Автор |
Съобщение |
DANTE
|
Заглавие: Ще подкрепите ли Левски в евромачовете му? Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 11:57 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Пускам тази анкета и пак казвам, 4е ако някой син фен гласува, веднага ще му сложим жълт картон. Анкетата е само ЗА ФЕНОВЕ НА ЦСКА!
на4и отговорите са да и не.
Условието е дали бихте подкрепяли левски, когато играе в евротурнирите, независимо срещу кого играе.....и понеже 4етох няколко поста, 4е ако играели срещу лацио сме щели да ги подкрепяме, а срещу рома - не....давам и трети отговор, който е за хората, които се влияят от това кой е противника на левски, а не, 4е левски играе и трябва да пада.
Аре да видим сега.
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 11:58 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
и ще ви помоля всеки да си каже как е гласувал, ако не го е срам или страх.
Аз съм ВИНАГИ против говедата, не ме интерсува с кой играят, те трябва да губят 
|
|
 |
|
 |
antilivski
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 12:10 |
|
|
аз винаги не съм ги подкрепял. понякога си казвам абе и те са българи, но след като развяха знамето на омразата и завинаги разделиха нацията ни, пове4е не съм се замислял. често и вие казвате дайте да не сме като говедата, да не правим като тях и т.н. но аз казвам на простотията с простотия...
|
|
 |
|
 |
gamberro
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 13:29 |
|
|
Никога, независимо срещу кого играе!
И ще ви кажа защо-samo заради лилaвите журналисти
Още ми кънтат ушите , когато уески игра на пролет мача с Ливерпул,по-точно когато гледа мача от близо с Ливерпул
То бива синя пропаганда и промиване на мозъци, но това тяхното няма граници
По едно време си мислех че света се върти само заради този мач
Това е всеки път
|
|
 |
|
 |
mandja
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 13:30 |
|
|
Ми като вие не стигате до такива мачове
|
|
 |
|
 |
KaziBoy
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 13:36 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 15:40 Мнения: 1074 Местоположение: София - с. Дървеница
|
Как пък не бих ги подкрепил. Това са клубни отбори и невиждам причина да се радвам на друг отбор освен на ЦСКА. С една дума - майната им.
_________________ 27 944 Стотинка за двулевка, но пък от сърце.
|
|
 |
|
 |
dodo_sf
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 13:45 |
|
|
Гласувах Никога, независимо срещу кого играе!
Аз съм срещу тях във всеки мач който играят - а това да ги подкрепям в евротурнирите ( само защото по една случайност сме от една и съща държава ) ми се вижда адски тъпо...
|
|
 |
|
 |
gamberro
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 13:50 |
|
|
mandja написа: Ми като вие не стигате до такива мачове Ти тъп ли си , луд ли си или имаш трудно детство? Да си чувал за 2 полуфинала за КЕШ и 1 за КНК? BLUEBOY написа: Майната ви и на вас 
Е това е пост
|
|
 |
|
 |
mandja
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 13:54 |
|
|
чакай,сега си говорим за медийна пропаганда.пробвай с мачове от последните години.А то по времето на ония мачове за които ми говориш червената пропаганда е било нещо нормално
|
|
 |
|
 |
gamberro
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 14:12 |
|
|
mandja написа: Аз съм ученик в 9 ФЕГ,а в свободното си време съм алкохолик и дефлоратор
Последния полуфинал е 1989г
Някъде там си родил
Откъде разбра какво е било тогава?
Вашия вожд голди добре ви промива миниатюрните мозъчета
mandja, Ти си пълен полуидиот, изобщо няма да се занимавам повече с теб
|
|
 |
|
 |
dodo_sf
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 14:13 |
|
|
mandja написа: А то по времето на ония мачове за които ми говориш червената пропаганда е било нещо нормално
Да бе, все едно да отречеш първите 4 КЕШа на Реал Мадрид, заради пропагандата от режима в който са живеели 
|
|
 |
|
 |
mandja
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 14:15 |
|
|
"пълен полуидиот"
ще ме разбиете.
Как съм разбрал ли?Ами чел съм.И не само синя литература
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 15:33 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
ок, коментирайте, но сините да не гласуват, 4е ще санкционирам.
|
|
 |
|
 |
Dian
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 15:44 |
|
|
Никога не бих ги подкрепял!!!Едно време съм викал за тях, но след знамето в Ливърпул никога вече  !!!
п.п.
Много дразнещо бе и когато играха с Галатасарай квалификации за ШЛ и 7 дни спорт всеки ден пишеше на първа страница "10 дни до великия мач";"9 дни..." и т.н., странно защо за никой друг отбор нямаше такива неща?
|
|
 |
|
 |
mandja
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 15:47 |
|
|
Пак казвам,защото не сте били на крачка от ШЛ,не сте играли напролет в Европа.нищо лично
|
|
 |
|
 |
Nuzzo
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 16:02 |
|
|
Зависи с кого играят. Тогава може и да, и не. Ако играе с Реал Мадрит ще съм за Левски. ЛЕЛЕЛ как ги мраза тия реал не е истина
|
|
 |
|
 |
Nixon
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 16:27 |
|
|
В моята компания има фенове и на двата отбора и винаги си ги подкрепяме и двата, а и въобще българските отбори в ЕКТ.
