Автор |
Съобщение |
bld71
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 11:59 |
|
|
"дебеличкото момче" ми звучи като.... "Карлсон, който живее на покрива" 
_________________ Само ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 21:09 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Цитат: "Ръководството на националния отбор на България до 19 годишна възраст съобщава, че футболистите Слави Петров (ЦСКА-София) и Валентин Йосков (Черно море), които бяха част от състава за първия квалификационен кръг за Европейското първенство, са дисциплинарно отстранени от отбора и няма да получават повиквателни за следващите мачове на тима."
"Причина за отстраняването на резервния вратар Слави Петров е отказът му да влезе в игра за да замени контузения си съотборник Даниел Наумов по време на днешния двубой срещу Беларус, игран на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен. 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 22:04 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19859 Местоположение: СОФИЯ
|
Идиотска постъпка... Да се засрами, защото ако на 18-19 не му се играе за България, да хваща пътя.
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
all-star11
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Ное 16, 2016 12:22 |
|
|
Брат аз останах с впечатление, че решиха да сменят вратаря около 2минути преди края на мача....малко след като Беларус ни вкара. Титулярният вратар куцаше от 55 минута.... Не е оправдание, ама все пак...
_________________ САМО ЦСКА
|
|
 |
|
 |
AiVaRl
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Ное 16, 2016 14:14 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
|
Доста лоша постъпка, единствено би го оправдало, ако и той е имал някаква контузия и са се опитали да го вкарат на сила, но това граничи с научната фантастика.
_________________ censored
|
|
 |
|
 |
IKA
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Ное 16, 2016 15:07 |
|
|
а бе тук ще се въздържа леко не,че одобрявам ама като го знам а.стойков какво лайно е как се държи в съблекалнята леко съм разколебан ...само казвам да го имате предвид ..
|
|
 |
|
 |
Mephistofel
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Ное 16, 2016 16:09 |
|
Регистриран на: Пон Авг 26, 2013 08:11 Мнения: 874 Местоположение: Мелмак
|
Цитат: Армейци,
Вчера Българският футболен съюз (БФС) излезе с официална позиция, че нашият състезател Слави Петров е отстранен от националния отбор на България до 19г. „заради отказ да влезе в игра“.
Ръководството на Футболен клуб ЦСКА напълно подкрепя Слави и застава зад него. Ние вярваме, че никой и по никакъв начин няма право да потъпква достойнството и спортния морал на друга личност!
Не е нормално личната чест и достойнството на нашия състезател да зависят от настроението на треньора. Точно в тази възраст един млад футболист се изгражда като характер, укрепва се и възмъжава, а подобни действия могат да нанесат сериозни травми върху психиката му.
За всеки един футболист е гордост и чест да защитава цветовете на България и Слави не прави изключение. След честта на България, Слави е защитил и своята чест! Което е достойно!
„Треньорът ми каза да загрявам, защото вратарят получи контузия. Станах да загрявам, правих стречинг няколко минути и седнах, защото разбрах, че смяна няма да има. След което съотборникът ми Дани отново имаше проблеми и почти не можеше да си стъпва на крака. Треньорът ми каза да загрявам отново, станах, Дани Наумов видя, че загрявам и изкрещя, че не иска смяна. Всички съотборници му казваха да излезе, защото не е пълноценен и не може да помогне на отбора, но той не пожела. Треньорът ми каза, че влизам, но Наумов крещеше, че не иска смяна и треньорът ми каза да изчакам. Попитах какво е това отношение и си седнах на скамейката. Не разбирам каква е тази подигравка и от какво е продиктувана, но отношението, което демонстрираха към мен, ме обиди страшно много.“, сподели Слави Петров.
Уважаеми ръководители на родния футбол, такова отношение ли заслужава един млад и перспективен състезател? Такова унижение ли заслужава крехката му и неукрепнала психика? Отговори не искаме, отдавна ги знаем. Всички виждаме резултата от работата с младите футболисти, цялата работа и отношение директно рефлектират върху представянето на А националния ни отбор.
Ние ще обмислим поведението на нашия състезател, но помислете и вие върху вашето! http://www.cska.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%8F%D ... %BE%D1%82/
|
|
 |
|
 |
CSKA_a7x
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Ное 16, 2016 16:10 |
|
|
Браво на ръководството, че го подкрепи!!!
