Автор |
Съобщение |
ulf1113
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Чет Мар 02, 2017 18:00 |
|
|
Мале мале, трепетни душички. Ники Жадното да вземеш два дена преди дербито да те спасява. Треперят. Мамини сладки. 
_________________ Няма туитър, няма фейсбук, САМО форум ЦСКА! :grin:
|
|
 |
|
 |
onegavon
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Сря Мар 08, 2017 11:06 |
|
Регистриран на: Пон Яну 29, 2007 21:22 Мнения: 598 Местоположение: sofia
|
Спасчо колко е хитър! Събрал говеждите легенди почерпил ги обещал там некви парета и опа декларация ще има от дъртаците за подкрепа. Агитация ще му правят пред лумпените.С две думи продажна сган. 
_________________ Стойчо Младенов:ЦСКА ще е шампион , всички останали да се нареждат след нас!
|
|
 |
|
 |
Raymondo
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Сря Мар 08, 2017 13:09 |
|
Регистриран на: Чет Май 26, 2005 19:07 Мнения: 454 Местоположение: София
|
Спасе, ускори темпото! Много ги бавиш... 
_________________ Не е като едно време, а?
|
|
 |
|
 |
KEENAN
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Чет Мар 09, 2017 21:15 |
|
|
onegavon написа: Спасчо колко е хитър! Събрал говеждите легенди почерпил ги обещал там некви парета и опа декларация ще има от дъртаците за подкрепа. Агитация ще му правят пред лумпените.С две думи продажна сган.  Пише се " Зган"! 
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пет Мар 10, 2017 09:48 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Онегавон, научи се да пишеш правилно! Ти нямаш мозак. 
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Съб Мар 11, 2017 11:16 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7096 Местоположение: София
|
Днес цял ден са ми едни безкрайни синева... 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Съб Мар 11, 2017 11:27 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Везалов, Урсула, защо ЛИШИХ ТЕ, БългариИО, от своите Щампиони?
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
JustRed
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Съб Мар 11, 2017 11:42 |
|
|
|
 |
|
 |
ge0rg1
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Съб Мар 11, 2017 13:36 |
|
Регистриран на: Нед Сеп 19, 2010 16:44 Мнения: 709 Местоположение: Ballon d'Or 1994 HRISTO STOICHKOV 8
|
................................
_________________ 8г. БЕЗ ТИТЛА-АНТИРЕКОРД (2008-20??)
2015: 10 съмнителни мача без гол,без Европа,за 6 месеца-6 точки, МиМ не платиха за лиценз и заплати на футболистите. 2015-2016: ЦСКА във "В" АФГ. Това срамно петно е И заради ултраси!
Съд за ТИТАН кога?
|
|
 |
|
 |
stoi44kov
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Съб Мар 11, 2017 14:24 |
|
 |
просто минава |
|
|
В цикъл ли си ?
|
|
 |
|
 |
Sabbath
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Съб Мар 11, 2017 15:06 |
|
|
няма го и тук вече жалкарчето. Грешка е, че е търпян толкова дълго
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Нед Мар 12, 2017 16:56 |
|
|
Всички ги бият тия боклуци, само ние не можем... Това е просто смешно
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Нед Мар 12, 2017 17:03 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
В момента повече ме е яд за загубата миналата седмица отколкото тогава ... ********* майката. Надявам се на Армията в момента да върви тоя мач и да гледат внимателно ..
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Нед Мар 12, 2017 17:38 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Олеле мамо,бият Динамо...!
ПП...трябваше да си продължим серията,просто недоумявам,как ги изтървахме рогатите гуеда!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
ЦСКА_Армията_№1
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Нед Мар 12, 2017 18:08 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Сега, и мен ме е яд, но се случва и това. Ние победихме берое в сз, берое победи подуене в сз, а подуене победи нас.
