Автор |
Съобщение |
Armyphoenix
|
Заглавие: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 00:44 |
|
|
 Със сигурност във форума има фенове на най-хитовия сериал в момента - Game Of Thrones. Тук ще обсъждаме любими герои, епизоди и всякаква друга интересна информация за актьорите, филма и света на Дж. Р. Р. Мартин. Valar Morghulis! P.S. Забраняват се спойлери за случващото се в следващите сезони, ако има хора, които вече са прочели книгите
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 09:34 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Е беше време за такава тема ... Сериала е уникален, а последния епизод с битката при Вала беше завладяваща. Чувам че последния епизод от сезона щял да е епичен 
|
|
 |
|
 |
bld71
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 10:22 |
|
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 11:31 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Ако не се пише много по темата, тя сама ще си умре. Сериалът е доста добър, да не повярва човек. Книгите на моменти едвам се издържат. И петте са адски развлачени, първата сякаш е най-добра. Може би последната ще е също най-добра. Доста от нещата е ясно как ще се случат. В книгата не си личи толкова, понеже е адски претрупано с фактология, но във филма нищо не може да се скрие и веднага се вижда кои са "героите", които ще живеят вечно.
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
bld71
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 11:49 |
|
|
Гледам сериали постоянно, но от 3-4 години реших да изчаквам да свърши сезона на отделния сериал и тогава накуп да изгледам всички серии в него...иначе става мешаница, следя 30-40 сериала едновременно Затова и не мога да съм от полза да дискутирам последния / текущия сезон, ако не е свършил и не му е дошъл реда за гледане 
_________________ Само ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 16:14 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
На мен пък книгите ми харесват много повече,отколкото филма,само дето много време се бавят...помня четвъртата май я чаках десетилетие,нещо такова!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Sv3TL10
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 16:23 |
|
Регистриран на: Сря Ное 05, 2008 11:08 Мнения: 870 Местоположение: Sofia
|
Скоро започнах да чета 5тата книга. Едва ли ще учудя някой, ако кажа, че книгата е много по-добра от филма  Във филма са изрязани не малко моменти, някои неща са променени, липсват герои, което е нормално предвид големината на книгите. Но има моменти във филма, които са направени точно както си ги представям от книгата. 3тата книга е най-интересна за мен, очаквам същото и от 5тата. Любимите ми герои са Аря, Джуджето и Денерис 
_________________ Да развеем всички знамена, алени са те като кръвта, нека всички разберат сега, че отбор сме най-велик в света!
|
|
 |
|
 |
jod
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 17:14 |
|
|
Ама снощи не беше ли последната серия от тоя сезон? На мен нещо взе да ми става много оплетен. Първите два сезона бяха много добри, после се разводниха нещата. Кому е нужно да се появяват нови герои, после ги няма 6 серии и след това пак се появят, не мога да им запомня имената  . Обаче си го следя, харесва ми.
_________________ Не Той е създал нас, ние сме създали Него.
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 18:01 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Е,то и в книгите има многократно повече герои,затова на края на книгата има подробно описания на различните домове,както и на всички герои....във филмите ги помня всички,но то е щото съм чел книгите многократно...има и някои промени във филма,но то няма как да е иначе,само не разбрах,що убиха Пип в последната серия,в книгата си е жив и здрав ...!
|
|
 |
|
 |
jod
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 18:19 |
|
|
Сценариста не го кефи Има ли друга серия от този сезон?
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 18:22 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Не мога да ти отговоря,но според мен ,ако се следи фабулата,би трябвало да има....края трябва да е на сезона с разбиването на армията на Манс от Станис Баратеон!
|
|
 |
|
 |
Sv3TL10
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 21:12 |
|
Регистриран на: Сря Ное 05, 2008 11:08 Мнения: 870 Местоположение: Sofia
|
jod написа: Кому е нужно да се появяват нови герои, после ги няма 6 серии и след това пак се появят, не мога да им запомня имената Действието в 4тата и 5тата книга горе-долу се извършва в един времеви период. Леко шокиращото е че в 4тата се появяват половината герои, в 5тата останалите :Д
_________________ Да развеем всички знамена, алени са те като кръвта, нека всички разберат сега, че отбор сме най-велик в света!
|
|
 |
|
 |
bld71
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Вто Юни 10, 2014 21:26 |
|
|
jod написа: Сценариста не го кефи Има ли друга серия от този сезон? 15/Jun/2014 - 4x10 "The Children" 
_________________ Само ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
jod
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Сря Юни 11, 2014 09:16 |
|
|
Благодаря ти.
