Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Общи » Развлечения / Хоби

Автор Съобщение
 Заглавие: Сериали
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 19:35 

Правя тази тема защо другата с филмите много се разводнява.Та нека тук разискваме сериалите :D Стана голям спор между Туин Пийкс и Изгубени...Аз почнах да го следя изгубени и вече си свалих и изгледах няколко епизода.Първоначалното ми мнение е, че сериала е повече от добър, но засега ще се въздържа от по цялостен коментар.Интересно ми е от сериалите-комедии кои са ви любимите.Вмомента гледам и първия сезон на Джоуи(продължението на приятели) и що-годе ме радва.Стане ли въпрос обаче за комедия - една бие всички - Женени с деца :!: Тва просто кърти от всякъде :grin: Та да ви чуя какво мислите... 8)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 19:49 

Сега пускат Алф по БТВ от 18 часа!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 19:57 
вдига купата
вдига купата

АЛФ е класика според мен при комичните сериали. Приятели също...макар, че там има много повече освен комичните елементи. Женени с деца, Ало ало и други подобни са готини, но и малко глуповати. Едно време имаше предаване Часът на Уорнър и там пускаха Step by step. На мен ми допадаше и този сериал.
В момента следя Lost, BSG, Stargate SG1&Atlantis i Joey...В колибката пък си свалям всички научнопопулярни сериалчета които са преведени. Специални поздрави за екипа отговарящ за поддръжката на сайта...

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 20:02 

Алекс за кой сайт става въпрос и какво ще рече абривиатурата BSG??Иначе за АЛФ много се ядосвам, че ще е от 18.00 - малко са хората, които по това време са си у тях!Иначе си прав, че примерно Женени деца е глуповато - но нали за това е комедия...Как да не се смееш на тъпотийте на Бънди :grin: примерно

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 20:09 

Алф наистина е велик сериал!Добре,че го пускат пак!Чудих се кво чакат още,но можем да признаем,че е добро попадение на БТВ!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 20:14 
вдига купата
вдига купата

BSG=BattleStarGalactika-най-високобюджетния сериал излизал до момента.Чиста и неподправена фантастика :grin: .

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 21:09 

Точно тая тема ми трябваше за да се похваля че от понеделник до петък от 18:00 до 18:30 съм закован пред ТВ-то :grin: Прочетох за 1 седмица 4-те книги(аз ги имам 6-те и съм ги чел многократно) ,ама няма начин да изпусна сериала ! Как се хиля с книгите - направо си представям на ТВ-то - пуканки ,фастъци,бира и ЧЕТВОРНА ДОЗА СМЯХ ( и бельо :oops: ) :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 21:47 
гледа мача
гледа мача

Женени с деца, Ало ало, фолти Талерс, това са любимите ми чуждестранни смешни сериали.
А от българските, Тя и той, и естествено Клиника на 3-тия етаж.
Ал Бънди рулсссс.
От сериозните сериали ме кефят няколко.
Хамелеонът, 24, В името на родината, и този за Наш Бриджис по ГТВ (там играе ли Ледения Стив Остин).
Ренегат също беше доста сполучлив сериал.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 22:12 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Оо много интересна тема!
Поздравления за автора й! :wink:
Ами май на всички вече е ясно кой е сериалът на сърцето ми-Туин Пийкс! То е нещо уникално само по себе си,велико,от него можеш да научиш страшно много неща-бе моята Библия! Линч е гений няма спор!
От комедийните сериали любими ми са Приятели,Малкълм,Алф!
Кефя се адски много и на Сексът и градът-в него има също много истини!
Започнах да гледам Изгубени и наистина ме заинтригува,но все още съм на твърде ранен стадий,за да кажа цялостно мнение!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 22:47 
Dreammaker
Аватар

Всяка вечер, към 02.00 :grin: си лягам, дърпам дългия кабел на слушалките, пъхам се под юргана и гледам задължително поне два епизода на "Приятели". За пореден път си го пускам сериала и не мога да му се наситя... От продължението му - "Джоуи", съм изгледал досега каквото е излязло - Първи сезон и от втори до 12-13 епизод включително. Пускайте инфо тук, ако забележите нов епизод по торентите!

