Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми

Автор Съобщение
 Заглавие: Играйте HATTRICK!!!
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 20:44 

Отдавна се каня да ви представя тази игра.Смятам, че си заслужава!Та какво представлява играта.Това дефакто е онлайн футболен мениджър.След като се регистрираш в срок от 1 седмица получаваш отбор.Този отбор се състои от 20-тина играчи.Всеки играч има осем умения:
-издръжливост, разиграване, крило, голов нюх, пазене, подаване, защита и статични положения.С течение на времето тези умения се вдигат.В началото играта те пуска с 12000 стадион и фенклуб от 100 човека.В зависимост от това как се представяте в шампионата, във вашия фенклуб се записват или отписват членове.Шампионата трае 16 седмици.Има 14 кръга и 2 седмици почивка.В една група има 8 отбора.Имате и спортно-технически щаб.Може да наемате помощник-тренъори, тренъори на вратарите, лекари, физиотерапевти, психолози, говорители и икономисти.Имате и юношески отбор, в който може да влагате средства и съответно след време да изкарвате млади таланти.Футболистити в играта са напълно измислени, тоест няма да се натъкнете на някой ваш любимец от някой отбор.Също така участвате и в купата на страната.За наша радост има българско първенство, като имената на всички играчи са си български и всички менюта са на български.Готов съм да помогна на всеки, който иска да опита играта.Аз вече я играя доста време и смея да твърдя, че набирам опит и знам доста тънкости.Е кажете какво мислите по въпроса, а ако някой даже има отбор и си я цъка веднага да казва!

Ето и сайта---> www.hattrick.org

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 20:54 
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Братле и аз я играя тая игра някъде от 2 години и вече смятам че я владея!много се кефя преди 3 месеца и аз бях пуснал такава тема ама май вече отдавна е махната!Но иначе играта е супер!А теб да те питам ти с кой отбор си и в коя дивизия си?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 20:55 
Образцов съфорумец
Аватар

Как да си я пусна?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 20:56 
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Еми като натиснеш върху линка и се регистрираш!!!Толкова ли е трудно? :x

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 21:00 

Спайки, супер.Значи не съм единствения.Отборът ви се казва RED_HELL и съм в IV.63.А твоя отбор как се казва и в коя група си?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 21:03 
Образцов съфорумец
Аватар

Къде да натисна

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Май 19, 2005 21:04 
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Моят е CSKA(Sofia) и е в V.74 дивизия!Отборът ми е добър ама си продадох добрите играчи че имах заплаха от банкрут!И така играта е супер и е много интересна!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Май 20, 2005 07:56 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

CSKA_FOREVER написа:
Къде да натисна
Абе на линка в първия пост на хазарта бе човек !!!
Иначе играта е добра и ме кефи само дето не мога да я играя от нас шото брат ми играе а не може от едно Ип 2 отбора :(

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Май 20, 2005 19:18 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

spike написа:
Братле и аз я играя тая игра някъде от 2 години и вече смятам че я владея!

Ибах аз това владение ;) :

Код:
Дата     Събитие
06.05.2005    CSKA(Sofia) завърши на 5 място в V.74, сезон 9
09.02.2005    Отборът беше отстранен от купата в кръг 2, сезон 9
14.01.2005    CSKA(Sofia) завърши на 4 място в V.74, сезон 8
27.10.2004    Отборът беше отстранен от купата в кръг 3, сезон 8
24.09.2004    CSKA(Sofia) завърши на 8 място в IV.11, сезон 7
23.06.2004    Отборът беше отстранен от купата в кръг 1, сезон 7
04.06.2004    CSKA(Sofia) завърши на 6 място в IV.11, сезон 6
03.03.2004    Отборът беше отстранен от купата в кръг 1, сезон 6
14.02.2004    CSKA(Sofia) завърши на 7 място в III.7, сезон 5
20.12.2003    Отборът смени собственика си, като CSKA_lud пое управлението и го преименува на CSKA(Sofia)

Ти си супер зле бе човек , брат ми играе от 3 сезона и отбора ти е на светлинни години от неговия :) Даже стадиона не знаеш как да си оформиш :) Чесно ако мислиш да продължаваш да я играеш тая игра земи се пообразовай малко на тема Хеттрик ;) Сериозно земи влезни в тоя сайт : http://hattrick.formenos.game-host.org попрочети малко , щото както си тръгнал от 3та дивизия , скоро ще си играеш с ботовете в 6-та :) Успех !

