40 |
|
|
Sparxter написа: ...Това не пречи толкова.. YNWA също е бавна, но ефектът е несравним!
Историята и популярността на YNWA според мен я прави толкова ефектна. Обаче защо всеки път като я чуя си представям двама пенсионери да танцуват блус в стаята за забавления в старчески дом?!?  "Сърца червени" също ми навява подобни асоциации. Но това също не е най-важното. За мен проблемът не е в песента, а с налагането й отгоре за химн на ЦСКА. Химнът трябва да е за феновете и следователно най-важното е те да го припознаят за такъв. Както най-вероятно се е случило с YNWA. Смятам, че може всяка песен за ЦСКА да бъде пускана на стадиона и с времето ще си проличи коя точно е най-харесваната от феновете. Ако искат дори може да се направи анкета... Все пак ми се струва, че най-точното място откъдето би излязъл химн са феновете на стадиона. Защото ще е най-искрен и наистина ще разпява агитката. Виждате как постоянно се пишат нови песни за агитката. Мисля, че няма да е проблем тези песни да се изпълняват от популярни музиканти като това вече трябва да е организиано от ръководството на ЦСКА по някакъв начин. После много лесно ще си проличи коя точно от тях се харесва най-много на стадиона. Всичко друго е налагане на някакъв чужд вкус.
|
|
 |
|
 |
№8
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 13:05 |
|
|
Сектор Г е абсурд да се нарече или да бъде химн
-това е една много хубава песен,слушам си я,но да е химн-нестава!Химна трябва да е някаква маршова песен или нещо бързо,звучно,лесно за пеене от целия стадион!Не като в сектор Г,където,дони,Мария и Тончо си показват певческите възможности с някакви извивки и т.н.,такива песни да правят за мм!!Такива песни са идеални да звучат на полувремета,след мача докато си разутиват хората,но химна трябва да е нещо завладяващо!!!!ЕДНА БОРБА,ЕДНА ЛЮБОВ е страшно подходяща и в едно студио може да се избара страшно добре!
А що се отнася за самия сектор Г,нещо като гробарския марш ще е велико,който не го е слушал му препоръчвам веднага да се постарае да го чуе!На мен лично ми изтръпва всичко като го слушам!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
Cleaver
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 14:09 |
|
 |
Предупреден |
 |
|
|
сега с този китен собственик може да ни сложа музиката от "слона моя приятел" или нещо такова.
Сега по-сериозно нито песничката на Йорданка Христова,нито пък тази на Дони стават за нещо.Дони пее "може да сме лоши деца",гаден червей.
За мен химн трябва да е песен,оято се пее от публиката.Имаме такива песни,а Дони,Мони и компания по-далече от Г сектор,щото съм им посветил един реквием 
|
|
 |
|
 |
№8
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 14:11 |
|
|
дони каза на момчил......-тия хиподил са велики!!!!
|
|
 |
|
 |
kicker
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 18:43 |
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 23:44 Мнения: 1370 Местоположение: гр. Варна
|
"Сектор Г" може да бъде химн, но не на отбора, а на самия сектор! Много хора дори я имат за химна на "Г".. Нали се сещате за какво се пее в песента, дума не може да става да е химн на ЦСКА!
_________________ ВЪН "ку*вите" от Армията!!!
The Wealthy Lord KZL of CSKA Sofia
|
|
 |
|
 |
tony_turboto
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Дек 19, 2006 15:51 |
|
|
Химна си е супер нема нужда да се сменяяяя така не може като ни хрумне и ареее давайте друг
|
|
 |
|
 |
|