Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми

Автор Съобщение
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 21:56 

Винаги се изхвърля като чекия на мокър пясък..
Я кажете колко бяха гробарите днеска? :oops: :lol:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 21:59 
просто минава
Аватар

rora написа:
Момчета, защо сте в винаги в екстремна позиция - или "да" или "анти". Не бързайте в преценките, съвсем добронамерено. Невинни, виновни - вкараха ни в подлата схема на Батков, Вуцов, Марков и останалите доносници и наглеци.
И не удряме по тях! Опомнете се! Какво значение има вътрешен грешник, ако не го е направил нарочно. Дори делото му да е извършено от алчност или или глупост. Сега не е време да се караме. Жалко.

браво точно за това апелирам и аз
и пуснах темата не защото съм против Дучето а за това че по другите теми се заговори много за него
иначе си права сега трябва да сме повече отвсякога единни и не се делим на Г ,Б,B,A сектори
НИЕ СМЕ ЦСКА

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 22:01 

От онези ден Дучето вика "50 000 гневни мъже"
Днеска "Мъжете са в сектор Г!Сектор Г е тука."
:grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 22:37 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Аз съм за Дучето!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 22:38 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

получих бележка от ЗАПАДНИЯ ФРОНТ (WEST FRONT ) с текст
Ей лайнар говедо е майка ти!
ТОЯ Е ГОВЕДО !!! 100 % :[/b]

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 22:41 

Кво разбираме ние ********* -семкаджии. Тоя е "истински армеец" :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 22:43 

CSKA_red стегни се бе брат, който и да наречеш "говедо" в тоя форум, ще получиш такава бележка, че и по-злобна... пий една бира и се успокой. Забелязал съм, че тук е много разпространено хората с по-различно мнение да бъдат обявявани за говеда, пример - naturalen...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 22:45 

Тъпото е,4е няма кой да застане на мястото на ду4ето защото вси4ки са със него заради пари4ките които замазват покрай него...ще трябва да му търпиме глупостите и изцепките още дълго време :?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 23:35 

Дайте една алтернатива за неговото место?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 23:48 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Алтернатива няма, всички го знаят това много добре...обаче всеки си плюе

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Юни 14, 2008 23:57 
Образцов съфорумец
Аватар

Krissto написа:
Аз съм за Дучето!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 00:43 
Мъмрене
Мъмрене
Аватар

Абе кво против Дучето бе... я у лево.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 09:30 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Не ве просто .. ако някой има нещо против ДУЧЕ .. ПРАВО В ОЧИТЕ !!! Тука по форуми може всеки да си се изказва ... ако нещо не ви харесва в ОЧИТЕ!!! Само ще вметна че ако не е Дуче щяхме да сме като Марек...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 09:53 

KOBAKA, позволи ми да не се съглася с тебе! Много хора са му го казвали в очите и просто вече ходят в А сектор или В, са съжаление повечето НЕ идват въобще. Просто, защото се умориха да повтарят едно и също. Принципно е все едно, и да са съгласни и да не са... за момента положението е такова, на тях не им харесва и са решили проблема кардинално, просто не идват! Лошото е, че ние вместо да обединяваме, се разделяме коренно в позициите си. Тези, които са отпред и решават да отправят техни послания, не искат да чуят другото мнение, а пък примерно нито ти, нито Дучето сте по-големи ЦСКАРИ от мен, нито пък аз от Вас.
Предполагам и ти не си успял да спиш поне няколко дни от това, което ни се случи. Така, че всички еднакво ни боли за ЦСКА!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 11:09 
просто минава
Аватар

знаете ли защо Говедата са ЦИГАНИ
Защото може и да се бият помежду си но когато каузата е Лефски са единни

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 11:23 

Ае Дучето полудява ли,или вече е полудял ?! Вика "Вън Томов,Вън Жеваго" !!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ЖЕВАГО БЕЕЕЕЕЕ !!!!!! ТОЙ ЧОВЕКА ИСКА ДА НИ СПАСИ,ДА НАЛЕЙ ПАРИ,ТОЗ ВИКА "ВЪН" !!!!!!!! Няма логично обяснение тоз човек ! Кво иска той ся - кой да ни е собственик !? Не щеме Божков,не щеме Томов,Митал не го щем,Гришата имал малко пари... ********* !!!!!! ОЛЕГ ДЕРИПАСКА НЯЯ ГО ИСКАТЕ ЩОТО ПЪК ИМЕТО МУ БИЛО СТРАННО !!!!!! КОЙ ???? ТЕ ЗА ЦСКА ПОНЕЖЕ СА НА ОПАШКА ВСИЧКИТЕ....