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Май 20, 2005 19:44 
...Mr. sarcasm...

Почвам съм я тази игра, ама честно да си кажа нито нерви имам, нито време:)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Май 20, 2005 20:37 
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Master x ли си къв си?Не съм казал че съм добър просто знам най-важните неща!!!!Ти кво ми се обесняваш!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Май 20, 2005 20:44 

Спайки, да ти кажа Мастър-а има право.Ето ти eдно сайтче - www.databased.at/hattrick В него има доста полезна информация.Мастъре, на тебе как ти се казва отбора?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Май 20, 2005 22:14 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Хазарта , аз не играя бре :) Брато ми не ми дава , некфа параноя го гони .... Ма го гледам кви ги върши и е доста добър , въпреки че играе от скоро . :) Иначе неговия отбор е CSKA United (530403)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Вто Май 24, 2005 19:15 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Други коментари по темата няма ли да има ?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Вто Май 24, 2005 22:03 

Ами като гледам темата не е заинтригувала аудиторията...очаквах по-голям интерес :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Май 25, 2005 06:56 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

да и на мен темата ми е интересна въпреки че не играя - :)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Май 29, 2005 08:13 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

да чувъл съм - какво имаш предвид ?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Май 29, 2005 10:51 
Dreammaker
Аватар

Това може и да е готина игра, ама като се регнах и в момента съм 4478 (примерно) в списъка на чакащите за отбор...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Май 29, 2005 10:52 

Са 4 дена ли трябва да 4акам бая време... :roll:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Май 29, 2005 17:42 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Ro написа:
Това може и да е готина игра, ама като се регнах и в момента съм 4478 (примерно) в списъка на чакащите за отбор...
може да си много назад в чакащите но отбор ще ти дадат максимум до 1-2 седмици :)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Май 29, 2005 19:49 
Dreammaker
Аватар

То ако е така, има някакъв смисъл да чакам... И от сега е ясно чий отбор ще триумфира с всички възможни отличия :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Вто Май 31, 2005 14:16 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

кой ще триумфира ?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Вто Май 31, 2005 18:13 
CSKASOFIA.com
Аватар

ред ор дед...почвам да те трия навсякъде, където видя аватара ти....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Вто Май 31, 2005 22:55 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Какво е направил че ще си толкова суров ?
бате кво става ше ме приемате ли в групата или не ?
А между другото следите ли си мачовете за купа Хетрик в момента ?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Юни 01, 2005 07:48 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

ето историята на играта :

* Сезон 1 (1997/8/30)

- Хетрик е роден на 30август 1997.
- Хетрик започва със 16 отбора.
- Две пробни лиги А и Б, в които се играят по 7 кръга

* Сезон 2 (1997/11/23)

- НТ2
- След дълго прекъсване поради прекодиране новия динамичен Хетрик вижда свят-НТ2.
- Хетрик се разраства до 680 отбора.Allsvenskan, Дивизия 1, Дивизия 2, Дивизия 3 са създадени.
- Първия мач между национални отбори е изигран.Швеция и Дания завършват 1-2. Уменията на играчите на Дания били индентични с тези на Шведския отбор.
- Нов вид трансферен пазар е създаден.(Преди това можеше да се наддава за всеки играч, ако продавача приеме твойта ставка играча е трансфериран.)

* Сезон 3 (1998/4/05)

- НТ3
- Голям срив в сървара води до прекъсване на сезона за няколко седмици.
- Хетрик се разраства до 1704 отбора.Създадена е Дивизия 4 със 128 серии.
- Сряда става ден за изиграване на приятелски мачове и мачове за купата.Zakrock Rooch спечелва първата шведска купа.