_________________ Тази безгранична лудост, никога не ще умре!
Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win!"
|
|
 |
|
 |
all-star11
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Ное 16, 2016 17:12 |
|
|
 За това Ви говорех....
_________________ САМО ЦСКА
|
|
 |
|
 |
Raymondo
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 13:21 |
|
Регистриран на: Чет Май 26, 2005 19:07 Мнения: 454 Местоположение: София
|
Сега гледам снимки на новата база в „Бояна”. Това е страхотна придобивка, но въобще няма да реши проблемите на българския футбол и в частност на националния отбор. Аз нямам шофьорска книжка и ако някой ми даде „Ферари”, няма от самосебе си да се науча да шофирам. 
_________________ Не е като едно време, а?
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 13:41 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Добре казано. 
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
CSKA_a7x
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 14:21 |
|
|
Проблемите на футбола са тези, която я построиха тази база (не че има нещо лошо в самата нея). Сега пак почват опорните точки "Ние сме им осигурили всичко, не знам защо не играят". Да не говорим, че сигурно са прибрали няколко милиончета покрай строежа. 
Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win!"
|
|
 |
|
 |
IKA
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 14:31 |
|
|
на гол тумбак чифте пищови ....  ние стадион като хората нямаме те база правят ....  а що я правят не е трудно да се сетите . а като гледам колко к*урбанджии са се събрали на откриването  ..а между другото защо кралев го обявяват като спортния министър ..??? 
|
|
 |
|
 |
CSKA_a7x
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 14:40 |
|
|
Говедогонг почнаха вече да правят дудуци на перукан 
|
|
 |
|
 |
Zerobyte
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 14:50 |
|
|
Цитат: „Знаем, че беше голям вратар, но виждаме, че си смел лидер, който прави много реформи. Някои хора не са щастливи с това и се притесняват от промените, но ние знаем, че го правиш за доброто на българския футбол. Впечатлен съм от резултата от сериозните усилия и смятам, че в дългосрочен план ще помогне за развитието на българския футбол. Възможно най-добрите условия за футбол, трябва да са водещ принцип в работата на ръководителите. Около 11 милиона евро бяха инвестирани в реализирането на този проект“, каза още Чеферин и добави:
„Впечатлен съм и съм щастлив, че УЕФА инвестира в толкова хубав проект. Без Боби не смятам, че щеше това да е възможно. Това е един от най-хубавите тренировъчни центрове, които съм виждал в Европа. Може би само словенският е по-красив". 
_________________ ABSOLUTUM DOMINUM 1948
|
|
 |
|
 |
IKA
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 14:53 |
|
|
какво да говорим .....изриване ИЗОТДЪНОООО
|
|
 |
|
 |
CSKA_a7x
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 15:04 |
|
|
Цитат: Без Боби не смятам, че щеше това да е възможно По-скоро без един в обкръжението, който докарвал жрици на ПлатиМи 
|
|
 |
|
 |
ЦСКА_Армията_№1
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 16:37 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Хубаво е, че са докарани тия пари отвън, около 9,5 млн. евро, и се е построило нещо ново и полезно! Само че, ПРОБЛЕМЪТ е, че с тая сума може да се направи много повече, според мен. Демек, сериозна част от тая сума не е вложена изобщо в проекта, а си е останала в нечии джобове. Ясно е, че и тая шушумига перукан е взел нещо, но няма как големите риби, откъдето са дошли парите, да му дадат на него, шушумигата, лъвския пай.
|
|
 |
|
 |
Stoyan
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Чет Ное 17, 2016 17:11 |
|
|
Raymondo написа: Аз нямам шофьорска книжка и ако някой ми даде „Ферари”, няма от самосебе си да се науча да шофирам.  Бих добавил, че е същото като да си купиш Ферари и да го караш само на заден ход. 