За "Изгубени" си написах мнението в темата за филмите. Тип "сървайвал", нищо общо с "Туин Пийкс", залага на съвсем различно създаване на емоциите. Затова и няма да ги сравнявам повече. А оная гавра с Мери Тук и пръстена в първи епизод няма да им я простя :?

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Съб Яну 07, 2006 23:04 

Стра6на тема браво :clapping: ...
Един е сериал1т,който обужавам и с1м много 6тастлива от факта ,4е той е б1лгарски:"МОРСКА СОЛ"...няма толкова отка4ено и сладко с16тество като Tаня :friendly:
други сериали,които си струват за мен и са си класика са:"Алф" и "Приятели"...колкото до "Женени с деца"- не ми допада особено...струва ми се малко глуповати41к...
От по-сантименталните и сериозни сериали фаворит ми е "Кр1г1т на Долс1н"
А за "Секса и града" спор няма 4е е велик...поне за мен :grin:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 00:07 
вдига купата
вдига купата

Тони, сайта за който говорех е http://kolibka.com/...оттам гледам всичко преведено. Има само научнопопулярни сериали от които най-искрено препоръчвам Космос на Карл Сейгън. Както за YNWA ТП е Библия, така и за мен този сериал е всичко което може да се опише с думи за света и вселената около нас. Следващата серия на Джоуи ще излезе чак март месец, така че за този сериал ще трябва да потърпите...Изгубени започва отново да се излъчва на 11 януари когато излиза 10 епизод на втори сезон. За повече подробности следете http://subs.unacs.bg/ib/index.php. Това е форума на пичовете които правят субтитрите.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 12:23 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

За мен Бригада си е номер 1 при сериалите :)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 12:50 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Хм..този Бригада така и не съм го гледала,но има страшна музика! :D

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 13:23 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

"Васко да Гама от село Рупча","Баш майсторът","Дунав мост"-какво ще кажете?В първия сериал имаше една,дето се къпеше по 17 пъти на ден,говеда вземете пример. :idea:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 14:33 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Дунав мост ми беше определено много интересен,но тогава бях малка и не осъзнавах много от нещата,а се радвах на детските щуротии..Има много мсисъл и послания в него

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 14:49 
Dreammaker
Аватар

"Бригада" определено е култов!
Тоя тип от "Изгубени", Лок-играещият-си-с-ножове, определено ме радва. Като реализъм ловът на глиганите си беше абсолютна шега, но идеята е важна - лудото к.пеле тръгва с нож да коли глиган!
Много грим отива в тоя сериал, това не ми хасерва... Твърде е напудрен. И като заговорихме за предвидимост - веднага разбрах, кой е бил закопчан с белезниците, които хлапето намери както и успях да предвидя доста от действията на героите.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 14:52 

1.АЛФ
2.Али Макбил
3.Приятели
4.Стъпка по стъпка
5.Семейство Симпсън
Е т'ва са мойте любими сериали....ама Алф си е номер 1, добре че пак тръгва :)))) Помня че като малка исках да си имам Алф за домашен любимец и на майка ми й беше супер трудно да ми обясни, че това е просто филм :)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 17:09 
вдига купата
вдига купата

Ро, тези елементарните неща ти ги подсказват сценаристите. В Lost има няколко основни въпроса... Каква е връзката между хората попаднали на острова?Как да се измъкнат оттам? Какъв е островът? Кои са другите? Какво представляват странните явления случващи се там? За всичко друго сценарситите ти подсказват през цялото време...Има и още въпроси, но те възникват по нататаък, чак втори сезон:)

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 18:17 

"Дързост и Красота" е най-якия сериал няма равен само се моля да му доживея последния епизод :cry: (в действителност го гледам сериала :grin: )

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 21:33 

От филмите които ще въртят отново по телевизията ми харесва само "Фоути Тауърс".