* Сезон 4 (1998/7/26)

- Спецаилни тренировки/видове треноровки(преди можеше да се тренира само обща, издържливост и статични).
- Благодарение на новите видове тренировки Пер Емилсон чупи върха в рейтинговата система със отбора си Juveby IF. Той е първия и единствен засега играч, който получава рейтинг "светец"-който Бьорн Холме създал, ако невъзможното се случи за всеки случай.
- Седмица след като Пер Емилсон е обявен за светец рейтинговата система е разширена.

* Сезон 5 (1998/11/15)

[b]
* Сезон 6 (1999/3/14)

* Сезон 7 (1999/7/3)[/b]

- НТ4.
- Индивидуални тактики за играчите(преди можеше да се играе само 4-4-2 със нормални настройки за всеки играч, като можеше да се избира между - страхливо/внимателно/оптимистично/атакуващо)

* Сезон 8 (1999/10/24)

- Първия треньор въобще Даниел Халстрьом - Sunne IK, прави дубъл.
- "Extralives е създаден в началото на 2000 и веднага бива обвързан със НТ5. Самия НТ5 излиза 9 месеца по-късно заради възникнали усложнения." - цитат на Бьорне.

* Сезон 9 (2000/2/13)

- Хетрик обществото е преместено от шведския "Passagen" към Делфи форумите.
(forums.delphiforums.com/onlinehattrick)
- Первия автоматично-генериран сайт се появява HTSCB

* Сезон 10 (2000/6/4)

- (hem.passagen.se/ildriss/nostalgi/Lasso.html)Умира стария интерфейс на Хетрик

* Сезон 11 (2000/10/15)

- ХТ5
- Хеттрик отново е достъпен след едномесечно отсъствие поради техничекси трудности
- Новият, графичен и все още използван интефейс се въвежда
- ХТ-Швеция се разширява до 10920 отбора
- Нови лиги: Аржентина, Дания, Финландия, Германия, Англия, Италия, Испания(по-късно променена в Мексико) и САЩ
- Всички отбори в купата се включват от 1-ви кръг(преди това отборите от най-високите дивизии се включваха в късен етап)
- ХТ вече винаги е он-лайн и мачовете се играят на живо!(Преди сайтът се затваряше всяка нощ в 00:00, ъпдейтите се правеха докато ХТ беше оф-лайн, като това включва мачове, трансфери и т.н.)
- 15 категории(добавени са световна класа, свръхестествено, и божествено)
- Въведена е нова рейтинг система - звезди и полузвезди
- Тренировките се прее**ват тотално. По средата на сезона тренировъчната системасама се определя(!) и се повтаря няколко пъти. Резултатът е спад във формата
- Боб Сунесон е изтеглен от бедствената младежка школа на Tjecko-85. Ражда се легенда!

* Сезон 12 (2001/02/04)

- За първи път групите не се определят на случаен принцип, всеки започва във същата група освен ако не е изпаднал или спечелил промоция
- "Клонингите". Всички теглят еднакви играчи(Хакан Густавсон или Ханс Олсон) и про това те са доста добри. Всички Хакан и Ханс са "убити", а отборите са компенсирани с нов младеж и пари

* Сезон 13 (2001/05/27)

- ХТ Поддръжник е въведен
- Скандал в шведската топдивизия Allsvenskan, Kungens IF изпада поради измама
- Бъг в репортажите от мачовете - половината от всички голове по крилата са описани като гол през средата(което създава мита, че повечето от шансовете за гол са през средата).
- Създадена е нова версия на Поддръжник-а(2.0). Тя включва екипи на отбора, награди(медали), прессъобщения, статистики и федерации.
- Боб Сунесон е издигнат в ранг ХТ-Боб. Това поражда вълнения и тревоги в ХТ-обществото

* Сезон 14 (2001/09/16)

- Представена е първата версия на вградената система от конференции
- Поддръжник(3.0). Номера на играчите, конференции за федерациите, книги за гости
- Нова система за духа на отбора - малки промени всеки ден вместо една голяма в Неделя
- Първите функции за мобилни телефони са въведени

