Автор |
Съобщение |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 18, 2008 17:59 |
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 17:04 Мнения: 2544 Местоположение: Стара Загора
|
Аз съм навит да разцъкаме 
|
|
 |
|
 |
svo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 05:56 |
|
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 10:25 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
Утре ще има
Ай дон'т уант то мийт юоур мам
ай джъст уан то Банг, Банг, Банкс!
Излизам му с титулярите и го счупвам, задето се ската и не се включи във форумното турнирче 
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 14:12 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
Аз съм доволен от турнирчето. Играх с резерви, иначе можеше и да се докопам до място в топ 6 на турнира  Надявам се следващата година да направим още по-интересен турнир с повече участници. Честито на победителя
В събота постигнах втората си победа в лигата, което за мен е сериозен успех. Аз в тази група започнах с нагласата, че ще завърша без точка. А сега тази събота вероятно ще взема служебна победа, тъй като противника ми се е отказал от играта. Което прави участието ми в лигата съвсем прилично. Три победи, девет точки и предпоследно място. Има вероятност ако последния кръг съперникът ми реши да загуби мача си, дори да завърша с 4 победи и феновете ще бъдат с прилично настроение преди мачовете за купата следващия сезон. Вдигнах и стадиона от 15 100 на 25 500 места и спестяванията ми си заминаха, но пък след две седмици ще си имам вече приличен като капацитет стадион. Дано имам късмет с жребия за купата и най-вече с групата, която ще ми се падне следващия сезон.
_________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам.
|
|
 |
|
 |
Lloyd Banks
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 16:15 |
|
|
ernesto написа: Излизам му с титулярите и го счупвам, задето се ската и не се включи във форумното турнирче 
Ти сериозно ли ще излизаш с титулярите си? 
|
|
 |
|
 |
Cska_Hools
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 19, 2008 16:19 |
|
|
Аз на турнира не излизах с титулярите 
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 18:31 |
|
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 17:04 Мнения: 2544 Местоположение: Стара Загора
|
svo кажи си отбора за да те намеря.
Smeshkovcite да не е твой, че гледам ме е поканил няккакъв БГ отбор 
|
|
 |
|
 |
svo
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 21, 2008 19:15 |
|
|
точно така - приемай без да се замисляш 
|
|
 |
|
 |
Lloyd Banks
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 23, 2008 15:19 |
|
|
Някой мераклия да играе с мен, 1700 фенА и естадио 42 000 
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 23, 2008 15:43 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
|
Може да врътнем една контролка. Аз си търся съперник сега.
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:13 |
|
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:29 |
|
|
Аз пусто съм инат и си ползвам само интернет експлорер...
Иначе като края на сезона съм много доволен, няма да играя бараж и ще пропусн 500к приходи, но пък си спокоен за оставането и даже с 29 точки, които ще имам съм много близко до първото място, само на 2-3 точки, което си е успех.
Закупих си световна класа крило и 2-ри изключителен нападател на 27г. и така мисля че отборът ми е достатъчно окомплектован и ако не дойдат зверове от долните дивизии, ще мога следващия сезон да остана в групата без да се налага да пазарувам.
В момента продавам това момче
Şinasi Uz (179355265)
19 години и 36 дни, стабилно състояние на формата
Той е приятен човек, който е спокоен и некоректен.
Има ужасно ниво на опита и слабо лидерско умение.
Общ индекс на качествата (ОИК): 6 210
Заплата: 3 862 lv/седмица включително 20% бонус
Издръжливост: стабилно Пазене: бедствено
Разиграване: изключително Подаване: слабо
Крило: стабилно Защита: лошо
Голов нюх: лошо Статични: слабо
за 2.4 млн., ако някой му трябва ВТМ или младо халфче да си помисли.
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 10:40 |
|
|
Аз май пак ще съм на гости в пета за един сезон и ще се върна при мъртъвците.Все още се двуомя дали да рискувам с 3-5-2 следващия сезон, или да играя 4-5-1 за по голяма сигурност в защита.Проблема е, че защитниците ми са зле с паса и контрите няма да е най - удачната тактика.Все си мисля, че с 3-5-2 шанса за оставане е още по минимален 
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:24 |
|
|
Недейте гледайте схемите, а си гледайте линийте, които изкарвате. Ако губиш мида и не спираш противниковата атака падаш. Как може да играете само една схема, понеже тренирам халфове и 4-5-1 и 3-5-2 са ми постоянно обиграни, а даже се замислям да имам и 3-4-3 като вариант, за по нататък, където се губи само половин слот.
|
|
 |
|
 |
Cska_Hools
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 11:58 |
|
|
Аз играя 3-5-2 ,преди играех и тази и 4-5-1,обаче при мене нямах играчи за 4-5-1 и нямаше смисъл и сега според мен със 3-5-2 добре се справям,след като по накупа някои други играчи тогава ще мога и да сменям схемите
Като цяло този сезон съм довол като се качих си мислех че ще ми е доста трудно да остана
А сега даже съм и на 3то место вчера първия му зех душата  и едвам ме би 1:2 като това си беше чист мид зех му мида неговата атака не беше по-добра от мойта,а мойта атака беше колкото неговата защита :/
Абе рандом ,ама пак съм доволен 
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 12:05 |
|
|
Няма да е зле да започна да обигравам 4-5-1 още от тази седмица, но ми трябва още един защитник за тази схема, а съм зле с кинтите и ще стигнат само за отличен, а незнам дали си заслужава да играя 4-5-1 в пета с двама прекрасни и двама отлични защитници 
|
|
 |
|
 |
Cska_Hools
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 12:09 |
|
|
Точно за това говорех аз
Защото имам един Световна Класа и 1 Отличен и 1 Стабилен ,а резерви са ми Задоволителни...
