Автор |
Съобщение |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 06:13 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
номер едно за мен отдавна при жените е Кими....ах как сма4ка оная прехвалена скелетарка Мария Шарапова на финала в Маями...направо я разката.....
мъже не гледам, щото там или са нееекви гейове, или играят сервис-мрежа.....
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
Nuzzo
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 09:37 |
|
|
Мисля че сега настъпва ерата на тениса-американците основават някаква лига в стил НБА, както се знае тия отвъд океана знаят как да правят шоу. Това ще доведе до много деца който запленени от тениса поднесен като страхотно шоу ще се запишат да го тренират.
Има и вероятност тази лига да се превърне в втори АСЛ където американците загубиха милиони.
След малко ще постна отборите и играчите. Само ще кажа че Сесил Кратанчева ще играе в един отбор
|
|
 |
|
 |
drum3el
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 13:11 |
|
|
Хуан Карлос Фереро 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 13:19 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19853 Местоположение: СОФИЯ
|
Мен от жените ме кефи Маги Малеева и СЕСИЛ!А от мъжете Анди Родик!
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 16:55 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Аз имах един любим тенисист и той вече не играе  Великият малък Майкъл Ченг!
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 17:03 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Пийт Сампрас беше фантастишен тенесист.Двубоите му с Андре Агаси бяха класика
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 17:06 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Тук пак сме на различно мнение с Хироуса, ама какво да се прави... Сампрас не можех да го понасям, беше ми голям калитко, все ги целеше едни линии... А като го гледах как си оправя кордажа на ракетата между разиграванията, с тая специфична муцунка с изплезен език, направо ми идеше да си счупя телевизора 
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 17:16 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Ти гледай колко титли и победи има,а не какво прави на корта.Хората помнят само успехите.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 17:39 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Абе, не съм сигурен, че е ДОКРАЙ така това с помненето и хората... Затова Шумахер ВИНАГИ ще го плюя - защото печели много пъти с мръсни номерца или просто с опасно каране, което често води до инциденти. Ама да не отиваме в друга тема...
|
|
 |
|
 |
aggressive
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 19:36 |
|
|
незнам какво е,ама има нещо ,което не мога да понасям в тоя федерер...вярно е много добър и всичко,но незнам.аз съм скромна фенка на Марат Сафин...а,да и на Тим Хенман...колкото и да е къц горкичкият...а и медиите в англия на всяко негово отпадане(особено за wimbledon)го правят на нищо
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 04, 2005 22:38 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
В момента символът на тениса е Роже Федерер. Най-комплексния играч, който съм гледал. Надявам се да продължи да играе така дълги години и да няма контузии, защото той наистина се отличава от другите. Няма значение съперника или настилката Роже все ги мачка, а на всичко отгоре ми се струва, че не е пределно мотивиран като играе. Може би му трябва по-голямо предизвикателство, за да покаже още повече класа.
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
The Son of Odin
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 13, 2005 07:13 |
|
Регистриран на: Чет Фев 17, 2005 12:10 Мнения: 640 Местоположение: Българска Армия
|
В последно време гледам много тенис и ме кефи много
Федерер ми е любимец от Wilbeldon когато стана шампион
Някой знае ли кога има Уимбълдън ?
Няма ли тази година ?
_________________ "От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА"
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 28, 2005 20:32 |
|
|
Тая Каратанчева ме разбива.Немога да повярвам че успя да бие Винъс Уилямс.Вече сичко може да стане.Дано се класира и за 1/4 финалите 
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 28, 2005 20:41 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Тя на колко години е? Чух, че май на 15... Всъщност, на колкото и да е, невероятен успех! Браво на нашето момиче!