* Сезон 15 (2002/01/06)

- ХТ6
- Международни приятелски мачове, национални отбори, специални събития, дербита
- ХТ Швеция се разширява до 19112 отбора. Дивизия VI е създадена
- ”Lapplån” е забранен. ”Lapplån” означава заемането на пари от друг отбор по специален начин. Другият отбор купува ваш слаб играч за огромна сума пари. Заемът се връща когато първият отбор купува играча си обратно за същата цена+комисионите за агенти+лихва. ”Lapplån” се одобрява от SL-*(вече GM-*) и идва от името на отбора Lappträsk FC, който участва в първата подобна сделка.
- Кулминация на икономическата криза. ХТ е принуден да плати на всички отбори 200000 евро, като парите идват от "телевизионни права". Решението на кризата е в понижените заплати, бонусите за място в серията, намаляването на комисионите на агентите и редица други в края на сезона.
-Провежда се първото световно първенство. Швеция побеждава Англия с 4-0. Мениджър на шведите е Mikael Hamann, IFK Livergården.

* Сезон 16 (2002/04/28)

- Аферата "Stefan Alv". Най-добрият защитник в света е продаден за невероятните 7 000 000 евро. Продавач: Topeka Gators, купувач: bamsе. Цената за трансфера е преценена като прекалена и трансферът се проваля - играчът е върнат в Topeka Gators
- Поддръжник 4.0. Буукмаркс(?!), лица на играчи и други
- Първото U20 световно първенство се играе. На финала Швеция побеждава Океания със 7-0

* Сезон 17 (2002/08/18)

- ХТ6.2
- Годишнина - ХТ става на 5 години!
- Нивата титанично, митично, вълшебно и легендарно са въведени, с което нивата общо стават 20. Духът на отбора вече може да пада при трансфери, "Поддръжник"-статистики, бележник и други
- ХТ Швеция се разширява до 27304 отбора. Дивизия VII е създадена.
- В края на сезона е активирана втората версия на конференциите
- Шведският национален вратар Thomas Ranlind е уволненот Zorro, Flamingos Locos
- Швеция печели световното след 5-0 срещу Полша. Мениджър е
Mats Jönsson, Valium Vikings

* Сезон 18 (2002/12/08)

- Швеция печели световното за младежи със 2-0 над Англия. Мениджър е Peter Bromell, IFK Pucko

* Сезон 19 (2003/03/30)

- Броят на ативните отбори в ХТ вече надвишава 100 000.
- Аферата "Stefan Alv 2". bamse отново купува Stefan Alv i веднага след това го уволнява.
- Швеция печели световното първенство. 4-0 срещу Канада с мениджър Daniel Karlberg (DrDDD), Inter Sthlm.

* Сезон 20 (2003/07/20)

- ХТ 6.5
- Нова система за треньори(преди се плащаха 10 000 евро за случайно подбран треньор). Опитът вече влияе на представянето на играчите. Тактиките преса, контраатаки, атаки през средата/крилата са въведени, но все още не могат да бъдат използвани нито в лигата, нито за купата.
- Поддръжник 5.0 е пуснат на шестия рожден ден на ХТ!
- CHPP
- Шведският национален треньор(heights, coach for Uppsala Heights) е изключен от ХТ. Причината е измама. След бързи избори новият треньор е Kim Olsson, собственик на Кnutpunkten Kickers
- 2003/10/10 - Румъния става първият отбор, победил Швеция в състезателен мач. Това става в мач за световното първенство за младежи.
- Румъния печели световната титла за младежи като побеждава Полша с 2-1 на финал. Швеция отпада в първата групова фаза и не печели място в топ 8 на това световно. Мениджър - Dan Johansson (dmj74), Håbol IF.

