Автор |
Съобщение |
cesekarkata
|
Заглавие: Извини се на другарчето! Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:19 |
|
|
Пускам тая тема защото има много форумци, които искат да се извинят на други форумци по най-различни въпроси
Аз съм първа :
Спайки приеми моите извинения относно днешния базик малко беше грубо ама се радвам че не се обиди
Съжалявам 
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:23 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
Браво за темата,Спайки евала прие го мъжки 
|
|
 |
|
 |
cesekarkata
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:25 |
|
|
Ами мръсници сме ние жените а Спайки е печеняк 
|
|
 |
|
 |
RNB_JENKA
|
Заглавие: Re: Извини се на другарчето! Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:30 |
|
|
cesekarkata написа: Пускам тая тема защото има много форумци, които искат да се извинят на други форумци по най-различни въпроси Аз съм първа : Спайки приеми моите извинения относно днешния базик малко беше грубо ама се радвам че не се обиди Съжалявам 
подкрепям те и ти поднасям мойте извинения 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:40 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
извинявам се на вси4ки тук, защото изглежда се карам на вси4ки и все съм лошия.
Извинете ме за това.

_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:44 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 17:57 Мнения: 1322 Местоположение: КОРАВ-ТУРИСТ
|
Така е Данте,много си лош и аз се извинявам когато ми кипне канчето, не ми се сърдете ама знаете , милея си за този форум и ще
ако не ме слушкате  соррри мнооо пак 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 21:59 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8627 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
да...това ни е работата, да сме строги. Хубавото е, 4е все по-4есто и другите правят забележки на новите юзъри за аватари и подписи.....подкрепят ни, братле. Супер е това. Благодаря нс вси4ки...
Май само аз нямам името си в аватара?
Тони, ти сам ли го сложи там? Или Некс?
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Извини се на другарчето! Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 22:06 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
cesekarkata написа: Пускам тая тема защото има много форумци, които искат да се извинят на други форумци по най-различни въпроси Аз съм първа : Спайки приеми моите извинения относно днешния базик малко беше грубо ама се радвам че не се обиди Съжалявам 
да бе аре сега кво се извиняваш бъзика си беше здрав!Радвам се че поне се раздвижва форума да се извиня на некс за флуудовете,цитатите и другите тъпотии!
Да се извиня на дръмзи че му се заяждах и го псувах
Да се извиня на цесекаветеран за тва че му говорех тъпотии
да се извиня на rnb_jenka че взех страна не сега а преди когато НАИСТИНА се караха с цесекарката
да се извиня за цесекарката че съм и говорил глупости и съм я обиждал и съм се държал тъпо
еми тва е сега толкоз ако съм пропуснал някой да ми звънне 1742 за абонати на мтел и глобул а за бтк 0900 1742хаха
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Slipknot
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 22:50 |
|
|
Аз искам да се извиня че не "чистя" много много 
|
|
 |
|
 |
tony-master
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Дек 20, 2004 22:52 |
|
|
Slipknot написа: Аз искам да се извиня че не "чистя" много много 
ще ти купим по-голяма метла ве Слипи или искаш еквивалента на "RAINBOW" = "Machine Head" 
|
|
 |
|
 |
Br@vEhEaR7
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 23, 2004 00:55 |
|
|
Искам да се извиня на тони,че по едно време с него малко се поздърпахме...нали не се сърдиш колега?
|
|
 |
|
 |
CSKAveteran
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 23, 2004 05:51 |
|
Регистриран на: Чет Авг 12, 2004 01:54 Мнения: 2552 Местоположение: София България
|
_________________ КУПЕТЕ СИ АКЦИИ - ЗА ДОБРОТО НА ЦСКА СОФИЯ ! АЗ СИ КУПИХ - НЕ БОЛИ !
|
|
 |
|
 |
Mr.Enrich
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 23, 2004 09:36 |
|
|
Извинявам се че дразня доста често и то доста хора(cesekarkata,Spike,Spooky,Br@vEhEaR7 за вас се сещам веднага за другите които не се сещам също)
|
|
 |
|
 |
drum3el
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 23, 2004 10:14 |
|
|
Искам да се извния затова ,че съм супер пич.