Освен срещу пирин, когато бяха мегазле, сганта създава някакви ситуации пред вратата на противника. Срещу нас нас си вземаха мача само с центрирания. Днес имаха опасни удари разбърквания. Е, и гнусното съдийче ги пожали с две дузпи.
Не сме цъфнали и вързали и ние, за да очкваме да ги победим току така без проблеми...
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Нед Мар 12, 2017 20:04 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 12:49 |
|
|
Spike написа: Всички ги бият тия боклуци, само ние не можем... Това е просто смешно
Sent from my iPhone using Tapatalk С Кубемба, бай Стамен и оня джумайски илитерат, дето вика, че сме Литекс - толкова...
|
|
 |
|
 |
forever_red
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 13:07 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Вто Ное 12, 2013 15:53 Мнения: 2263 Местоположение: София
|
 Абсолютно вярно, но лошото е, че няма наченки на промяна. Нека изчакаме базите и емблемата, но след това вече не виждам какво би могло да се изтъква като по-важно, та да се оправдава слабата игра и липсата на качество(от играчи и най-вече от тактика и треньорски слабости).
_________________ Mia San Mia
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 14:03 |
|
|
Да го направят накрая чобанина от Джумая старши треньор. А не само да ми мишкува и кадрува зад гърба на треньорите, и да си стои на сянка и да си върти далаверите. Да поеме отговорност и да го видим колко разбира от футбол.
Така всеки може - сложи си бай Стамен, сложи си Мамалигиньо, сложи си Феро или Светльо, и им давай нареждания в сянка. После те ядат дървото, а ти си назначаваш следващия бушон. И водиш следващата Кубемба или Кулма...
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 16:27 |
|
|
Да, ама ние от простолюдието, не разбрахме правилно рижавата мастия, та ни нашариха с картони у другия 4ворум...
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
|
|
 |
|
 |
Sabbath
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 19:25 |
|
|
Между псувни и неразбиране има разлика
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 20:00 |
|
|
Micho написа: Да го направят накрая чобанина от Джумая старши треньор. А не само да ми мишкува и кадрува зад гърба на треньорите, и да си стои на сянка и да си върти далаверите. Да поеме отговорност и да го видим колко разбира от футбол.
Така всеки може - сложи си бай Стамен, сложи си Мамалигиньо, сложи си Феро или Светльо, и им давай нареждания в сянка. После те ядат дървото, а ти си назначаваш следващия бушон. И водиш следващата Кубемба или Кулма... Няма как да го сложи да носи отговорност, защото рано или късно ще трябва да го смени, а и да му се зацапа образа. Между другото, Стойчо Стоилов разбира много от футбол, трансфери, скаутване и се чудя защо се страхува да стане спортно-технически директор и да отговаря за всичко, което се случва с първия отбор. Според мен би се справил добре. Кусурите му вече ги коментирахме в новия форум и продължавам да твърдя, че Гришата трябва ясно да му обясни какви са му функциите и да го помоли да не взима участия по студията. Да не съм офф. СМЪРТ ЗА ТАЯ СГАН, КОЯТО ПРЕБИ ДЕТЕ, левскар/ умишлено не казвам говедо/, който е искал да види отбора си. Горкото момче беше разплакано, когато го дадоха по ТВ, едва ходеше... Какво сърце имаш да посегнеш и да риташ като магаре един човек... На такива хора и гилотината им е малко. Дано се възстанови момчето и повече да не стъпва при тая долна пасмина от дегенерати, наркомани и престъпници.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 20:05 |
|
|
Мацини, по принцип и аз съм бил модератор и обиди към ръководството са за картони. Макар, че и това не е така, защото кво сме ги правили пернишките боклуци и Лупарата... Хахах, знам, че няма база за сравнение, но все пак. Аз си реагирам емоционално, не съм п.тка и не си трая, когато ме клатят, което сигурно е лошо... Знам ли... Продължавам да твърдя, че СС не беше прав с изказването и заслужава острата критика, която му отправихме. Sabbath написа: Между псувни и неразбиране има разлика Разбрахме, добре.