|
|
 |
|
 |
stoi44kov
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Фев 22, 2017 15:02 |
|
 |
просто минава |
|
|
Мъжете губят от юношите с 0-1 на почивката. Грешен пас на Чорбата...контраатака - Йомов изведе А.Георгиев. За мъжете титуляри са Китанов, Чорбаджийски, Недялков, Колев и Десподов...за юношите - Стойчо Атанасов и А.Георгиев
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Фев 22, 2017 15:17 |
|
|
Чорбата приключи к.рса.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
gopetogopeto
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Фев 22, 2017 19:35 |
|
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Фев 22, 2017 19:47 |
|
|
Да, по рождение.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
riff
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Фев 22, 2017 20:55 |
|
 |
гледа мача |
 |
|
Регистриран на: Пет Ное 04, 2005 09:49 Мнения: 1079 Местоположение: София-Центъра
|
Десподов контузил ли се? Ако е вярно - мамка им говеда и перуки.
|
|
 |
|
 |
Teodor
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Сря Фев 22, 2017 21:10 |
|
Регистриран на: Пет Мар 27, 2015 14:24 Мнения: 476 Местоположение: София
|
Каква е драмата с Чорбаджийски, никъде не пише нищо за контузия или друго.
_________________ http://www.negramoten.tk/
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 15:02 |
|
|
Цитат: Вратари: Николай Михайлов (Мерсин, Турция), Владислав Стоянов (Лудогорец), Георги Китанов (ЦСКА-София).
Защитници: Стефан Велков (Славия), Божидар Чорбаджийски (ЦСКА-София), Антон Недялков (ЦСКА-София), Николай Бодуров (ЦСКА-София), Страхил Попов (Касъмпаша, Турция), Георги Терзиев (Хайдук Сплит, Хърватия), Васил Божиков (Касъмпаша, Турция), Петър Занев (Амкар Перм, Русия).
Полузащитници и нападатели: Светослав Дяков (Лудогорец), Александър Цветков (Черно море), Георги Костадинов (Левски), Божидар Краев (Левски), Станислав Манолев (ЦСКА-София), Александър Василев (Лудогорец), Кирил Десподов (ЦСКА-София), Ивайло Чочев (Палермо, Италия), Симеон Славчев (Лехия Гданск, Полша), Георги Миланов (ЦСКА Москва, Русия), Николай Димитров (Урал, Русия), Александър Тонев (Кротоне, Италия), Спас Делев (Погон Шчечин, Полша), Андрей Гълъбинов (Новара, Италия), Ивелин Попов (Спартак Москва, Русия) Мухахахахахахахаххаа. Стефчо Велков - безспорен талант, но изпадна в дупка - играе в изпадащата Славия Божо Чорбата - Сашко Цветков - поредният несретник, който трябва да бъде продаден в чужбина. Божката Краев - божа кравичка, нескопосаник и поредният говежди талант за милиони. СМЕХ. Александър Василев - ефендито си пробутва играчите от 3-тия отбор. От изброените по-горе този е НАЙ-АБСУРДНИЯТ. Защо не са викнати Рангелов, Благо, които са неизменни титуляри в отборите си. Дърти били, то защото Зелката Занев е първа младост. Стига глупости вече, бе! Единствено правя евала за повиквателната за Кирчо Десподов. Заслужи си го след добрите игри.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 15:06 |
|
|
Къде по дяволите е Живко Миланов, който игра на елиминационна фаза? Защо не ти е викнат Иван Иванов, дори за резерва? Ами Мишо Александров, който също е приличен за нашите стандарти.
Абе я да си ... такова таковата Хуйчев.
|
|
 |
|
 |
CSKA_a7x
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 15:09 |
|
|
А Малката Перука дали щяха да го викат, ако не беше баща му?!?! Тъпото е, че исторически винаги сме имали силни нападатели, а сега...... К.ур за Хубчев и Перукан! 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 15:12 |
|
|
Ники е задължителен, на него копче не мога да му кажа. Кого да викне? Банков или Божо Митрев, дето не е играл от 100 години. Вратарите са супер.
|
|
 |
|
 |
kastelo
|
Заглавие: Re: Български национален отбор по футбол - връщане в реалнос Публикувано на: Вто Мар 14, 2017 18:55 |
|
Регистриран на: Вто Юли 02, 2013 11:25 Мнения: 1070 Местоположение: Брюксел
|
Китанов национал 
_________________ Aquila non captat muscas
|
|
 |
|
 |
|