Автор |
Съобщение |
Mike Bibby
|
Заглавие: ЛУКОЙЛ АКАДЕМИК В ТУРНИРА НА УЛЕБ Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 21:53 |
|
|
Не знам доколко ще ви е интересна тази тема, но мисля, че си струва да следим представянето на ЛА във втория по сила турнир по баскет в Европа. Групата е много тежка, но ЛА вече се доказа в този турнир и няма от какво да се страхува. Успех, момчета!
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 21:56 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
Успех, много трудно ще им е след като даже и днес не можаха да тренират в залата дето посрещаха мангала от форумата
Дано направят нещо, много се надявам.............
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 22:01 |
|
|
Дано, ама нещо тия мизерници от сайта на улеб са оплескали лайвскора и сега ще трябва да се следи само по радиото. Пфу! 
|
|
 |
|
 |
MetatroN
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 22:02 |
|
|
Водиме с 5 точки все още.
ЕДИТ. Дайте някакъв линк за директно следене на резултата 
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 22:23 |
|
|
Еми в сайта на улеб: www.ulebcup.com. Обаче днеска нещо нашия мач не излиза, не знам защо, скапана история. За друг линк не се сещам. Иначе на почивката водим с 10 точки.
Последна промяна Mike Bibby на Вто Ное 08, 2005 22:32, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
MetatroN
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 22:25 |
|
|
И аз слушам Гонг, но те пускат по минута-две на всяка четвътрина. Да им имам и прякото предаване. Иначе в гуугъл нищо не намерих, а по по-големите заложни сайтове дават по 2-3 мача, но от другите, нашият никъде го няма 
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 22:59 |
|
|
Ех, академици, защо така, бе момчета? Уф и кога най-сетне наште ще се научат да не трупат нарушения за отрицателно време? 
|
|
 |
|
 |
MetatroN
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 23:14 |
|
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 23:21 |
|
|
КОШ В ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА НА ЛАМОНТ! 87:85 ЗА ЛУКОЙЛ АКАДЕМИК! ААА, УМИРАМ СИ ОТ КЕФ, ЧЕСТИТО, МОМЧЕТА! ЕВАЛА НА НАШТЕ ЗА ДУХА!
|
|
 |
|
 |
MetatroN
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Ное 08, 2005 23:27 |
|
|
|
 |
|
 |
Stuffa
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 14, 2005 17:09 |
|
|
Утре е втория мач от групата: Lukoil Academic vs. Alba Berlin
Мачът е от 19 часа в Зала "Универсиада". За съжаление няма да мога да отида да подкрепя ЛА 
|
|
 |
|
 |
mlado
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 14, 2005 17:20 |
|
|
Лукойл мисля че ще се справят с тея Алба Берлин. Даже може да ги отнесат с разлика. Да знаеш дали ще ги дават по някоя телевизия 
|
|
 |
|
 |
Stuffa
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 14, 2005 17:37 |
|
|
Явно мачът не е от 19 часа
ТВ България 18:15 Баскетбол: “Лукойл Академик” – “Алба” (Берлин), среща от турнира за купа УЛЕБ – пряко предаване
|
|
 |
|
 |
emil_mlo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 14, 2005 17:58 |
|
|
Айде аз ще ида да дам едно рамо на пичовете от Правец  . Миналата година добро представяне направиха и само тия Белгиици ги изпуснахме тяхната .... Ма няма значение нали, фен съм на баскета и Лукойл от много време ме радват. Жалко за нашият отбор, защото миналата година беше доста добър, но случва се...
|
|
 |
|
 |
mlado
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 15:36 |
|
|
След мача, който изиграха Лукойл снощи срещу Алба(Берлин) 108-88 вече имат две победи и са начело в групата.Ето пълното класиране:
1- Лукойл Академик
2- Арис
3- Еуфони Бри
4- Вентспилс
5- Адеко Естудиантес
6- Алба Берлин
|
|
 |
|
 |
Stuffa
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 16:31 |
|
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 17:57 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
А по ТВ ще предават ли някой техен мач като миналата година?
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
Stuffa
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 19:17 |
|
|
Този вчерашния го даваха по сателитния канал - ТВ България 
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 20:23 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Пак добре, имам го, но кога е следващият?
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 20:30 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1937 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
Академик наистина правят много добро впечатление. Тази година ще стигнат далече. И добре, че играят в УЛЕБ, а не в Евролигата, поне имат повече шансове да стигнат по-напред в турнира. САМО АКАДЕМИК. Продължавайте все така момчета !!!
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 22:45 |
|
|
Нямам думи за мача срещу Алба, просто нямам думи. Подписът ми казва всичко! Но истината е, че целият отбор игра невероятно! Кениан Уийкс - исттински звяр, когато навлезе във върхова форма никой в Улеб няма да може да го спре. Дейвид саймън - отличен център за стандартите на Улеб. Тодор Стойков - истински лидер, невероятно е израснал в последно време, раздаваше магически пасове, ЗВЯР! Симеон Найденов - може би най-добрият sixth man в Улеб в момента. Чековски - много важни тройки в началото, които дадоха тласък на мача. Бойко Младенов - каквото можа направи момчето, успя да озапти донякъде Станоевич. Абе въобще, супер отбор имат Академик в момента и супер колектив, което е най-важното!
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 23:19 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
И СуперТити 
|
|
 |
|
 |
Mike Bibby
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 16, 2005 23:28 |
|
|
Тити ми беше много смешен като караше на българо-сърбо-английски, но вчера наистина успя да изненада немците с ролята, която изпълняваше Тошко Стойков. Освен това много правилно се съобразяваше с петицата, която пускаше треньорът на Алба, въобще тактически отличен мач за Тити.
|
|
 |
|
 |
Mancho United
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 17, 2005 09:42 |
|
|
|
 |
|
 |
Duke
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 17, 2005 22:40 |
|
|
Следващ мач на ЛукОйл  Вторник, 22 ноември срещу ЮБ Бри (Белгия), дано ги смачкаме 
|
|
 |
|
 |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 17, 2005 22:46 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1937 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
Ще го дават ли 
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
Duke
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 19, 2005 10:56 |
|
|
Разбира се, или по канал "България" или по "Канал 1". Ще съобщат непосредстено преди мача
|
|
 |
|
 |
MetatroN
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 21, 2005 11:59 |
|
|
Белгийците с разгромна победа в първенството си. Дано да не е лош знак. Трябва им скъсаме шортите на нефаворитите, за да може да си позволиме 1-2 загуби срещу Арис например. Мразя въртележки, пък и Лукойл са достатъчно мощни, за да си осигурят класирането без драми в последните секунди на последния мач.
|
|
 |
|
 |
Duke
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 21, 2005 14:45 |
|
|
Сега след като Смит се върна трябва да ги смачкаме
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Ное 21, 2005 15:47 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
Брайънт Смит отново в Лукойл???????
И кога ще е следващия мач утре ли? Ако да ще го дават ли някъде?
От това което гледах срещу АЛБА Берлин, Лукойл ги разпукаха по всички параграфи и странното е, че почти не дадоха борбата под коша, което е основна слабост на всички български отобри (без Л.А. с Пи Ел), а Ламонт беше феноменален. Сега съставът е много по-балансиран, а новите попълнения ще ги видим колко ще покажат качества.
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
|