Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
Честно казано два пъти го гледах,все сойката ми се вижда,егати и сокола,щото герба им е луна и сокол ,ако е той....зачудих се,че под този флаг стоят,но хич не ми прилича на сокол това!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
Е така му се сърдих на единия ми кум и не му говорих известно време, че докато си гледах "Пътя на Карлито", ми каза, че накрая го убиват. Четеш ли, куме?
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
Много неща загатнаха за другия сезон, но нищо друго конкретно.
Не видяхме ония със стъклените сини очи, но е хубаво, че Бран ще се върне в зимен хребет. Не разбрахме кой е бащата на Джон Сноу или поне аз не разбрах, за майка му то беше ясно. Какво прави Варис при ония най-красивите на света ( ) и в същото време при Денерис (трътлата) Сторнборн.
Интересно ще е, но чакането няма да е малко.
_________________ Няма туитър, няма фейсбук, САМО форум ЦСКА! :grin:
Това с телепортацията не е за пръв път този сезон и е единственото странно нещо в сериала още. А за останалото .. нямам думи ...
Битката предния епизод, взривяването на катедралата, смъртта на Томен, появяването на Аря ... феноменално и изпипано до последно. Велик сериал ... година чакане е много.
Най- после разкриха за майката на Джон ... чакаме кой е бащата макар че е ясно.
Аз очаквам много от Санса ... обучена и държана на конец от Кутрето ... и преживяла мъченията на Рамзи ... в един момент всичко това ще й е страшен плюс и ще е нещо като новата Церсей. Аря стана перфектния наемен убиец. Нищо чудно плановете за тая вечер да са били Джайми, но се задоволи само с гадния Фрей.
Трътлестата събра огромна мощ и трудно някой ще я спре ... много ми е интересно какви ще са плановете на Старките и дали ще гледат отстрани в голямата война.
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
Е,те Старките няма,какво да гледат отстрани,щото нали знаем,кой идва от Севера...едва ли сами могат да го спрат,освен...освен с три дракона и могъща армия в тяхна подкрепа!
ПП...сега,какво...Дорн и Пл.Рай са зад Денерис,така ли?
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
Продължавам да си мрънкам - слаби серии. Дано следващите са по-силни. Оп, то няма да има следващи за тоя сезон. Направи ли ви впечатление, че Нейно Трътлесто Височество накрая я изкараха с бая тъмен тен. Дано не е било някакъв опит за привличане на по-голяма "тъмна" аудитория, а просто облачното време да е създавало такъв ефект.
Но им признавам как успяват да ни въртят настроенията по отделни персонажи. Тая Церсей в началото ти идва да я напънеш у всичките дупки и да я удушиш с голи ръце (не е задължително в тоя ред), а после заставаш на нейна страна и искаш да помете сганта ... обаче накрая пак си я виждаш в оня злокобна страна от характера й, т.е. в истинската й същност. Това го имаше при няколко герои, но при нея контрастът е най-силен.
MaRTo1233, всичко в книгите води към Регар, макар, че Мартин накрая всичко може да измисли.
Пичове, стига сте пускали спойлери, че ще ме накарате да ги гледам тея сезони след 3-тия. Все чакам дядото да пусне 6-тата книга и едва след тва да ги гледам, ама май ще си остана с чакането.
Чел съм аз.. Даже първите три книги по два пъти и точно някой от цитатите ме водят натам
Няма никаква логика Нед да крие произхода на Джон толкова упорито дори пред жена си (наранявайки я), ако беше от Робърт. От отвличането на Лиана и раждането на детето са минали повече от 9 месеца. Тя е била сгодена за Робърт, но вероятно въобще и не са консумирали. Не е била и особено ентусиазирана, тъй като той е бил известен женкар, вече е имал едно копеле - Миа Камък. Силният ген на Баратеоните включва освен черна коса, също и сини очи. Очите на Джон са сиви, клонящи към черни.
Аз също вярвам че е Регар.. Дори ми е по логично. Но нищо чудно след като всички очакват да е таргериен да се окаже пък Баратеон. Ще ви пусна цитата който ме кара да мисля така довечера, че някак си не отива от плажа да ви цитирам троновете :D
Sent from my HTC Desire 626G dual sim using Tapatalk
Аз намирам следната логика - тая червената бабичка, дето като е млада нема да я отрежеш никогиш, че и може да повториш, нали си говори с оня бог и той и е казал, че Баратеон е ДЪ МЕН, та не може ли просто тя в началото да не е разтълкувала правилно и затова да си е мислела, че ще е Станис ... И като се окаже, че Сноу е Баратеон, тая ще се завърне пак да му помага, за да си довърши мисията.
Пичове, това някакъв латино или турски сериал е, дето толкова драматично го обсъждате - кажете поне за какво иде реч, че си е напрежение, като очакване на лиценз за ВЕЛИКИЯ КЛУБ! Поне къде го дават, че по принцип не мога да гледам нещо дето е повече от една серия, но ще се нАпъна да видя какво е това нещо. П.С. Не се eбавам - просто не гледам сериали и това ми е непознато, но ме заинтригувахте с коментарите си.
Дата и час: Нед Фев 05, 2023 23:30 Часовете са според зоната UTC + 2 часа