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 11:28 

bobandur написа:
Ае Дучето полудява ли,или вече е полудял ?! Вика "Вън Томов,Вън Жеваго" !!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ЖЕВАГО БЕЕЕЕЕЕ !!!!!! ТОЙ ЧОВЕКА ИСКА ДА НИ СПАСИ,ДА НАЛЕЙ ПАРИ,ТОЗ ВИКА "ВЪН" !!!!!!!! Няма логично обяснение тоз човек ! Кво иска той ся - кой да ни е собственик !? Не щеме Божков,не щеме Томов,Митал не го щем,Гришата имал малко пари... ********* !!!!!! ОЛЕГ ДЕРИПАСКА НЯЯ ГО ИСКАТЕ ЩОТО ПЪК ИМЕТО МУ БИЛО СТРАННО !!!!!! КОЙ ???? ТЕ ЗА ЦСКА ПОНЕЖЕ СА НА ОПАШКА ВСИЧКИТЕ....

И аз съм на същото мнение :!: :!: :!:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 11:28 
Маниак
Маниак
Аватар

:grin: Чета, че на дневен ред е смяна на Дуче! Няма как да е друго, тъй като сме на път да изгоним всички и последен който ще ни остане за гонене е Дучето. След това обаче ще се наложи да намерим и изберем негов заместник. Това въобще не е лесна задача, имайки предвид милионите желания, на милярдите ни фенове! За това с колегите се събрахме и се опитахме да опшем качествата, които трябва да притежава идеалният цесекар, за да е достоен да заеме поста председател на Клуба на привържениците на ЦСКА София.

1. Да обича ЦСКА повече от всичко на света!
2. Да е от ЦСКА!
3. Да не е от друг отбор освен ЦСКА!
4. Да умее да обединява различните групи привърженици на ЦСКА!
5. Да носи яко на пиене и ядене!
6. Да може да си казва(изпсува) позицията ясно, без да могат да го прекъснат.
7. Да може да псува поне половин час без да се повтори!
8. Никога да не псува!
9. Да може да убие 20 говеда само с поглед.
10. Никога да не посяга на по слаби от него!
11. Да може да погълне 20 бири за 1 час, без да се напие!
12. Никога да не пие, все пак е еталон за подражание!
13. Винаги да е облчен добре, но никога да не сваля фенартикулите на ЦСКА.
14. Да е фотогеничен, за да се снимат с него останалите привърженици.
15. Да е навсякъде!
16. Да оказва помощ на всеки, който го помоли за това!
17. Да е наказал поне 10 говежди знамена, 1 000 шала, 234 шапки и 140 фланелки, но никога да не е нападал. ТОЙ единствено защитава ЦСКА!
18. Да говори на всички езици в света, да не е расист!
19. Задължително да е бял!
20. Да защититава майка България, както би защититавал ЦСКА.
21. Никога да не слага България пред ЦСКА, България да е над всичко за него!!!
22. Да разбира много от политика, да е начетен, с богата обща култура, но да е аполитичен.
23. Да е избиран винаги за депутат, но да се е отказвал от тази си длъжност всеки път!
24. Да иам тялото на Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер като са били млади. Да не остарява!
25. Да помага на хората да не остаряват!
26. Да е богат!
27. Да финансира отбора и хореографиите.
28. Да не е придобил богатсвтото си по нечестен начин!
39. Сам да построи стадион за 200 хиляди и да го пълни на всеки мач, дори на тренировките.
40. Когато поискаме да водим градивни дискусии.
41. Да е неотлъчно от отбора навсякъде с него, никога да не издава служебна информация злепоставяща ЦСКА.
42. Да не спестява истината, дори и тя да злепостави ЦСКА!!!
43. Да има невероятно чувство за хумор!
44. Да може да лекува!
45. Никога да не се подиграва на по-слабите, дори и това да са говедата!
46. Винаги да се подиграва с говедата.
47. Да е спал с над 1 000 жени, но никга да не е изневерявал на жена си!
48. Да може да прави магии.
49. Да може да влезе на терена и да вкара гол, винаги когато путките на терена с продали мача!
50. Да е против турци, педераси, цигани, да е толерантен и разбран!
51. Да има своя телевизия, радио, вестник и сайт, но да не печели от това!
52. Да организира екскурзии навсякъде, за всички мачове на цена не по-голяма от 0 лева и 0 стотинки!
53. Да е готов да почерпи всеки цесекар винаги, по всяко време, на всяко място!
54. Да е абсолютното добро!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 11:30 

Честно казано не е много трудно да надъхваш 3 000 ядосани фена. Но един лидер, какъвто е шефът на фенклуба, трябва да има и ред други качества - най-вече поне малко дипломатичност... А последните изяви на Дучето са си доста спорни и не виждам с какво точно помагат на клуба.

