Автор |
Съобщение |
Sakis
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 21:26 |
|
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 22:46 Мнения: 1941 Местоположение: В на майка му у п--ката :D
|
За незнайния войн - Ти телите, кириЕ! 
_________________ [b]ТРИЖДИ АПРОПО БАЙКО ТЕЙ ПАТАКЛАМА ДРЪТИО БОЙКО БОРИСОВ ДАГОЕВА[/b] [b]HORSEDICK.MPEG[/b] [b][color=red]31 номер 1![/color][/b]
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 21:27 |
|
|
|
 |
|
 |
vl_man
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 21:42 |
|
|
Аз съм Владо от София, живея в Младост... Слушам всичко без опера и класическа... Играя като халф в Тимок (Брегово) от тази година и затова пропускам доста мачове, миналата не съм пропуснал и един  Обичам футбола, баскета и спорта като цяло. Обаче най-много си обичам ЦСКА !
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 22:54 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Изгледах 1 прекрасен филм и отново съм тук за да псувам пубер-цървуло-алкохоликос-педеракис-сакис. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 23:00 |
|
|
кой филм бе?
я в темата за филми препоръчай неколко, че тука да не се карат.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 23:04 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Ми братле...1во са пубери и второ аз имам около 3 000 филма.Кой да препоръ4ам? Требе да пишем цела нощ. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 23:18 |
|
|
брат, кажи некой смислен.
не си падам по безсмислените американски помий.
първвия който ти идва в съзнанието, като се замислиш за качествен филм 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 23:45 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Котка върху горещ ламаринен покрив.Шедьовър.
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 28, 2008 23:49 |
|
|
вече се сваля 
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 29, 2008 20:04 |
|
 |
легенда |
 |
|
|
Може и-Звездите на Егер.Днес го ка4иха в Замунда.
|
|
 |
|
 |
ultras_as23
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 01, 2008 18:11 |
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:45 Мнения: 1036 Местоположение: Oranjestad,Aruba
|
айде стига толкова за днес! 
_________________ На италианска земя,14 юли 2016г.: 234 милиона € - ЦСКА 1-2.
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 20, 2009 23:51 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
Регистриран на: Пон Юли 31, 2006 10:21 Мнения: 1865 Местоположение: sofia
|
Тая тема съм я пропуснал ...
Чета тук и ми се пълни душата с радост - 16, 17 , 20, 22 ,25, 33 ( станаха ли 6? - можете да ги пробвате !) - все отбор юнаци сте , да сте живи и здрави ! А аз като се замисля след Маниака и преди Гумата ( ей не съм го виждал от 86-та  ) съм от най-старите дето са се разписвали тук ...
Иначе - на 43 отскоро , Кози РОК , уж инж. а по неволя какво ли не вече , Женен ( пак отскоро) , съвсем Здрав ЦСКА-р  , софиянец , почти в центъра (Вазовия отново - слава на Бога!) , винаги готов за веселба , трудно се сприятелявам , но съм екстроверт и толерантен . След ЦСКА най-много обичам съпругата си и рока след 1965 ( след мен ) . Не обичам да меря чувства и заслуги , а също и не плащам Данък Обществено Мнение . Не си спомням да съм се предавал ... И да предам Ц С К А !!!
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 10:00 |
|
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 14:58 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Машинен - МФ, АДП , АМ ако не си ги превеждаш - на лични ! Никога не съм работил по специалността по разбираеми причини ... 
_________________ Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава. — Атанас Буров
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 15:35 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
Брей, аз съм същото - АДП, едно към едно 
_________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам.
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 16:35 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Да , пич 1:1, ама с двайсетина години разлика ...  Искаш ли да се сменим ?  Ти си вече , а аз отдавна не съм инженер АДП !  И при все това аз не проклинам съдбата си !
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 17:15 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
|
Като ни гледам сега нивото, може и да си по-подготвен от мен. Тепърва ще избирам дали да се занимавам с това или да се насоча към нещо по-доходно.