* Сезон 21 (2003/11/09)

- HT-live вижда бял свят!
- Тактиките вече могата да бъдат използвани в състезателни мачове
- Активните отбори в ХТ вече са над 200 000
- През първата част от сезона ХТ забива на няколко пъти. Първият такъв период е наречен "Черният петък", тъй като ХТ е оф-лайн за 28 часа и се възстановявя в състоянието преди забиването.
- Планът на Znoken,Stabby Snakes, да спечели Алсвенскан се проваля след като ХТ-тийм открива, че неговия отбор тренира много над 100 играчи на статични. Наказанието за повече от 50 играчи е променено от предупреждение(?!) на загуба на тренировка
- Въвежда се нов формат за световното първенство. Основното е, че националните отбори трябва да играят квалификации за световното, което се провежда през следващия сезон
- В края на сезона съвместна разработка на ХТ с expekt.com позволява на протичащото световно първенство.
- Норвегия печели финала на световното с 4-2 срещу Швеция с мениджър Kim Olsson, Knutpunkten Kickers

* Сезон 22 (2004/02/29)

- ХТ-Швеция се разширява до 35496 отбора. Създадена е дивизия VIII
- Унгарският става 20-ят език в ХТ!
- 2004/05/01: В 08:25 първо ХТ-бебе се ражда! Björn Tengman и Malin Olsson (Legazy and maol44) се запознават чрез ХТ и шведското ХТ-радио и скоро след това стават двойка. Тяхната дъщеря Miranda се ражда на тази дата!
- Първият път когато националните и младежките отбори играят едновременно системата полудява и мачовете се клонират.
- Испания надминава Швеция по общ брой юзъри(активни+чакащи)
- Норвегия печели световното първенство за младежи, побеждавайки Испания с 4-2 във финала. Швеция отпада в първата групова фаза и отново остава вън от топ 8. Мениджър е Fredrik Bromander (Bromma), Prinseryd Painkillers.

* Сезон 23 (2004/06/20)

- ХТ6.6-ХТ6.6.2
- Нови трансферни разходи, регионални трансферни листи, сравняване на трансфер, трансферната цена става ОИК(Общ Индекс на Качествата). Всички тези промени са с цел намаляване/унищожаване на феномена "Daytrading"
- Нова формула за заплатата - вторичните умения "поевтиняват", ефектът на издръжливостта намалява и други
- малки промени в играта и енджина: контраатаките се подобряват и са достъпни за всички, важността на халфовата линия е леко намалена. Започва и намаляването на важността на вратаря за сметка на тази на защитниците
- Умни Поддръжници(в оригинала "smart supporters" - не знам какво означава)
- Рейтингите на отбора са разделени на четири - "много ниско", "ниско", високо" и "много високо" за всяко ниво
- "Бъгът Stojan" - младежите, изтеглени чрез SMS, са в отбора от "незапомнени времена
- HT Clubhouse
- Възможност за виждане на заплатата за следващия сезон
- Активните потребители вече са над 400 000
- Поддръжник 7.0 е пуснат на седмата годишнина на ХТ. Достъпни са статистиките за конференциите, изборът дали да бъдеш предизвикван или не, краен срок за буукмаркнати играчи, възможността за пренебрегване на потребител в конференциите, коментари в книгите за гости, и т.н.
- Достъпни са класиранията за предишни сезони
- Опростени указания за мочовете - възможност за избор на стартовия състав от десет предишни мача
- Daniel Karlberg, Inter Sthlm, прави втория в историята дубъл в Швеция
- Швеция с мениджър Coach Mattias Olsson (wilmerx), Olsgårdens IF печели светоното първенство след 6-1 срещу Англия във финала
- Цените на трансферния пазар падат драстично през сезона

* Сезон 24 (2004/10/10)

