Е, това за шефовете е лесно: 1. Имате ли лични финансови средства да издържате футболен клуб? 2. Имате ли познати инвеститори от други държави, които са готови да инвестират във Вашия отбор? 3. Смятате ли Беларус за измислена държава? 4. Имате ли негативно мнение за Ангела Меркел? 5. Ще има ли А група нов лидер на 2 декември? 6. Имате ли козирка на стадиона си? 7. Миша Чорни пич ли е? 8. Вие ли сте най-големият шеф? 9. Обичате ли да давате интервюта след мачове в нетрезво състояние? 10.Джиросвате ли често акции? 11. Имате ли директор със златна писалка? 12. Претърпявали ли сте ПТП в нетрезво състояние? 13. Правите ли селекция за 0 евро от ютуб? 14. Смятате ли за удачно да излезете на борсата? 15. Смятате ли, че трябва да се кандидатирате за президент на страната? 16. Участвал ли сте в писането на конституцията?
_________________ Моу, щом имат тема във форума "Нормално ли е да крадеш от работодателя си", смЕтай за какво интелектуално ниво говорим. :lol:
Изпратено от моят HTC Desire 626G dual sim с помощта на Tapatalk
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
Хаха.. Ама вече съм в друго настроение и не знам как ще реагирам ако някой се мърдосва ;@
Изпратено от моят HTC Desire 626G dual sim с помощта на Tapatalk
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
When something's going right you stick with it – and if that means disappointing players, then so be it. Nobody gets under your skin.
В крайна сметка почнах да играя без емблема, щото вече не се търпи. Играта ми симулира някаква смешна червена емблема с бяло корабче. Как ми вади очитеее ... Тааа, снощи издънка - завърших равен с говедата. Ония ме поведоха, Десподов им мушна 2 гола за обрат и после сганта второто полувреме изравни за 2:2. Направооо ... съм бесен! Май ще търся нов нападател преди да затвори прозорецът. Иначе като бройка имам 5-ма, ама все са леки нападатели, щото Преслав май ще го пращам в Ботеф Пд. А иначе Десподов и Кулма, които в подготовката започнаха като резерви, сега изместиха Виана и Педро като титуляри. Чудя се дали и Виана да го продам и тъкмо на негово място да взема нов нападател, а Кулма и Педро да чакат своя шанс. Лошото е, че като няма ЕКТ, малко ми е дълга резервната скамейка, що се отнася до нападателите. Иначе Станоев и Колев съм си ги дръпнал в първия отбор и са ми първи резерви за дефанзивен и централен халф. На Галчев му взех капитанската лента и я дадох на Чорбаджийски, а резервен капитан ми е Манолев. Никой от отбора не се размрънка.
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
Италиано, моята работа с легалното използване на играта почти се случи и ... разбрах, че банката ми е блокирала картата по други причини Така че ще се наложи да поизчакам още, за да си я взема честно
И така като се бях настроил да играя, а не мога и легално ... се наложи пак да я потърся и ми се получи. Играта си я има качена в чуждите пиратски сайтове, а крак има само за определени марки процесори. Ако някой се интересува да пише на лично или тук ще му кажа. Не съм я тествал по-дълго и не знам как ще се държи, но до зареждането й нямам никакъв проблем. Тая вечер ще я поразуча ...
Баце, ше ви споделя след малко, но предупреждавам да теглите на собствен риск, щото някои вече имат проблеми с вируси и т.н. Аз нямам никакви и си цъкам без проблеми, но не се знае. Просто предупреждавам ..
На мен ми излязоха вируси. Обикновено ми е ясно, че тоя тип сайтове и торенти веднага "подлудяват" анти-вирусната. Днес я изключих колкото да дръпна файла...и след това като настана един потоп, за няколко часа ми се еВа мамата, да трия, uninstall-вам, блокирам и тн Поне 5 програмки ми се бяха инсталирали без да разбера. Освен това като стартирах хром, ме изхвърли от профила ми, включи се някакъв user_0 и започна да зарежда директно някакви измислени търсачки бъкани с реклами. Просто да имаш идея на мен какво ми се случи. Адаша не е имал проблем. Така че, дано и ти нямаш.
_________________ If you never make mistakes, you never make progress!
https://fastpiratebay.co.uk/torrent/165 ... _%5BNEW%5D Това е линка за играта без крак. Ако искате го има и в кикас, но е абсолютно същия торент. Тук дава проблеми за вируси и вече вие си решавайте и си знаете. Крак има за определени процесори. Ето линка .. http://pasteonline.org/paste.php?id=7405 . Търсите си процесора и теглите съответния крак, поставяте в папката на изтегления фм и цъкате през него. Това е ... Ако го няма процесора ви в списъка, няма как ..
Ако имате пак проблем с вируси или други грешки ще кача направо линк към моя ФМ.
Дата и час: Нед Апр 22, 2018 06:49 Часовете са според зоната UTC + 2 часа