|
|
 |
|
 |
JustRed
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 20:20 |
|
|
Хората,които са причинили това на момчето трябва да получат наказание. Дано момчето се възстанови бързо!
|
|
 |
|
 |
Erland
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 20:31 |
|
|
Стига хранили ръководството па и вие, ще видите , че ще сме преди говедата накрая. Малко страст ни липсва само... ама и това ще дойде. Мисля да си посипя главата с пепел, защото никога не съм бил от най - големите му фенове... но в момента искам Стойчо да стане треньор на ЦСКА, просто ей така, просто да разберат всички че това е ЦСКА. Ако не той, нека бъде Любо, трябва ни страст, а не прагматизъм...Прагматизма го имаме в лицето на ръководството, което е супер.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Пон Мар 13, 2017 20:41 |
|
|
Ерланде, мислиш ли, че аз бих хранил ръководството - разбирай Гришата, Ицо, Пената, Трифон Попов и малката Гриша? АЗ? И ти си от по-старичките потребители и си спомняш кой беше главен промоутър на политиката на Литекс, спрямо школата и добрите им юноши. Проблемът със Стойчо Стоилов знаеш какъв беше. Да не почваме пак да си говорим едно и също, че пак ще се напрегна.
Аз страстта я имам и за мен няма никаква разлика отпреди. Тъпото е, че има наши фенове, които държат да се платят безумни пари за една картинка... Видиш ли много хора ще се върнат... Ще им уйдисваме на акълите
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 00:42 |
|
|
Spike написа: СМЪРТ ЗА ТАЯ СГАН, КОЯТО ПРЕБИ ДЕТЕ, левскар/ умишлено не казвам говедо/, който е искал да види отбора си. Горкото момче беше разплакано, когато го дадоха по ТВ, едва ходеше... Какво сърце имаш да посегнеш и да риташ като магаре един човек... На такива хора и гилотината им е малко.
Дано се възстанови момчето и повече да не стъпва при тая долна пасмина от дегенерати, наркомани и престъпници.
Отврат!!! Някакво момче от село дошло да гледа любимия отбор. Сложило вероятно единственото си по-хубаво яке, което било червено на цвят. Не да пише "ЦСКА" или нещо такова, а просто било червено. И тия уроди неземни го пребили момчето. Братле, това просто не са хора. Не са и животни дори. Това е вредна биомаса, която в един по-справедлив свят би била избита безмилостно. Кълна се в Господ, ако имах такава власт, бих събрал Младежа, Телото, ония братя Ермалееви и цялата тая сган, и бих ги избесил на някой площад без да ми мигне окото (и после ще спя със спокойна съвест като пеленаче). Това просто са паразити в човешки тела. Не заслужават да дишат въздуха на тази планета. Такива в един по-справедлив свят биха били избивани на място и зарявани в общ безименен гроб. Бате, и при нас не всички са "ангели", ама такава изродщина никога не е имало и няма да има. Колко пъти съм ходил със сини тениски в сектора, никой не се е заял. Това наистина не са хора, семействата им същпо не са хора. Не са и животни, защото повечето животни са много мили. Това са паразити.
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 00:45 |
|
|
Ей това е една от хубавите страни на някои диктатури. Такива уроди директно ги събират и ги пращат или в концлагери, или директно на разстрел.
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 20:39 |
|
|
Комплексите за малоценност водят до чувство за "Ад" в обществото. Доста са им извратени разбиранията за принадлежност. Подобни неща само доказват кой от кого е комплексиран.
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: КЗЛ епизод 11: Гащи, дупе, вазелин ... ние идваме. Амин! Публикувано на: Сря Мар 15, 2017 10:26 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13938 Местоположение: The Spion Kop
|
Приемника на фюрера-Аугусто Пино4ет,т.е. некой като него е решението. 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
|