Но си прав, че не трябва да съжаляваш 
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 21:46 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
ЗА подготовката и нивото - съмнявам се - все пак 17 години са ! Без практика всичко се забравя ! Почти не си спомням съпромата ( но си имам таблици , така , че ми е лесно), трансформациите на Лаплас , макар да ми бяха любима "сламка" за изпита по ИГМ вече са безвъзвратно погребани под прахта на миналото , а за ОНАДП и дума да не става ! Виж КИАПМ и сега да ми дадат да правя проект ще се справя - Слава на Боян Бонев ...! С МЕ съм все още на Ти , ТММ също ще е наред .Тва е - общо взето вече трябва да поспестявам титлите ... 
|
|
 |
|
 |
CarTmaN
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 21:49 |
|
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 22:26 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Като ти чета подписа и се сещам за встъпителните думи на проф . (тогава доц. все още ) Л.Петрушев на първата ми лекция изобщо - МА 1 :"... Колеги искам да ме чуете внимателно - ако искате да станете истински инженери- колежките могат да не слушат - трябва да свикнете да ходите до лактите в масло ... А вие колежки не се заблуждавайте - Жена инж. няма..."
|
|
 |
|
 |
CarTmaN
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 00:50 |
|
|
Цитатът е на проф. Иван Панайотов от СУ, уникален образ. Преподава Методи в Археологията. Това е нищожна частичка от безкрайното му творчество.
|
|
 |
|
 |
Tamoto
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 01:01 |
|
|
Мечопух аз не виждам какво нередно има!Аз уча в ТУ-електроника ,но с основата,която ти се дава можеш да отидеш да работиш и в областта на софтуера!  Пък и никога не знаеш,на къде ще те отвее живота!
|
|
 |
|
 |
mecho puh
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 08:55 |
|
 |
Пазител на славата |
 |
|
|
Основата ?!?!? Ех тая основа ! И аз така си въобразявам до ден днешен , че тя е причината да подхождам смело и аналитично към всеки проблем , без капка колебание , но ако знаете колега колко много практика трябва дори за елементарни на пръв поглед работни задачи ! Основата наистина е важна доколкото човек има нужда да си изгради алгоритмично мислене и този модел е част от ситемата на обучение на бъдещия инж.
А иначе прехода - електроника -> ИТ е напълно естествен , кажете ми как се прави подобен с кадър като мен - никакви познания в електрониката , никакви и в хард- или софтуера ? Трудно поради което и неособено смислено ...
|
|
 |
|
 |
UNITED
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 17:54 |
|
Регистриран на: Чет Авг 19, 2004 16:40 Мнения: 1869 Местоположение: БАТЕ Борисовата градина
|
Понеже ми поставиха пейсмейкър може да се наложи да пропусна някой мач,но с хомо подхуенес съм на линия.
_________________ Аман от хомоси,аман от троголдити,БЪЛГАРИЯ какви са тези мозъци промити?
Сектор факоп ни дели,аз съм ШАМПИОН,а лузър си ти.
Къв си и за кво се бориш,кой те е питал?Джадия ли си ти или съединител?
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 21:51 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
|
Пацолине, пази си здравето. Добър, лош - ти си един от нас 
|
|
 |
|
 |
Tamoto
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 23:08 |
|
|
mecho puh написа: Основата ?!?!? Ех тая основа ! И аз така си въобразявам до ден днешен , че тя е причината да подхождам смело и аналитично към всеки проблем , без капка колебание , но ако знаете колега колко много практика трябва дори за елементарни на пръв поглед работни задачи ! Основата наистина е важна доколкото човек има нужда да си изгради алгоритмично мислене и този модел е част от ситемата на обучение на бъдещия инж. А иначе прехода - електроника -> ИТ е напълно естествен , кажете ми как се прави подобен с кадър като мен - никакви познания в електрониката , никакви и в хард- или софтуера ? Трудно поради което и неособено смислено ...
Е прочел си повечко книжки,то принципно ако разчиташ на тия неща дето ти ги говорят на лекциите,най-много като кандидатстваш за работа да се скъсат да ти се хилят! 
|
|
 |
|
 |
ForzaBeroe
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 17, 2009 13:17 |
|
|
Казвам се Иван и съм от Стара Загора. Част съм от агитката на Берое, но от много малък съм фен и на ЦСКА. Пожелавам ви успех в борбата за титлата, въпреки че според мен се изпълзна.
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 17, 2009 13:27 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
roshaviq jabok
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 17, 2009 21:55 |
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 16:53 Мнения: 505 Местоположение: под масата
|
В сайт за запознанства ли съм попаднал?
Иначе за мене-скоро ще навърша 21 годинки, май попадам в графа "пубери".Понастоящем съм студент в Англия,но горе-долу половината време от годината съм си в Младост,София.Освен ЦСКА харесвам Нюкасъл и Нотингам от чуждестранните отбори,а освен футбола следя изкъсо тенис,снукър и кеч  .Пороци в мене колкото щеш,начело с  ....
_________________ само ЦСКА
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 22:49 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
dimobs написа: Харесвм Ман Ю и Ливърпул.
А челси и арсенал?
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
|