Автор |
Съобщение |
NERON_BG
|
Заглавие: отг. Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 19:38 |
|
|
Самата писта не е толкова голям проблем,но инфраструктурата около нея е сложен момент.Пътища,хотели,заведения,болници - това ще е трудно да се направи.
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 12, 2009 16:23 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Честита първа победа на Марк Уебър,дано продължи да кара така добре.Маса отново доказа,че в момента е водещия пилот за Ферари.Браун вече започват да изпитват трудности и трудно ще задържат първото си място пред Ред Бул.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 15:14 |
|
|
как така само аз видях от първото повторение, че маса го удря нещо по главата?
аз гледам на 19 инчов монитор, а тия гледат на неква огромна плазма и не видяха какво стана!
ps са не се знае и кой е бил 
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 16:55 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Дано всичко с Маса е добре и да продължи да кара.Ферари има нужда от него за да стане 3 при тимовете.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
|
|
 |
|
 |
CeltiC MaN
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 22:33 |
|
|
Дано догодина вече няма никакви инциденти и малшанс , и Маса най-накрая вземе титлата , която е доказъл , че заслужава .
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 25, 2009 23:05 |
|
|
първо нека се молим да оцелее
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7084
пс аз не разбрах как тая пружина беше във въздуха?
тя пада от колата на баричело, която е поне десетина секунди преди маса, как е отскачала толкова време от земята?
|
|
 |
|
 |
TEO651
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 09:25 |
|
|
Най-важно е здравето на Фелипе в момента.
Пожелавам му да се възстанови напълно !
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 10:41 |
|
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 16:19 |
|
|
********* късметлийската победа за мулата,но и това го има в спорта.И браво за Кими,че изведе отбора си на 3 място.Браун вече сериозно изостават от съперниците си и трудно ще задържат водещата си позиция.Жалко за Фетел и Алонсо,изгубиха важни точки.
|
|
 |
|
 |
TEO651
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 22:04 |
|
|
Отборът на Рено беше дисквалифициран от следващия старт във Формула 1 за Гран при на Валенсия в края на август, след инцидента с откъсналата се гума на Фернандо Алонсо в Унгария днес. Съдиите отсъдиха, че ситуацията е била достатъчно опасна и налагат наказание. Това означава, че Алонсо няма да кара пред собствена публика в Гран при на Европа.
Спечелилият пол-позишън Алонсо започна добре надпреварата на "Хунгароринг" и водеше в началото, но отпадна след като механиците не завиха добре предната му дясна гума по време на първия стоп и тя излетя опасно извън пистата. Първо се откъсна и обтекателят на джантата. Испанецът се добра до бокса и продължи, но няколко тура след това се прибра в гаража.
Съдиите обвиниха Рено, че са нарушени няколко точки от правилника и съзнателно са пуснали Фернандо на пистата с проблеми с гумата му. Изявлението на стюардите гласи:
"Рено съзнателно пуснаха кола номер 7 да напусне бокса без един от капаците на гумите да е в правилната позиция, което може да значи, както и се случи, че има проблем с болта на джантата. Знаейки това, те не предприеха никакво действие за спиране на колата или за уведомяване на пилота, дори и след като той се свърза с тях, вярвайки, че е спукал гума".
Според стюардите действията на отбора на Рено са в разрез поне с две от правилата за безопасност. Рено имат право да обжалват.
Рено потвърди, че ще обжалват решението на ФИА. Отборът е подал документите си, както и таксата от 6000 евро за обжалване, като се очаква изслушването да се състои по време на лятната почивка.
След състезанието представители на екипите на Рено и Ред Бул бяха привикани при стюардите на пистата, заради другите няколкото инцидента от днес. Също така излезе и анализ на карането на Кими Райконен от старта до първия завой. Стюардите решиха да не налагат наказание на финландеца.
Проблемът при Ред Бул пък бе забавянето на Марк Уебър в бокса, което за малко щеше да причини сблъсък с Кими Райконен. По последни данни екипът на Ред Бул е бил смъмрен за невниманието си. Това е вторият подобен инцидент след като в Германия преди две седмици, Фетел бе пуснат от бокса доста рисковано.
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 26, 2009 22:41 |
|
|
|
 |
|
 |
Fen_don
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 22:05 |
|
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 22:25 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 23:18 |
|
|
Последна промяна He3HaeH на Сря Юли 29, 2009 23:22, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
dIVAKO
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 29, 2009 23:19 |
|
|
Велик! много съм доволен че отново ще го наблюдавам!
|
|
 |
|
 |
Sunset
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 01:15 |
|
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 20:14 Мнения: 3760 Местоположение: София/Ботевград
|
Мачкаааааай! Отново ще се гледа формулата! Голям си, Шумка, голям си!
_________________ Кyр за политкоректната линия на форума!
|
|
 |
|
 |
TheSpecialOne
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 01:17 |
|
Регистриран на: Пон Авг 25, 2008 13:48 Мнения: 2100 Местоположение: София
|
Тоя сезон е МЕГА-тъп.Но само заради Шумахер ще го гледам сега..
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 01:20 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
Не знам, ама целия свят ще гледа формула... ********* рейинга ще има... а имаха проблем със зрителите в Испания... е сега няма да имат 
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 05:25 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7993 Местоположение: Червения североизток
|
Това е все едно Господ отново да слезе на Земята...Великия се завръща ...!!!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 09:22 |
|
|
|
 |
|
 |
DiMiTaR BeRbAtOv
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Авг 03, 2009 22:31 |
|
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 12:24 |
|
|
|
|
 |
|
 |
BlackRock
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 12:33 |
|
 |
"Евробоец" |
 |
|
|
Жалко... той е ненадминат в този спорт.
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 12:36 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7993 Местоположение: Червения североизток
|
През последната седмица-две се видя,какво означава Шумахер за този спорт---само заявката му за участие обезпечи бъдещето на този спорт,който я беше зациклил яко...страха от явяването на Великия обедини всички негови съперници...  !Не успя да се пребори със здравословните си проблеми,но дори и така се видя,че той е НАЙ-ВЕЛИКИЯ В ТОЗИ СПОРТ!!Невероятен е ...
|
|
 |
|
 |
TEO651
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 12:36 |
|
|
Деба толкова се зарадвах като каза че се връща а сега 
|
|
 |
|
 |
BlackRock
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 12:51 |
|
 |
"Евробоец" |
 |
|
|
Краси,
той е вече на 40 години - мисля, че това би му попречило да бъде този, който беше преди.
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 12:55 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Ами още повече...дори и на 40 и контузен,както се оказа,евентуалното му връщане предизвика такава паника сред конкурентите му и старите му врагове,че просто ми стана кеф....ей,това страха си е голямо шубе!! 
|
|
 |
|
 |
BlackRock
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 13:01 |
|
 |
"Евробоец" |
 |
|
|
ами така е - той е велик... В спорта малко хора са имали по-голямо значение от него..Може би единствено Джордан..
Жалко, обаче, че се състезаваше за гадните жабари.
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 13:03 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
КЗШуми бе! 
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
BlackRock
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 12, 2009 13:05 |
|