Влез    Форум    Въпроси/Отговори

Начало форум » Общи » Български футбол

Автор Съобщение
 Заглавие: Аматьорски футбол
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 09:00 
ветеран
ветеран
Аватар

Тук за В група и разните окръжни/областни.

Върнете се в началото 
 Заглавие: Re: Аматьорски футбол
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 10:06 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Стадион "Летище-София". Ако някой отбор играе тук, едва ли ще разрешат факли и боНби в близост до резервоарите за гориво.

Изображение

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 10:09 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

То няма да има кой да ги пали тия факли и боНби :grin:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 10:51 
ще си купи билет
ще си купи билет

Stoyan написа:
Стадион "Летище-София". Ако някой отбор играе тук, едва ли ще разрешат факли и боНби в близост до резервоарите за гориво.

Това автоматично отказва мегафанчо и пешъните от проекта на фатмашкия младенец :grin: няма факли, няма копа :lol:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 11:44 
гледа мача
гледа мача
Аватар

7dnifutbol.bg написа:
Литекс е жив, противно на злобните коментари на хейтъри и злобари! В Ловеч за първа тренировка излезе не друг отбор, а този на Литекс, и то начело с две от най-големите легенди на „оранжевите“ през новия век. Старши треньор на тима, който ще участва във „В“ група, е Живко Желев – шампион и двукратен носител на Купата с Литекс. Негов помощник и треньор на вратарите ще е Витомир Вутов – играчът с най-много мачове за ловчанлии в Европа, двукратен шампион и двукратен победител в турнира за Купата на България.
Повечето от 15-те момчета, които направиха първа тренировка под ръководството на Желев и Вутов, са продукт на Академия „Литекс“ и са местни. Целта пред отбора ще е да се обиграе през този сезон и, ако му се открие възможност, да атакува място в „Б“ група, за да започне изкачването си към елита отново.
Е това, ако не е Литекс, здраве му кажи!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 12:01 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

Ама Литекс таковата не бяха ли в Б? Кога са изпаднали във В?

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 12:04 

Ми ние също бяхме в А,как отидохме във В ? :grin:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 12:06 
ще си купи билет
ще си купи билет
Аватар

При нас случая е друг.
Не съм чул Литекс да са си губили профи статута и да са изпадали?
Знам ли.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 13:00 
Образцов съфорумец
Аватар

Важното е,че са живи и си тренират,като нас миналата година във В...ние пък сме в А и ще мачкаме наред,успех на Кърпачев във В група и догодина,ако имат сили-Б група!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Чет Юли 21, 2016 17:04 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Red^Heart*** написа:
Stoyan написа:

Това автоматично отказва мегафанчо и пешъните от проекта на фатмашкия младенец :grin: няма факли, няма копа :lol:

Аз не съм и забелязал те да го подкрепят по принцип :thmbup:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 07:53 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Цитат:
Дружеството ФК ЦСКА 1948 ще подаде молба за участие в “А” регионална група - София, в понеделник, научи “Тема Спорт”. От организацията ще направят запитване и за евентуално включване в Трета лига, вече бившата “В” група. Все пак обаче е много по-вероятно ЦСКА 1948, ако изобщо започне някъде, да е от четвъртото ниво на родния футбол.

До понеделник дружеството би трябвало да се разбере с министъра на транспорта Ивайло Московски и да използва стадион “Летище” за евентуалните си официални срещи. Идеята е представителният отбор да води и тренировъчния си процес на това съоръжение, като за него ще се плаща наем. ЦСКА 1948 трябва първо да заяви стадион, за да може да участва в първенствата на БФС. Учредително събрание за възраждането на ЦСКА

Твърди се, че началната сума, с която ще разполага дружеството, е 240 хил. лева, като тя е осигурена от “4-5 фирми” по думите на члена на УС Ангел Рангелов. Той добави още, че се очаква като спонсори на дружеството да се включат онлайн букмейкър, както и Александър Чакмаков чрез своя фирма. Васил Божков няма да бъде обвързан с четвъртодивизионния отбор.

Новоучреденият клуб, чийто старши треньор ще бъде бившият защитник Адалберт Зафиров, ще направи опит да стартира лятна подготовка най-късно идната сряда, 27 юли. Идеята е тя да започне на стадион “Летище”, а малко след това е плануван 10-дневен лагер в Дряново.

