Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми

Да се спре ли песента на Йорданка Христова
да 21%  21%  [ 110 ]
не 79%  79%  [ 408 ]
Общо гласове : 518

Автор Съобщение
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 16:48 

Ро това не го разбрах....какво общо има химна с играта на отбора?! По тази логика излиза,че положението в България в момента е такова, щото националния ни химн не е свестен?! Нещо не мога да ти захапя мисълта.....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 17:11 
Аватар

ако решат да я махнат, може да се пуска (пее) в междинния период например:..."Велик е нашият войник" или "Шуми Марица"
8) :lol:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 19:05 
CSKASOFIA.com
Аватар

az пък съм противник на войнишките неща, защото според мен отдавна нямаме нищо общо с армията....
ама само мое мнение...не държа да се съгласявате...

сегашният ни химн е ужасяващо глупав според мен и трябва да се смени...все ще се намери някой да измисли нещо по-хард...а не някакви песни4ки за детска площадка...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 19:25 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Според мен пък имаме много общо с армията, това е все едно да отричаме историята си.
Примерно говедата уж отдавна не са полицейски отбор, ама гледам от МВР ги награждават, майка им мършава. Дано тия от армията се сетят, че и те имат отбор.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 19:33 

Общото ни с армията е, че сме ходили в казармата!...Майтап бе, ние сме създадени като отбор на Армията, който да и повдига духа, за да се борят с по- голям хъс с враговете на Родината! А за левски- честно казано не знам! От коя Полиция- фашистката преди девети, или комунистическата- са отбор на битите от народа, кой народ кой е бил- не знам!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 20:14 

Песента на Дони,Тончо , Мария Илиева и други е много по хубава , Сърца Червени е малко убита сякаш и е доста стара и незнам защо но я свързвам с комунизма :oops:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 21:43 

Е тя тая песен е хубава...ама да му е*еш майката сектор Г ли отиваш да подкрепяш или ЦСКА?!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 21:52 

Сърца червени е нашият химн и трябва да се чува всеки един мач!!!
Но въпроса е друг! - затова и имаше анкета на сайта. Трябва обаче за да се реши да се оправи озвучаването на стадиона. Трябва да има още колони близо до агитката и да дънят песните на ЦСКА, които пеем в сектор Г в един глас с публиката, което много ще ни надъха и ще направи атмосверата още по - дива и по - жестока.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 21:53 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Да не се спира песента грасувах, но имаше една по стара коиято я пееше Орлин Горанов, Кристина Димитрова и Лъчо Танев защо не се пуска нея тя беше по хубава , Минаваха лета , пълзяха , зими Шампион бе ЦСКА и никой друг , нещо такова се пееше !!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Мар 29, 2006 21:54 

Абе преди мач да ги пускат тея песни една след друга, но после да пускат песните, които са записани във фен албума и да се надъхва агитката яко.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 02:30 
Аватар

Честно казано и аз много съм мислел коя песен е най-походяща за химн на ЦСКА. На мен най-много ми харесват "Сектор Г" и "Казали са всички хора" (незнам дали така и е името, но се сещате за коя говоря)... Особено мелодията на последната според мен е много подходяща - надъхва...:cska01:

Иначе "Сърца червени" е готина песен, кефи ме, че не е подходяща за химн, не е... Но който е чувал химните на Реал, Барса, Милан и др. ще установи, че техните са още по-зле... Квото и да си говорим единствения готин футболен химн на света е на Ливърпул... :!: :wink:

За нашия отбор според мен е добре, да се пускат всички песни, няма значение хубави или лощи, важното е да са за ЦСКА... :!:

cskaveteran написа:
Минаваха лета , пълзяха , зими Шампион бе ЦСКА и никой друг

Тази мисля, че се казваше "Люлка на шампиони" - мен също адски много ме кефеше...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 06:55 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Ето тази мен много ме кефи, началото е малко... :roll: дори много смотано, ама иначе е яка.
http://inside.cska.bg/cska/multimedia/fun/pc/mp3/07-AudioTrack%2007.mp3

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 09:54 

Еми няма смисъл да я пее Йорданка Христова и някви деца - става като говеждия химн с онова лапе и после няква опера :disgust:
По добре да запишат един път като сме 15 000 армейци как го пеем и готово !! На мен така ще ми хареса 500000 пъти повече !