Накрая обявавяме, че и двата отбора са съставени от пълни некадърници  и вдигаме наздравица по този повод 
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 17:06 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
И Да и Не , според зависи и като по-горе Никсън и Нуззо !!1
Всичко крайно и прекалено ме отблъсква,израсъл съм от 25 години с мойте приятели повечето лескари и много гот си прекарваме ,като гледаме заедно мачовете !!!1 Ама да си слагам очила за да не гледам небето защото е синьо , е моля ви се  [/b]
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 17:23 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
 Зависи с кой играят , ако е с някой от мойте любими чужди отбори си викам за моя , Арсенал , Рома , Байерн Мюнхен , Барселона , или ако играят с отбор в който играе бивш наш играч съм за нашето момче , пример Леверкузен , Селтик , Леванте макар че не се е случвало да играят до сега , иначе като играят с Бешикташ , Беверен , Галатасарай , Челси , Ливерпул даже бях на мача в София в Г сектор и стисках палци за Левски , по принцип повече клоня за Левски и всички БГ отбори , аз съм голям радетел за нашия футбол !!!
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
gamberro
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 18:17 |
|
|
mandja написа: Пак казвам,защото не сте били на крачка от ШЛ,не сте играли напролет в Европа.нищо лично
И с Етър не сме играли скоро
|
|
 |
|
 |
Mlqko
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 19:13 |
|
|
Не съм гласувал
по темата:при мен няма възможен от тези отговори !
По принцип предпочитам да биете и се нервих за вас на мача със Стяуа.Но има моменти когато се радвам ,че падате !Примерно за мачовете ви с Галата се зарадвах ,че паднахте /т.е.ако имапе надежда след първия мач щях да съм за вас/ .И същия сезон с Торпедо-тогава също много се радвах!Защото "червените шампиони"
се предтавиха трагично докато втория ЛЕВСКИ направи рекорд с 6 мача без загуба /елиминира славия прага!/и се представи достойно с Ливърпул напролет!Е това беше защото играхте в твърде много уговорени мачове,но по принцип този сезон ЛЕВСКИ не заслужаваше да стане шампион.
Най-често - няма лошо да биете няма да откажа и да паднете.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 20:09 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Да, защо не? Нали сме Българи? винаги викам за тях
tova 4e sum bulgarin me kara da sum za tqh v ma4ove kato s galatasarai be6ikta6 mnogo iskah da biqt mangalite ot beveren ama qvno i ot Levski sa mangali taka 4e kvo da se o4akva
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
aggressive
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 21:40 |
|
|
bravo ,be,BULGARI
p.s. sujalqvam 4e ne pi6a na latinica,no v momenta mi e nevuzmojno
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 21:43 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
BLUEBOY написа: .......................... 
CENSORED !!!! ИМА ЛИЧНИ ЗА ТАЗИ РАБОТА !!!!
тони-мастер Пазители......
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Яну 29, 2005 23:45 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
НЕКС,
прати ми, моля те, разбивка на гласовете.
|
|
 |
|
 |
RedHeart®
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 30, 2005 02:08 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 14:53 Мнения: 127 Местоположение: София
|
HE
_________________ "Some people believe football is a matter of life and death. I can assure you it is much, much more important than that." Bill Shankly
Последна промяна RedHeart® на Вто Окт 25, 2005 13:58, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 30, 2005 10:08 |
|
|
Винаги съм против говедата.Радвам се на всяка тяхна загуба.Никога няма да подкрепям тоя цигански отбор.
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 30, 2005 23:45 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Когато играе БЪЛГАРСКИ отбор в Евротурнирите, винаги му стискам палци. Без значение дали е ЦСКА, дали е Локото, Марек или са говедата. Затова на въпроса ще подкрепям ли Уевски в Евротурнирите отговарям категорично - винаги са имали 100-процентовата ми подкрепа. Ходил съм и на мачовете им и ме е било яд, че все не им е достигало малко (или повече). Нещо (ходенето на мачовете им), което повече няма да се случи, защото на последния мач, на който бях и си съдрах гърлото да викам за тях, те пееха "Смърт за ЦСКА" и подобни глупости. Когато БЪЛГАРСКИ отбор продължава колкото се може по-напред в Европа, това са класификационни точки за цялото ни първенство, това е репутация, това е реклама. И не на последно място - това е гордост, че БЪЛГАРСКИ отбор е сразил чуждестранен. Но като гледам 50-те % върли противници на Уевски, само едно ми идва на ум - "Надежда тука всяка оставете".
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 31, 2005 00:35 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Е, т'ва е всяка година и някак не ме успокоява мисълта, че точно тогава се е случило, когато аз съм бил на стадиона. Освен това, когато малоумните скинарчета от нашата агитка започнат с такива глупости на някой мач, повярвай ми, нерви ме мноо яко. Не е ли време да започнем да се мразим само когато играем за първенство?
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 31, 2005 01:15 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
За мен има значение, с кого играят. Ако са мачове за ШЛ със сигурност съм против тях, понеже ми се ще ние да се абонираме за там, пък и парите от там не са малко.
иначе за мача им с Беверен бях за Левски, даже го бях играл на еврофутбол, но като ги видях как играеха ми беше доста смешно.
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
|