Автор |
Съобщение |
CSKA_ZavInagI
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 09:59 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
rommel написа: испания сега още 100 години ще чакат следващата си титла а на немците не им дреме те ще имат в близките 20 години поне 4 финала
И в тея 4 финала , ако играе Балак , нито един няма да спечелят !!!  Той на финали е голем късметлия 
_________________ !!! Ц С К А !!!
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 10:44 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Важното е,Че Леман си отива вече.....само това да е ползата на Маншафта,стига...!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:20 |
|
|
Испания са един от най-силните отбори в момента, може би в света дори. Но пак Краси, не можеш да не признаеш, че съдията ни резна, даде фал при чист гол за немците и не даде дузпа за нас.
|
|
 |
|
 |
ARGENTINKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:25 |
|
Регистриран на: Съб Апр 05, 2008 19:45 Мнения: 498 Местоположение: Пловдив
|
Наистина си прав,но и немците не показаха кой знае каква игра,особено първото полувреме бяха трагични-правили са и по-добри мачове,все едно не бяха те...Ако съдим по вчерашната игра,Испания заслужаваха повече 
_________________ Сашо Тунчев- "Сигурен съм, че един ден отново ще облека червената фланелка!"
FOOTBALL`S FOR GIRLS!!!TRY RUGBY
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:26 |
|
|
Еми с тоя Льохман  за треньор какво искаш... ние дори с Клинсман, че е "специалист" играехме къде, къде по-добре.
|
|
 |
|
 |
Super Pippo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:42 |
|
Регистриран на: Сря Окт 04, 2006 22:35 Мнения: 3107 Местоположение: У кръчмата под масата
|
Гол на немците? Аз такова нещо не видях.
А Леман като игра с ръка извън наказателното? А простата маймуна Балак колко пъти му спестиха 2-рия жълт?!
Едно голове положения нямаха тъпите дойчовци, Испания ги смачка по всички параграфи и се насра да изпуска. Не виждам изобщо какво има да се коментира. Германия даже не заслужаваше да е на финал
_________________ high all the time
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:46 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
CRiStiAn0^17 написа: Ако Торес играе,Испания няма шанс да вкара гол 
да си ми жив и здрав, моето мом4е....глеедай си там кристиан4о и останалите и не се ръгай при големите батковци...
мога само да поздравя Испанците.. Смазаха вси4ко живо по пътя си....4ак яд ме хвана, 4е вси4ки изглеждаха толкова жалки срещу тях...
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
Super Pippo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:49 |
|
Регистриран на: Сря Окт 04, 2006 22:35 Мнения: 3107 Местоположение: У кръчмата под масата
|
Сан Икер и Шави бяха разликата на тва европейско...
_________________ high all the time
|
|
 |
|
 |
ARGENTINKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:51 |
|
|
На мен пък самото Евопейско не ми хареса много-много.Очаквах повече от самите отбори,малко бяха настървените мачове...
_________________ Сашо Тунчев- "Сигурен съм, че един ден отново ще облека червената фланелка!"
|
|
 |
|
 |
galya_stz
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 12:53 |
|
|
аз като гледах мачовете от групите и си викам, че ще е доста скучно европейско, но финалите смея да твърдя, че бяха доста интересни 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:09 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
DANTE написа: мога само да поздравя Испанците.. Смазаха вси4ко живо по пътя си....4ак яд ме хвана, 4е вси4ки изглеждаха толкова жалки срещу тях...
Как смачкаха Италия?
|
|
 |
|
 |
Lloyd Banks
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:16 |
|
|
Всякак 
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:22 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4565 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
Италия не ги надиграха в нито един компонент на играта... късмета беше изцяло с тях, иначе щяха да са си заминали далеч преди края на редовното време 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:28 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Lloyd Banks написа: Всякак  Дузпи?