- ХТ6.7
- Нов формат на Купата. Вече 32768 могат да участват в нея. Мачовете с реванши в полуфиналите и финала са премахнати. В тези фази мачовете се играят на неутрален терен
- Икономически промени - приходите за продадени билети, както и тези от спонсори се увеличават с 10%, бонусите за позиция в лигата са удвоени.
- Бъг в репортажите от мача относно атаките през крилата е унищожен
- "Зелените линкове" - уменията на и агресивността на играчите, духа на отбораи т.н. са превърнати в линкове, срещу които огромна част от ХТ-обществото протестират
- Румъния печели световното първенство за младежи след 3-2 на финала срещу Холандия. Швеция отпада в четвъртия кръг и остава в топ 8. Мениджърът на Швеция е Amr Noureldin (Noureldin), Black Eagle
- Броят на активните потребители достига 500 000. Номер
500 000 е joopieter от Белгия. Пет часа след като ХТ го обявява за 500 000-ния потребител неговата книга за гости е наводнена с над 5000 поздравления.
- ХТ-тийм отпразнува 500 000-ния потребител като се снима над ХТ-света. Снимаката се публикува на началната страница. Тя предизвиква нови вълнения поради факта, че бразилците имат маймуна в тяхната част от света. Маймуната е изтрита от картината дни по-късно. ХТ-обществото никога не спи...

* Сезон 25 (2005/01/30)

- ХТ-Швеция се разширява още веднъж, този път до 43668 отбора. Създадена е дивизия IX. Испания, Холандия и Швейцария се разширяват до същия размер.
- Важността на защитниците отново леко се увеличава
- Формулата за посещаемостта е променена. Настроението на феновете ще има по-малко значение от преди, размерът на фенклуба на гостуващия отбор също ще допринася малко за броя на публиката. Това цели да намали големите разлики между посещаемостта на различните мачове.
- Променена е и формулата за фенклубовете. Ефектите от крайните настроения са намалени, което означава например, че при отпадане от Купата последиците са по-малки от преди. Като цяло това ще допринесе до малко по-големи фенклубове.
- Всички цени за разширяване на стадион са удвоени.
- Новите отбори започват със 100 фена вместо с 500. Началният стадион е със 12000 места, вместо със 7000. Някои отбори започват със 100 фена и 7000-ни стадиони и понеже ХТ-обществото никога не спи се надигат гласове срещу тези случаи.
- Два нови вида тренировки - дълги пасове и защитни позиции. Тренировката стрелба ще е със около 25% по-ефективна от преди
- Приносът на бековете към атаките по крилата се увеличава при атакуващи и (особено)нормални индивидуални указания
- Вече е възможно членуването в пет федерации вместо в три
- Вече всички наддавания трябва да са в рамките на разумното за дадения играч. Това означава, че администраторите вече няма да одобряват размяна на играчи, тъй като трансферите на завишени цени не са разрешени.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Юни 01, 2005 07:51 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Ако има хора който се интересуват от Хетрик и правила мога да сложа за начинаещи - не че аз играя ама си ме кефи тая игра като гледам братото как си цъка :)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Сря Юни 01, 2005 09:23 
Dreammaker
Аватар

Ти кажи кога ще започне новият сезон! И защо, да му се не види, не ми дават отбор? Чакам вече 10 че и повече дни...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 02, 2005 10:59 

На мен ми отхвърли молбата и са не иска да ми приеме нова, дава error!!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Чет Юни 02, 2005 12:58 
"Евробоец"
"Евробоец"
Аватар

На Ро и Red or Dead искам да кажа, че най-вероятно не сте си попълнили "молбите" правилно, така да се каже. Аз всичко написах както трябва и след няколко дена станах член 8)

Тъй като и аз съм леко загрижен за сигурността си, скрих името и мейла, повечето така правят, защото има и бая хора, които гледат да те прецакат по един или друг начин.

Иначе отбора ми се казва FC Marica...по начина по който вървя с финансите, скоро и аз може да съм от бившите отбори в Хеттрик, стопяват се прекалено бързо и едва ли ще мога да си изпълна целите :roll: Но както и да е, и без това в Хеттрик съм за между другото :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пет Юни 03, 2005 05:33 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Ro написа:
Ти кажи кога ще започне новият сезон! И защо, да му се не види, не ми дават отбор? Чакам вече 10 че и повече дни...
Ro сезона започна преди 2 или 3 седмици така че има някаде 3 месеца докато свърши затова регни се пак и почвай !:)

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 1 от 100 [ 2995 мнения ] Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 100  Следваща

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми