Автор |
Съобщение |
zapalena cska-rka
|
Заглавие: Обичате ли филмите на Ужасите?Кои ви са любими? Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 01:45 |
|
|
Ммммм ...аз ги обожавам...те са страхотни ..моите любими филми на Ужасите са "Писък" , "Тексаското клане" , "Градски легенди" , "Готика" , "Свети Валентин" и още много други , но тези са ми най най  . Голям фен съм на Страшните филми ...а ВИЕ?
Какво мислите за тях?Кои филми на ужасите са ви любими?
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 01:50 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Бая теми за филми станаха, красавице, дай да пишем в тема "Филми". Или ако е конкретен филм - нова тема. Конкретно по въпроса - ОБОЖАВАМ филми на ужасите. За последния, който ми направи силно впечатление, писахме в тема "Филми" - "The Saw". Е, тоя ако не си го гледала, веднага да си го намериш. Или "Wrong turn" - е т'ва си е щуротия...
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 06:02 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
Кошмар на Елм Стрийт за Фреди Кругар , Петък 13-ти , То , Гробища за домашни любимци , Злите Мъртви и аз съм фен на Хорор и трилър филмите Последните които гледах са Селото , Криеница с Робърт де Ниро гледайте ги ако не сте !!! Ана тази тема може до сутринта да си говориме !!! Влезте ето тук http://www.find-bg.com/ на файла филми има страхотна колекция на Алфред Хичкок и Стивън Кинг и много стари на ужасите от моето детство  дръпнете си каквото си искате има много добри филми !!!!
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
RNB_JENKA
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 08:54 |
|
|
НЕ,ПОСЛЕ СЪНУВАМ КО6МАРИ 
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 11:12 |
|
|
Аз се кефа на психо историйте не на някви глупости като "Фреди срещу Джеисън".Не че не се кефа и на такива де ама са си глупости  Друго си е нещо от рода на "Мълчанието на агнетата.Това за мен е на-добрия филм в този жанр 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 11:22 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
определено кошмарите на Елм стрийт са ми любими...имам ги вси4ките седем...класика.....
напоследък ронг търн ме изкефи зверски, защото е определено психо-брутален....saw още не съм стигнал до него...
общо взето с Ро и ветерана сме на една вълна
то е от годинките......
сегашните свети валентин и така нататък са детски филм4ета сравнени с класиките......
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
zapalena cska-rka
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 14:18 |
|
|
Малеее..гледали ли сте "Тексаското клане"?
Ако не сте го...намерете го , глдайте го задължително...тфа е супер як филм...поне мене много ме кефи...  . Много як филм е...
Няа съжелявате !!!
И да питам "Петък 13-ти" хубав ли е тоя филм?
Гледайте и 'Писък" и той е филм с качество 
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 15:45 |
|
Регистриран на: Пон Яну 10, 2005 15:48 Мнения: 1793 Местоположение: Twin Peaks
|
_________________ "Спасе, благодаря ти, че създаде планетата Земя, дърветата, кислорода, динозаврите, хората и приматите, но най-много се радвам, че създаде Лефски за свое и наше забавление"
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
zapalena cska-rka
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 19:51 |
|
|
|
 |
|
 |
KaziBoy
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 20:17 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 15:40 Мнения: 1074 Местоположение: София - с. Дървеница
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 20:22 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
KaziBoy написа: ТО - те това е филмът!
Оу, да! ЗабОравих го. Само като се сетя за оня изверг клоуна, бррррррр
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 20:35 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
аре тогава вклю4ваме и зверската класика THE SHINING
който не го е гледал, зна4и не знае какво е психария, а който не е 4елл книгата, зна4и не знае какво е да не можеш да ходиш да се изпикаеш през нощтта заради някаква си скапана книга.... 
|
|
 |
|
 |
KaziBoy
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 20:55 |
|
Регистриран на: Пет Авг 27, 2004 15:40 Мнения: 1074 Местоположение: София - с. Дървеница
|
След То ми трябваше около седмица за да мога спокойно да се мия над мивката. Стивън Кинг има един разказ за един вампир, който живее в гардероба и ... не ми се говори. От тогава непонасям отворени врати на гардероб... 
_________________ 27 944 Стотинка за двулевка, но пък от сърце.
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 08, 2005 20:55 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
DANTE написа: който не е 4елл книгата, зна4и не знае какво е да не можеш да ходиш да се изпикаеш през нощтта заради някаква си скапана книга.... 
Знам, знам. Като четях "Сейлъм'с Лот" на СК и загасих лампата щях да се на*ера. Точно защото до кенефа не можех да отида 
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 08:25 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
 Салем с лот , съм гледал филма , як е , а тия днешните са като детски филмчета като Писък 1 , 2 Знам какво направи ............. и Все още знам какво направи ............. бла , бла , бла Гледайте старите класики Кошмари на елм стрийт 1 ,2 , 3, 4 5 6 7 , Петък 13-ти , Децата на царевицата 1 2 3 4 5 6 7 Силвер булет , Пет семетари , Самнамбули, абе всичко на сър Алфред Хичкок , и Стиван Кинг по горе сам дал линк има много трилари и ужаси в този сайт дърпайте и гледайте !!!
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
nex
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 11:45 |
|
 |
просто минава |
|
|
аз не съм запален почитател на този жанр... защото и без това ежедневно си стават ужасии... само да погледаш новини една седмица и можеш да си откачиш...
никой май не спомена "The Ring" 
|
|
 |
|
 |
Ches
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 14:31 |
|
|
Мой любимый фильм ужасов - сборная России по футболу 
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 16:05 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Ches написа: Мой любимый фильм ужасов - сборная России по футболу 
Мне кажется, что ты хотел сказать "Мой любимый фильм ужасов - ЦСКА София". Вот это настоящий триллер-хорор! Как вы таких называете? "Козлы"?
[/  ] 
|
|
 |
|
 |
YNWA
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 18:19 |
|
Регистриран на: Пон Яну 10, 2005 15:48 Мнения: 1793 Местоположение: Twin Peaks
|
ТО
Понеже съм само на 17 си представете колко малак съм била когато го даваха по телевизията,а още го помня.Това е един от най-ужасяващите филми,които някога са правени.Много ме беше страх да ходя до тоалетната и обикалях в кръг стаята за да не се напишкам,а в крайна сметка,когато не успявах да уститскам  ходех до тоалетна с мама...Този филм толкова ме стресира,че години след това като ходех по тъмно си представях как ще ми изкочи един "дружелюбен" клоун с балони и...Това лято запо4нах да 4ета книгата...е тоя Стивън Кинг е абсолютен психар,няма слаба книга...и не я дочетох де,че много ме хвана страх.А "Децата на царевицата" всички части,също е гот,но "То" повече си го бива...А какво ще кажете за "Туйн Пийкс"?
_________________ "Спасе, благодаря ти, че създаде планетата Земя, дърветата, кислорода, динозаврите, хората и приматите, но най-много се радвам, че създаде Лефски за свое и наше забавление"
KaziBoy
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 18:22 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
"Туин Пийкс" също си беше голяма психария!!! Всички филми по Кинг досега ме кефят. Дори и "Dreamcatcher".
|
|
 |
|
 |
cesekarkata
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 19:41 |
|
|
The Exorcist (1974г.) и Cannibal Holocaust (1980г.) и двата са супер стари но все пак са признати за най-страшни  Първия от години оглавява класацията и е направен по истински случай,а втория е забранен в 30 държави и в него са убивани хора докато са го снимали  Чудя се как издържах на тия филми 
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 20:10 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
cesekarkata написа: втория е забранен в 30 държави и в него са убивани хора докато са го снимали  Чудя се как издържах на тия филми 
Ти ме шашкаш! Имаш ли я тая щуротия?
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 09, 2005 22:24 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Дриймкечъра е зверски як...супер психария и типичен Стивън Кинг край....е малко е хепи ендинг, което не е типично, но става...дъ Ринг ще се тегли явно.....
абе, децата на царевицата само първата ме кефи....другите са неекви ментета май.....гледал съм 3, ч или нещо такова и не ме накефи.....
единственият филм, който е с толкова много продължения и си остава як е Фреди и кошмарите на Елм стрийт....петъците не са чак толкова добри.......
може би Пришълците ще го стигнат ако станат седем.....за което нямам нищо против.....
|
|
 |
|
 |
cesekarkata
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 00:41 |
|
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 00:46 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
прибирам се и го пускам да се сваля.... 
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 00:51 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
аз прочетох всичко на Стивън Кинг , Томас Харис, Едгар А.По и някой от по добрите на Диин Кунц , много бях разочарован от някой от филмите по Кинг и спрях да гледам!! Признавам само "Сиянието"=10 Х и донякъде "Подпалвачката" и "По-тънък/ Thinnar"/ май беше преведен като Проклятието !!!!
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 01:26 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
cesekarkata написа: Ето ти линк:
Благодарско, кака, ама съм у Полско, та Aрената не ме обича 'ич 
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 06:34 |
|
|
Еto vi link na mnogo i dobri filmi za zeniteli na janra , darpaite i gledaite http://www.find-bg.com/index.php?option ... d=80&land= ima gi i tezi koito gi predloji cskarkata za Canibals niakolko , da i tezi biaha klasika v janra prez nachaloto na 80-te godini !!!
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 06:39 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Фев 10, 2005 15:09 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
|
Пичове, дайте някакво българско прокси, че с т'ва полско IP космите от носа мога да си издърпам, но не и филм!
|
|
 |
|
 |
|