Това е душевен онанизъм 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Дек 23, 2004 14:15 |
|
|
Mr.Enrich написа: Извинявам се че дразня доста често и то доста хора(cesekarkata,Spike,Spooky,Br@vEhEaR7 за вас се сещам веднага за другите които не се сещам също)
ок братленце!Ти си пич и съм забравил за да има за кво да се сърдиш!Ти си син пич и всички ще те уважаваме да знаеш!
|
|
 |
|
 |
Br@vEhEaR7
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 29, 2004 11:31 |
|
|
Mr.Enrich написа: Извинявам се че дразня доста често и то доста хора(cesekarkata,Spike,Spooky,Br@vEhEaR7 за вас се сещам веднага за другите които не се сещам също)
Извинен си приятелю,въпреки,че си от "вражеския"тим,не пречи да бъдеш пич ако искаш.  Заповядай на нашите срещи,повярвай ми,ще се държим с теб подобаващо,без простотии и изцепки,просто ще си лафим като тук,но на живо. 
|
|
 |
|
 |
Mr.Enrich
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Дек 29, 2004 11:37 |
|
|
Днеска съм малко на работа до 18:00 такаче пропускам.
|
|
 |
|
 |
Br@vEhEaR7
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 31, 2004 11:56 |
|
|
Mr.Enrich написа: Днеска съм малко на работа до 18:00 такаче пропускам.
Ок,аз днес ще пия по бира с друг пич от "вражеския"отбор-мичо.  Искам да ви давам пример за търпимост между двете агитки. 
|
|
 |
|
 |
Mr.Enrich
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 31, 2004 12:20 |
|
|
Искам да се извиня за бъзика който си направих като си сложих един Аватар.който трябваше да види видя.Обещавам че повече няма да правя така. 
|
|
 |
|
 |
nex
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 31, 2004 17:31 |
|
 |
просто минава |
|
|
сега е момента да се извиня на всички които са решили, че трябва да са ми сърдити или обидени... надявам се да няма такива
много успехи през новата година, а аз си пожелавам нова машина за форума... надявам се да стискате палци и всички вие...
весели празници
|
|
 |
|
 |
drum3el
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 02, 2005 20:35 |
|
|
Mr.Enrich написа: Искам да се извиня за бъзика който си направих като си сложих един Аватар.който трябваше да види видя.Обещавам че повече няма да правя така. 
ОК,но този форум не е децка градина,за да си правиме базици,аз със спаик се скарах отново заради твоят аватар.
|
|
 |
|
 |
Br@vEhEaR7
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 03, 2005 05:12 |
|
|
drum3el написа: ОК,но този форум не е децка градина,за да си правиме базици,аз със спаик се скарах отново заради твоят аватар.
Po-pueki4ka de,ne se peni tolkova. 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 03, 2005 22:12 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
и определено това не е тема, където да си уреждате сметките. Ако имате какво да казвате по темата давайте, ина4е дим да ви няма оттук, 4е идвам с косата 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 14, 2005 19:35 |
|
|
не се приемат извиненията!ЩЕ се приемат когато видим че наистина си го направил а не си двуличник!Айде да си жив и здрав но все пак браво и СОРИ ЧЕ НИ казах че ки боклук не си!
|
|
 |
|
 |
cesekarkata
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 09, 2005 20:31 |
|
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 09, 2005 21:17 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
на спууки му пиши в Кю-то, че е в щатите от две седмици 
|
|
 |
|
 |
ProstoAZ
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 09, 2005 21:43 |
|
 |
...Mr. sarcasm... |
|
Регистриран на: Вто Авг 17, 2004 10:24 Мнения: 3281 Местоположение: София
|
cesekarkata написа:
Благодаря, много мило от твоя страна... 
|
|
 |
|
 |
cesekarkata
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 09, 2005 21:46 |
|
|
DANTE написа: на спууки му пиши в Кю-то, че е в щатите от две седмици 
Чий го дири там
ProstoAZ все пак аз правих мизериите редно е малко или много да се извиня 
|
|
 |
|
 |
ProstoAZ
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 09, 2005 22:00 |
|
 |
...Mr. sarcasm... |
|
Регистриран на: Вто Авг 17, 2004 10:24 Мнения: 3281 Местоположение: София
|
Всичко е ок, благодаря завежливостта:)
Ако бяхаповечето катотеб светът щеше да е по-добър:)
|
|
 |
|
 |
LaRa^CrOfT
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 10, 2005 18:08 |
|
|
Makar i da sam "zaek" v tozi forum iskam da izpolzvam vazmojnostta ot tazi tema za da se izvinq na ProstoAZ 4e vednaj v 4ata na CSKA,iztarvah "o"-to i go napisah ProstAZ...sajalqvam ne be6e naro4no... will you ever forgive me,EVER...?
П.С.Много поздрави от Лъвчето(Елинка:)) и ти праща много kisses 
|
|
 |
|
 |
|