ИзображениеИ дори и сърцата да спрат И душите ни да отлетят С червено шалче в ръка Тук ще бъдат и нашите децаИзображение

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 11:42 

незнам дали са спорни или не но го боли за ЦСКА и си спомнете преди него колко се пълнеше г сектор и сега

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:15 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Дучето към полицаите: Арестувайте Томов вместо феновете!

Председателят на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето бе късно снощи пред Първо райнно полицейско управление, за да съдейства за освобождаването на арестуваните 56 привърженици на "червените".

Както Ви информирахме снощи, органите на реда задържаха запалянковци на "армейците", които бяха застанали пред сградата на БФС на ул. "Иван Асен II". Те бяха натикани в три полицейски буса, а някои от тях бяха и сериозно бити. В крайна сметка само двама от феновете изкараха нощта в ареста.

"Никой не е посягъл на полицаи. Видяхте го записа. Блокиране на улицата е едно, а да натоварят в една кола 30 души, когато е за 6 души... Не е редно да псуват тези момчета на майка, не е редно да ги бият", каза на полицаите Дучето.

"Никой не е искал да руши, никой не е искал да прави проблеми. Има един човек, който трябва да арестувате. Един човек и проблемите ще изчезнат. Този човек се казва г-н Александър Томов. Ние псувахме комунистическата партия именно, защото Томов е комунист", допълни шефът на организираните привърженици на ЦСКА.

Без коментар... НАЙ ГОЛЕМИЯ

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:28 

KaziBoy, покривам изискванията, имам и други качества:

1. Винаги съм прав, а хората срещу мен винаги грешат.
2. Дори случайно да не съм прав, което е невъзможно, но ако все пак се случи, въпреки всичко аз съм моралния победител в спора
3. Знам абсолютно всички песни, които агитката ни някога е пяла, във всички варианти на текстовете, и ги пея съвършено вярно. За изпълнението си на "В село Подуене" съм печелил Пирин Фолк.
4. Възпитан и почтен човек съм, и никога не бих нападал публично ръководството ни, каквото и да е направило.
5. Лично метнах бутилката в лицето на Лупи, педала му с педал :evil:
6. Никога не бих разделял публиката ни по какъвто и да било принцип.
7. Всичките семкари ше пратя у Малашевци, и всички селяни на село, мамичката им... тия дето идват и не пеят - в трудово-певчески лагер, а такива с по-малко от 30 мача годишно където ги видя с червен шал директно ги застрелвам...

Къде да пратя CV?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:40 

А аз кат не мога да идвам в София,а само на гостуванията в Варна ?! Това по-малко фен ли ме направи ве ! Ма и вие се забрайхте вече !!!!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:40 

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ПЛЮНКИ ТАКИВА , ДУЧЕТО Е НА СЕКТОР Г И НА ВСИЧКИ ОТ ЦФК! НИЕ СМЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ И НИЕ СИ ГО ИСКАМЕ! НИЕ КОИТО ПЕЕМЕ НА ВСЕКИ МАЧ, КОИТО ХОДИМ НА ВСЕКИ МАЧ В ПРОВИНЦИЯТА! ДУЧЕТО НЕ ВИ Е ШЕФ НАЛИ? ТОГАВА КАКВО ИСКАТЕ ОТ НЕГО? ДА ПЛАТИ 50 АВТОБУСА ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА И ДА ГИ МОЛИ ДА ИДВАТ? ТОЙ СИ ГО КАЗА МНОГО ТОЧНО - "НЕ ОЧАКВАХ ДА СМЕ ПОВЕЧЕ, ТЕЗИ ДЕТО ГИ БОЛИ ЗА НАШИЯ КЛУБ СА ТУКА"! ИЛИ КАКТО КОБАКА КАЗА ДА РАЗДАВА КЕБАБЧЕТА И БИРА ЛИ? ТЕЗИ КОИТО НАИСТИНА МИЛЕЯТ И ЖИВЕЯТ ЗА ТОЗИ КЛУБ БЯХА ТАМ И ЩЯХА ДА СА ТАМ И ПРИ -20 ПО ЦЕЛЗИЙ.