|
|
 |
|
 |
Armyphoenix
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Сря Юни 11, 2014 10:57 |
|
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пон Юни 16, 2014 15:35 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Супер край на сезона ... Джуджето издивя накрая  Определено ми става любимец Иначе ми е малко мъчно за хрътката, симпатяга беше  Но все си мисля, че може и да оцелее 
|
|
 |
|
 |
jod
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пон Юни 16, 2014 17:01 |
|
|
Що разказваш бе човек, чаках довечера да гледам по HBO 
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пон Юни 16, 2014 17:06 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Е не очаквах че някой ше се информира точно от тук  ;д
|
|
 |
|
 |
zinobg
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пон Юли 21, 2014 11:10 |
|
 |
просто минава |
 |
|
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 22:00 Мнения: 212 Местоположение: Прага
|
_________________ Там където образованието е на ниско ниво, конспирациите са на високо!
САМО ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
ultras_1948
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пон Юли 21, 2014 11:44 |
|
|
Само един мустак да сложиш на Тодор и е перфектно 
|
|
 |
|
 |
tamo
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Сря Юли 23, 2014 20:43 |
|
 |
просто минава |
|
|
ей го 
|
|
 |
|
 |
zinobg
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Чет Юли 24, 2014 18:19 |
|
 |
просто минава |
 |
|
Регистриран на: Сря Юли 24, 2013 22:00 Мнения: 212 Местоположение: Прага
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Авг 01, 2014 23:16 |
|
|
tamo написа: ААААААААААААА АААААААААААААААА АААААААААААА 
_________________ Но коя е причината за това слабоумие, което имат някои градове и села? Непросвещението и невежеството. /В. Априлов, 1839/
Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Май 15, 2015 19:29 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Новия сезон почна,коментари никакви....  ?Лично мен ме изненадват достата разлики от книгите,но да видим...!
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Май 15, 2015 19:47 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
И аз съм разочарован заради книгите. Тотално ги заебават  За къв х*й убиха един от най-яките герои в 5-тата книга Баристан  Джора Мормон му приписват съдбата на Конингтън явно Аз за книгите се надявам Мартин да набие един голям на Станис. Адски ме нервира тоя  А за сериала ... не е лош, но ако си чел книгите ше се разочароваш. Ше го догледам да видим колко ще се разминат. 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Май 15, 2015 20:06 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
И замяната на Джейн Пули със Санса...наистина и мен ме изненада съдбата на Селми,а в книгите Мартин очевидно му отделя важна роля,как ще продължи филма,като именно Селми извършва преврата след изчезването на Денерис със Дрогон! ПП...на мен любим герой ми е Джон Сняг,както и донякъде Тирион,но първия е напред доста!  Как мислиш,каква е съдбата на Рикон,нещо имам спомен,че е с Оша в Скагос или нещо такова?
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Май 15, 2015 20:29 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Аз така и не разбрах къде остана Рикон. Като цяло с Бран са ми доста скучни. Там виждащи, невиждащи ... дървета.Пълна скука ми е той. Ама май ще му се заделят по важни роли в бъдеще. Иначе доколкото разбрах сериала ще тръгне в друга посока, но ще има еднакъв край с книгите. Дано тоя дъртия ги завърши някога Аз не смея да си избирам вече любимци, че автора е болен мозък. Зависи как се събуди, така избива главни герои  Иначе Тирион ми е в момента любим. Джон Сноу също, ама да не пускам спойлери на хората със сериала и ще кажа по нататък какво си мисля за него  Рамзи също ме радва ... особено в книгите сцените му със Смрад са уникални А като гледам сценаристите тотално отписаха железнородните и няма да ги ********* в сериала. А им бяха отделени немалко глави. 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Май 15, 2015 20:33 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
да,това го пропуснах,наистина в книгите има супер важна роля на Ерон Вранско око и Виктарион,дори последния тръгва на Денерис,а Ерон опустошава Арбор и напредва към Староград! ПП...според мен Рикон е в Скагос,при канибалите,така че следващия том или по-следващия  ,може и да очакваме някакво нашествие от канибали! ПП2,забравих Аря,тя ми е абсолютен любимец заедно с брат си! 
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Пет Май 15, 2015 20:51 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
То май в сериала нашия Захари Бахаров ше играе някакъв вожд. Ама дали на тия канибали или на ония бродници. Определено на Вала ще е доста интересно нататък. То и на Север се очертават люти битки. Засега май само жадувания Железен трон остава най-спокоен. Накрая най-много всички вкупом да тръгнат натам. Церсей очаквам да се върне и да накаже цветята след тоя срам дето й причиниха. Ама братчето й май тотално я остави да се оправя сама  А тоя Томен е страшен наивник ... най много и на него да му го набият. Желаещи има доста 
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Game Of Thrones - фен тема Публикувано на: Съб Май 16, 2015 08:24 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
|
Захари определено играе важна роля във филма,ако следват фабулата по книгата,той е сина на Магнаря на Денн-Стир,дето го уби Джон Сняг с един чук,та по книгите,този син-Сигорн, наследява властта на денните и се жени за наследницата на Карстарките,та така става много влиятелен лорд,но да видим,как ще е по филма и режисьора!
|
|
 |
|
 |
|