Сашо Чакмаков лъсна. :grin:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 07:58 
ще си купи билет
ще си купи билет

Жалко за бате Сашо Чакмаков,учила съм със сина му Косьо,та Косьо е левскар,а Сашо е уникален цесекар,не го разбирам,знам,колко много обича ЦСКА,пък действа като....не знам как да го определя,разочарована съм. :sadno:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 08:03 
вдига купата
вдига купата
Аватар

ИнтересА клати фесА...Въпреки ме трябва да е пълен член, ама няма как да звучи по-добре. Оня искаше базите и е бутнал едни пари, които ще види точно на куково лято ;)

Лошото е, че доста хора не разбират, че тия действия не са провикирани от любов, морал и т.н., и т.н., а единствено и само от интересчийство...
Метросексуалното капитанче Вальо според теб за кво го прави? Подсказка - не е щото е голям армеец и прочие, а щото му беше обещаван един пост преди около година и тая работа жестоко умря с идването на Гришата ;)

Ради Здравков дали не е на служба в Лудоторче в момента. И въобще как така повече от 1 човек се оказа в оная зала на служба при Домуса...

Жал ми е за обикновените хора, защото 100% има хора, които го правят това наситина само от морални подбуди и прочие

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 08:21 
Образцов съфорумец
Аватар

CHERVENATA написа:
Жалко за бате Сашо Чакмаков,учила съм със сина му Косьо,та Косьо е левскар,а Сашо е уникален цесекар,не го разбирам,знам,колко много обича ЦСКА,пък действа като....не знам как да го определя,разочарована съм. :sadno:

Това пък никога няма да го разбера....аз ще го храня,треперя,гледам и то да стане лефскар-никогда...ще го изгоня от в къщи,ако трябва! :think:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 08:38 
ще си купи билет
ще си купи билет

Значи с баща ми много се обичаме ,той е върл лефскарин,аз луда цесекарка,като се връщам вкъщи,ако знаеш какви спорове са,караници,но,ако имаш деца ще разбереш,че има по-важни неща от това,кой на кой отбор е фен, като - обич,уважение,подкрепа,силна духовна връзка и още много др.

С уважение.

САМО ЦСКА

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 08:54 
Образцов съфорумец
Аватар

Имам две деца,да са живи и здрави,но ЦСКА е нещо като вяра,като религия,все едно да си променям религията,не мога да го разбера,ама явно става понякога!Все пак си права за останалото! :thmbup:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 09:10 
разпява агитката
разпява агитката
Аватар

Zerobyte написа:
Цитат:
Дружеството ФК ЦСКА 1948 ще подаде молба за участие в “А” регионална група - София, в понеделник, научи “Тема Спорт”. От организацията ще направят запитване и за евентуално включване в Трета лига, вече бившата “В” група. Все пак обаче е много по-вероятно ЦСКА 1948, ако изобщо започне някъде, да е от четвъртото ниво на родния футбол.

До понеделник дружеството би трябвало да се разбере с министъра на транспорта Ивайло Московски и да използва стадион “Летище” за евентуалните си официални срещи. Идеята е представителният отбор да води и тренировъчния си процес на това съоръжение, като за него ще се плаща наем. ЦСКА 1948 трябва първо да заяви стадион, за да може да участва в първенствата на БФС. Учредително събрание за възраждането на ЦСКА

Твърди се, че началната сума, с която ще разполага дружеството, е 240 хил. лева, като тя е осигурена от “4-5 фирми” по думите на члена на УС Ангел Рангелов. Той добави още, че се очаква като спонсори на дружеството да се включат онлайн букмейкър, както и Александър Чакмаков чрез своя фирма. Васил Божков няма да бъде обвързан с четвъртодивизионния отбор.

Новоучреденият клуб, чийто старши треньор ще бъде бившият защитник Адалберт Зафиров, ще направи опит да стартира лятна подготовка най-късно идната сряда, 27 юли. Идеята е тя да започне на стадион “Летище”, а малко след това е плануван 10-дневен лагер в Дряново.

Сашо Чакмаков лъсна. :grin:

Точно мислех да го поствам :grin: Само като видиш "4-5 фирми" и разбираш сериозността на това начинание. Да бяха 40-50, по-съм склонен да приема, че не могат да назоват точния им брой. Ама да са само няколко и да не знаят дали са 4 или 5.... По-скоро няма нито една, а просто някой от някъде ще дава едни пари за малко.

Цитат:
На този етап двама футболисти са дали съгласие да играят за ЦСКА 1948 в А ре­гионална - нападателят Гера­сим Заков (31 г) и бекьт Кирил Брестовички (27 г.). И двамата са юноши на ЦСКА.

Ще ги клонират бе, нема проблеми. Клонираните атакуват :grin:

Краси, евалата! :thmbup:
Любовта към отбора е семейна ценност и трябва да се предава от поколение на поколение. Не е просто игра!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 09:25 
ветеран
ветеран
Аватар

Религия, религия ... може да ви звучи крайно, но ако синът ми си смени религията, пак някак си бих го приел.
Но ако смени отбора ... никога!