|
|
 |
|
 |
ernesto
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 28, 2005 22:00 |
|
Регистриран на: Съб Авг 14, 2004 12:55 Мнения: 2180 Местоположение: София
|
този мач беше супер странен, после Винъс е казала, че никога не била чувала за Каратанчева и изобще не знаела как играе, а пък Сесил играла много силно. Иначе Сесил има ужасно слаб 1-ви сервиз,т.е. почти не го вкарва и взимаше повечето геймове на Винъс с пробиви  , което си е още по-голям успех. Иначе беше много смешно,
защото и двете пъшкаха и стенаха на корта, като че ли ще раждат
Все пак предпочитам мъжки тенис или поне.... Шарапова да гледам 
_________________ РЕД БЛЪД Drug Me, Natural Vitamin C Drug Me With Your Sleeping Pills Drug Me With Your Crossword Puzzles Drug Me With Your Magazines Drug Me With Your Fuck Machines All Fake, Fuck It Away
|
|
 |
|
 |
tonick
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 28, 2005 22:43 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Вто Мар 01, 2005 11:36 Мнения: 1631 Местоположение: VARNA
|
Абе всичко хубаво, ама ме боли или врата., или очите от толкова въртене.
_________________ Формата е временна, класата - вечна!
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 11:28 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Не знам вие как го виждате, но според мен Сесил влиза в големия тенис. И то през парадния вход. Затова не виждам как може да загуби осминафиналния мач с Еманюел Галиарди (Швейцария). Давай, Сесил, с теб сме!
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 13:18 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Браво Сесил! Смачка швейцарката и е на четвъртфинал! Там ще трябва да се справи с Дементиева или Лиховцева. Мамоу, колко се радвам! Напред, Сесил!
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 13:29 |
|
|
Евала на наща продължава да мачка  Напред към полуфиналите 
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 15:06 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
 Браво на Сесил , евала на това 15 годишно момиче , , четвъртфинал на Ролан гарос си е уникално постижение !!!
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
perlsite
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 17:29 |
|
|
Мдам.. ще играе с Лиховцева (16-та), което е много по-добрия вариант, тъй като Дементиева беше поставена 4-та в схемата, а пък нашето момиче тази година вече би веднъж Лиховцева
Малии чакам с интерес финала 
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 20:03 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
|
 |
|
 |
perlsite
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 20:47 |
|
|
Чак уникално постижение... Не си спомням но май на Малеева беше най-доброто постижение в женската ранклиста N:4 ?!?
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 29, 2005 22:22 |
|
|
Бе са Сесил като вземе Ролан Гарос ще я изпревари 
|
|
 |
|
 |
The Son of Odin
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 30, 2005 05:39 |
|
Регистриран на: Чет Фев 17, 2005 12:10 Мнения: 640 Местоположение: Българска Армия
|
(1) Roger Federer (Switzerland) 6 6 6
(14) Carlos Moya (Spain) 1 4 3
_________________ "От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА"
|
|
 |
|
 |
niki_p
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 20, 2005 08:48 |
|
|
Жалко за Сесил на Ролан Гарос. Днес започва Wimbledon и тя заедно с Маги играят(Пиронкова спечели два мача в квалификациите но отпадна в третия). Мисля че при добро желание и двете могат да се класират доста напред. Маги играе с/у Асагоя(Япония), както междудругото ще играе и с/у нея за отборното първенство(ще прощавате ама ми се губи имет.....фет къп ли или не6то там).
|
|
 |
|
 |
RED_STEFAN
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 21, 2005 09:55 |
|
|
от мъжете най ми допада Роже Федерер а от жените естествено Каратанчева дано направи подобно представяне на Уимбълдън каквото направи на Ролан Гарос.
|
|
 |
|
 |
niki_p
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 22, 2005 08:05 |
|
|
Честито! Магдалена и Сесил продължават в следващия кръг след. Сесил ще играе срещу Шарапова(тя не спечели ли турнира миналата година) и се надявам да играе като а Уилямс.
|
|
 |
|
 |
aggressive
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 23, 2005 21:03 |
|
|
Сесил я биха като тъпан...
по-изненадващото беше как моята некадърна слабост Тим Хенман за пореден път се издуни пред своите за Wimbledon 
|
|
 |
|
 |
red_dragon
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 23, 2005 21:38 |
|
|
|
 |