Автор |
Съобщение |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юли 03, 2009 23:03 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
А, добре 
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
Mu6Ra7a
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 01:03 |
|
|
Е ако харесваше Арсенал, трябваше и Тотнъм 
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 01:25 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
Е явно не си пада по лондонските отбори 
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
NERON_BG
|
Заглавие: :) Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 17:47 |
|
|
Някои тук проявиха любопитство - да го задоволим частично:
На 36 год съм,през последните 7 живея извън Бг,ако изключим 2008-ма,когато имах наблагоразумието да се върна в София.Харесвам красивия футбол,фен съм на Ман.Ю,Реал Мадрид и Борусия Дортмунд.Засега толкова,ако имате въпроси - на л.с. 
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 18:42 |
|
|
|
 |
|
 |
Mu6Ra7a
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 18:48 |
|
|
Е казал е - красивия футбол 
|
|
 |
|
 |
He3HaeH
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 18:53 |
|
|
харесва го, но не му е фен 
|
|
 |
|
 |
NERON_BG
|
Заглавие: отг. Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 20:30 |
|
|
не бих казал,че съм от сектор Г,което не означава,че съм говедо,както се изразявате повечето тук.  да кажем,че съм фен на ДЮШ на Червено знаме - така приема ли се?:)
|
|
 |
|
 |
ARGENTINKA
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 22:33 |
|
Регистриран на: Съб Апр 05, 2008 19:45 Мнения: 498 Местоположение: Пловдив
|
Аз пък искам Спас Делев да се регне и да каже нещо за себе си 
_________________ Сашо Тунчев- "Сигурен съм, че един ден отново ще облека червената фланелка!"
FOOTBALL`S FOR GIRLS!!!TRY RUGBY
|
|
 |
|
 |
Mu6Ra7a
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 01:05 |
|
|
Спас Делев не говори за себе си ...
Очаква се всички да знаят за него 
|
|
 |
|
 |
PepeR
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 17:58 |
|
|
Тая тема не съм видял, но иначе пиша тук от по-отдавна. На 29 години съм. Самоопределил се фен на ЦСКА. Често в различните години различни отбори са ми симпатични, но в сърцето ми има място само за един, който истински обичам и това е ЦСКА. За себе си нямам какво толкова да казвам, харесвам се като човек и това е най-важното за мен.
_________________ Ico Stoichkov prezident ,prezident!!! ale ale, ale aleeee aleeee aleeee
|
|
 |
|
 |
ultras_as23
|
Заглавие: Re: Кажете нещо за себе си Публикувано на: Нед Апр 13, 2014 21:35 |
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:45 Мнения: 1036 Местоположение: Oranjestad,Aruba
|
Тъп Прост Глупак 
_________________ На италианска земя,14 юли 2016г.: 234 милиона € - ЦСКА 1-2.
|
|
 |
|
 |
ultras_as23
|
Заглавие: Re: Кажете нещо за себе си Публикувано на: Сря Яну 14, 2015 09:15 |
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:45 Мнения: 1036 Местоположение: Oranjestad,Aruba
|
На днешната дата,преди точно 7 години - на 14 януари 2008г. се регистрирах тук във форума.Искрено се надявам,че през тези 7 години досега съм бил полезен за съфорумците с написаното от мен във форума и ще се радвам ако това наистина е така.
_________________ На италианска земя,14 юли 2016г.: 234 милиона € - ЦСКА 1-2.
|
|
 |
|
 |
Apis
|
Заглавие: Re: Кажете нещо за себе си Публикувано на: Чет Яну 22, 2015 01:24 |
|
|
Да, чета с интерес всичко написано от теб! Тая тема бая весела 
_________________ "Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш."
|
|
 |
|
 |
ЦСКА - Търговище
|
Заглавие: Re: Кажете нещо за себе си Публикувано на: Сря Фев 04, 2015 13:22 |
|
|
Здравейте, армейци! Преди два дни получих потвърждение на регистрацията си и днес реших да напиша първия си коментар. Не съм сигурен дали точно в тази тема/раздел е най-подходящо, но каквото такова. Родом съм от Търговище, но последните години живея в София и когато не съм на работа рядко пропускам мач на "Армията". На 25 години съм и както, надявам се, всички тук съм цесекар и мразя говедата. А към "модерните на деня" - ФК Антибиотик - Лудогорец също не изпитвам много радостни чувства, тъй като в региона очевидно съм за отбора от родния ми град. Не съм от крайните фенове на ЦСКА, но твърдо подкрепям тима и съм на мнения, че няма нищо по-голямо от името ЦСКА, та дори и най-великият за мен - Христо Стоичков. Колкото и тривиално да звучи съм цесекар от малък. Със сигурност влияние са ми оказали родителите, които са цесекари, въпреки че дядо ми е бивш футболист на Славия и Тракия (Пд). Първият по-сериозен спомен, който имам от мач на ЦСКА е срещу говедата, когато направихме 3:3. Ако помня правилно мача беше 98-ма. Поведохме 2-0, обърнаха ни до 2-3 и един от любимите ми футболисти Милен Петков изравни. В тези години доста падахме от тях и въпреки това за разлика от много мои съученици, които избраха да подкрепят по-силният тогава отбор, аз станах още по-голям привърженик на ЦСКА. За първи път бях на "Армията" срещу Шахтьор Солигорск - 3:1, 2001-ва година. Поздрави, Митака
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Кажете нещо за себе си Публикувано на: Чет Фев 05, 2015 19:34 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Добре дошъл Митко... 
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
vhp
|
Заглавие: Re: Кажете нещо за себе си Публикувано на: Нед Юни 28, 2015 17:38 |
|
|
Здравейте и от мен!
Новорегистриран съм във форума,макар че го чета от около година вече. От София съм,потомствен армеец - баща ми и дядо ми също са армейци. Първият мач на който баща ми ме доведе беше през 2002 година с Рилецо, мисля че победихме с 2 или 3 гола.
Няма да забравя денят,в който заведохме братовчед ми на ЦСКА - Тулуза /да,онзи мач,който никога няма да го забравя,тъй като след изравнителния гол си мислех,че сънувам и това не може да бъде реалност/ Братовчед ми е родом от Дупница,но живее в едно село до града, той никога не беше виждал нещо такова - славната армейска чета, фенове подкрепящи отбора 90+ минути с пълно гърло,невероятна обстановка и цял стадион пълен с хора милеещи за едно нещо! До ден днешен той говори за този ден с почит. САМО ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
|