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 12:11 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
|
Ще изпаднеш според мен. Аз с такива изпаднах и със същата схема. Макар, че може и да успея да направя 12 точки, но няма да стигнат дори за бараж за оставане в групата.
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 12:19 |
|
|
Червен, ти като гледам си играл с 5-4-1, а и мида ти куца.С 4-5-1 и две крила към средата, 4 защитника(двама прекрасни и двама отлични), може и да се добера до бараж, но и зависи от групата де в която ще попадна:)Има и друг вариант - да продам отличния и с спестяванията до тук да си взема прекрасен защитник, но това означава, че трябва да играя само 3-5-2 защото резервния ми е задоволителен и няма да свърши особена работа 
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 12:19 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
|
Моя грешка 
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 13:41 |
|
|
Както се сещате разликата от отличен до прекрасен е точно 1/8 или или това са 12.5%, като примерно всяка разлика от ниво форма или издръжливост е ~ 1.07, т.е. дори и задоволителен защитник, примерно с опит може да свърши работата на отличния, ако има разлиак във формата.
Също така гледайки повечето отбори, то няма как да си балансираме всичките линии. Примерно да вадим 3 посредствени линии. Затова си избираш 2 линии и гледаш те да имат предимство над основната група отбори в твоята лига и 3-тата линия, каквито такива... ако трябва и със задоволителни.
|
|
 |
|
 |
mcdelgado
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 15:30 |
|
|
Момчета дайте съвет колко да разширя стадиона ? сега е на 12 000 и всеки мач го пълня 
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 15:44 |
|
|
Има калкулатори за изчисляването на стадиона и определени пропорции.Повече информация ще получиш тук: http://htclan.org/
Иначе по принцип според представянето на отбора ти можеш да определиш колко голям да бъде стадиона.Ако се представяш лошо умножаваш големината на фенклуба по 20, ако представянето ти е средно умножаваш по 25, ако биеш наред по 30.Аз по принцип както и да се представям го смятам по 25, но все още нямам толкова ресурс за толкова голям стадион:)
|
|
 |
|
 |
HunterHurst
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 25, 2008 20:20 |
|
|
Като играеш за кеф правиш големи жертви...
Vesselin Perchev (7104190) +1
35 години и 40 дни, слабо състояние на формата, контузен
Той е приятен човек, който е спокоен и почтен.
Има божествено ниво на опита и лошо лидерско умение.
Следващ рожден ден: 05.08.2008
Националност: Bulgaria
Общ индекс на качествата (ОИК): 6 440
Заплата: 3 398 lv/седмица включително 20% бонус
Притежател: Gamers Anonymous
Предупреждения: 0
Контузии: 1 седмици
Издръжливост: задоволително Пазене: брилянтно
Разиграване: липсващо Подаване: липсващо
Крило: липсващо Защита: липсващо
Голов нюх: липсващо Статични: стабилно
Срещи за националния отбор: 2
Срещи за младежкия национален: 36
За тоя хубавец наддавам сега 3.5М, надявам се да не се вдигне много цената му...
|
|
 |
|
 |
punky-bg
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 11:46 |
|
 |
просто минава |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 21, 2007 10:53 Мнения: 349 Местоположение: София
|
За Бога, не купувайте толкова стари играчи  Като започне да пада яко пазенето му ще съжаляваш много ...
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 12:40 |
|
|
Това момче гледаме национал и има опит, което ще му помага много, но ако се контузи си оставаш без него, а колко им падат уменията нямам идея, най-възрастният ми играч е на 30 години.
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 20:11 |
|
|
Моя най - възрастния е на 29 години и започвам да се страхувам да не му падне умението скоро, че нямам пукнат лев заделен  Незнам дали чухте наскоро на 26 годишен БГ национал му дропна с едно надолу, но не се сещам кой беше точно 
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 21:27 |
|
|
Е ако твойте са божествени, то това обяснява, защот нямаш пари при тия заплати и защо се притесняваш от дропване на умението.
Доколкото знам уменята си друпват перманентно на по-възрастните играчи, но ние го разбираме, чак като падне видимо някое умение, иначе по ОИК-а май може да се следи, дали падат.
Примерно имам двама изключителна нападатели на 27г. и 29г. и знам че головия нюх първ започва да се губи, но съм се примирил и мисля да бутамс тези поне докато станат на по 30-32г. и тогава вече нещо световни класи, това онова.
|
|
 |
|
 |
rundmc
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 26, 2008 21:40 |
|
|
Не са божествени със сигурност  Но и аз също съм решил да ги къткам тези нападатели и през идния сезон, а и смтам да подобрявам защитата, че там е лабава работата. 
|
|
 |
|
 |
HunterHurst
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 27, 2008 00:27 |
|
|
punky-bg написа: За Бога, не купувайте толкова стари играчи  Като започне да пада яко пазенето му ще съжаляваш много ...
Не е чак такъв риск...сегашния ми треньор го взех със задоволително пазене на 33 години, в момента е на 36 и кусур...и са му паднали само статичните
Това за контузиите вече не важи, защото пак се оправят  Смятам този вратар да го дърпам поне до 40 годишна възраст, с такъв опит винаги ще е полезен на отбора (дори и само като резерва), а и докато падне до посредствено/задоволително има още достаааа време
Но от друга страна и един мой приятел на който му се "похвалих" с бъдещата покупка каза, че тия 3,5М ги "изгарям". Е, за кефа си заслужава  Винаги съм искал един Марко Балота
П.П.: Ицо Янев си го взех в отбора тъкмо някъде като беше минал трийсетака...в момента е на 33 и головия му нюх от световна класа вече е брилянтен. Ще го дебна като стане задоволителен/стабилен да го слагам в залата на славата 
|
|
 |
|
 |
|