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 21:45 

Определено най-якото филмче си е женени с деца.Малкълм също много ме кефи :P Няма такива семейства просто :lol: Иначе аз преди мноо зяпах тия латиноамериканските сериали ама отдавна не съм се заглеждал понякой.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Нед Яну 08, 2006 22:46 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Хахах да и аз "когато Rock`n`roll-ът" беше млад гледах Чиста кръв,Три Съдби,Джовисна ахаха.. ама вече супер яко ме изнервят! :x

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 00:30 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Фолти Тауърс е супер здрав. Въобще английските сериали са най-бруталните... хаха :grin: :grin: Мноу са добри. И Ало Ало и Фолти Тауърс са супер!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 04:45 

Адски много обичам сериалите !! Поздрави за овтора на темата !!
Любимите ми сериали са "Friends" и "Joey" !! "Бригада" също е култов!
Други сериалчета, който също много обичам да гледам са "Алф", "Женени с деца", "Ало Ало", "Фоути Тауърс"... абе адски много са... но предпочитам комедийните сериали !!

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 11:03 
Маниак
Маниак
Аватар

Хич ги необичам сериалите, приятелката ми постоянно гледа някакъв по телевизията и поради това съм в час с проблемите на кого ли не. Много ми е мъчно за хората които попаднаха на един остров и никой не ги търси, а нещо иска да ги претрепе всичките. Там има една мацка с бели дънки, които вече незнам си колко седмици на острова остават снежно бели, е не точно но пък все още са поразително бели. Нямам идея какъв препарат е използвала преди да тръгне на път, но удря в земаята всички които се рекламират.
От Събота започна нов сериал по Нова - "Трева" почна много обещаващо, ще видим, а и най-накрая да пуснат нещо като за мене :mrgreen:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 11:18 
вдига купата
вдига купата

Кази, в останките на самолета доколкото си спомням бяха намерили много неща. Може да са имали подръка някой Ариел или белина :lol: ...Там една негърка се грижи за прането и колкото и да ви е чудно дори този факт е взет впредвид. Само че това става ясно в сериите които започват през втория сезон....а за снежнотата на дънките...ми все пак в тропически остров са...въздуха е кристално чист...не се намират в центъра на София :lol:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 11:51 
Dreammaker
Аватар

А какво ще кажеш за косите на жените? Изкараха една седмица и си им бяха като току-ще слезли от самолета :grin: А ако се мият само с вода от океана, нали се сещаш какви стават? А през първата седмица друга вода нямаха освен минералната... Както и да е - гледам си го сериалчето, дърпам само по 4 епизода, че нямам място за повече :wink:

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 12:05 
вдига купата
вдига купата

Хах Ро...ми нали намират остатъци в самолета. Там имаше доста неща...Мисля, че имаха шампоани или сапуни. В крайна сметка наистина това е малък недостатък, който обаче е поправен във втори сезон. Няма да споменавам как точно, но всички тези подробности там ги разрешават. Плюс това те не са чак толкова време на острова. В първи сезон мисля, че са два или три месеца...не си спомням точно колко.
Пропуски могат да се намерят във всеки един филм или сериал. Стига да ги търсиш....твърдя, че в този специално те са сведени до минимум.
Ро, поне харесва ли ти сериала дотук...като изключим моментите които спомена.
P.S. За водата още в първите серии се реши проблема. Ти до коя си стигнал. Мисля, че още на втората или третата серия откриват извор навътре в острова.

Върнете се в началото 
 Заглавие:
 Мнение Публикувано на: Пон Яну 09, 2006 12:14 
Dreammaker
Аватар

Ааа, не, извора го откриват в 5 серия и в 6-та се пренасят там половината. Преди това не можеха да носят вода за къпане от извора, защото едва успяваха да натоварят достатъчно за пиене. Нали затова се преместиха.
Но започвам да "навлизам" в сериала, харесва ми.

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 1 от 35 [ 1040 мнения ] Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 35  Следваща

Начало форум » Общи » Развлечения / Хоби