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:43 |
|
Регистриран на: Пет Мар 31, 2006 13:41 Мнения: 832 Местоположение: София
|
_________________ Единственият вариант да се подкрепи ЦСКА е на стадиона!
|
|
 |
|
 |
Sequenz
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:50 |
|
|
********* ако се хване на бас , че когато вкара гол тогава ще се подстриже , то горкия ще му стигне до под кръста косата , най-смешния нападател
|
|
 |
|
 |
pentagram
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:51 |
|
|
Аз бих добавил и Биската Швайнщайгер, играх да получи картон в мача на 4 коефициент, а той не можеше да ходи  Цял мач съм го псувал тоя бездарник, как може на финал на европейско първенство да играе в темпо "А" група.
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:54 |
|
|
Бе добър е бе. Млад е и на финала му бе напрегнато.
|
|
 |
|
 |
Sequenz
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:54 |
|
|
Добър е колкото е и красив хаха
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 15:58 |
|
|
Надявам се да не ти дреме колко е красив, бухахахах....нали не си от феновете на Кр. Роналдо? 
|
|
 |
|
 |
Sequenz
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 16:24 |
|
|
се едно не ме знаеш , че си падам много по кристианчо 
|
|
 |
|
 |
Pavlovo Front
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 16:54 |
|
|
Знам, знам 
|
|
 |
|
 |
danny83
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 17:09 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 13:40 Мнения: 627 Местоположение: sofia
|
Честито на Испанците!!!!Много хубав футбол раздвижен бърз с едно докосване.Заслужиха си титлата.Тая година стана страшно Евро
|
|
 |
|
 |
ARGENTINKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 17:14 |
|
|
 това скучно европейско?????Много яко???? 
|
|
 |
|
 |
Vel Drag
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 17:20 |
|
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 20:36 Мнения: 4565 Местоположение: на 50 км от "Армията"
|
Интересно какво му беше скучното... по-добър футболен форум не помня кога съм гледал
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 17:28 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Германия плати за глупоста,която направи в мача.Игра 15 минути,нападаше и пресираше противника и спря.Позволи Испания да си разиграва дълго и да търси бързо Торес,така стана и гола,за който вина има и Леман.Просто трябваше да си остане на вратата и тогава нападателя щеше да бие или да играе за дузпа,която смешния съдия нямаше да свири.Немските халфове слаби,та се късат.
Все пак честито на ШАМПИОНИТЕ,но на Световното нямат шанс.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
niki_p
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 19:46 |
|
|
Абе, това не е вярно, че трябваше да си остане на вратата. Торес го минаваше Лам. то си се виждаше. Изобщо последните мачове Лам го разминават като стой, та гледай. Ако си беше остамал на вратата, оня пак щеше да я набримчи и то още по безапелационно. Според мен даже закъсня с излизането, защотото Лам беше тръгнал да го блокира Торес с идеята Леман да излезе и да я хване, ама нашия се позабави.
Жалко за германците. Много исках да спечелят това първенство, ама последните два мача си бяха определено лигавщина. Имаше хора, дето цяло първенство нямаха един силен мач. Е, например, тоя ХитцлсБергер е супер слаб според мен. 80 % от пасовете му са назад, а другите 20 ги бърка, адски статичен е, а и в защита не смее да направи едно по сериозно единовборство.
Последна промяна niki_p на Пон Юни 30, 2008 20:00, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
Sequenz
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 19:49 |
|
|
Къде видя Ш в името на Хитцлсбергер ,това че коментатора е АКОРАТЕН си е негова грешка 
|
|
 |
|
 |
niki_p
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 19:59 |
|
|
Еми, незнам. Аз не се бях заглежда в името му. Все си мсилех, че е Hitzlsperger, aма нейсе.
ПП: А, иначе, колкото и наивно да звучи, мисля, че и немците имаха своите шансове. Вярно е, че испанците играха по-добре, ама тоя прехвален съдия не свири чиста дузпа за игра с ръка. Неволно, неволно, ама онова си беше супер некадърно изпълнение от защитника, не знам, кой точно беше и можеше да се свири и дузпа. Другото тъпо е,ч е в края на мача при едно меле в наказателното на Испания свири фал, какъвто според мен нямаше, а оня Гомеш тамън да я вкара. Аз гледам малко тенденциозно на нещата де, ама се пак това е.
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 30, 2008 20:34 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Всъщност време е тандема Льов и Клинсман да даде път на сериозни треньори,които да върнат немския футбол на върха,където му е и всъщност мястото!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
|