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 09:29 
ветеран
ветеран
Аватар

Неморалните пишат в тая тема повече от озеленителите :lol:

Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win!"

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 09:36 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Абе аз даже бих приел различна сексуална ориентация, ама син лефскар - НИКОГА! Директно се отричам! :evil:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 10:31 
ще си купи билет
ще си купи билет

Дебелия чакмак се очакваше да се появи, а Геле Рангелов ми е най - противен със изказванията си надмина и жеката, пък доколко знам той не чака пари от ЕИК 130, един вид си проси благинките сам и се държи така сякаш ЦСКА му е длъжен за нещо.... Думите му че сме си платили осветлението от трансферната сума коята ЦСКА взе през 80-те са върха на наглостта му дори и да е така, не му прави чест да дрънка глупости във всеки удобен момент.

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 12:29 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Italiano написа:
Религия, религия ... може да ви звучи крайно, но ако синът ми си смени религията, пак някак си бих го приел.

Викаш, ако смени отбора да остава на квартира в града.

Иначе е голямо треперене до последно, докато не го видиш да вдига ръце и да вика ЦСКА ( цесика, поне моя големия така вика за сега) няма успокоение. Дано и малкия да стане като батко си, че ще се гоним иначе.

:flag:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 12:31 

Чакмаков: Няма да участвам в никой ЦСКА

Председателят на сдружение "ЦСКА Завинаги" - Александър Чакмаков, заяви, че няма да участва в никакъв футболен проект, свързан с ЦСКА. Повод да потърсим Чакмаков е тиражираната информация, че бизнесменът ще помага на ФК ЦСКА 1948.

"Няма да участвам в никой ЦСКА, който е свързан с футбола", лаконичен бе Чакмаков

май дебелия се е отказал от тия смешковци

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 13:12 

Цитат:
Сензационна новина за учредения тази седмица ФК ЦСКА 1948 достигна до ТОПСПОРТ от човек на най-висше ниво в управлението на въпросния клуб - собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев иска да помага на "червените"!

Бизнесменът ще е основен спонсор, обещал е 500 000 лева за първия сезон в "А" окръжна група. 200 000 от тях би трявало да бъдат преведени до края на деня. Домусчиев държи ФК ЦСКА 1948 да претендира за автентичността на ЦСКА. Към момента не е ясно дали е възможно сливане с Лудогорец за в бъдеще. Босът на тима от Разград възнамерява да участва в търга за емблемата на ЦСКА и стадион "Българска армия", категорични бяха от ръководството на ФК ЦСКА 1948 пред нашата медия. Кирил Домусчиев вчера се е чул с архитект Ивайло Мишев и двамата са говорили за бъдещето на "армейците".

В понеделник ще има заседание на Управителния съвет на ФК ЦСКА 1948. Очаква се скоро да тръгне сайт на клуба и на него да се качва много актуална информация за делата и случващото се при "червените".

ТОПСПОРТ потърси по телефона г-н Домусчиев за коментар по темата, но той не отговори на нашето обаждане.

Аааа НЕ!
Предпочитам бомБони пред кренвирши :nono:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 13:17 
гледа мача
гледа мача
Аватар

Цитат:
...категорични бяха от ръководството на ФК ЦСКА 1948 пред нашата медия.

Коцеффа продължава да им пуска фъшкии :lol:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 13:57 
вдига купата
вдига купата
Аватар

ХА-ха-Ха-Ха-ха.

ХО-хо-ХО-хо.

:lol:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 13:58 
ветеран
ветеран
Аватар

:arrow_u: :arrow_u:

Гришата е сладур, а Гелата е "мастИя"...

:grin:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 14:02 
ветеран
ветеран
Аватар

:arrow_u:

:grin:

Аре сега па "пишлета"...
Не всички имаме рАсова "мамба" като тебе...

:tooth:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 14:06 
вдига купата
вдига купата
Аватар

Italiano написа:

:grin: да ти е жив и здрав но не казвай ..никога ,че да не дава Господ стават лоши неща ;)
скоро бях на празненство на един приятел ..говедо ама не ти е работа а чялата рода благи хора ,червени сърца а тоя убавец на 15 години сменил вярата ..да го убиваш ли такъв :lol:

Върнете се в началото 
 Мнение Публикувано на: Пет Юли 22, 2016 14:17 
разпява агитката
разпява агитката

:arrow_u:
Просто му пусни, евро мач на говедата. :tooth:

Върнете се в началото 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Страница 1 от 84 [ 2511 мнения ] Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 84  Следваща

Начало форум » Общи » Български футбол