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 09:58 
вдига купата
вдига купата

На мен ми харесва песента Сектор Г.Малко е бавна, но мисля че ако се запее от един пълен стадион би се получил страхотен химн.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 10:29 

Майко мила :-o 4 дена ме няма и какви простоти са ви хрумнали ??? Тези които са гласували да се махне тази песен не са фенове за мен, с риск да обидя накого, но може ли да си махаме официалния химн ??? За мен това е най-добрата песен, има звучност, има всичко кво искате повече ??? Не тва е неприемливо за мен, не мога да повярвам, че тва ви е хрумнало

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 10:41 
просто минава

дали е хубава или не... раздвоен съм... обаче има крещяща нужда от осъвременяване на аранжимента... не знам има ли някъде останал качествен запис, следователно трябва нов :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 10:52 

Сърца червени си ни е химна...може да не става за пеене понеже е малко бавна,но си е възприета за химн...мене ме кефи отначало преди мач като я пускат и като я пеем...иначе не става да я пеем по време на мач..Сектор Г също много яка песен и двете са супер яки :D само ЦСКА :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 12:49 
Аватар

какво ще кажете за песента "накрай света"?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 12:49 

Гласувах да не се закача песента. Аз лично много бих харесал една корекция в нея. Да не започва "На земята всеки ден, светва изгревът червен, и залязват всичките звезди,..." а да се пее "На земята всеки ден, светва изгревът червен, и залязват СИНИТЕ звезди,..." :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 16:48 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

trichy написа:
На мен най-много ми харесват "Сектор Г" и "Казали са всички хора" (незнам дали така и е името, но се сещате за коя говоря)... Особено мелодията на последната според мен е много подходяща - надъхва...:cska01:

"Казали са всички хора САМО ЦСКА..
... Помни Аякс... и т.н." Тази ли?
Мен много ме радва и "Напред армейски лъвове"
:wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 16:55 
Аватар

Точно за нея говоря - песента е яка, в смисъл може да се пее и по време на мач, текста е готин, а и все пак си е армейска мелодия, т.е подхожда на армейски клуб :) :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 16:57 

Незнам мен лично най ми харесва сегашния хим :cska01:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 17:00 
Аватар

Това си е готина песен, но за химн някак си не връзва... Но в никакъв случай не искам да се маха песента, текста е много готин, просто не върви някак си естрадна певица да я пее, така се получава, че песента е по-скоро за "Златния Орфей"... :grin: За мен химна ни трябва да е нещо от рода на "You'll never walk alone" или "Football's coming home", като мелодия говоря, последната според мен е особено готина :) :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 17:03 

Да съгласен съм че текста е добър но мелодията малко куца но дори и да го сменат например с напред армейски лъвове няма да имам нищо против!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 17:05 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Лично а змисля,че ни трябва песен от сорта на "На вашето знаме е Юда..".Трябва да е с такава мелодия и най-накрая стадиона да гръмна ЦСКА ЦСКА ЦСКА (настръхвам). Разбира се текста трябва да е подчинен изцяло на армейската любов,а не непоносимостта ни към говедат! :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 17:57 
вдига купата
вдига купата
Аватар

А имаше една песен където я пеят Дони , Мария Илиева и Дуче и ко , написана от Елин Рахнев има я на диска издаден от фен клуба по пътя за Леверкузен я слушахме в рейса Емил, Уариор си спомнят не я знам как беше текста !!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 18:06 

Не става ли въпрос за сектор Г?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 18:13 

Е да де, точно за "Сектор Г" става дума....но още от заглавието личи че това не може да е химн на ЦСКА....та мислим си,че НЕКС се изказа доста разумно, че химна си ни е химн и не бива да се сменя, просто трябва да се пооправи аранжимента...Някой по-нагоре се беше изцепил да са ни запишели нас агитката как я пеем..... пич ти чувал ли си как звучи запис от агитката ни......брутално зловещо гадно е!!! В смисъл...не че е гадно, пълни ми сърцето...но определено не стаа за официален химн!!!!!!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Мар 30, 2006 22:10 
легенда
Аватар

НЕ мисля,че прекалявам.Много точен съм както винаги.НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ,НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯТ И ХИМН,КОЙТО СЕ ПЕЕ ПОНЕ ОТ СТОТИНА КЛУБА В СВЕТА.ЗА теб да открехнеш незнаещият прекалено ли е.Според мен е безплатна услуга. Естествено,който иска да научи нещо.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Мар 31, 2006 01:09 
Аватар

Това със агитката е добра идея според мен... Разбира се на стадиона 20 000 човека никога не звучат като един, но за записа могат да се вземат само 20-30 например, които са с по-музикални и артистични заложби :)

Аз пея фалшиво така, че не ставам, но пък крещя много звучно 8) може в няква част от песента да съм от полза - примерно имитирайки пребито говедо :lol: :lol: :grin:

Междудругото някой може и да ми каже от къде мога да си сваля "Сектор Г" понеже я нямам :(

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 4 от 18 [ 523 мнения ] Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Следваща

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми