DANTE написа:
Бербатов никога не ми е харесвал като футболист...няма нищо общо с ЦСКА...ясно е, 4е тук беше дете още и като го сриташе някой селяк и той подвиваше опашка...
но после не израстна както би израстнал един голям футболист...може би такова ни е времето и такъв ни е футбола, но за мен той не е нищо пове4е от дарън бент или някой от този среден калибър...ако играе сам в МанЮ ще вкара и 40 гола на сезон, но с Рууни и Тевез според мен няма да може да направи нищо и просто ще гледа как ония ти4ат и няма да може да държи на темпото...
Предполагам, 4е още в следващия кръг ще вкара...или хайде да не е срещу 4елси, но в по-следващия и веднага ще гръмне пресата, 4е е гений...та не се притеснявайте за него...засега фактът, 4е великия САФ го е привлекъл му държи солидно задника и каквото и да праави в следващите два-три месеца, все ще си е най-обсъждания...
после ве4е ако не се справя, тогава ще се срине много бързо и даже и във Фулъм няма да се оправи....
Аз май нямам любим игрови стил, що се отнася до даден играчи. При мен сякаш коректността на терена и фактори като връзка с България играят най-голяма роля дали да имам симпатия към даден футболист.
Бербатов успява да прогресира с всяка следваща стъпка - беше много важен играч за Леверкузен, но започна да блести в още по-голяма степен в Тотнъм, сега при дяволите може да постигне още много..засега се е напасвал към всяка голяма лига. Дано тази контузия не е проблем. Съгласен съм относно САФ, но вярвам, че няма да изпадне в дупка..
А в ЦСКА той тепърва има време да остави още по-голям отпечатък.