Съжалявам, че го написах с главни букви, ама вече се дразня от някакви си смешници дето незнаят една песен, не са си вдигнали гъза за нито едно гостуване дори и до Дупница и Благоевград дето са на един ********* разтоянтие и плюят Дучето, дето организира рейсове за жълти стотинки само и само да сме повече! Еми плюите си глупаци, който и да е на неговият пост ще го плюетe, защото трябва просто да си изкарате злобата на някой!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:41 

bobandur не разбра ли, че се шегувам бе брат?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:48 

Добре че се шегуваш,но много други хора говорят същото,но насериозно ! И затова реагирах така . Иначе спок :) Оидох на гостуването на Моряците в "клетката"-беше супер,само дето повечето не знаеха текстовете на песните,а само мелодийте ! Аз бях на мач на ЦСКА за 2-ри път,а си знаех текстовете ( ест без БГ варианта на "You'll never walk alone",която направо ме изуми,а аз я почнах на английски :lol: ). Ще бъде така и тази година с/у Спартак ( особено) и с/у Моряците. И в тоя момент съжалявам,че ЦСКА не е от Варна-стадиона всеки път щеше да се пръска ! И без Дучето смятам,че ще сме по-добре !

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 12:59 

bobandur написа:
Добре че се шегуваш,но много други хора говорят същото,но насериозно !

Точно с това ми беше закачката ;)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 13:04 
Маниак
Маниак
Аватар

:grin: Поклон, съчетан с няколко респекта и едноминутно кораво мълчание, най-коварвото на което съм способен. :worship: 8) :thmbup:

Човек, нямам абсолюно никаква идея къде може да се пращат CV-тата. Мосля че за сега това не е нужно, тъй като Дуче все още е на власт и все още няма да се прави преврат. Има много хора преди него за гонене, като почнем от Костадинов, Гарибов, Стефанов, ще върнем за малко Орманджиев, че да можем да го махнем отново, бай Добри домакина, Стойчо и т.н. Ох, отлпеснах се, та по темата... Най-добре е да се насочиш към Светия Синод, Ваикана, Олимп, Мека, Забраненият град, въобще всяко едно място за което се предполага, че има възка с боговете. Защотото точно такова нещо ни трябва, смъртните хора не вършат работа, а докато чакаш процедурата по канонизиране спокойно може да усъвършенстваш уменията си. Никога не се знае кой какви претенции ще предяви! Дерзай и успех!
:grin: :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 13:19 
просто минава
Аватар

Уест Фронт той може да е на сектор Г,но ЦСКА не е на сектор Г.И това го разберете най-сетне.ЦСКА е на всеки един фен който носи ЦСКА в сърцето си.Има хора които не са в Г,но ходят на повече мачове и подкрепят повече отбора от много седящи в Г.А да не би нашите привърженици в Ню Йорк да са по-малко ЦСКА-ри от тия в сектор Г?Но,какво се говори навсякъде?ЦСКА,това е сектор Г.Дучето вчера каза сектор Г е тук а другите ги няма.Това са пълни глупости.Ако не половината,то 1/3 от хората вчера бяха от А и В сектори/доста от тях познавам по физиономия/.Ти ми говориш за НФК на ЦСКА.Айде сложи си ръка на сърцето и кажи,бяхте ли всички членове на митинга?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Юни 15, 2008 13:36 

KaziBoy, в твоя пост най-после съзрях истината! Истинското зло, което от години пречи на ЦСКА, човекът, отговорен за всички раздори! Замисли се, кое е общото, което е присъствало в управлението на всички ръководства в последните години, които толкова плюем? Бай Добри! Разкрихме го! Заради него сме недоволни от всички ръководства, всички собственици, заради него има недоволни от Дуче! Той е змията, която съска, докато ние пеем! Подлата твар, която изпра анцузите с джобовете навън! ВЪН!!! ВЪН БАЙ ДОБРИ ОТ АРМИЯТА!!!

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 2 от 16 [ 462 мнения ] Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща

Начало форум » Администрация и Архив » Архив » Архив големи теми